Teknik

Teknik

Son dakika teknik haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan teknik gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan teknik haber sayfamızda...

Teknik

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 289.304 teknik haberi bulunmuştur.
Ukrayna Tarım Bakanı Mykola Solsky'ye 'yolsuzluk' şüphesiyle gözaltı kararı
Ukrayna Tarım Bakanı Mykola Solsky'ye 'yolsuzluk' şüphesiyle gözaltı kararı Ukrayna'da bir mahkeme, Tarım Bakanı Mykola Solsky'nin "yolsuzluk" şüphesiyle gözaltına alınmasına hükmetti.
26.04.2024 Dünya
Ergin Ataman çıldırdı: Bu adam kim? Benim soyunma odamda ne yapıyor?
Ergin Ataman çıldırdı: Bu adam kim? Benim soyunma odamda ne yapıyor? Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman, Maccabi Tel Aviv ile oynanan maçın ardından soyunma odası koridorlarında İsrailli yetkililere sert tepki gösterdi.
Beşiktaş'ta Fenerbahçe derbisi öncesi 4 sakat, 1 cezalı!
Beşiktaş'ta Fenerbahçe derbisi öncesi 4 sakat, 1 cezalı! Siyah-beyazlı takımda, Fenerbahçe derbisinde 4 oyuncu sakatlıkları, 1 futbolcu da sarı kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.
26.04.2024 Beşiktaş
Ticaret Bakanlığı'ndan 'IBAN kiralama' uyarısı
Ticaret Bakanlığı'ndan 'IBAN kiralama' uyarısı Ticaret Bakanlığı, IBAN kiralama ilanları başta olmak üzere sosyal mühendislik dolandırıcılığına karşı vatandaşları uyararak; bir banka hesabının maddi menfaat karşılığında başka kişiler tarafından kullanılmasına izin vermenin 'Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi Kanunu'na göre suç teşkil ettiğini bildirdi.
26.04.2024 Ekonomi
Bakan Özhaseki: Gece gündüz demeden çalışıyoruz
Bakan Özhaseki: Gece gündüz demeden çalışıyoruz Japonya Uluslararası İş Birliği Ajansı (JICA) Başkanı Dr. Tanaka Akihiko, Ankara temasları kapsamında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile bir araya geldi.
26.04.2024 Ekonomi
Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt! Hasan Arat görüşme gerçekleştirdi
Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt! Hasan Arat görüşme gerçekleştirdi Teknik direktörlük için Nuri Şahin'le görüşme gerçekleştiren Beşiktaş, genç hocanın Dortmund'daki geleceğinin şekillenmesini bekliyor.
26.04.2024 Beşiktaş
ÖZEL | Ali Güneş, şampiyonluk favorisi için net konuştu! Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi çarpıcı tahmin
ÖZEL | Ali Güneş, şampiyonluk favorisi için net konuştu! Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi çarpıcı tahmin Bir dönem Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta forma giyen eski futbolcu Ali Güneş, dev derbi öncesi Skorer'den Nergis Aşkın'a çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ali Güneş, Süper Lig'deki çekişmeli geçen şampiyonluk yarışını da yorumlarken, favorisini açıkladı.
26.04.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş Asbaşkanı Mete Vardar, derbi öncesi konuştu! 'İdol olarak Topraktepe’yi görüyorlar'
Beşiktaş Asbaşkanı Mete Vardar, derbi öncesi konuştu! 'İdol olarak Topraktepe’yi görüyorlar' Beşiktaş Asbaşkanı Mete Vardar, Fenerbahçe ile oynayacakları derbiden galibiyetle ayrılmayı hedeflediklerini söyledi, “Kazanmamız camiamız için moral kaynağı olur. Futbolcular, teknik heyet ve yönetim olarak bu heyecanı yaşıyoruz” dedi.
26.04.2024 Beşiktaş
Galatasaray'da Okan Buruk'tan şampiyonluk mesajı! 'Fenerbahçe'nin kazanacağının garantisi yok'
Galatasaray'da Okan Buruk'tan şampiyonluk mesajı! 'Fenerbahçe'nin kazanacağının garantisi yok' Galatasaray’ın hocası Okan Burak, Adana Demirspor maçı öncesi oyuncularıyla yaptığı son toplantıda kazanmaları halinde şampiyonluğa bir adım daha yaklaşacaklarının altını çizdi.
26.04.2024 Galatasaray
Fenerbahçe’de İsmail Kartal'dan Beşiktaş derbisinde sürpriz Mert Hakan ve Szymanski kararı!
Fenerbahçe’de İsmail Kartal'dan Beşiktaş derbisinde sürpriz Mert Hakan ve Szymanski kararı! Fenerbahçe’de Teknik Direktör İsmail Kartal, Beşiktaş derbisinde ideal 11’inde değişikliğe gidecek. İşte detaylar...
26.04.2024 Fenerbahçe
TikTok için ‘İDN’ önlemi
TikTok için ‘İDN’ önlemi ABD Senatosu, Amerikalıların verilerinin Çin’in eline geçeceği iddiasıyla, TikTok’un sahibi ByteDance’ı hisselerini satmaya zorlayan, aksi haldeyasaklanmasına yol açabilecek yasa tasarısını onayladı.
26.04.2024 Ekonomi
10 bin işletme için dijital yetkinlik ölçümü
10 bin işletme için dijital yetkinlik ölçümü Vodafone Business, Yıldız Teknik Üniversitesi akademisyenleri iş birliği ve Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) desteğiyle hazırlamış olduğu Sanayide Dijital Yetkinlik Analizi’yle şirketlerin dijital yetkinlik seviyelerini ölçeceğini duyurdu. Yapılan açıklamaya göre kendi dijital yetkinliklerini sektördeki diğer işletmelerle karşılaştırabilme şansı yakalayabilecek olan KOBİ’ler geliştirmeleri gereken alanları tespit edebilecek.
26.04.2024 Ekonomi
Ergin Ataman'a skandal İsrail tehdidi! EuroLeague'de Panathinaikos - Maccabi maçı sonrası ortalık karıştı
Ergin Ataman'a skandal İsrail tehdidi! EuroLeague'de Panathinaikos - Maccabi maçı sonrası ortalık karıştı Turkish Airlines EuroLeague Playoff 2. maçında Panathinaikos, Maccabi ile karşı karşıya geldi. Maçı Yunan ekibi kazanırken başantrenör Ergin Ataman, kendisine söylenen skandal tehdidi mücadele sonunda açıkladı.
Yeni müfredat taslağı bugün askıya çıkıyor
Yeni müfredat taslağı bugün askıya çıkıyor Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni müfredat taslağının bugün öğleden sonra kamuoyuyla paylaşılmak üzere askıya çıkarılacağını bildirdi.
26.04.2024 Eğitim
Beyoğlu'nun kalbindeki Frej'in dramı! Düştükleri belediye çukuru koca mirası iç etti
Beyoğlu'nun kalbindeki Frej'in dramı! Düştükleri belediye çukuru koca mirası iç etti Beyoğlu'nda bir apartman... Şimdilerde eskisi kadar olmasa da hâlâ ihtişamlı. Onu 'gösterişli' yapan da mimari görüntüsünden ziyade hikâyesi. Frej Ailesi'nin kızlarına bıraktığı miras, bir karı-koca için sonun başlangıcı oldu. Peki, çoğumuzun belki de her gün önünden gelip geçtiği o binada neler yaşandı?
26.04.2024 Yaşam
Alanyaspor’dan TFF seçimi için açıklama: 18 Temmuz en uygun tarihtir
Alanyaspor’dan TFF seçimi için açıklama: 18 Temmuz en uygun tarihtir Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor, Türkiye Futbol Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu hakkında resmi internet sitesinden bir açıklama yayınladı
25.04.2024 Alanyaspor
Süper Lig için olay tahmin! '102 puanla tarihi şampiyonluk'
Süper Lig için olay tahmin! '102 puanla tarihi şampiyonluk' Süper Lig'de son beş haftaya girilirken Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk yarışı tüm hızıyla devam ediyor. Ligin son haftaları nefes keserken olay bir tahmin gündeme geldi.
25.04.2024 Süper Lig
Çaykur Rizespor'da Gustavo Sauer: Yakaladığımız bir çok fırsatı değerlendiremedik
Çaykur Rizespor'da Gustavo Sauer: Yakaladığımız bir çok fırsatı değerlendiremedik Süper Lig'de Ankaragücü ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor'da Gustavo Sauer, açıklamalarda bulundu.
25.04.2024 Rizespor
Beyaz eşya satışları arttı
Beyaz eşya satışları arttı Beyaz eşya sektörü 2024 yılı ilk çeyreğinde iç satışlarda yüzde 28 artış yaşadı. İhracat ise yüzde 5 azaldı. Aylık bazdaki verilere göre ise bu Mart ayında geçen yılın Mart ayına kıyasla iç satışlarda yüzde 24 oranında artış görüldü.
25.04.2024 Ekonomi
Galatasaray'da Adana Demirspor maçı hazırlıkları tamam
Galatasaray'da Adana Demirspor maçı hazırlıkları tamam Liderlik koltuğunda oturan sarı-kırmızılı takım Adana Demirspor maçının hazırlıklarını tamamladı.
25.04.2024 Galatasaray
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan transfer sözleri
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan transfer sözleri Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, önümüzdeki günlerde transferin büyük bir kısmını bitirmeyi planladıklarını açıkladı.
25.04.2024 Trabzonspor
Fenerbahçe derbi öncesi taktik çalıştı
Fenerbahçe derbi öncesi taktik çalıştı Derbide Beşiktaş'ı ağırlayacak sarı-lacivertli takım dev karşılaşmanın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti.
25.04.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş'ta derbi öncesi Amir Hadziahmetovic gelişmesi
Beşiktaş'ta derbi öncesi Amir Hadziahmetovic gelişmesi Fenerbahçe derbisine hazırlanan siyah-beyazlı takımda sakatlığı sebebiyle uzun süredir takımdan ayrı kalan Amir Hadziahmetovic, antremanda yer aldı
25.04.2024 Beşiktaş
Otobüs firması başkanına silahlı saldırı: Ters konuştuğu için vurdum
Otobüs firması başkanına silahlı saldırı: Ters konuştuğu için vurdum Trabzon'da otobüs firması grup başkanı Murat Seymen'i (46) tabanca ile vurarak yaralayan Y.C.K. (23), yayla evinde yakalandı. Şüpheli, sorgusunda, "Ters bakıp, ileri geri, ters konuştuğu için ateş edip, vurdum" dedi.
25.04.2024 Gündem
Yunanistan'da Fatih Terim'e sert sözler: En çok suçlanması gereken kişi! Yapamayacağını kanıtladı
Yunanistan'da Fatih Terim'e sert sözler: En çok suçlanması gereken kişi! Yapamayacağını kanıtladı Panathinaikos'un şampiyonluk turunda AEK'ya deplasmanda 3-0 yenilmesi ve zirvenin 4 puanda kalmasının ardından Fatih Terim, Yunanistan'da eleştirilerin hedefindeki isim haline geldi.
25.04.2024 Dünyadan Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Teknik ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.