Terör Örgütü Ypg Pkk

Terör Örgütü Ypg Pkk

Son dakika terör örgütü ypg pkk haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan terör örgütü ypg pkk gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan terör örgütü ypg pkk haber sayfamızda...

Terör Örgütü Ypg Pkk

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.186 terör örgütü ypg pkk haberi bulunmuştur.
Paul'u isyan ettiren Türkiye kararı! Ermeni lobisinden mesaj yağdı
Paul'u isyan ettiren Türkiye kararı! Ermeni lobisinden mesaj yağdı Uluslararası arenada Türkiye'nin karşısına sık sık çıkan ABD'li Senatör Rand Paul'un F-16'lar hakkında verdiği yasa tasarısı ezici bir çoğunlukla reddedildi. Ret sonrası soluğu sosyal medyada alan Paul skandal açıklamalara imza attı, Paul'un bu açıklamalarına Ermeni lobisinden destek geldi.
1.03.2024 Dünya
PKK aşığı Paul harekete geçti! Tek başına F-16 satışına karşı çıktı, skandal sözleri 8 yıl sonra ses getirdi
PKK aşığı Paul harekete geçti! Tek başına F-16 satışına karşı çıktı, skandal sözleri 8 yıl sonra ses getirdi ABD'li Türk düşmanı Senatör Rand Paul, Türkiye'nin F-16 satın alımına karşı çıkan tasarıyı senatoya sundu. Terör örgütü YPG/PKK hakkında güzellemeler yapan Paul'un skandal açıklamaları iste tekrar gün yüzüne çıktı.
8.02.2024 Dünya
İran yanlısı gruplar vuruldu
İran yanlısı gruplar vuruldu ABD, Ürdün’de 3 Amerikalı askerin öldüğü saldırıya misilleme olarak Suriye ve Irak'ta, İran destekli gruplara hava saldırısı başlattı. 125 hassas bombanın kullanıldığı operasyonda 85 hedefin vurulduğunu açıklandı.
3.02.2024 Dünya
Türkiye ABD'den teşekkür değil, hareket bekliyor
Türkiye ABD'den teşekkür değil, hareket bekliyor Türkiye, TBMM Genel Kurulu’nda İsveç’in NATO üyeliğine vize veren teklifin yasalaşmasının ardından ABD’den “takdir ve teşekkür” açıklamaları değil, müttefiklik ruhu ile bağdaşmayan eylem ve kararlar konusunda somut adımlar bekliyor.
25.01.2024 Gündem
Şanlıurfa'da, tarlaya havan mermisi düştü! Sınır hattında önlemler artırıldı
Şanlıurfa'da, tarlaya havan mermisi düştü! Sınır hattında önlemler artırıldı Şanlıurfa'nın Ceylapınar ilçesinde bir mısır tarlasına, Suriye'nin Resulayn kentinden ateşlenen havan mermisi düştü. Yaşanan gelişme üzerine güvenlik güçleri sınır hattında önlemlerini artırdı.
29.09.2023 Gündem
ABD arabulucu! Skandal ilan edildi
ABD arabulucu! Skandal ilan edildi Teröristlerin yüzleştiği en büyük krizde devreye giren Washington yönetimi, Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı ile bir Tümgenerali sahaya sürdü. Buluşmanın yeri gizli tutuluyor.
4.09.2023 Dünya
Dünyada gündem: Rus medyası sessiz, İsveç senaryo kuruyor! 'Erdoğan sözünü tuttu'
Dünyada gündem: Rus medyası sessiz, İsveç senaryo kuruyor! 'Erdoğan sözünü tuttu' TBMM dün Finlandiya'ya resmi olarak NATO vizesini verdi. Gelişme dünya basınında gündem olurken İsveç ve Rus medyasında çıkan haberler dikkat çekti.
31.03.2023 Dünya
İsveç taktik değiştirdi! 'NATO'suzluk planı'
İsveç taktik değiştirdi! 'NATO'suzluk planı' Finlandiya'nın NATO'ya katılımının yolunun açılması ile birlikte iyice yalnız kalan İsveç güvenliği için yeni yollar peşinde. İsveç medyasında yapılan haberde, ülkenin Rus tehdidine karşı ABD ve İngiltere ile görüşmesi gerektiği yazıldı.
28.03.2023 Dünya
Avrupa'nın göbeğinde demokrasi çöküşü! İşte Fransa'daki skandalın perde arkası
Avrupa'nın göbeğinde demokrasi çöküşü! İşte Fransa'daki skandalın perde arkası Fransa Senatosu'nda düzenlenen resepsiyonda terör örgütü YPG/PKK için skandal bir tören düzenlendi. Teröristlere 'onur nişanı' verilirken Paris Senatörü Pierre Laurent'in paylaşımı 'pes' dedirtti. Peki Fransa, teröristlere ödül vermekle ne amaçlıyor? Olayın perde arkasında neler var? Doç. Dr. Emete Gözügüzelli, milliyet.com.tr'ye değerlendirdi.
27.03.2023 Dünya
Türkiye kırmızı ışık yaktı, yeni askeri ittifak kuruyorlar!
Türkiye kırmızı ışık yaktı, yeni askeri ittifak kuruyorlar! NATO'ya üyeliği tehlikede olan İsveç, komşularıyla yeni bir anlaşma imzaladı. Rusya korkusuyla atılan imzalara göre, 300'ü aşkın savaş uçağı aynı anda havalanacak.
25.03.2023 Dünya
Türkiye'ye kin kustu! ABD Senatosu'nda skandal 90 saniye
Türkiye'ye kin kustu! ABD Senatosu'nda skandal 90 saniye F-16 satışını engellemek için tüm gücüyle çaba harcayan Senato Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı Menendez, bu kez Dışişleri Bakanı Blinken'a skandal sorular sordu.
23.03.2023 Dünya
‘F-16 alımına şart koşulamaz’
‘F-16 alımına şart koşulamaz’ Görüşmede Türkiye’nin F-16 talebi ile ilgili son durumu da ele aldıklarını söyleyen Çavuşoğlu, iki ülkenin NATO üyeliğinin F-16 alımına şart koşulması doğru olmaz. Şartlara bağlanarak bizim F-16 almamız da zaten mümkün olmaz” dedi.
21.02.2023 Gündem
Bakan Çavuşoğlu, ABD'li mevkidaşı Blinken ile görüşecek
Bakan Çavuşoğlu, ABD'li mevkidaşı Blinken ile görüşecek Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, yarın Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile görüşecek. İki ülke ilişkilerindeki kritik konular ele alınacak.
17.01.2023 Dünya
Suriye’de ABD askerlerinin bulunduğu üsse roketli saldırı
Suriye’de ABD askerlerinin bulunduğu üsse roketli saldırı ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), Suriye'nin doğusunda koalisyon güçlerinin bulunduğu Görev Destek Bölgesi Conoco’ya roketli saldırı düzenlediğini bildirdi.
4.01.2023 Dünya
Kızının şehit düştüğünü anladığı an! Ayşenur öğretmenin tek hayali vardı
Kızının şehit düştüğünü anladığı an! Ayşenur öğretmenin tek hayali vardı Sadece mesleğinin değil hayatının da baharındaydı Şehit Öğretmen Ayşenur Alkan. Geride kalan ailesinin gözü yaşlı, içine düştükleri keder derin… Şehit öğretmenin babası Mustafa Alkan ve kardeşi Mehmet Alkan, son günü anlattı.
27.11.2022 Gündem
Bakan Soylu'dan Alman Bakan'a tepki: Biz buna müsaade etmeyiz
Bakan Soylu'dan Alman Bakan'a tepki: Biz buna müsaade etmeyiz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, Almanya İçişleri Bakanı Nancy Faeser ile düzenlediği ortak basın toplantısına Pençe Kılıç Harekatı ile ilgili sözler damga vurdu.
22.11.2022 Haberler
Bakan Soylu'dan Alman Bakan'a tepki: Biz buna müsaade etmeyiz
Bakan Soylu'dan Alman Bakan'a tepki: Biz buna müsaade etmeyiz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, Almanya İçişleri Bakanı Nancy Faeser ile düzenlediği ortak basın toplantısına Pençe Kılıç Harekatı ile ilgili sözler damga vurdu.
22.11.2022 Siyaset
ABD'den skandal açıklama! Hain saldırıyı kınamadılar...
ABD'den skandal açıklama! Hain saldırıyı kınamadılar... ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan, Pençe-Kılıç Harekatı ve terör örgütü YPG/PKK’nın saldırılarına ilişkin skandal bir açıklama geldi.
22.11.2022 Dünya
Roketin isabet ettiği okulun içi görüntülendi
Roketin isabet ettiği okulun içi görüntülendi Terör örgütü YPG/PKK tarafından Gaziantep'in Karkamış ilçesine yapılan roketli saldırıda hedef olan Kocatepe İlköğretim Okulu'nun Biyoloji laboratuvarı kullanılmaz hale geldi.
21.11.2022 Haberler
Roketin isabet ettiği okulun içi görüntülendi
Roketin isabet ettiği okulun içi görüntülendi Terör örgütü YPG/PKK tarafından Gaziantep'in Karkamış ilçesine yapılan roketli saldırıda hedef olan Kocatepe İlköğretim Okulu'nun biyoloji laboratuvarı kullanılmaz hale geldi. Okul, saldırının ardından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
21.11.2022 Gündem
Terör örgütü PKK okulları vurdu: 2 can kaybı
Terör örgütü PKK okulları vurdu: 2 can kaybı Terör örgütü YPG/PKK, Gaziantep’in Karkamış ilçesinde sivilleri hedef aldı. Okullara da isabet eden roketli saldırılarda 1'i öğretmen, 1'i çocuk 2 kişi hayatını kaybetti. Öte yandan saldırıda yaşamını yitiren çocuğun CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat'ın yeğeni olduğu öğrenildi.
21.11.2022 Gündem
Suriye'den eylem talimatı alan terörist, Şanlıurfa'da yakalandı
Suriye'den eylem talimatı alan terörist, Şanlıurfa'da yakalandı Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine sınır olan Suriye'nin Ayn el-Arab kentinden eylem talimatı alıp, yasa dışı yollarla Türkiye'ye giriş yapan YPG/PKK'lı terörist ile yardım eden 3 kişi, operasyonla yakalandı.
20.11.2022 Haberler
Suriye'den eylem talimatı alan terörist, Şanlıurfa'da yakalandı
Suriye'den eylem talimatı alan terörist, Şanlıurfa'da yakalandı Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine sınır olan Suriye'nin Ayn el-Arab kentinden eylem talimatı alıp, yasa dışı yollarla Türkiye'ye giriş yapan YPG/PKK'lı terörist ile yardım eden 3 kişi, operasyonla yakalandı.
20.11.2022 Gündem
İsveç'ten Türkiye'yi ikna için yeni adım
İsveç'ten Türkiye'yi ikna için yeni adım Ankara'ya gelen Başbakan Kristersson, Türkiye ile imzalanan muhtırayı sonuna kadar uygulayacaklarını belirtip "İsveç terör örgütleriyle (PKK/PYD) diyaloğa girmeyecek" dedi.
8.11.2022 Dünya
İsveç'ten yakın 'NATO' markajı
İsveç'ten yakın 'NATO' markajı İsveç Başbakanı Kristersson bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşecek. Görüşme öncesi Kristersson’un verdiği mesajlar, İsveç’in muhtıradaki terörle mücadele şartlarına yönelik yeni adımlar atacağı beklentisini artırdı.
8.11.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Terör Örgütü Ypg Pkk ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.