Toledo

Toledo

Son dakika Toledo haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Toledo gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Toledo haber sayfamızda...

Toledo

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 572 toledo haberi bulunmuştur.
İslam tarihinde Ramazan
İslam tarihinde Ramazan İslam tarihinde birçok önemli hadise de Ramazan ayında gerçekleşti. Mekke ve Endülüs’ün Fethi, Bedir Savaşı bu önemli olaylardan bazıları.
10.03.2024 Gündem
Paraguay Hakkında Bilgiler; Paraguay Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Paraguay Hakkında Bilgiler; Paraguay Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Paraguay, Amerika Kıtasının ortasında yer almaktadır. Resmi adı Paraguay Cumhuriyetidir. İspanya'nın kolonilerinden biri olan Paraguay, 14 Mayıs 1811 yılında bağımsızlığını ilan etti. Paraguay hakkında en güncel bilgileri ayrıntılı bir şekilde derledik.
3.01.2024 Tatil
Belize Hakkında Bilgiler; Belize Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Belize Hakkında Bilgiler; Belize Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı 1973 yılına kadar İngiliz Honduras'ı olarak bilinen Belize, Orta Amerika ülkesidir. Bayrağında insan resmi bulunan tek ülke konumundaki Belize 1981 yılından bağımsızlığını kazanmıştır. Belize nerededir, nüfusu ne kadar, başkenti neresidir, resmi dili ne, bayrağının anlamı nedir sorularına yanıtları derledik.
3.01.2024 Tatil
İspanya Hakkında Bilgiler; İspanya Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
İspanya Hakkında Bilgiler; İspanya Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Resmi adı İspanya Krallığı olan ülke, Avrupa kıtasının güney batısında yer alır. Almanya, İngiltere, İtalya ve Fransa'dan sonra Avrupa'nın en büyük ekonomisine sahip olan 5. ülkesidir. İspanya'nın başkenti neresi, nüfusu ne kadar? Sizin için derledik.
3.01.2024 Dünya
Bağdat’tan Endülüs’e Doğan Güneş: Ziryab
Bağdat’tan Endülüs’e Doğan Güneş: Ziryab Avrupa müziğinde, yaşam tarzında, modada, saç stillerinde, mobilyalarda ve hatta sofra düzenlerinde devrim yarattı.
26.11.2023 Gündem
ABD'de 12 binden fazla otomotiv işçisi greve gitti
ABD'de 12 binden fazla otomotiv işçisi greve gitti Toplu iş sözleşmesi müzakerelerinden sonuç alınamayınca ABD'de otomotiv işçileri greve gitti. ABD'nin üç büyük otomotiv şirketi General Motors, Stellantis ve Ford fabrikalarında 12 binden fazla işçi iş bıraktı.
15.09.2023 Dünya
İspanya sel felaketini yaşıyor! 3 ölü, 3 kayıp
İspanya sel felaketini yaşıyor! 3 ölü, 3 kayıp İspanya’da etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde 3 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de kayboldu.
4.09.2023 Haberler
İspanya sel felaketini yaşıyor! 3 ölü, 3 kayıp
İspanya sel felaketini yaşıyor! 3 ölü, 3 kayıp İspanya’da etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde 3 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de kayboldu.
4.09.2023 Dünya
Önlemler alındı Tayvan'a yaklaşıyor! Uzmanlardan peş peşe uyarılar
Önlemler alındı Tayvan'a yaklaşıyor! Uzmanlardan peş peşe uyarılar Tayvan Meteoroloji Müdürlüğü, Haikui Tayfunu'nun etkisini arttıracağını bildirdi. Uzmanlar, halkı heyelan ve toprak kaymalarına karşı uyardı
3.09.2023 Dünya
Önümüzdeki saatlere dikkat çekildi! İspanya'da alarm: Evde kalın
Önümüzdeki saatlere dikkat çekildi! İspanya'da alarm: Evde kalın İspanya’nın başkenti Madrid’de şiddetli fırtınanın etkili olması nedeniyle vatandaşlara evde kalın çağrısı yapıldı. Şiddetli fırtınaların etkili olması nedeniyle kırmızı alarm verildi.
3.09.2023 Dünya
Ukrayna'nın Rusya'daki hedeflere saldırıları yoğunlaşıyor
Ukrayna'nın Rusya'daki hedeflere saldırıları yoğunlaşıyor Ukrayna'nın karşı taarruzu çerçevesinde başkent Moskova dahil olmak üzere Rusya'daki hedeflere saldırıları artarak devam ediyor. Moskova Belediye Başkanı, kent hava savunmasının güçlendirilmesini istedi.
1.09.2023 Dünya
İngilizler bile sitem etti: Türkiye neden yok? Kritik toplantı manşetlerde
İngilizler bile sitem etti: Türkiye neden yok? Kritik toplantı manşetlerde İspanya'da gerçekleşecek olan ve AB ülkelerinin dış politikaları tartışacağı toplantıya Türkiye yine çağrılmadı. İngiliz medyası ise 2019'dan beri Ankara'ya davet gitmemesini eleştirdi.
17.08.2023 Dünya
Sabancı’nın 9 aylık net kârı 27.2 milyar TL
Sabancı’nın 9 aylık net kârı 27.2 milyar TL 2022 yılının ilk 9 aylık dönemine ilişkin finansal sonuçlarını açıklayan Sabancı Holding, bu dönemdeki kombine satışlarını yüzde 175 artışla 275.4 milyar TL seviyesine yükseltti. Dokuz aylık konsolide net kâr 27.2 milyar TL oldu.
5.11.2022 Ekonomi
Kültür yolları Sur’a çıkıyor
Kültür yolları Sur’a çıkıyor  Sur Kültür Yolu Festivali, Çayönü Kazı Alanı’ndan Refik Anadol eserine tarihle yeniyi harmanlayarak ziyaretçilere Diyarbakır’ın zamansız bir kültür sanat rotası olduğunu gösterdi.
18.10.2022 Kültür Sanat
Saldırgan yakalandı! Müzisyen, aylık geliri 100 bin dolar
Saldırgan yakalandı! Müzisyen, aylık geliri 100 bin dolar ABD'nin en büyük bayramı 4 Temmuz Bağımsızlık Günü kutlamalarını kana bulayan Crimo'nun sosyal medya paylaşımları, şok etkisi yarattı.
5.07.2022 Dünya
CERN araştırmaları dünyada ses getirdi
CERN araştırmaları dünyada ses getirdi Maddenin temelinin araştırıldığı CERN’deki deneylere katıldı, doktora tezinde Higgs Parçacığı’nın keşfedileceğini yıllar önce yazdı. AD Scientific Index’e 106. sıradan girerek en etkili bilim insanı olan Prof. Dr. Hatice Duran Yıldız, Fizik alanındaki araştırmalarıyla öne çıkıyor.
29.12.2021 Gündem
MTA Open’da ilk gün heyecanı sona erdi
MTA Open’da ilk gün heyecanı sona erdi Antalya Megasaray Tenis Akademi’de bu yıl 4’üncüsü düzenlenen ATP Challenger turnuvası MTA Open’da ilk gün heyecanı sona erdi. Milli tenisçi Marsel İlhan, İsviçreli rakibi Jakub Paul’u mağlup ederek ana tabloya yükselen 4 isimden biri oldu.
6.12.2021 Diğer Sporlar
MTA Open’da ilk gün heyecanı sona erdi
MTA Open’da ilk gün heyecanı sona erdi Antalya Megasaray Tenis Akademi’de bu yıl 4’üncüsü düzenlenen ATP Challenger turnuvası MTA Open’da ilk gün heyecanı sona erdi. Milli tenisçi Marsel İlhan, İsviçreli rakibi Jakub Paul’u mağlup ederek ana tabloya yükselen 4 isimden biri oldu.
6.12.2021 Tenis
İspanya'da bir toplu mezar 85 yıl sonra açıldı
İspanya'da bir toplu mezar 85 yıl sonra açıldı İspanya'da iç savaş (1936-1939) ve diktatör Franco (1939-1975) döneminin kayıplarını bulmak için kazılar yapan Tarihsel Belleği Kurtarma Derneği (ARMH), Toledo'nun Recas ilçesinde bir tarlada 85 yıl önce kurşuna dizilen 7 kişinin kemiklerini buldu.
17.11.2021 Dünya
ABD bu görüntülerle bir kez daha ayakta
ABD bu görüntülerle bir kez daha ayakta ABD, yine sivillere yönelik bir polis şiddeti vakasıyla sarsılırken, bu kez kurban 13 yaşında Adam Toledo isimli bir çocuk oldu.
17.04.2021 Dünya
12.5 milyon euro’luk sahte tablo satışı
12.5 milyon euro’luk sahte tablo satışı İspanya’da Amedo Modigliani, El Greco ve Francisco de Goya’nın tabloları olarak faturalandırılan sahte eserlerin 12.5 milyon euro’luk satış girişimi durduruldu.
31.03.2021 Kültür Sanat
Son dakika... İspanya'da patlama! Başkent Madrid sarsıldı
Son dakika... İspanya'da patlama! Başkent Madrid sarsıldı Başkent Madrid'deki bir binada gerçekleşen patlama, tüm sokağı cehennneme çevirdi. Bir binanın tepesindeki üç katın havaya uçtuğu patlamada can kayıpları ve yaralılar var. Türkiye'nin Madrid Büyükelçisi Cihad Erginay CNN Türk'e yaptığı açıklamada yaşanan patlamada Türk vatandaşlarının etkilenmediğini düşündüklerini bildirdi.
20.01.2021 Dünya
NATO biyolojik savaş için tetikte!
NATO biyolojik savaş için tetikte! Kovid-19’un mutasyonu sonrasında, benzer virüslerin gelecekte silah olarak kullanılma ihtimali tartışılırken, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, İttifak’ın biyolojik silahlarla mücadele çabalarını yoğunlaştırdığını açıkladı.
30.12.2020 Dünya
Son Dakika | Korkunç silah! Uzmanlar tedirgin: Rusya durdurulmalı
Son Dakika | Korkunç silah! Uzmanlar tedirgin: Rusya durdurulmalı Dünya koronavirüs salgınıyla başa çıkmaya çalışırken uzmanlardan Rusya ile ilgili korkunç bir iddia geldi. Daily Mail'in haberine göre Rus istihbaratının gizli bir birimi, insanlığın sonunu getirebilecek bir kimyasal silah üstünde çalışıyor. Geçtiğimiz yıllarda bunun örneklerine rastlandığını belirten uzmanlar, Rusya'nın daha pervasız adımlarla tüm dünyaya tehdit olabilecek bir adımı atmanın eşiğinde olduğu görüşünde.
29.12.2020 Dünya
İlk paparazzilerdendi... Koronavirüsten kaybettik: Magazinin efsane ismi Zozo Toledo
İlk paparazzilerdendi... Koronavirüsten kaybettik: Magazinin efsane ismi Zozo Toledo 1930’lu yılların başında Tophane’deki Karabaş mahallesinde cilacılık, masörlük hayatı ile başlayan yaşam mücadelesindeki azmi ile Beyoğlu’nun renkli hayatıyla taçlanan ve ileriki yıllarda bir film galasında tesadüf eseri fotoğraf makinesi ile başlayan gazetecilik mesleğine gönül veren Don Jose de Toledo En Salinas’ın nam-ı diğer adıyla Zozo’nun hikayesi...
24.12.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Toledo ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.