Tezcan

Tezcan

Son dakika Tezcan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Tezcan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Tezcan haber sayfamızda...

Tezcan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.950 tezcan haberi bulunmuştur.
Teleferik kazası sonrası Kepez belediyesinde başkan vekili belli oldu
Teleferik kazası sonrası Kepez belediyesinde başkan vekili belli oldu Antalya'da yaşanan teleferik kazasının ardından tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün vekili belli oldu.
25.04.2024 Gündem
Teleferik kazasında yeni görüntüler şoke etti! Durdurup 23 saniye sonra yeniden çalıştırdı
Teleferik kazasında yeni görüntüler şoke etti! Durdurup 23 saniye sonra yeniden çalıştırdı Antalya’da yaşanan teleferik kazası sırasında kontrol odasında yaşananların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Yolcuların uyarması üzerine teleferiği durduran tutuklu otomasyon amiri Serkan Yellice kaza yaşanınca sistemin acil durma moduna geçtiği görüldü. Kazada hayatını kaybeden Memiş Gümüş ve ailesinin kabine binme anları da görüntülerde yer aldı.
23.04.2024 Gündem
Teleferik kazasının yeni görüntüleri ortaya çıktı
Teleferik kazasının yeni görüntüleri ortaya çıktı Antalya'da yaşanan teleferik kazası sırasında kontrol odasında yaşananların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde yolcuların uyarması üzerine teleferiği durduran tutuklu şüphelilerden otomasyon amiri Serkan Yellice'nin, 25 saniye sonra teleferiği tekrar çalıştırdığı, kaza yaşanınca da sistemin acil durma moduna geçtiği görüldü.
23.04.2024 Haberler
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
Antalya'da teleferik faciası! Tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı
Antalya'da teleferik faciası! Tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı Antalya'da 1 kişinin ölümü 17 kişinin yaralanmasına neden olan teleferik kazasıyla ilgili soruşturmada tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı.
15.04.2024 Haberler
Antalya'da teleferik faciası! Tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı
Antalya'da teleferik faciası! Tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı  Antalya'da 1 kişinin ölümü 17 kişinin yaralanmasına neden olan teleferik kazasıyla ilgili soruşturmada tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı.
15.04.2024 Gündem
Şehit Ercan Güven son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Ercan Güven son yolculuğuna uğurlandı Türk Yıldızları'na ait eğitim uçağının pist yakınlarına düşmesi sonucu şehit olan İstihdam Uzman Çavuş Ercan Güven'in (36) cenazesi toprağa verildi.
15.03.2024 Gündem
Hatay'da 'Geleceğin Yıldız Futbolcularına Destek' projesi! Volkan Demirel: Canla başla mücadele ediyoruz
Hatay'da 'Geleceğin Yıldız Futbolcularına Destek' projesi! Volkan Demirel: Canla başla mücadele ediyoruz Deprem bölgesinde spor ve futbol aracılığıyla moralleri yükseltmeyi ve umutları yeşertmeyi amaçlayan 'Geleceğin Yıldız Futbolcularına Destek Projesi” Hatay'da başladı.
9.03.2024 Diğer
Kuzenini öldüren sanık: Babamın başını baltayla yaraladığını düşündüm
Kuzenini öldüren sanık: Babamın başını baltayla yaraladığını düşündüm Kocaeli'nin İzmit ilçesinde babasıyla tartışan kuzenini tabanca ile 5 el ateş ederek öldüren sanığın yargılanmasına devam edildi. Savunmasında, "Ailemi, evimi korumaya çalıştım. Korkuyla, telaşla ateş ettim" dedi.
28.02.2024 Gündem
Ümraniye'de 10 katlı binada korkutan yangın! Duman bir anda binayı sardı
Ümraniye'de 10 katlı binada korkutan yangın! Duman bir anda binayı sardı Ümraniye'de 10 katlı binanın giriş katında yangın çıktı. Nedeni henüz bilinmeyen yangında 2 kişi dumandan etkilendi. İşte detaylar...
23.02.2024 Gündem
Biri 20, diğeri 10 yıldır çene ağrısı çekip, yüz asimetrisi bozuluyordu! Gerçek şoke etti
Biri 20, diğeri 10 yıldır çene ağrısı çekip, yüz asimetrisi bozuluyordu! Gerçek şoke etti Konya’da çene ağrısı çekip, yüz asimetrisi bozulan Semiha Tezcan (54) ile Mustafa Küçükdemir (52), uzun yıllar farklı tedaviler görüp bir sonuç alamadı. Gittikleri Necmettin Erbakan Üniversitesi'nde gerçeği öğrenince şoke oldular.
12.02.2024 Gündem
MHP 6 ilçe, 49 belde belediye başkan adaylarını açıkladı
MHP 6 ilçe, 49 belde belediye başkan adaylarını açıkladı Milliyetçi Hareket Partisi, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimine ilişkin 6 ilçe, 49 belde belediye başkan adayını açıkladı.
10.02.2024 Gündem
YÖK ile MASAK iş birliği yaptı! Öğrencilere 'Banka Hesabı' uyarısı: Gelecek hesaplarınızı yakmayın
YÖK ile MASAK iş birliği yaptı! Öğrencilere 'Banka Hesabı' uyarısı: Gelecek hesaplarınızı yakmayın Yükseköğretim Kurulu (YÖK), öğrencilerin banka hesaplarını yasa dışı kullanmamaları ve mağduriyet yaşamamaları için MASAK ile iş birliği yaptı. MASAK tarafından hazırlanan 'Gelecek Hesaplarınızı Yakmayın' başlıklı uyarı afişleri üniversitelere gönderildi.
29.01.2024 Gündem
'Sanayi alanlarını 2 katına çıkarma hedefini koyduk'
'Sanayi alanlarını 2 katına çıkarma hedefini koyduk' Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Oruç Baba İnan, "5 yıl içinde sanayi alanlarını 2 katına çıkarma hedefini koyduk. İnşallah bunun Karadeniz'deki yansıması 2 katından da daha fazla olur" dedi.
16.01.2024 Ekonomi
T ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: T Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
T ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: T Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba adaylarının üzerine düşündüğü konulardan birisi de isimler. Erkek bebek bekleyen çiftler çocuklarına verecekleri isimlerin en güzel ve en eşsiz olmasını istiyor. Bu yüzden derin ve uzun soluk bir araştırma sürecine giriyorlar. İsimlerin kulağa hoş gelmesinin yanı sıra anlamları üzerinde düşünüyorlar. Bu dönemde karar vermekte zorlanan aileler yakınlarından fikir alıyor. Anne ve baba adayları çocuklarına verecekleri ismin keşfedilmemiş, duyulmamış, modern çağa uygun, popüler ve anlamlı olmalarına özen gösteriyor. T harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “T ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Fabrikada skandal görüntü! Patronun yaptıkları Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nı harekete geçirdi
Fabrikada skandal görüntü! Patronun yaptıkları Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nı harekete geçirdi Kocaeli'de işçilerin yemek ve servisinin kesildiği fabrikadan skandal bir görüntü ortaya çıkarken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı da soruşturma başlattı.
2.01.2024 Haberler
Fabrikada skandal görüntü! Patronun yaptıkları Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nı harekete geçirdi
Fabrikada skandal görüntü! Patronun yaptıkları Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nı harekete geçirdi Kocaeli'de işçilerin yemek ve servisinin kesildiği fabrikadan skandal bir görüntü ortaya çıkarken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı da soruşturma başlattı.
2.01.2024 Gündem
Şehitler ve Gazze için tek yürek
Şehitler ve Gazze için tek yürek ‘Filistin’e Destek, İsrail’e Lanet’ yürüyüşü için Galata Köprüsü’nde buluşan yaklaşık 250 bin kişi teröre ve İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırısına tepki gösterdi.
2.01.2024 Gündem
İstanbul'da tarihi yürüyüş: On binlerce vatandaş şehitler ve Filistin için bir araya geldi
İstanbul'da tarihi yürüyüş: On binlerce vatandaş şehitler ve Filistin için bir araya geldi Yeni yılın ilk gününde İstanbul'dan Filistin mesajı verildi. On binlerce kişi "şehitlere rahmet, Filistin'e destek, İsrail'e lanet" dedi.
1.01.2024 Gündem
Daha önce 15 kez evden kaçan Sudenaz yine sır oldu! '10 gündür bir ses soluk alamıyorum'
Daha önce 15 kez evden kaçan Sudenaz yine sır oldu! '10 gündür bir ses soluk alamıyorum' Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde babası uyuduğu esnada evden çıkan 17 yaşındaki Sudenaz'dan 10 gündür haber alınamıyor. Daha önce de evden 15 kez kaçtığını söyleyen annenin endişeli bekleyişi sürüyor.
27.12.2023 Haberler
Dana önce 15 kez evden kaçan Sudenaz yine sır oldu! '10 gündür bir ses soluk alamıyorum'
Dana önce 15 kez evden kaçan Sudenaz yine sır oldu! '10 gündür bir ses soluk alamıyorum' Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde babası uyuduğu esnada evden çıkan 17 yaşındaki Sudenaz'dan 10 gündür haber alınamıyor. Daha önce de evden 15 kez kaçtığını söyleyen annenin endişeli bekleyişi sürüyor.
27.12.2023 Gündem
'Benim oğlum yüzme bilmez ki' sözleriyle tanınan anne hayatını kaybetti
'Benim oğlum yüzme bilmez ki' sözleriyle tanınan anne hayatını kaybetti Karaman’ın Ermenek ilçesinde 9 yıl önce su basan maden ocağında hayatını kaybeden oğlu Tezcan Gökçe'nin arama çalışmalarında "Benim oğlum suda yüzme bilmez ki" sözleriyle tanınan ve Ayşe Gökçe (82) hayatını kaybetti. Oğlunun cenaze törenine yırtık lastik ayakkabıyla katılan baba Recep Gökçe ise 3 yıl önce koronavirüse yenik düşmüştü.
25.12.2023 Gündem
Savaş bitse de etkisi ömür boyu sürüyor
Savaş bitse de etkisi ömür boyu sürüyor Filistin-İsrail Savaşı başta olmak üzere dünyanın her yerindeki savaşlarda en çok çocuklar etkileniyor, hakları göz ardı ediliyor.
25.12.2023 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Tezcan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.