Tayland

Tayland

Son dakika Tayland haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Tayland gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Tayland haber sayfamızda...

Tayland

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.827 tayland haberi bulunmuştur.
‘Türkiye bu yıl yüzde 3 büyüyecek’
‘Türkiye bu yıl yüzde 3 büyüyecek’ Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu S&P Global, gelişmekte olan ülkeler için 2024 yılı toplam büyüme tahminini yüzde 4,2’ye yükseltirken, Türkiye için olan tahminini yüzde 3’e çıkardı.
28.03.2024 Ekonomi
'Maymunlar Cehennemi': Şehri istila etmişlerdi, toplatılıyorlar
'Maymunlar Cehennemi': Şehri istila etmişlerdi, toplatılıyorlar Son yıllarda sayısı hızla artan ve şehri adeta istila eden maymunlar için toplama çalışması başlatıldı.
27.03.2024 Dünya
Eşi seviyor diye ekti, yaprağını bile kaynatıp içen var! '10 ağaçla başladık, 3 ülkeye satıyoruz'
Eşi seviyor diye ekti, yaprağını bile kaynatıp içen var! '10 ağaçla başladık, 3 ülkeye satıyoruz' Tayland’ı çok seviyor, sık sık ziyaret ediyordu. Bu sevgisi Tayland’da değil ama Türkiye’de onu hayatının aşkıyla buluşturdu. 2012 yılında Taylandlı Thipphawan ile tanışıp evlenen Mustafa Uysal, 2020 yılında Kovid-19 nedeniyle herkes gibi eve kapanmak zorunda kaldı. Ancak bu durum Mustafa ve eşine, hiç beklemedikleri kadar iyi bir boyuta ulaşan yeni bir iş kapısı oldu.
27.03.2024 Yaşam
Turizmde bayram sevinci
Turizmde bayram sevinci Turizm sektörü 2024 yaz sezonuna üç bayramla giriyor. 21 Mart'ta Nevruz Bayramı ile İran'dan turistlerin akın ettiği Antalya, 31 Mart Paskalya Bayramı’nda Batı Avrupa'dan yoğun turist bekliyor. Turizmde, 10 Nisan'daki Ramazan Bayramı öncesi de yoğun iç pazar hareketliliği yaşanacak.
25.03.2024 Ekonomi
Yunanistan'da düdük yabancılarda! Cüneyt Çakır detayı
Yunanistan'da düdük yabancılarda! Cüneyt Çakır detayı Türkiye’de yabancı hakem sesleri her geçen gün daha çok çıkmaya başlarken, bu konuda yüz yıllık geleneğe sahip Yunanistan dünyada öne çıkan ülke konumunda bulunuyor. Hemen her milletten hakemin düdük çaldığı Komşu’daki uzun periyot, önemli bir deneyimi önümüze seriyor.
24.03.2024 Futbol
Her yıl yapılıyor! Şehrin ışıkları 1 saatliğine kapatıldı: Nedeni ise...
Her yıl yapılıyor! Şehrin ışıkları 1 saatliğine kapatıldı: Nedeni ise... Tayland'ın başkenti Bangkok'ta her yıl düzenlenen “Dünya Saati” etkinliği kapsamında iklim krizine ve enerji tasarrufuna dikkat çekmek amacıyla şehrin ışıkları 1 saatliğine kapatıldı.
23.03.2024 Haberler
Her yıl yapılıyor! Şehrin ışıkları 1 saatliğine kapatıldı: Nedeni ise...
Her yıl yapılıyor! Şehrin ışıkları 1 saatliğine kapatıldı: Nedeni ise... Tayland'ın başkenti Bangkok'ta her yıl düzenlenen “Dünya Saati” etkinliği kapsamında iklim krizine ve enerji tasarrufuna dikkat çekmek amacıyla şehrin ışıkları 1 saatliğine kapatıldı.
23.03.2024 Dünya
Yerli güneş paneli üreticisine koruma
Yerli güneş paneli üreticisine koruma Çin’in ardından Vietnam, Malezya, Tayland, Hırvatistan ve Ürdün menşeli güneş paneli ithalatına da damping önlemi geldi. Karara göre, söz konusu 5 ülkeden güneş paneli ithalatında metrekare başına 25 dolar teminat alınacak.
20.03.2024 Ekonomi
Define avcısının 'altın' hayalleri trajik sonla bitti
Define avcısının 'altın' hayalleri trajik sonla bitti Eski maden ocağında altın arayan define avcısı, toprak kayması sonucu göçük altında kalarak yaşamını yitirdi.
19.03.2024 Haberler
Define avcısının 'altın' hayalleri trajik sonla bitti
Define avcısının 'altın' hayalleri trajik sonla bitti  Eski maden ocağında altın arayan define avcısı, toprak kayması sonucu göçük altında kalarak yaşamını yitirdi.
19.03.2024 Dünya
Dünya turuna çıkmıştı! İzmir'de son yolculuğuna uğurlandı
Dünya turuna çıkmıştı! İzmir'de son yolculuğuna uğurlandı Kamboçya'da kaldığı pansiyonun sahibi ve çalışanlarının çekiçli saldırısında ölen ve Dışişleri Bakanlığı'nın devreye girmesiyle cenazesi, Türkiye'ye getirilen Ufuk Öntürk (52), İzmir'de son yolculuğuna uğurlandı.
18.03.2024 Gündem
Türk vatandaşı Kamboçya'da çekiçle öldürüldü! 'Cenazesi yakılacak' telefonu sonrası yeni gelişme
Türk vatandaşı Kamboçya'da çekiçle öldürüldü! 'Cenazesi yakılacak' telefonu sonrası yeni gelişme Kamboçya'da kaldığı pansiyonun sahibi ve çalışanlarının çekiçli saldırısında hayatını kaybeden Ufuk Öntürk'ün (52), cenazesi Dışişleri Bakanlığı'nın devreye girmesiyle 21 gün sonra Türkiye'ye getirilerek ailesine teslim edildi.
17.03.2024 Gündem
Leyla Bilginel: Beş yaşındayken babam beni bıçakla kovaladı!
Leyla Bilginel: Beş yaşındayken babam beni bıçakla kovaladı! Oğlu Kayra ile 2014 yılında Tayland'ın dünyaca ünlü adası Phuket'te yerleşerek yeni bir hayat kuran, 2023'te ise Türkiye'ye kalıcı olarak geri dönen eski oyuncu Leyla Bilginel, çocukken başına gelenleri anlattı.
14.03.2024 Cadde
Tayland'da pet şişelerden yaptığı botla denize açılan adam mahsur kaldı
Tayland'da pet şişelerden yaptığı botla denize açılan adam mahsur kaldı Tayland'da pet şişelerden yaptığı botla bir adaya gitmek üzere kıyıdan açılan evsiz adam, şiddetli rüzgarın etkisiyle denizin ortasında savrularak mahsur kaldı. Çaresiz adam, gelen ihbar üzerine sahil güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.
13.03.2024 Haberler
Pet şişelerden bot yaptı! Denizin ortasında mahsur kaldı
Pet şişelerden bot yaptı! Denizin ortasında mahsur kaldı Evsiz bir adam, pet şişelerden yaptığı botla bir adaya gitme hayaliyle kıyıdan 'yelken' açıldı. Şiddetli rüzgarın etkisiyle denizin ortasında savrularak mahsur kaldı.
13.03.2024 Dünya
İstanbul dünyada ilk sırada! Rekor 20.2 milyonla geldi
İstanbul dünyada ilk sırada! Rekor 20.2 milyonla geldi Geçen yıl dünyada en çok ziyaret edilen şehirler listesinde birinci ve dördüncü Türkiye'den. İstanbul Londra, Dubai ve Paris'i geride bıraktı.
10.03.2024 Dünya
MH370: Aileler havacılık tarihinin en gizemli olayında kaybolan uçağı aramaya devam ediyor
MH370: Aileler havacılık tarihinin en gizemli olayında kaybolan uçağı aramaya devam ediyor Havacılık tarihinin en büyük gizemi olarak anılan MH370 sefer sayılı uçağın kayboluşunun üstünden 10 yıl geçti. Sevdiklerini kaybedenlerse, hâlâ yaşadıklarını anlamlandırmaya çalışıyor.
9.03.2024 Dünya
İşitme Engelliler Kış Olimpiyat Oyunları'nda heyecan sürüyor!
İşitme Engelliler Kış Olimpiyat Oyunları'nda heyecan sürüyor! Erzurum'un ev sahipliğinde organize edilen 20'nci İşitme Engelliler Kış Olimpiyat Oyunları'nda sekizinci gün heyecanı oynanan maçlarla devam etti.
8.03.2024 Diğer
Uzak Doğu’yu karıştırdı
Uzak Doğu’yu karıştırdı ABD’li şarkıcı Taylor Swift’in Singapur konserleri, Uzak Doğu’da gerilim yarattı.
5.03.2024 Dünya
İşitme Engelliler Kış Olimpiyatları'nın başlangıcı mehterle yapıldı!
İşitme Engelliler Kış Olimpiyatları'nın başlangıcı mehterle yapıldı! Erzurum'un ev sahipliğinde düzenlenen 20'nci İşitme Engelliler Kış Olimpiyatları'nın açılış töreni mehterle yapıldı. 36 ülkeden 600'e yakın sporcunun yarışacağı organizasyon 12 Mart'ta sona erecek.
2.03.2024 Diğer
Türk vatandaşı Kamboçya'da çekiçle öldürüldü! Aileye şok telefon: Cenaze yakılacak
Türk vatandaşı Kamboçya'da çekiçle öldürüldü! Aileye şok telefon: Cenaze yakılacak İstanbul'da yaşayan Ufuk Öntürk, 2016'da kalp krizi geçirdi. Doktorların müdahalesiyle hayata döndürülen Öntürk, 2018'de dünya turuna çıktı. İlk olarak Tayland'a giden Ufuk Öntürk, daha sonra Kamboçya'ya geçti. Kamboçya'ya yerleşen Öntürk'ten gelen son haber ise aileyi yıktı.
2.03.2024 Haberler
Türk vatandaşı Kamboçya'da çekiçle öldürüldü! Aileye şok telefon: Cenaze yakılacak
Türk vatandaşı Kamboçya'da çekiçle öldürüldü! Aileye şok telefon: Cenaze yakılacak İstanbul'da yaşayan Ufuk Öntürk, 2016'da kalp krizi geçirdi. Doktorların müdahalesiyle hayata döndürülen Öntürk, 2018'de dünya turuna çıktı. İlk olarak Tayland'a giden Ufuk Öntürk, daha sonra Kamboçya'ya geçti. Kamboçya'ya yerleşen Öntürk'ten gelen son haber ise aileyi yıktı.
2.03.2024 Gündem
Premier Lig'de Liverpool'un yıllık zararı belli oldu!
Premier Lig'de Liverpool'un yıllık zararı belli oldu! Liverpool'un 2022-2023 sezonunda 10 milyon 500 bin euro zarar ettiği açıklandı.
Kızgın sürücü aracıyla otomobile vurup köprüden nehre uçtu
Kızgın sürücü aracıyla otomobile vurup köprüden nehre uçtu Tayland'da bir köprüde yol verme tartışması sonucu çıkan kavgada sürücülerden biri aracıyla diğer otomobile vurup nehre uçtu. Nehre düşen araçtaki 2 kişi hayatını kaybetti.
26.02.2024 Haberler
Yol verme tartışması can aldı! Aracıyla otomobile vurup köprüden nehre uçtu
Yol verme tartışması can aldı! Aracıyla otomobile vurup köprüden nehre uçtu Köprüde yol verme tartışması sonucu çıkan kavgada sürücülerden biri aracıyla diğer otomobile vurup nehre uçtu. Nehre düşen araçtaki iki kişi hayatını kaybetti.
26.02.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Tayland ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.