Son dakika - Beşiktaş: Cenk Tosun kopan tendonu için ameliyat edildi
Son dakika - Beşiktaş: Cenk Tosun kopan tendonu için ameliyat edildi  Beşiktaş'ın dün Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile oynadığı karşılaşmada sakatlanarak oyundan çıkan Cenk Tosun'un sağ dizinde patellar tendon kopması tespit edildiği ve operasyonla bu bölgenin tamirinin yapıldığı açıklandı.
12.04.2021 Beşiktaş
Türk bilim insanları kolajenden 'yapay tendon' üretecek
Türk bilim insanları kolajenden 'yapay tendon' üretecek Tendon yaralanmaları, sağlıklı bir dokudan tendon parçası alınıp yaralı kısma aktarılarak tedavi ediliyor. Bu, hastada ekstra bir operasyon, tekrar bir ameliyat stresi ve ağrıya neden oluyor. Üstelik alınan parçanın sağlıklı sonuç verebileceğinin bir garantisi de yok. Bundan yola çıkarak çalışmalarını yürüten Doktor Öğretim Üyesi Burçak Alp ve ekip arkadaşları, 2 yıl içerisinde kolajenden "yapay tendon" geliştirecek
4.02.2020 Genel Sağlık
Vücudunuzu taşıyan bacaklarınıza iyi bakın
Vücudunuzu taşıyan bacaklarınıza iyi bakın Vücudunuzu ve vücudunuzda oluşan fazlalıkları taşıyan bacaklarınızda ağrılar mı başladı? Eklem ve dizlerinizde oluşan bu ağrılar yüzünden merdiven çıkamaz, düz yollarda yürüyemez hale gelebileceğinizi biliyor muydunuz?
16.01.2018 Genel Sağlık
DeQuervain hastalığı nedir?
DeQuervain hastalığı nedir? Başparmağın kökünde yer alan bilek tendonlarının zarar görmesinden kaynaklanan bir rahatsızlık olan DeQuervain belirtileri nelerdir?
2.01.2017 Genel Sağlık

Benzer Haber Etiketleri