Takım Elbise

Takım Elbise

Son dakika takım elbise haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan takım elbise gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan takım elbise haber sayfamızda...

Takım Elbise

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.024 takım elbise haberi bulunmuştur.
Bülent Serttaş: Erkekler, erkek gibi giyinsinler!
Bülent Serttaş: Erkekler, erkek gibi giyinsinler! Şarkıcı Bülent Serttaş, geçtiğimiz gün Kıbrıs'ta konser verdi. Basın mensuplarıyla bir araya gelen Serttaş, daha önce yaptığı "Erkek ve kadın kendine yakışanı yapacak" açıklamasıyla ilgili konuştu.
15.04.2024 Cadde
Mazbatayı alan belediye başkanını gören şaşkına döndü: Bir tane doğal dublörüm var
Mazbatayı alan belediye başkanını gören şaşkına döndü: Bir tane doğal dublörüm var Mersin'in Erdemli ilçesinde belediye başkanı seçilen Cumhur İttifakı'nın MHP'li adayı Mustafa Kara, mazbatasını alarak görevine başladı. Başkanın ikizini görenler ise ikisini birbirinden ayırmakta güçlük çekti.
4.04.2024 Haberler
Mazbatayı alan belediye başkanını gören şaşkına döndü: Bir tane doğal dublörüm var
Mazbatayı alan belediye başkanını gören şaşkına döndü: Bir tane doğal dublörüm var Mersin'in Erdemli ilçesinde belediye başkanı seçilen Cumhur İttifakı'nın MHP'li adayı Mustafa Kara, mazbatasını alarak görevine başladı. Başkanın ikizini görenler ise ikisini birbirinden ayırmakta güçlük çekti.
4.04.2024 Gündem
Ünlü yapışık ikizler evlendi! Vücudunu kız kardeşiyle paylaşıyor, şimdi 'çocuk' istiyorlar
Ünlü yapışık ikizler evlendi! Vücudunu kız kardeşiyle paylaşıyor, şimdi 'çocuk' istiyorlar Dünyaca ünlü siyam ikizi kardeşler, geçtiğimiz yıllarda çocuk hayallerini dile getirmişti. Geçtiğimiz günlerde ise, 'gizli düğün'lerinin keşfedilmesiyle dünya basını ve sosyal medyada hızla ses getirdiler.
30.03.2024 Dünya
Tamer Karadağlı: Yeniliklerin faydasını gördük seyircimiz arttı
Tamer Karadağlı: Yeniliklerin faydasını gördük seyircimiz arttı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tamer Karadağlı’yı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğüne atadığında tarih 11 Ağustos 2023’tü. O tarihten bu yana geçen yedi ayda Karadağlı, ilk röportajını Milliyet Pazar’a verdi.
10.03.2024 Pazar
Tolga Sarıtaş ile Zeynep Mayruk ne zaman evlenecek? 'Güzel bir düğün yapacağız'
Tolga Sarıtaş ile Zeynep Mayruk ne zaman evlenecek? 'Güzel bir düğün yapacağız' Oyuncu Tolga Sarıtaş, geçtiğimiz haftalarda evlilik yolunda ilk adımı atarak yaklaşık beş yıldır aşk yaşadığı modacı Zeynep Mayruk'la nişanlanmıştı. Önceki gün Etiler'de görüntülenen Sarıtaş, düğün tarihiyle ilgili sorulara yanıt verdi.
7.03.2024 Cadde
Çeteler Haiti'yi nasıl ele geçirdi?
Çeteler Haiti'yi nasıl ele geçirdi? Haiti'de çetelerin hapishaneleri basması sonucu binlerce mahkum firar etti, tek bir seçilmiş üyesi olmayan bir hükümet ve başbakanı açıkça tehdit eden bir çete lideri.
5.03.2024 Dünya
Yeni albümü için 12 takım elbise denedi!
Yeni albümü için 12 takım elbise denedi! Şarkıcı Bülent Şerttaş, önceki gün Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı. Yeni albüm heyecanı yaşayan Şerttaş'ın, alışveriş turu sırasında birçok takım elbise denemesi dikkat çekti.
29.02.2024 Cadde
Tolga Sarıtaş ile Zeynep Mayruk nişanlandı!
Tolga Sarıtaş ile Zeynep Mayruk nişanlandı! Oyuncu Tolga Sarıtaş (32), yaklaşık beş yıldır aşk yaşadığı modacı Zeynep Mayruk'la (35) evlilik yolunda ilk adımı attı. Nişan töreninden fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı.
23.02.2024 Cadde
Aslıhan Doğan tüylü terlikleriyle dikkat çekti!
Aslıhan Doğan tüylü terlikleriyle dikkat çekti! Eski milli futbolcu Arda Turan ile Mart 2018'de dünyaevine giren iki çocuk annesi sosyetik güzel Aslıhan Doğan, gelinlik koleksiyonu tanıtım etkinliğine tüylü terlikleriyle katıldı.
22.02.2024 Cadde
İlk adımı İpek Filiz Yazıcı atmış! 'Bana umut verdi ama hiçbir zaman açılmadı'
İlk adımı İpek Filiz Yazıcı atmış! 'Bana umut verdi ama hiçbir zaman açılmadı' İki sene önce Roma'da ani bir kararla dünyaevine giren Ufuk Beydemir ve İpek Filiz Yazıcı çifti, Dream Türk TV’nin Emel Yalçın ve Sertaç Akkaya ile Müzik Evinde’ye konuk oldu. Evliliğe giden yolda ilk adımı kendisinin attığını açıklayan Yazıcı, dikkat çeken ifadeler kullandı.
20.02.2024 Cadde
Bakan Tunç'tan iyi hal indirimi düzenlemesiyle ilgili açıklama
Bakan Tunç'tan iyi hal indirimi düzenlemesiyle ilgili açıklama Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda konuştu.
11.01.2024 Gündem
Damat Bohçası Listesi 2024 - Erkek Nişan Bohçası İçerisinde Neler Bulunur?
Damat Bohçası Listesi 2024 - Erkek Nişan Bohçası İçerisinde Neler Bulunur? Kız isteme merasiminin sona ermesi ile beraber bambaşka bir heyecan ve telaş başlar. Özellikle erkek tarafının kız bohçasını hazırlaması ile beraber, daha sonra bu durum kız tarafına geçer. Böylece damat bohçası hazırlanmaya başlar. Peki, damat bohçası listesi 2024 - Erkek nişan bohçası içerisinde neler bulunur? İşte bu konu hakkında bilinmesi gerekenler.
1.01.2024 İlişkiler
ÖZEL | Fenerbahçe'den derbi sonrası Atilla Karaoğlan hamlesi! TFF'den cevap bekleniyor
ÖZEL | Fenerbahçe'den derbi sonrası Atilla Karaoğlan hamlesi! TFF'den cevap bekleniyor Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Beşiktaş'ı deplasmanda 3-1 mağlup eden Fenerbahçe, maçın hakemi Atilla Karaoğlan için TFF'ye başvuruda bulundu.
11.12.2023 Fenerbahçe
Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinde 3 penaltı kararı ve kırmızı kart iptali! 'Çok kötü maç yönetti'
Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinde 3 penaltı kararı ve kırmızı kart iptali! 'Çok kötü maç yönetti' Süper Lig'in 15. haftasında Beşiktaş kendi evinde Fenerbahçe’yi konuk etti. Dev derbinin tartışmalı kararlarını eski hakemler canlı yayında değerlendirdi.
10.12.2023 Fenerbahçe
Caminin kameraları incelendi, gerçek ortaya çıktı! Hepsini çaldılar
Caminin kameraları incelendi, gerçek ortaya çıktı! Hepsini çaldılar Karaman'da camide, imamın sabah namazına gelen çocuklara vermek için aldığı 60 simit, 7 eşofman takımı ile 15 takım elbise çalındı.
6.12.2023 Gündem
Anne isyan etti: Kızımı öldürdü, cezaevinden çıkmasın
Anne isyan etti: Kızımı öldürdü, cezaevinden çıkmasın Muğla'nın Fethiye ilçesinde tartıştığı eşini bıçaklayarak öldürüp cesedini ormanlık alana bırakan sanığın ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılandığı dava bugün görüldü. Duruşma ileri bir tarihe ertelenirken acılı anne, “sanığı ilk kez mahkemede takım elbise ve kravatla gördüğünü kaydederek, “Kesinlikle cezaevinden çıkmasını istemiyorum. Benim kız çocuğumu öldürdü” dedi.
30.11.2023 Gündem
Bonnie Anderson ve Samuel Morrison bebeklerini uyutup evlenmeye gitti!
Bonnie Anderson ve Samuel Morrison bebeklerini uyutup evlenmeye gitti! Avustralyalı şarkıcı, söz yazarı ve oyuncu Bonnie Anderson,geçtiğimiz yıl nişanlandığı Samuel Morrison ile evlendi. 'Önce bebek, sonra nikah' anlayışını benimseyen çiftin düğününe ailelerinin yanı sıra yakın arkadaşları da katıldı.
28.11.2023 Cadde
Oğlu vasiyet etti, evinin önüne kendi mezarını yaptırdı
Oğlu vasiyet etti, evinin önüne kendi mezarını yaptırdı Kravata olan düşkünlüğüyle bilinen bu nedeniyle evinin bir bölümünü kravat koleksiyonuna çeviren 71 yaşındaki Bedir Akbulut (71), ölmeden önce kendi mezarını yaptırdı.
25.11.2023 Gündem
Giresun’dan 28 milyon euroluk ihracat
Giresun’dan 28 milyon euroluk ihracat Giresun 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren bir tekstil firması yaklaşık bin 100 kişiye istihdam sağlarken dünya markaları için yaptıkları üretimlerle yıllık yaklaşık 28 Milyon Euro’luk ihracat gerçekleştiriyor.
13.10.2023 Ekonomi
Melek Mosso ile Serkan Sağdıç evlendi!
Melek Mosso ile Serkan Sağdıç evlendi! Şarkıcı Melek Mosso, iki yıl önce yayınlanan klibinde rol aldıktan sonra aşk yaşamaya başladığı manken Serkan Sağdıç ile dünyaevine girdi. İkilinin mutlu gününden video ve fotoğraflar, sosyal medyada paylaşıldı.
12.10.2023 Magazin
Melek Mosso ile Serkan Sağdıç evlendi!
Melek Mosso ile Serkan Sağdıç evlendi! Şarkıcı Melek Mosso, iki yıl önce yayınlanan klibinde rol aldıktan sonra aşk yaşamaya başladığı manken Serkan Sağdıç ile dünyaevine girdi. İkilinin mutlu gününden video ve fotoğraflar, sosyal medyada paylaşıldı.
12.10.2023 Cadde
Murat Kurşun lüks evinin kapılarını 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi'ne açtı
Murat Kurşun lüks evinin kapılarını 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi'ne açtı Kanal D'de ekranlara gelen 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programının son konuğu ünlü türkücü Murat Kurşun oldu. Ünlü Florya’daki dairesinin giyinme odası dikkat çekti.
3.10.2023 Cadde
Sihirli Takım piyasaya çıktı
Sihirli Takım piyasaya çıktı Erkek giyim markası D’S Damat, katlandığında kırışmayan ve taşınması kolay takım elbise üretti.
28.09.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Takım Elbise ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.