Tecno

Tecno

Son dakika Tecno haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Tecno gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Tecno haber sayfamızda...

Tecno

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 39 tecno haberi bulunmuştur.
BİM 8 MART CUMA AKTÜEL KATALOĞU 🛒 BİM Market'de bu hafta Cuma hangi ürünler satışa çıkacak? Senna TV, Tecno Cep Telefonu, Powerbank, TWS Kulaklık...
BİM 8 MART CUMA AKTÜEL KATALOĞU 🛒 BİM Market'de bu hafta Cuma hangi ürünler satışa çıkacak? Senna TV, Tecno Cep Telefonu, Powerbank, TWS Kulaklık... BİM mağazalarında her hafta Salı ve Cuma günlerine özel yayımlanan aktüel katalog ürünlerinde bu hafta yer alan ürünler araştırma konusu olmaya devam ediyor. Bu hafta Cuma günü satışa çıkan ürünler arasında TV, Cep Telefonu, Hırdavat Ürünleri, Tekstil Ürünleri, Mutfak araç ve gereçleri mağazalarda satışa çıkacak. İşte BİM 8 Mart Cuma aktüel kataloğunda yer alan tüm ürünlerin listesi...
6.03.2024 Bilgi Rehberi
Gençlere vergisiz telefon indirimi! İşte indirim yapılması planlanan telefonlar
Gençlere vergisiz telefon indirimi! İşte indirim yapılması planlanan telefonlar AK Parti gençlere verdiği ilk elektronik eşya alımında vergi muafiyeti sözü için adım atmaya hazırlanıyor. Çalışma ilk kabine toplantısında gündeme gelecek. AK Parti’nin genişletilmiş il başkanları toplantısında masaya gelen konu hakkında Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ne değerlendirmede bulundu? Hangi markalar için indirim planlanıyor? İşte detaylar...
4.09.2023 Ekonomi
Gençlere vergisiz telefon! İşte indirim yapılması planlanan telefonlar
Gençlere vergisiz telefon! İşte indirim yapılması planlanan telefonlar AK Parti gençlere verdiği ilk elektronik eşya alımında vergi muafiyeti sözü için adım atmaya hazırlanıyor. Çalışma ilk kabine toplantısında gündeme gelecek. AK Parti’nin genişletilmiş il başkanları toplantısında masaya gelen konu hakkında Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ne değerlendirmede bulundu? Hangi markalar için indirim planlanıyor?
25.08.2023 Televizyon
Üç yeni cep telefonu modeli
Üç yeni cep telefonu modeli Tecno, ilk metaverse lansmanında Camon 19 serisi üyelerini tanıttı.
9.01.2023 Ekonomi
1500 TL - 2000 TL Arası En İyi Telefon Modelleri ve Özellikleri 2022
1500 TL - 2000 TL Arası En İyi Telefon Modelleri ve Özellikleri 2022 Hızla ilerleyen teknoloji ile birlikte her geçen gün yeni telefon modelleri piyasaya sürülüyor. Ancak piyasaya sürülen bazı telefonların fiyatları 20 bin TL’ye kadar çıkabiliyor. Fiyatlar arttıkça ihtiyaç duyulan cep telefonlarına sahip olmak da bir o kadar zor oluyor. Genellikle bütçe dostu ve hem de kişinin beklentilerini karşılayacak telefonlar tercih ediliyor. Model ve özelliklerine göre piyasada 1500 – 2000 TL arasından bütçe dostu ve beklentileri karşılayabilecek akıllı cep telefonları bulunuyor. 1500 TL - 2000 TL Arası Akıllı Telefonlar 2022 içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
31.05.2022 Teknoloji
Yerli üretim cepler pazarı ele geçiriyor
Yerli üretim cepler pazarı ele geçiriyor Türkiye’de yerli üretim cep telefonları adetsel bazda pazarın yüzde 60’ını ele geçirdi. Ancak kurlardaki artışın ardından üretimin çok avantajlı hale gelmemesi nedeniyle firmalar önlem bekliyor. Sektörün istihdamı da 10 binlere dayandı.
11.01.2022 Ekonomi
Singapurlu Omix Tuzla’da cep üretiyor
Singapurlu Omix Tuzla’da cep üretiyor Teknoloji devleri Samsung, Xiaomi, Oppo, Tecno, Vivo ve İnfinix’in ardından Türkiye’de yatırım yapan firmalara Omix de eklendi. Singapur merkezli cep telefon markası Omix, Tuzla Organize Sanayi Bölgesinde üretime başladı.
26.10.2021 Ekonomi
'Yerli cep’te yatırıma devam
'Yerli cep’te yatırıma devam Cep telefonunda yerli üretim hamlesi sürüyor. Dünyanın en büyük üreticilerinden Samsung, Atmaca Elektronik’in tesisinden ağustos sonu itibariyle Tekirdağ’da kurduğu kendi tesisine taşındı.
10.09.2021 Ekonomi
Çinli şirket Türkiye'de üretime başladı! 2 bin kişiyi işe alacak
Çinli şirket Türkiye'de üretime başladı! 2 bin kişiyi işe alacak Samsung, Oppo, Xiaomi ve Tecno’dan sonra Çinli Vivo da Türkiye’de telefon üretimine hızlı başladı. İstanbul Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi’nde 20 bin metrekarelik alanda üretim yapan şirketin yıllık maksimum kapasitesi 5 milyon adet olacak.
18.08.2021 Ekonomi
Yerli cep akını hız kesmiyor
Yerli cep akını hız kesmiyor Türkiye’de üretilen cep telefonlarının lansmanı sürerken, yeni markalar sırada. Honor üretim hazırlığı yaparken Huawei’nin gündeminde de Türkiye var... Türkiye’de şimdiye kadar 7 yerli model lanse edildi.
7.06.2021 Ekonomi
Tecno Mobile üretime başladı
Tecno Mobile üretime başladı Dünyanın önde gelen akıllı telefon markalarından Tecno Mobile, 35 milyon dolarlık yatırımla Türkiye’de üretime başladı. Mevcut yatırım ile pazarda hem ürün, hem de iş modeli anlamında değişim yaratmayı hedeflediklerini belirten Tecno Mobile Türkiye Ülke Müdürü Hank Li, “İstanbul Pendik’teki üretim tesisimizde yaklaşık bin kişilik bir istihdam yaratmayı ve yüzde 10 pazar payı hedefimiz doğrultusunda Türkiye’deki yatırımlarımızı uzun vadede artırmayı planlıyoruz’ dedi.
25.05.2021 Ekonomi
Bir yatırım daha cep’te!
Bir yatırım daha cep’te! Çinli Tecno Mobile İstanbul Pendik’te cep telefonu üretimine başladı. Firma ilk etapta 200 istihdam sağlıyor. Daha önce de Samsung, Xiaomi, Oppo ve Vivo üretim yatırımı yapmıştı.
20.05.2021 Ekonomi
Tecno Mobile, cep üretimi için personel alıyor
Tecno Mobile, cep üretimi için personel alıyor Akıllı telefon markası Tecno Mobile, İstanbul’daki üretim tesislerinde istihdam edilecek personel için iş görüşmelerine başladı.
10.04.2021 Ekonomi
Türkiye'de cep telefonu hamlesi! Bu yıl başlıyor...
Türkiye'de cep telefonu hamlesi! Bu yıl başlıyor... Cepte yerli üretim hamlesi sürüyor. Çin merkezli TCL üretim için gün sayarken, diğer Çinli dev Huawei’nin de üretim planı yaptığı öğrenildi. Rakipleri birer birer tesis açarken sessiz kalan Huawei de üretim planı yapıyor.
3.04.2021 Ekonomi
6 bin kişilik istihdam cepte!
6 bin kişilik istihdam cepte! Türkiye’de yerli cep telefonu üretimi hız kazanırken, istihdam kapısı da oluyor. Ülkemizde üretim tesisi kuran Samsung, Oppo, Xiaomi, Tecno, Vivo ve TCL’nin toplamda 6 bin kişiye iş kapısı yaratacağı belirtiliyor
12.03.2021 Ekonomi
‘Cep’te 1000 TL’lik yerli ucuzluğu
‘Cep’te 1000 TL’lik yerli ucuzluğu Giriş seviyesi cep telefonu fiyatlarında yerli üretimin avantajı görülmeye başladı. Vergi nedeniyle 3.000 TL bandına çıkan fiyatlar, Samsung’un ilk yerli üretim modellerini piyasaya sunmasıyla 1.300 - 1.500 TL’ye düştü.
11.03.2021 Ekonomi
Türkiye’de yılda 3 milyon cep üretecek
Türkiye’de yılda 3 milyon cep üretecek Güney Koreli Samsung’un, Türkiye’de yılda 3 milyon adet cep telefonu üreteceği ortaya çıktı. Atmaca Elektronik’in fabrikasında bir aydır yerli üretimi başlatan marka, Galaxy A serisinin tamamını ülkemizde üretecek
19.02.2021 Ekonomi
Son dakika: Şirketler tek tek açıkladı! Türkiye'ye yatırım atağı
Son dakika: Şirketler tek tek açıkladı! Türkiye'ye yatırım atağı Son dönemde Türkiye yabancı yatırımcının ilgisini çekmeye başladı. Oppo ve Çinli akıllı telefon üreticisi Tecno'nun ardından bir şirket daha Türkiye pazarına adım attı. İşte detaylar...
17.02.2021 Ekonomi
Son Dakika: Cep telefonunda fiyat müjdesi! Türkiye'den hamle...
Son Dakika: Cep telefonunda fiyat müjdesi! Türkiye'den hamle... Son dakika haberine göre cepte yerli üretim hamlesi giriş seviyesi modellerin fiyatını düşürecek. 2.500-3.000 TL bandında yer alan bu cep telefonu fiyatlarının 1.000-1.750 TL bandına inmesi bekleniyor
12.02.2021 Ekonomi
Cepte üretim için  gün sayılıyor
Cepte üretim için gün sayılıyor Cepte dünya devleri Türkiye’de üretime başlamak için gün sayıyor. Yatırımını açıklayan firmalar gelecek aylarda üretime başlayacak. Oppo, Türkiye'de akıllı telefon üretimi gerçekleştireceğini geçen ay açıklamıştı. Oppo’nun gelecek aylarda üretime başlaması bekleniyor. Yapılacak yatırımla, Türkiye'nin şirketin Avrupa bölgesindeki üretim üssü olması planlanıyor.
22.01.2021 Ekonomi
Akıllı telefon şirketleri üretim için gün sayıyor
Akıllı telefon şirketleri üretim için gün sayıyor Türkiye'de yatırım yapacağını açıklayan akıllı telefon üreticileri, gelecek aylarda üretime başlayacak.
21.01.2021 Uzmanpara
Türkiye'ye yatırım yapan akıllı telefon şirketleri üretim için gün sayıyor
Türkiye'ye yatırım yapan akıllı telefon şirketleri üretim için gün sayıyor Oppo'nun ardından bir diğer Çinli akıllı telefon üreticisi Tecno da Türkiye'ye yatırım yapma kararı aldı. Akıllı telefon üreticileri, gelecek aylarda üretime başlayacak.
21.01.2021 Teknoloji
Çin’den Pendik’e ‘akıllı’ yatırım yolda
Çin’den Pendik’e ‘akıllı’ yatırım yolda Çinli akıllı telefon üreticisi Tecno, Türkiye’de yerli üretim için 25 milyon dolardan fazla yatırım yapmaya hazırlanıyor.
20.01.2021 Ekonomi
Son dakika: Türkiye'ye 25 milyon dolarlık yatırım hamlesi!
Son dakika: Türkiye'ye 25 milyon dolarlık yatırım hamlesi! Gelen son dakika haberine göre; akıllı telefon üreticisi Tecno, Türkiye'de yerli üretim için 25 milyon dolardan fazla yatırım yapacak. İşte son dakika haberinin detayları...
19.01.2021 Ekonomi
‘Cep’te büyük oynamaya geldi
‘Cep’te büyük oynamaya geldi Karantina döneminde Türkiye’ye giren Çinli cep devi Tecno Mobile, pazarda büyük oynuyor. Yöneticisi Gaurav Tikoo, “2021’de yüzde 8 pazar payı hedefliyoruz. İleride üretimi de düşünürüz” diyor
9.01.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Tecno ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.