Telaş

Telaş

Son dakika telaş haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan telaş gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan telaş haber sayfamızda...

Telaş

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.131 telaş haberi bulunmuştur.
İstanbul'da zincirleme kaza! Korkunç görüntüler
İstanbul'da zincirleme kaza! Korkunç görüntüler İstanbul Beşiktaş’ta seyir halindeki hafif ticari araç sürücüsü, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeritten gelen araçlara çarptı. Toplam 8 aracın karıştığı kazada 2'si ağır 8 kişi yaralandı.
28.04.2024 Gündem
Mehmet Topal'dan Okan Buruk iddiası! 'Teklifler gelecektir'
Mehmet Topal'dan Okan Buruk iddiası! 'Teklifler gelecektir' Galatasaray, Süper Lig'in 34'üncü haftasında Adana Demirspor'u deplasmanda 3-0'lık skorla mağlup etti. Eski futbolcu Mehmet Topal'ın Okan Buruk ile ilgili iddiası dikkat çekti.
27.04.2024 Galatasaray
Tarihi çarşıda Ramazan Bayramı yoğunluğu
Tarihi çarşıda Ramazan Bayramı yoğunluğu Kahramanmaraş’ın yaklaşık 500 yıllık tarihi kapalı çarşısında yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle yoğunluk yaşanıyor.
8.04.2024 Haberler
Tarihi çarşıda Ramazan Bayramı yoğunluğu
Tarihi çarşıda Ramazan Bayramı yoğunluğu Kahramanmaraş’ın yaklaşık 500 yıllık tarihi kapalı çarşısında yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle yoğunluk yaşanıyor.
8.04.2024 Ekonomi
Otogarlardaki bayram yoğunluğu devam ediyor
Otogarlardaki bayram yoğunluğu devam ediyor Ankara'daki otobüs terminali AŞTİ'de bayram tatili nedeniyle yoğunluk günün geç saatlerine kadar sürüyor. İşte detaylar...
7.04.2024 Gündem
'Survivor' aşıklarının düğün heyecanı! 'Büyük gün için her detayı planlıyoruz'
'Survivor' aşıklarının düğün heyecanı! 'Büyük gün için her detayı planlıyoruz' Oyuncu Mert Öcal ile sporcu geçmişinin yansıra zumba eğitmenliği de yapan Sude Burcu'nun, farklı takımlarda mücadele ettikleri 'Survivor All Star 2022'de aşk yaşadıkları ortaya çıkmıştı. İzmir'de 1,5 yıl önce nişanlanan ikili, Survivor adasında olaylı şekilde başlayan ilişkilerini nikâh masasına taşımak için gün sayıyor.
4.04.2024 Cadde
Ramazanda güvenli alışverişin adresi: Metro!
Ramazanda güvenli alışverişin adresi: Metro! Bir arada olmanın ve paylaşmanın mutluluğunu yaşatan Ramazan sofraları için Ramazan ayı boyunca sürecek tatlı bir telaş başlıyor! Bal, pastırma, peynir gibi iftariyeliklerden bakliyatlara, meyve-sebzelerden et - balık çeşitlerine ve kolayca hazırlanabilen tatlılara kadar iftar ve sahurda gönül rahatlığıyla besleyici ve lezzetli sofralar kurabileceğiniz her çeşit ürün, güvenilir alışverişin adresi Metro’da sizleri bekliyor. Düzenli analiz ve denetimlerden geçirilen Metro Usulü ürünler, Ramazan sofralarına hem lezzet hem de kalite ve güven katıyor.
28.03.2024 Advertorial
Akşener'den 6'lı Masa tepkisi: Arkadaşlar dümen içindeymiş
Akşener'den 6'lı Masa tepkisi: Arkadaşlar dümen içindeymiş Aydın'da konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, genel seçimlerde kurulan 6'lı Masa ittifakına ilişkin sert konuştu. Akşener "Biz Türkiye'yi kurtaracağımızı düşünürken arkadaşlar dümen içindeymiş" dedi.
22.03.2024 Haberler
Akşener'den 6'lı Masa tepkisi: Arkadaşlar dümen içindeymiş
Akşener'den 6'lı Masa tepkisi: Arkadaşlar dümen içindeymiş Aydın'da konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, genel seçimlerde kurulan 6'lı Masa ittifakına ilişkin sert konuştu. Akşener "Biz Türkiye'yi kurtaracağımızı düşünürken arkadaşlar dümen içindeymiş" dedi.
22.03.2024 Gündem
Susuz kalan vücut böyle alarm veriyor! Bu belirtiler başlarsa bir bardak su için
Susuz kalan vücut böyle alarm veriyor! Bu belirtiler başlarsa bir bardak su için Su yaşam için oldukça önemli olsa da birçok kişi gündelik telaş sırasında yeterince su içmiyor. Kendimizi dünyanın en doğal kaynağından mahrum bırakarak sürekli vücudumuza zarar veriyoruz. Aşağıdaki belirtilerden herhangi birini kendinizde fark ederseniz hemen gidip bir bardak su içmeniz en doğrusu olacaktır.
14.03.2024 Genel Sağlık
Bilet fiyatlarında uçurum
Bilet fiyatlarında uçurum Sanatın büyülü dünyası tiyatro, her zaman cezbedici. Peki ya bilet fiyatları arasındaki uçurum astronomik rakamlara ulaştığında? Büyük ve küçük sahneler arasındaki ayrıma baktık.
14.03.2024 Kültür Sanat
ÖZEL | Senad Ok: Dzeko devre arası soyunma odasında konuştu
ÖZEL | Senad Ok: Dzeko devre arası soyunma odasında konuştu Fenerbahçe, Pendikspor'u 4-1 mağlup ederken mücadele sonrası son gelişmeleri Milliyet Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, Skorer'e değerlendirdi. Dzeko'nun devre arasında soyunma odasında yaptığı konuşma ortaya çıktı.
11.03.2024 Fenerbahçe
Murat Kurum: Taş üstüne taş koymadılar
Murat Kurum: Taş üstüne taş koymadılar İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum Esenyurt’ta vatandaşlara seslendi. Murat Kurum, "Örnek ve Çınar mahallelerimizde tapu sorununu 1 Nisan’da çözüyoruz" dedi.
10.03.2024 Gündem
İftar sofralarına tarifler
İftar sofralarına tarifler Ramazan ayında mutfaklarda tatlı bir telaş vardır. Herkesin aklında, “iftarda ne yesek?” sorusu... Anadolu’nun farklı bölgelerinden derlediğimiz tarifler sofranıza renk katacak.
9.03.2024 Pazar
‘Son’a yaklaşırkenki telaş konuşmalara yansımış! Son gün bile paraları sormuş
‘Son’a yaklaşırkenki telaş konuşmalara yansımış! Son gün bile paraları sormuş “Fon dolandırıcılığı” davasında sanıkların dosyaya giren konuşmalarından, Seçil Erzan’ın gözaltına alınmadan bir gün önce başkasına ait bir telefondan Nazlı Can’la mesajlaştığı anlaşılıyor. Can, Erzan’a topladıkları paralara ilişkin bilgi veriyor.
2.03.2024 Gündem
‘Mahzen’den neler çıktı!
‘Mahzen’den neler çıktı! “Mahzen” operasyonlarında, iki suç örgütüne mensup 73 şüpheli gözaltına alındı. Çökertilen suç örgütlerinden “Çirkinler”in, sosyal medya fenomeni Ece Ronay’ın eski eşinin iş yerlerinin kurşunlanması olayının da faili olduğu öğrenildi.
2.03.2024 Gündem
Murat Kurum'dan anket açıklaması: Ne yapacaklarını şaşırdılar
Murat Kurum'dan anket açıklaması: Ne yapacaklarını şaşırdılar AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum Beşiktaş’ta düzenlenen Üreten İstanbul Büyüten Türkiye programında iş, sanat ve spor camiası ile bir araya geldi.
1.03.2024 Gündem
Haluk Levent'i dolandırıcılıkla suçlayan Deniz Akkaya için hapis talebi
Haluk Levent'i dolandırıcılıkla suçlayan Deniz Akkaya için hapis talebi Sanatçı Haluk Levent hakkında sosyal medyadan ‘depremzedelerin parasını çalıyor', ‘nitelikli dolandırıcı' şeklinde paylaşımlar yapan eski manken Deniz Akkaya'ya yönelik iddianame hazırlandı.  Akkaya'nın 3,5 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi.
26.02.2024 Gündem
Murat Kurum: 'Kandil Uzlaşısı’nın adayı İmamoğlu’dur
Murat Kurum: 'Kandil Uzlaşısı’nın adayı İmamoğlu’dur Bağcılar Meydanı’nda konuşan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, "Bugün maalesef, milletin gözleri önünde ‘İstanbul bir kirli pazarlık masasına’ yatırılmıştır. Fatih’in emaneti İstanbul; ‘Kandil Uzlaşısı’yla paylaşılmak istenmektedir. Her gün pazarlıklar yapılmakta; meclis üyelikleri, adaylıklar dağıtılmaktadır. ‘Kandil Uzlaşısı’nın adayı İmamoğlu’dur." dedi.
23.02.2024 Gündem
‘Hem çocuk yaptım hem hit şarkı’
‘Hem çocuk yaptım hem hit şarkı’ Etliye sütlüye karışmadan, gündemde kalmak için rakipleriyle polemiğe girmeden, yıldız olmak ve öyle kalmak herkesin harcı değil… Bengü, müzik listelerinde yedi hafta bir numarada kalan ve Altın Plak kazandığı ilk albümü “İki Melek”i çıkardığında 2009 yılıydı.
17.02.2024 Pazar
Evlenecek çiftleri ilgilendiriyor: 'Evet' demenin maliyeti 70 bin liradan başlıyor
Evlenecek çiftleri ilgilendiriyor: 'Evet' demenin maliyeti 70 bin liradan başlıyor Kocaeli'de yaz döneminde dünyaevine girmeye hazırlanan çiftleri tatlı bir telaş sararken, organizasyonlu düğünlerin 70 bin TL'den başlayıp, 500 bin TL'ye kadar çıktığı öğrenildi.
12.02.2024 Ekonomi
G.Saray'ın galibiyeti sonrası Mehmet Özdilek'ten Icardi yorumu! 'Biraz daha beslenmesi gerek'
G.Saray'ın galibiyeti sonrası Mehmet Özdilek'ten Icardi yorumu! 'Biraz daha beslenmesi gerek' Süper Lig'in 25'inci haftasında Galatasaray'ın Başakşehir'i 2-0'lık skorla mağlup ettiği maçı spor yorumcuları değerlendirdi.
11.02.2024 Galatasaray
‘Elinizden geleni ardınıza koymayın’
‘Elinizden geleni ardınıza koymayın’ İYİ Parti, seçim kampanyası afişlerinin billboard şirketiyle anlaşma yapmalarına rağmen CHP yönetimindeki İstanbul, Ankara ve İzmir Büyükşehir Belediyelerince asılmadığını açıklayarak tepki gösterdi.
31.01.2024 Gündem
CHP'den İYİ Parti'ye sansür! 'Elinizden geleni ardınıza koymayın'
CHP'den İYİ Parti'ye sansür! 'Elinizden geleni ardınıza koymayın' İYİ Parti, seçim afişlerinin CHP yönetimindeki İstanbul, Ankara ve İzmir Büyükşehir Belediyelerince asılmadığını açıkladı.
30.01.2024 Gündem
Karnesinde 2 olan takdir teşekkür alabilir mi? Türkçe, Edebiyat ve Matematik 2 olunca teşekkür alınır mı? (İlkokul, Ortaokul, Lise)
Karnesinde 2 olan takdir teşekkür alabilir mi? Türkçe, Edebiyat ve Matematik 2 olunca teşekkür alınır mı? (İlkokul, Ortaokul, Lise) Okullarda yarıyıl tatilini az bir zaman kaldı. Karne heyecanı yaşayan öğrenciler not hesaplamalarına başladı. Takdir ve teşekkür belgesi almak isteyip karnesinde 2 notu olanları ise telaş sardı. Notları iyi olan ancak Türkçe, Edebiyat ve Matematik dersleri 2 olan öğrenciler kendilerine teşekkür ya da takdir belgesi verilip verilmeyeceğini merak ediyor. Peki, karnesinde 2 olan takdir teşekkür belgesi alabilir mi? Türkçe, Edebiyat ve Matematik dersi 2 olunca teşekkür verilir mi? İlkokul, Ortaokul ve Lise karnesinde 2 olana teşekkür verilir mi?
14.01.2024 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Telaş ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.