TEMA Vakfı Onursal Başkanı Ali Nihat Gökyiğit son yolculuğuna uğurlandı
TEMA Vakfı Onursal Başkanı Ali Nihat Gökyiğit son yolculuğuna uğurlandı TEKFEN Holding ve TEMA Vakfını onursal başkanı Ali Nihat Gökyiğit 97 yaşında hayatını kaybetti. Gökyiğit bugün Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
26.01.2023 Ekonomi
Yaprak Dede’ye veda
Yaprak Dede’ye veda Tekfen Holding ve TEMA Vakfı’nın kurucusu Ali Nihat Gökyiğit ile ünlü etnolog Sabiha Tansuğ yaşamını yitirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Yaprak Dede’ olarak da anılan Gökyiğit’in kızı Vahide Gigin’e taziyelerini bildirdi.
26.01.2023 Gündem
Arka bahçeyi çalışanlara emanet etti
Arka bahçeyi çalışanlara emanet etti İstanbul Ulus Yerleşkesi’nin Arnavutköy yokuşu üzerindeki atıl kalan yamacını bir meyve-sebze bahçesine dönüştüren Tekfen Holding, Osmanlı çileğinden çeri domatese, sarımsaktan bezelyeye ve brokoliye çeşit çeşit doğal sebze ve meyveler yetiştiriyor.
14.02.2022 Vitrin
Boğaziçili  cinlere Tekfen kuluçkası
Boğaziçili cinlere Tekfen kuluçkası Tekfen Holding ve Tekfen Vakfı’nın çeyrek asırdır bağışlarıyla destek verdiği Boğaziçi Üniversitesi, kısa süre sonra faaliyete geçecek olan kuluçka merkezine Tekfen’in kurucuları Feyyaz Berker, Nihat Gökyiğit ve Necati Akçağlılar’ın adlarının baş harflerini taşıdı.
30.09.2020 Ekonomi