Topçu

Topçu

Son dakika Topçu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Topçu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Topçu haber sayfamızda...

Topçu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.485 topçu haberi bulunmuştur.
ABD gizlice uzun menzilli füze gönderdi! 'Başkanın talimatı, fark yaratacaklar'
ABD gizlice uzun menzilli füze gönderdi! 'Başkanın talimatı, fark yaratacaklar' Amerikalı yetkililer, Ukrayna’nın Washington’ın gizlice verdiği uzun menzilli füzeleri ülkeyi işgal eden Rus güçlerine karşı kullandığını teyit etti.
25.04.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç'ın cenaze törenine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç'ın cenaze törenine katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç için Fatih Camii'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.
23.04.2024 Gündem
Yasak aşk iddiası! Öldürdü, cesedini konteynere taşıyıp yaktı
Yasak aşk iddiası! Öldürdü, cesedini konteynere taşıyıp yaktı Şanlıurfa'da bahçesindeki konteynerde çıkan yangında cesedi bulunan Şakir Topçu'nun, (43), cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Olayla ilgili gözaltına alınan Topçu'nun arkadaşı cinayeti neden işlediğini anlattı.
22.04.2024 Gündem
Türk askeri heyetinden Yunanistan'a ziyaret
Türk askeri heyetinden Yunanistan'a ziyaret Türk askeri heyetinin Yunanistan 31'inci Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı'nı ziyaret ettiği..
21.04.2024 Gündem
Savaşta 50 bin asker öldü! 'Kıyma makinesi stratejisi' katliama yol açtı
Savaşta 50 bin asker öldü! 'Kıyma makinesi stratejisi' katliama yol açtı Ukrayna savaşında ölen Rusların sayısı 50 bini aştı. BBC, savaşın ikinci yılında ölenlerin sayısında ilk yıla göre yaklaşık yüzde 25 arttığını tespit etti.
18.04.2024 Dünya
Bahçeli yeni A takımını belirledi
Bahçeli yeni A takımını belirledi MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin 17 Mart’ta gerçekleştirilen Olağan Büyük Kurultayı’nda seçilen yeni Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) ile dün ilk toplantısını yaptı.
16.04.2024 Gündem
MHP'nin yeni A Takımı belli oldu! İşte isim isim liste...
MHP'nin yeni A Takımı belli oldu! İşte isim isim liste... Milliyetçi Hareket Partisi'nin yeni Merkez Yönetim Kurulu, ilk kez bir araya gedi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli başkanlığındaki toplantıda 15 kişilik Başkanlık Divanı belirlendi.
15.04.2024 Gündem
Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Edirne'de Mehmetçik ile bayramlaştı
Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Edirne'de Mehmetçik ile bayramlaştı Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Edirne'de birlikleri ziyaret ederek Mehmetçik'in bayramını kutladı.
12.04.2024 Gündem
A Milli Kadın Futbol Takımı, Macaristan'ı son dakikalarda yıktı!
A Milli Kadın Futbol Takımı, Macaristan'ı son dakikalarda yıktı! A Milli Kadın Futbol Takımı, 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Ligi 1. Grup'ta oynadığı maçta Macaristan'ı 2-1 mağlup etti.
9.04.2024 Futbol
U19 Kadın Milli Takımı, Ermenistan'ı 7 golle yıktı!
U19 Kadın Milli Takımı, Ermenistan'ı 7 golle yıktı! U19 Kadın Milli Takımı, UEFA U19 Kadınlar Avrupa Şampiyonası 2. Tur maçında Ermenistan'ı 7-0 mağlup etti.
9.04.2024 Futbol
Fehmi Özgüler için düzenlenen organizasyon tamamlandı!
Fehmi Özgüler için düzenlenen organizasyon tamamlandı! Spor basınının duayeni Fehmi Özgüler adına düzenlenen “Efsane Gazeteci Fehmi Özgüler 47+ Veteran Futbol Turnuvası” dün oynanan final maçıyla tamamlandı.
8.04.2024 Futbol
Myanmar'da cunta, kimlik dahi vermediği Müslümanları zorla orduya alıp savaştırıyor
Myanmar'da cunta, kimlik dahi vermediği Müslümanları zorla orduya alıp savaştırıyor Uzmanlar, Myanmar Ordusu'nun Arakan eyaletinde 'Arakan Ordusu' adlı etnik silahlı isyancı grubuna karşı büyük toprak kayıpları yaşadıktan sonra Rohingyaları zorla askere almasını, ordunun içinde bulunduğu çaresizliğin bir göstergesi olarak yorumluyor.
8.04.2024 Dünya
A Milli Kadın Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası Elemeleri'ne kötü başladı!
A Milli Kadın Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası Elemeleri'ne kötü başladı! A Milli Kadın Futbol Takımı, 2025 Avrupa Şampyonası Elemeleri B Ligi 1. Grup'ta İsviçre'ye 3-1 mağlup oldu.
5.04.2024 Futbol
Vali Gül trafik denetimine katıldı! 'Bütün tedbirler alındı'
Vali Gül trafik denetimine katıldı! 'Bütün tedbirler alındı' İstanbul Valisi Davut Gül, 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’ndaki polis kontrol noktasını ziyaret ederek trafik denetimine katıldı. Vali Gül, İstanbul’da bayram döneminde alınan tedbirlere dair bilgi verdi.
5.04.2024 Gündem
Seçimlerde askerlerin oy kullandığı görüntüler... MSB kaynaklarından açıklama
Seçimlerde askerlerin oy kullandığı görüntüler... MSB kaynaklarından açıklama Millî Savunma Bakanlığı kaynakları, seçimlerde bazı askerlerin toplu olarak oy kullandığı görüntülere ilişkin açıklama yaptı.
4.04.2024 Haberler
Bu görüntüler Kars'tan! Hedefler tam isabetle vuruldu
Bu görüntüler Kars'tan! Hedefler tam isabetle vuruldu Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nın planlı tatbikatı olan 'Kış Tatbikatı-2024', 16 ilde zorlu şartlarda gerçekleştirildi. Kars'taki Şehit İstihkam Astsubay Kıdemli Üstçavuş İlhan Hamlı Atış ve Tatbikat Alanı'nda yapılan fiili atışlı tatbikatın gözlemci gününe, 3'üncü Ordu Komutanı Korgeneral Veli Tarakcı katıldı.
4.04.2024 Haberler
Seçimlerde askerlerin oy kullandığı görüntüler... MSB kaynaklarından açıklama
Seçimlerde askerlerin oy kullandığı görüntüler... MSB kaynaklarından açıklama Millî Savunma Bakanlığı kaynakları, seçimlerde bazı askerlerin toplu olarak oy kullandığı görüntülere ilişkin açıklama yaptı.
4.04.2024 Gündem
Afyonkarahisar'da seçim sonuçları belli oldu! CHP'li Burcu Köksal başkan seçildi
Afyonkarahisar'da seçim sonuçları belli oldu! CHP'li Burcu Köksal başkan seçildi Afyonkarahisar'da yerel seçimlerde kesin olmayan sonuçlara göre CHP’li Burcu Köksal, belediye başkanı seçildi. 9 ilçede AK Parti, 4 ilçede MHP, 3 ilçede CHP, 1 ilçede İYİ Parti kazandı.
1.04.2024 Gündem
Organlarıyla hayat oldu
Organlarıyla hayat oldu Manisa’da geçirdiği trafik kazası sonrası Manisa CBÜ Hafsa Sultan Hastanesi’ne kaldırılan H.F.’nin, yapılan müdahalelere rağmen beyin ölümü gerçekleşti.
30.03.2024 Ege
Çağatay Ulusoy sorusu! Sümeyye Aydoğan'dan açıklama geldi
Çağatay Ulusoy sorusu! Sümeyye Aydoğan'dan açıklama geldi 29 Mart’ta vizyona girecek ‘Güneşi Söndürmem Gerek’ filminin galası gerçekleşti. Geceye katılan isimlerden arasında yer alan genç oyuncu Sümeyye Aydoğan, muhabirlerin yönelttiği Çağatay Ulusoy sorusunu cevapladı.
28.03.2024 Cadde
Yengesini baltayla öldüren sanık hakkında karar çıktı
Yengesini baltayla öldüren sanık hakkında karar çıktı Kayseri’de yengesi Emine Topçu'yu (73) baltayla öldüren Ali Rıza Topçu'ya (76), tutuklu yargılandığı davada, eylemini, yengesinin elinde bıçak görmesi ve kendisine hakaret etmesi sonucu işlediği gerekçesiyle 'Kadını kasten öldürme' suçundan 'tahrik' indirimiyle verilen 24 yıl hapis cezası, istinaf mahkemesi tarafından onandı.
27.03.2024 Gündem
'Hatay'da 224 milyarlık yatırımımız var'
'Hatay'da 224 milyarlık yatırımımız var' Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 6 Şubat depremlerinin en çok etkilediği il olan Hatay’a 224 milyar liralık yatırımları olduğunu ve çalışmaların devam ettiğini kaydetti. Özhaseki, Yaralar sarılıncaya kadar. Bütün hak sahibi kardeşlerimiz; 'Evet hakkımızı aldık, sizden Allah razı olsun' deyinceye kadar buralardayız. Sonuna kadar da hizmet etmeye devam edeceğiz dedi.
19.03.2024 Ekonomi
Hizbullah İsrail'den gelen tehditlere yeni bir video kaydıyla yanıt verdi
Hizbullah İsrail'den gelen tehditlere yeni bir video kaydıyla yanıt verdi Gazze'deki savaşın Lübnan'a sıçrama ihtimali her geçen gün artarken, Hizbullah İsrail'den gelen tehditlere yeni bir video kaydıyla yanıt verdi.
16.03.2024 Haberler
Kim Jong Un, orduya savaş hazırlıklarını artırma talimatı verdi
Kim Jong Un, orduya savaş hazırlıklarını artırma talimatı verdi Kuzey Kore devlet medyasının dağıttığı fotoğraflarda, Kim’in Pyonyang'ın geliştirdiği bir muhabere tankını da kullandığı görülüyor.
14.03.2024 Dünya
ABD'den Ukrayna'ya yeni silah alımı için 300 milyon dolarlık 'sürpriz' yardım paketi
ABD'den Ukrayna'ya yeni silah alımı için 300 milyon dolarlık 'sürpriz' yardım paketi Beklenmedik fon kaynağı, Beyaz Saray'ın Ukrayna'ya askeri yardım göndermek için aylardır attığı ilk hamle oldu Joe Biden yönetimi, Amerika Birleşik Devletleri'nin Ukrayna için 300 milyon dolar değerinde yeni bir askeri yardım paketi göndereceğini açıkladı.
13.03.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Topçu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.