Taahhütname

Taahhütname

Son dakika Taahhütname haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Taahhütname gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Taahhütname haber sayfamızda...

Taahhütname

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 714 taahhütname haberi bulunmuştur.
BES’in yarısı nasıl kayıpsız çekilebilir? Yeni dönem temmuzda başlıyor, işte şartlar...
BES’in yarısı nasıl kayıpsız çekilebilir? Yeni dönem temmuzda başlıyor, işte şartlar... 1 Temmuz’dan itibaren BES’teki birikmiş tutarın yarısı evlenme, konut satın alma ve doğal afet gibi durumlarda sistemden çıkmadan ve hak kaybına uğramadan çekilebilecek. İşte şartlar...
9.04.2024 Ekonomi
Ev sahibi 3 kat kira artışı talep etti: Kiracıya 'taahhütname' şoku
Ev sahibi 3 kat kira artışı talep etti: Kiracıya 'taahhütname' şoku Ankara'daki Alman Okulu'nda öğretmen olarak görev yapan Almanya vatandaşı Denissa Appel (29), fahiş kira artışını kabul etmeyince, ev sahibinin talebi üzerine icra müdürlüğü tarafından gönderilen tahliye emrine itiraz etti.
30.03.2024 Ekonomi
Fenerbahçe'yi bekleyen tehlike! 'Ligden çekilirse, UEFA Konferans Ligi'nden men edilebilir'
Fenerbahçe'yi bekleyen tehlike! 'Ligden çekilirse, UEFA Konferans Ligi'nden men edilebilir' Fenerbahçe'nin 2 Nisan tarihinde yapılması planlanan olağanüstü kongresinde sarı-lacivertli kulübün futbol takımının ligden çekilmesi dahil alınacak aksiyonları değerlendirilecek. İşte Fenerbahçe'yi olası ligden çekilmesi halinde bekleyen senaryo...
21.03.2024 Fenerbahçe
Mansur Yavaş: Mal varlığımı açıklayan ilk büyükşehir başkan adayı oldum
Mansur Yavaş: Mal varlığımı açıklayan ilk büyükşehir başkan adayı oldum Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Ben mal varlığımı tüm detayları ile açıklayan ilk büyükşehir başkan adayı oldum. Göreve başlarken neydi, şimdi ne? Bunların hepsi yazıyor. Bunu duyurmamıza rağmen hala rakiplerimizden tık yok. Dün duydunuz yine, 'Yapacağım, edeceğim' dedi. Herhalde saymakla meşgul daireleri" dedi.
13.03.2024 Gündem
‘DEM krizi’ne çifte taahhütlü çözüm
‘DEM krizi’ne çifte taahhütlü çözüm Afyonkarahisar adayı Burcu Köksal’ın DEM çıkışı sonrası büyük kriz yaşanan CHP’de bin 142 belediye başkan adayına imzalamaları için “Halkçı Belediyecilik” ve “Yerel Yönetimlerde Eşitlik Politika Belgesi” adıyla iki ayrı taahhütname gönderildi...
9.03.2024 Gündem
CHP'yi karıştıran DEM Parti krizi! Talimat Kılıçdaroğlu'ndan mı gitti? Açıklama geldi
CHP'yi karıştıran DEM Parti krizi! Talimat Kılıçdaroğlu'ndan mı gitti? Açıklama geldi CHP'de süren DEM Parti krizi derinleşirken, iddialar CHP eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na uzandı.
8.03.2024 Gündem
Başkanlara ‘eşit hizmet’ taahhütnamesi şartı
Başkanlara ‘eşit hizmet’ taahhütnamesi şartı CHP Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burcu Köksal’ın, “Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi’nin kapıları DEM Parti hariç her bütün siyasi partilere açık olacak” sözleri partide kriz yarattı.
8.03.2024 Gündem
Özgür Özel'den Afyonkarahisar adayı Köksal'ın 'DEM Parti' açıklamasına yorum geldi
Özgür Özel'den Afyonkarahisar adayı Köksal'ın 'DEM Parti' açıklamasına yorum geldi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özür Özel, dün Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayları Burcu Köksal’ın ‘Dem Parti hariç kapımızı herkese açık’ söylemini talihsizlik olarak nitelendirdi.
7.03.2024 Gündem
Mansur Yavaş'tan şeffaflık taahhütnamesine imza
Mansur Yavaş'tan şeffaflık taahhütnamesine imza Uluslararası Şeffaflık Derneği’nin bütçe, ihale ve belediye meclis toplantılarının yayınlanmasına yönelik maddeleri içeren 'Yerel Yönetim Şeffaflık Taahhütnamesi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından imzaladı.
6.03.2024 Gündem
CHP Genel Başkanı Özel: Bunların gücünü dengelemenin tek yolu Türkiye İttifakı'dır
CHP Genel Başkanı Özel: Bunların gücünü dengelemenin tek yolu Türkiye İttifakı'dır CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Bir korku ve suç ittifakıdır Cumhur İttifakı. Bunların gücünü dengelemenin tek yolu 31 Mart'ta Türkiye İttifakı'dır. Biz Türkiye İttifakı'ndayız" dedi.
27.02.2024 Gündem
BAŞAKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN “BAŞAKŞEHİR İLÇESİ, BAHÇEŞEHİR 1. KISIM (TATARCIK) MAHALLESİ, 132 ADA 7 PARSEL SAYILI TAŞINMAZDA YER ALAN HİSSEMİZİN SATILMASI”
BAŞAKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN “BAŞAKŞEHİR İLÇESİ, BAHÇEŞEHİR 1. KISIM (TATARCIK) MAHALLESİ, 132 ADA 7 PARSEL SAYILI TAŞINMAZDA YER ALAN HİSSEMİZİN SATILMASI” BAŞAKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN “BAŞAKŞEHİR İLÇESİ, BAHÇEŞEHİR 1. KISIM (TATARCIK) MAHALLESİ, 132 ADA 7 PARSEL SAYILI TAŞINMAZDA YER ALAN HİSSEMİZİN SATILMASI”
4.02.2024 Resmi İlanlar
Boş tahliye taahhütnamesi imzalayan kiracı için mahkemeden karar!
Boş tahliye taahhütnamesi imzalayan kiracı için mahkemeden karar! Ankara'da F.T., kira sözleşmesi yaparken imzalattığı 'tahliye taahhütnamesi' ile kiracısı K.Y.'ye tahliye davası açtı. Kiracı K.Y, tahliye taahhütnamesinin boş olduğunu, sonradan ev sahibi tarafından doldurulduğunu iddia ederek, davanın reddini istedi. Mahkeme, tahliye taahhütnamesini geçerli sayarak, tahliyeye karar verdi. Karar, Yargıtay 3'üncü Hukuk Dairesi tarafından da onandı.
30.01.2024 Ekonomi
T.C. MENEMEN BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN
T.C. MENEMEN BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN T.C. MENEMEN BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN
26.01.2024 Resmi İlanlar
KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN
KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN İ L A N KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN Mülkiyeti Belediyemize ait olup, Melikgazi İlçesi Eğribucak Mahallesinde bulunan 3 adet arsa 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 37...
23.01.2024 Resmi İlanlar
2024 Noter Çalışma saatleri: Noterler saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?
2024 Noter Çalışma saatleri: Noterler saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Her gün binlerce vatandaşın noterlerde işlem yapması gerekiyor. Bazen son dakika yapılması gereken işlemler olabiliyor. Bu nedenle noter çalışma saatleri aratılırken "Noterler kaçta açılıyor, kapanıyor?" sorusu zaman zaman soruluyor.
2.01.2024 Gündem
KÜTAHYA VAKIFLAR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN
KÜTAHYA VAKIFLAR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN KÜTAHYA VAKIFLAR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN RESTORASYON VEYA ONARIM KARŞILIĞI KİRALAMA İŞİ İHALE İLANI Aşağıda vasıfları yazılı olan Vakıf taşınmaz, İhale dosyasında mevcut Şartname ve Eklerinde belirtilen esaslar dahilinde Restore edilerek kullanılmak-işletilmek üzere, belirlenen kira bedelleri üzerinden artış yapılmak suretiyle "Vakıf Kültür Varlıklarının Restorasyon veya Onarım Karşılığı Kiraya Verilmesi İşlemlerinin Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik" kapsamında uzun süreli olarak (Restorasyon veya Onarım Karşılığı Kiralama) ihalesine çıkarılmıştır...
27.12.2023 Resmi İlanlar
GAZİANTEP OĞUZELİ BELEDİYESİ 8 ADET ARSA SATIŞ İHALE İLANI
GAZİANTEP OĞUZELİ BELEDİYESİ 8 ADET ARSA SATIŞ İHALE İLANI GAZİANTEP OĞUZELİ BELEDİYESİ 8 ADET ARSA SATIŞ İHALE İLANI 1- İHALE KONUSU01/12/2023 tarih ve 343 sayılı Encümen kararı ile Belediyemize ait aşağıda bilgileri verilen 8 adet taşınmaz arsa satış ihalesi...
20.12.2023 Resmi İlanlar
'Melekler Takımı'na mezar olan İsias Otel'de korkunç tespit: 9 kat ruhsat alınıp 13 kat yapıldı
'Melekler Takımı'na mezar olan İsias Otel'de korkunç tespit: 9 kat ruhsat alınıp 13 kat yapıldı Adıyaman'daki depremde yıkılan ve aralarında KKTC Gazimağusa Türk Maarif Koleji kız ve erkek voleybol takımı öğrencilerinin de (Melekler Takımı) aralarında bulunduğu 72 kişiye mezar olan İsias Otel'e ilişkin düzenlenen iddianamenin ayrıntıları kan dondurdu.
18.12.2023 Gündem
İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN
İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN...
15.12.2023 Resmi İlanlar
SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN:
SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN: SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN: 1- Samsun Büyükşehir Belediye Meclisinin 17...
14.12.2023 Resmi İlanlar

Benzer Haber Etiketleri

Taahhütname ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.