Toptancı

Toptancı

Son dakika Toptancı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Toptancı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Toptancı haber sayfamızda...

Toptancı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.226 toptancı haberi bulunmuştur.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yargı eleştirilemez değildir!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yargı eleştirilemez değildir! Katıldığı törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Yargı eleştirilemez değildir. Yargının kararlarını beğenmeyebiliriz. Buna kimse engel olamaz, olmamalıdır. Terörü övmediği, şiddeti övmediği insanlar düşüncelerini paylaşabilir.' dedi.
10.05.2024 Gündem
Açık alanda kayısı hasadı başladı
Açık alanda kayısı hasadı başladı Mersin’in Mut ilçesinde sofralık kayısı hasadı başlarken, bu yıl 150 bin ton kayısı rekoltesi ve 80 bin ton ihracat bekleniyor.
26.04.2024 Ekonomi
Fiyatı 55 TL’den 150 TL’ye çıktı! Ambalaj uygulaması fahiş artışı bitirecek
Fiyatı 55 TL’den 150 TL’ye çıktı! Ambalaj uygulaması fahiş artışı bitirecek Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde fahiş fiyatla mücadele kapsamında kendisine sorulan bir soru üzerine, “Gerekli tedbirler için ilgili Bakanlıklarımız şu anda çalışmalarını yapıyor. Ambalajların üzerine fiyatlarının yazılması konusu da düşünülebilir” dedi. Peki ambalaj fiyatı uygulaması temel gıda ve ihtiyaç ürünlerinde fahiş fiyatı bitirir mi? Marketler ambalajda yazan fiyatın üzerinde satış yapabilecek mi? İşte detaylar...
26.04.2024 Ekonomi
Ağrı kesici hap nefessiz bıraktı: İlk defa böyle bir şey yaşadım
Ağrı kesici hap nefessiz bıraktı: İlk defa böyle bir şey yaşadım Sultangazi'de, nefes borusuna ağrı kesici hap kaçan genç, market sahibinin Heimlich manevrası ile kurtarıldı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
20.04.2024 Haberler
Ağrı kesici hap nefessiz bıraktı: İlk defa böyle bir şey yaşadım
Ağrı kesici hap nefessiz bıraktı: İlk defa böyle bir şey yaşadım Sultangazi'de, nefes borusuna ağrı kesici hap kaçan genç, market sahibinin Heimlich manevrası ile kurtarıldı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
20.04.2024 Gündem
'Ankara'yı birlikte yönetmeye devam edeceğiz'
'Ankara'yı birlikte yönetmeye devam edeceğiz' Ankara'da resmi olmayan sonuçlara göre yeniden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mansur Yavaş, "Ankara halkı 5 yıllık hizmetimizi onayladı.
2.04.2024 Gündem
Bakan Bayraktar: Diyarbakır’da günlük 15 bin varile yakın petrol üretiyoruz
Bakan Bayraktar: Diyarbakır’da günlük 15 bin varile yakın petrol üretiyoruz Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, “Daha önce terörle anılan, terörden dolayı gidilemeyen yerlerde şimdi Türkiye'nin en büyük petrol üretimlerini yapmaya başladık. Gabar'da, Kato'da, Bestler Dereler bölgelerinde, daha önce hiç gidilmemiş coğrafyalarda petrol aramaya başladık. Diyarbakır bizim için önemli bir petrol yeri. Günlük 15 bin varile yakın petrol üretiyoruz. İnşallah yeni keşiflerle bunu daha da yukarı götüreceğiz" dedi.
14.03.2024 Gündem
'Köy nüfusunu tarıma döndürmeyi hedefliyoruz'
'Köy nüfusunu tarıma döndürmeyi hedefliyoruz' Yeniden Refah Partisi'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Suat Kılıç, "Ankara'nın köy nüfusu yüzde 30'dan, yüzde 6,5'e kadar geriledi. Biz işte bu köy nüfusunu yeniden tarıma döndürmeyi hedefliyoruz. Yeniden Ankara'nın köyünde tarımsal üretimi yapılabilir hale getirmeyi hedefliyoruz" şeklinde konuştu.
14.03.2024 Gündem
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, hal esnafı ile bir araya geldi
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, hal esnafı ile bir araya geldi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hali'nde esnafla bir araya geldi.
4.03.2024 Gündem
Murat Kurum duyurdu: 5 bin 833 TL'den başlayan taksitle kentsel dönüşüm
Murat Kurum duyurdu: 5 bin 833 TL'den başlayan taksitle kentsel dönüşüm 'Risksiz İstanbul' sloganıyla düzenlenen toplantıda konuşan Murat Kurum, kentsel dönüşümde atılacak adımları tek tek sıraladı.
15.02.2024 Haberler
Murat Kurum duyurdu: 5 bin 833 TL'den başlayan taksitle kentsel dönüşüm
Murat Kurum duyurdu: 5 bin 833 TL'den başlayan taksitle kentsel dönüşüm 'Risksiz İstanbul' sloganıyla düzenlenen toplantıda konuşan Murat Kurum, kentsel dönüşümde atılacak adımları tek tek sıraladı.
15.02.2024 Gündem
Yolu şaşırdı, lüks otomobille 5 metreden aşağı düştü
Yolu şaşırdı, lüks otomobille 5 metreden aşağı düştü Antalya Serik'te yolu şaşırınca 5 metrelik istinat duvardan lüks otomobili ile aşağı düştü. İşte detaylar...
10.02.2024 Gündem
Antalya Toptancı Hali'nde 'kayıt dışı' kaybı
Antalya Toptancı Hali'nde 'kayıt dışı' kaybı Antalya Toptancı Hali'ne 2023 yılında giriş yapan sebze ve meyve miktarı, bir önceki yıla göre yüzde 36'lık düşüşle 536 bin 918 tona geriledi. Düşüşe, 'kayıt dışı alışveriş'in sebep olduğunu söyleyen Antalya Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncular Derneği Başkanı Hasan Yılmaz, "Kayıt dışı tüccarlar, direkt olarak üreticiyle görüşerek ürünü tarladan satın alıyor. Devlet de vergi kaybı yaşıyor" dedi.
8.02.2024 Ekonomi
Yavaş: Gezeravcı'dan sonra herkesin gökyüzüne ilgisi arttı
Yavaş: Gezeravcı'dan sonra herkesin gökyüzüne ilgisi arttı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Doğru işler yapıyoruz ki diğer adaylar da bizim yaptığımız işlere 'yapacağız' diyor. Buna öncülük yapmak çok çok güzel. 'Gerçek belediyeciliği öğreteceğiz' diye söylemiştim. Belediyecilik budur, daha bizden öğrenecekleri çok şey var" dedi.
2.02.2024 Gündem
Arkadaşının oğluna hat aldı, olanlar oldu! 6 farklı dava açıldı
Arkadaşının oğluna hat aldı, olanlar oldu! 6 farklı dava açıldı Konya’da araç yedek parça satışı yapan Mustafa Meral'in vefat eden arkadaşının oğluna aldığı telefon hattı başına dert oldu.
23.01.2024 Gündem
2 gün avlanmama kararı aldılar
2 gün avlanmama kararı aldılar Karadeniz’de özellikle yılbaşından önce hamsi avında son yılların en bereketli sezon yaşanırken bu bolluk son günlerde düşüşe geçince tekneler iki gün hamsi avlanmasın kararı aldı.
18.01.2024 Ekonomi
Hamside bolluk günleri geçti
Hamside bolluk günleri geçti Karadeniz’de son yılların en bereketli hamsi sezonu yaşanırken, yılbaşından sonra hamsi avı düşüşe geçti. Bu durum hamsi fiyatlarına da yansıdı.
11.01.2024 Ekonomi
Hamsinin fiyatı 35 TL’ye geriledi
Hamsinin fiyatı 35 TL’ye geriledi Karadeniz’de son 25 yılın en bereketli hamsi sezonu yaşanırken özellikle bugün itibariyle bu bolluk tavan yaptı. Hamsinin yanı sıra istavrit, mezgitte bol miktarda tezgâhlarda yerini alırken fiyatları da önceki günlere oranla geriledi.
20.12.2023 Ekonomi
Zincir marketlere fahiş fiyat denetimi
Zincir marketlere fahiş fiyat denetimi Antalya'da zincir marketlere yılbaşı öncesi yapılan şok denetimde fiyatlar tek tek denetlendi. Vatandaşın özellikle şikayetçi olduğu sebze ve meyve reyonundaki karekodla hem ürünün üretim yeri hem de halden çıkış fiyatları incelendi.
19.12.2023 Ekonomi
Ezine peyniri AB'den coğrafi işaret tescili aldı
Ezine peyniri AB'den coğrafi işaret tescili aldı Coğrafi konum itibarıyla Kaz Dağları'nın eteklerinde yetişen koyun, keçi ve ineklerin sütünden yapılan Ezine peyniri, Türkiye’den Avrupa Birliği'nden (AB) coğrafi işaret tescili alan ilk peynir oldu.
7.12.2023 Ekonomi
Sahte ‘sızma’ya uluslararası operasyon
Sahte ‘sızma’ya uluslararası operasyon Dünyada önde gelen zeytinyağı üreticisi iki ülkesi olan İspanya ve İtalya’da polis uluslararası bir zeytinyağı çetesini ortaya çıkardı.
6.12.2023 Ekonomi
Tarım üretici enflasyonu aylık bazda geriledi
Tarım üretici enflasyonu aylık bazda geriledi Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ekim 2023 dönemine ilişkin tarım ürünleri üreticileri enflasyonuna işaret eden tarım ürünleri üretici fiyat endeksi (Tarım-ÜFE) verilerini açıkladı.
16.11.2023 Ekonomi
Hasat başladı, fiyatlar yarı yarıya düştü
Hasat başladı, fiyatlar yarı yarıya düştü Örtüaltı üretimde Antalya bölgesinde hasat döneminin başlamasıyla birlikte başta domates olmak üzere birçok sebzenin fiyatında, yüzde 50'yi bulan düşüşler yaşanmaya başladı. İki hafta önce 20-28 TL arasındaki normal domatesin halden çıkış fiyatı 10-15 TL'ye geriledi.
15.11.2023 Ekonomi
5 TL'ye alınıp 45 TL'ye satılıyordu: Zincir marketlerde sistem değişiyor!
5 TL'ye alınıp 45 TL'ye satılıyordu: Zincir marketlerde sistem değişiyor! Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar üretici ile market arasında fiyat farkının bazı ürünlerde yüzde 683'e kadar çıktığını belirtmişti. Peki hangi ürünlerde fiyat yüksek? Zincir marketlerde yeni sistem nasıl olacak? İşte detaylar...
2.11.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Toptancı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.