Tarım

Tarım

Son dakika tarım haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tarım gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tarım haber sayfamızda...

Tarım

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 50.133 tarım haberi bulunmuştur.
ABD'li profesörün İstanbul'da şok planı! İfadesi ortaya çıktı
ABD'li profesörün İstanbul'da şok planı! İfadesi ortaya çıktı Türkiye’den ABD’ye akrep ve tarantula kaçakçılığı suçlaması ile İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alınan ABD merkezli Ulusal Doğa Tarihi Müzesi Müdürü Prof. Lorenzo Prendi ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.
13.05.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile görüşmesi başladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile görüşmesi başladı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki görüşmesi başladı.
13.05.2024 Haberler
ABD'li profesörün İstanbul'da şok planı! İfadesi ortaya çıktı
ABD'li profesörün İstanbul'da şok planı! İfadesi ortaya çıktı Türkiye’den ABD’ye akrep ve tarantula kaçakçılığı suçlaması ile İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alınan ABD merkezli Ulusal Doğa Tarihi Müzesi Müdürü Prof. Lorenzo Prendi ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.
13.05.2024 Gündem
Erdoğan-Miçotakis görüşmesi başladı
Erdoğan-Miçotakis görüşmesi başladı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki görüşmesi başladı.
13.05.2024 Haberler
Erdoğan-Miçotakis görüşmesi sona erdi
Erdoğan-Miçotakis görüşmesi sona erdi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir görüşme gerçekleştirdi.
13.05.2024 Gündem
2 kurdun tacizine uğrayan genç çiftçi, yaşadığı korku dolu anları anlattı
2 kurdun tacizine uğrayan genç çiftçi, yaşadığı korku dolu anları anlattı Sivas'ta genç bir çiftçi tarlasına gübre atmaya gittiği sırada 2 yabani kurt traktörün etrafını sardı. Meraklı kurtların etrafında dolaştığını gören genç çiftçi, o anları saniye saniye görüntüledi.
13.05.2024 Haberler
Dolar bugün ne kadar oldu?
Dolar bugün ne kadar oldu? Dolar/TL haftanın ilk işlem gününe 32.23’ün üzerinde başladı.
13.05.2024 Uzmanpara
Altın fiyatları haftaya nasıl başladı?
Altın fiyatları haftaya nasıl başladı? 2 haftayı üst üste düşüşle tamamlayan ons altın geçtiğimiz hafta yükselişe geçti. Özellikle cuma günü altın fiyatlarındaki yukarı yönlü hareket dikkat çekmişti. Peki bugün piyasada son durum ne? İşte detaylar...
13.05.2024 Uzmanpara
Dolardaki baskının nedeni belli oldu! Ekonomist Baydar kurdaki en kritik seviyeyi açıkladı
Dolardaki baskının nedeni belli oldu! Ekonomist Baydar kurdaki en kritik seviyeyi açıkladı 24 Nisan tarihinden bu yana neredeyse soluksuz düşüş gösteren dolar/TL’deki aşağı yönlü baskı dikkat çekiyor. Geçen hafta borsa rekor üstüne rekor kırarken, altın fiyatları 3 hafta sonra ilk kez yükseliş göstermişti. Peki dolar/TL’deki baskının nedeni ne? Ekonomist Hikmet Baydar, kurdaki en kritik seviyeyi açıkladı. İşte piyasalara dair tahminler...
13.05.2024 Ekonomi
Meteoroloji tek tek saydı: 16 ile uyarı! 'Kuvvetli geliyor'
Meteoroloji tek tek saydı: 16 ile uyarı! 'Kuvvetli geliyor' Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporunu yayımladı. Raporda 16 il için sarı kodlu uyarı yapıldı. Vatandaşlara yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgâr ve ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması çağrısında bulunuldu. İşte detaylar...
12.05.2024 Gündem
Afganistan’da selin bilançosu ağırlaşıyor
Afganistan’da selin bilançosu ağırlaşıyor Sel felaketinde yaşamını yitirenlerin sayısı 344'e çıkarken, birçok bölgede olağanüstü hal ilan edildi. Can kaybının artmasından endişe ediliyor.
12.05.2024 Dünya
Göl kenarında hasadı erken başladı! Yağının litresi 12 bin euro
Göl kenarında hasadı erken başladı! Yağının litresi 12 bin euro Güller ve göller diyarı olarak bilinen Burdur’da göl kenarında yapılan gül yetiştiriciliğinde bu sene iklim şartlarından dolayı hasat 3 hafta erken başladı.
12.05.2024 Ekonomi
Kiraz ihracatında 300 milyon dolarlık hedef
Kiraz ihracatında 300 milyon dolarlık hedef İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği (EYMSİB) tarafından 'Kiraz Hasat Şenliği' düzenledi. Ege İhracatçı Birlikleri (EİB) Koordinatör Başkan Yardımcısı ve EYMSİB Başkanı Hayrettin Uçak, 2024 yılında kiraz ihracatından 300 milyon dolar döviz hedeflediklerini dile getirdi.
12.05.2024 Ekonomi
Miçotakis yarın Türkiye’ye geliyor
Miçotakis yarın Türkiye’ye geliyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın daveti üzerine Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis yarın Türkiye’yi ziyaret edecek.
12.05.2024 Dünya
‘Biri yere çöp attıysa o Aydınlı değildir’
‘Biri yere çöp attıysa o Aydınlı değildir’ İlk kitabı ‘Atıksız Yaşam Rehberi’ okuyucuyla buluşan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Kentimizde her yer pırıl pırıldır. Birisi yere çöp attıysa o Aydınlı değildir, dışarıdan gelmiştir” diyor.
11.05.2024 Ege
2024 yılı yaş çay alım fiyatı belli oldu
2024 yılı yaş çay alım fiyatı belli oldu Tarım ve Orman Bakanlığı 2024 yılı yaş çay alım fiyatını açıkladı. Bakanlık'tan yapılan açıklamaya göre, 2024 yılı yaş çay alım fiyatı kilogram başına 17 lira, üreticilere verilen destekleme bedeli ise 2 lira olarak belirlendi.
11.05.2024 Ekonomi
Meteoroloji haritayı güncelledi! Kuvvetli sağanak yağış geliyor
Meteoroloji haritayı güncelledi! Kuvvetli sağanak yağış geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni haritayı yayımladı. Buna göre kuvvetli sağanak yağışlar pazartaesi gününe kadar etkisin göstermeye devam edecek. İşte bölge bölge hava durumu tahminleri...
11.05.2024 Gündem
Kenya'daki sel felaketi: En az 267 ölü
Kenya'daki sel felaketi: En az 267 ölü Doğu Afrika ülkesi Kenya'yı vuran şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı en az 267’ye yükseldi.
11.05.2024 Dünya
Fındıkta rekolte tartışması
Fındıkta rekolte tartışması Kanada’da düzenlenen 41. Uluslararası Kuru ve Kabuklu Meyveler Kongresi’nde (International Nut and Dried Fruit Council-INC) fındık rekoltesinin gerçeği yansıtmadığını ileri süren Giresunlu fındık sanayicisi Mustafa Demirci, yüksek fiyat politikası yerine istikrarlı ve yüksek verimli bir politika yürütülmesi gerektiğini söyledi.
11.05.2024 Ekonomi
Bakan Yumaklı: 2023'te 212 ülkeye tarım ürünü ihraç ettik
Bakan Yumaklı: 2023'te 212 ülkeye tarım ürünü ihraç ettik Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 2023 yılında 212 ülke ve bölgeye 2 bin 200 çeşit tarım ürünü ihraç ederek yaklaşık 31 milyar dolarlık ihracat geliri elde ettiklerini belirtti.
11.05.2024 Ekonomi
Yatırımcılar dikkat: Yıl sonunda dolar ne kadar olacak? Rakam verildi
Yatırımcılar dikkat: Yıl sonunda dolar ne kadar olacak? Rakam verildi Altın ve dolar tarafında yaşanan dalgalı seyir vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Peki dolarda yıl sonu beklentisi nedir? Gram altında bu ay yöne olacak? Ekonomist Tuğba Ekin merak edilenleri milliyet.com.tr'ye anlattı.
11.05.2024 Ekonomi
Adana’da karpuz hasadı başladı
Adana’da karpuz hasadı başladı Türkiye'nin en önemli karpuz üretim merkezlerinden Adana’da tescilli turfanda karpuz hasadı başladı. Tarlada kilosu 11-12 liradan satılan karpuzlar, kamyonlara yüklenerek Türkiye’nin dört bir yanına gönderiliyor.
10.05.2024 Ekonomi
Meksika Merkez Bankası faizi değiştirmedi
Meksika Merkez Bankası faizi değiştirmedi Meksika Merkez Bankası (Banxico) enflasyonun hedefine dönmesinin uzun süreceğini belirterek faiz oranında değişikliğe gitmedi.
10.05.2024 Uzmanpara
İşte dolarda son durum
İşte dolarda son durum Dolar/TL haftanın son işlem gününe 32.24'ün üzerinde başladı.
10.05.2024 Uzmanpara

Benzer Haber Etiketleri

Tarım ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.