Tamamlandı

Tamamlandı

Son dakika tamamlandı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tamamlandı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tamamlandı haber sayfamızda...

Tamamlandı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 33.654 tamamlandı haberi bulunmuştur.
Kayseri'de müthiş düello! Puanlar paylaşıldı
Kayseri'de müthiş düello! Puanlar paylaşıldı Kayserispor, Trendyol Süper Lig'in 35'inci haftasında Fatih Karagümrük ile 2-2 berabere kaldı.
4.05.2024 Kayserispor
Galatasaray'da Sivasspor maçı hazırlıkları tamamlandı!
Galatasaray'da Sivasspor maçı hazırlıkları tamamlandı! Süper Lig'in 35'inci haftasında Sivasspor'u konuk edecek Galatasaray'da hazırlıklar sona erdi.
4.05.2024 Galatasaray
TFF 2. Lig'de play-off eşleşmeleri belli oldu!
TFF 2. Lig'de play-off eşleşmeleri belli oldu! TFF 2. Lig'de 38'inci hafta maçları heyecanı sona erdi. Normal sezonun sona ermesinin ardından play-off eşleşmeleri netlik kazandı.
4.05.2024 2.Lig
TFF 3. Lig'e düşenler belli oldu! 8 takım veda etti
TFF 3. Lig'e düşenler belli oldu! 8 takım veda etti TFF 2. Lig'de 2023-2024 sezonu sona erdi. Normal sezonun tamamlanmasının ardından 8 takım, TFF 3. Lig'e düştü.
4.05.2024 2.Lig
TFF 2. Lig'de normal sezon bitti! İşte play-off eşleşmeleri
TFF 2. Lig'de normal sezon bitti! İşte play-off eşleşmeleri TFF 2. Lig'de 38. hafta maçları sonucunda 2023-2024 sezonu play-off eşleşmeleri belli oldu.
4.05.2024 2.Lig
Fenerbahçe'de Oosterwolde topla çalışmalara başladı
Fenerbahçe'de Oosterwolde topla çalışmalara başladı Sarı-lacivertlilerde dün yapılan idmanda bireysel koşu çalışması yapan Hollandalı oyuncu bugün de topla çalışmalara başladı.
4.05.2024 Fenerbahçe
Süper Lig ekibinden Alex de Souza bombası! Başkan resmen açıkladı
Süper Lig ekibinden Alex de Souza bombası! Başkan resmen açıkladı Brezilya'da Avai'yi çalıştırdıktan sonra yaklaşık 1 yıldır bir takımla anlaşmayan Alex de Souza, Süper Lig ekibinin başına geçebilir. İşte detaylar...
4.05.2024 Antalyaspor
İstanbul-Sivas arası aktarmasız hızlı tren seferleri başladı
İstanbul-Sivas arası aktarmasız hızlı tren seferleri başladı Sivas-İstanbul arasında aktarmasız Yüksek Hızlı Tren seferleri başladı. Ekspres seferlerle İstanbul-Sivas arası seyahat 7 saat sürecek.
4.05.2024 Ekonomi
Alanyaspor, Ankaragücü'nü 90+5'te yıktı!
Alanyaspor, Ankaragücü'nü 90+5'te yıktı! Trendyol Süper Lig'in 35'inci haftasında Ankaragücü ile Alanyaspor yenişemedi.
3.05.2024 Ankaragücü
Fenerbahçe'ye Jayden Oosterwolde'den müjdeli haber!
Fenerbahçe'ye Jayden Oosterwolde'den müjdeli haber! Süper Lig’in 35'inci haftasında Konyaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'ye Jayden Oosterwolde'den müjdeli haber geldi.
3.05.2024 Fenerbahçe
50 kilometrelik fay hattı için yeni uyarı: Yakın bir zamanda kırılma ihtimali yüksek
50 kilometrelik fay hattı için yeni uyarı: Yakın bir zamanda kırılma ihtimali yüksek 6 yıldır süren İzmir, Güzelbahçe, Yağcılar, Seferihisar ve Tuzla fayları ile ilgili çalışmalar tamamlandı.
3.05.2024 Gündem
Spacey’nin hikâyesi ‘maskesiz’
Spacey’nin hikâyesi ‘maskesiz’ Hakkında açılan cinsel saldırı davasından geçen yıl beraat eden Kevin Spacey’nin yaşamını konu alan belgesel tamamlandı.
3.05.2024 Kültür Sanat
Jose Luis Mendilibar: Hiçbir şey bitmedi!
Jose Luis Mendilibar: Hiçbir şey bitmedi! Olympiakos Teknik Direktörü Jose Luis Mendilibar, Aston Villa maçının ardından konuştu.
2.05.2024 Konferans Ligi
Selçuk Bayraktar'dan SİHA maketi yakan terör örgütü yandaşlarına cevap
Selçuk Bayraktar'dan SİHA maketi yakan terör örgütü yandaşlarına cevap İsviçre'de bir grup terör örgütü PKK destekçisinin Bayraktar TB-2 SİHA'nın maketini yaktığı görüntülere Selçuk Bayraktar'dan yanıt geldi.
2.05.2024 Gündem
Pep Guardiola'nın İlkay Gündoğan pişmanlığı!
Pep Guardiola'nın İlkay Gündoğan pişmanlığı! Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola'nın İlkay Gündoğan'ın sözleşmesinin yenilenmemesinden dolayı pişman olduğu öğrenildi.
Metroda genç kızın korku dolu anları! Tacizci kıskıvrak yakalandı
Metroda genç kızın korku dolu anları! Tacizci kıskıvrak yakalandı İstanbul Başakşehir'de bir genç kızı metroda taciz eden kişi polisler tarafından kıskıvrak yakalandı. İşte detaylar...
2.05.2024 Gündem
TFF 3. Lig'de play-off 1. tur maçları tamamlandı!
TFF 3. Lig'de play-off 1. tur maçları tamamlandı! TFF 3. Lig'de play-off 1. tur maçları heyecanı sona erdi.
2.05.2024 3.Lig
Bayraktar TB3 2 test uçuşunu da başarıyla tamamlandı
Bayraktar TB3 2 test uçuşunu da başarıyla tamamlandı Bayraktar TB3, 34. ve 35. test uçuşu da başarıyla tamamladı. Yeni gelişmeyi Selçuk Bayraktar sosyal medya hesabından duyurdu.
2.05.2024 Haberler
Bayraktar TB3 2 test uçuşunu da başarıyla tamamlandı! Yerli motor ile rekor irtifa
Bayraktar TB3 2 test uçuşunu da başarıyla tamamlandı! Yerli motor ile rekor irtifa Bayraktar TB3, 34. ve 35. test uçuşu da başarıyla tamamladı. Yerli motor ile rekor irtifa gerçekleştirildi. Yeni gelişmeyi Selçuk Bayraktar sosyal medya hesabından duyurdu.
2.05.2024 Gündem
Beşiktaş'ta Rizespor maçı mesaisi tamamlandı!
Beşiktaş'ta Rizespor maçı mesaisi tamamlandı! Süper Lig'in 35'inci haftasında Rizespor'u konuk edecek Beşiktaş'ta hazırlıklar sona erdi.
2.05.2024 Beşiktaş
Tedavi sonrası yeni pozlar! Yıldız Tilbe dişlerini taktırdı
Tedavi sonrası yeni pozlar! Yıldız Tilbe dişlerini taktırdı Dişsiz haliyle gündem olan Yıldız Tilbe'nin implant tedavisi bitti. Dişlerini taktıran usta sanatçı, son halini de sosyal mwedyada takipçileriyle paylaştı.
2.05.2024 Cadde
Münevver Karabulut'un babası, Cem Garipoğlu'nun otopsi fotoğrafları hakkında konuştu: İnanmıyorum!
Münevver Karabulut'un babası, Cem Garipoğlu'nun otopsi fotoğrafları hakkında konuştu: İnanmıyorum! Münevver Karabulut’un babası Süreyya Karabulut, Kanal D'de yayınlayan 'Neler Oluyor Hayatta' programında yıllar sonra ortaya çıkan Cem Garipoğlu'na ait otopsi fotoğraflarını değerlendirdi.
2.05.2024 Televizyon
Münevver Karabulut'un babası, Cem Garipoğlu'nun otopsi fotoğrafları hakkında konuştu: İnanmıyorum!
Münevver Karabulut'un babası, Cem Garipoğlu'nun otopsi fotoğrafları hakkında konuştu: İnanmıyorum! Münevver Karabulut’un babası Süreyya Karabulut, Kanal D'de yayınlayan 'Neler Oluyor Hayatta' programında yıllar sonra ortaya çıkan Cem Garipoğlu'na ait otopsi fotoğraflarını değerlendirdi.
2.05.2024 Gündem
İstanbul'da 1 Mayıs gözaltılarında yeni gelişme
İstanbul'da 1 Mayıs gözaltılarında yeni gelişme İstanbul'da 1 Mayıs’ta kısıtlama tedbirlerine rağmen Taksim ve İstiklal Caddesi’ne çıkmak isterken gözaltına alınan 217 kişinin 182’si, emniyetteki tamamlanan işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.
2.05.2024 Gündem
ABD’nin Gazze kıyısına inşa ettiği iskelenin büyük bölümü tamamlandı
ABD’nin Gazze kıyısına inşa ettiği iskelenin büyük bölümü tamamlandı ABD Savunma Bakanlığı Sözcüsü Sabrina Singh, ABD ordusunun Gazze Şeridi kıyısına insani yardımların bölgeye deniz yoluyla ulaştırılması için inşasına başladığı iskelenin yüzde 50’den fazlasının tamamlandığını açıkladı.
1.05.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Tamamlandı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.