Ayaktaki nasır derdine elveda! Kırdıktan sonra kabuğunu atmayın, yumuşacık yapıyor
Ayaktaki nasır derdine elveda! Kırdıktan sonra kabuğunu atmayın, yumuşacık yapıyor Ayakta oluşan nasır, çatlaklar ve kuruluk problemi pek çok kişinin muzdarip olduğu sıkıntılardan biri. Nasırı ortadan kaldırmak için birçok farklı krem bulunur. Ancak ceviz kabuğunun güçlü özellikleri ne kuruluk bırakıyor ne de çatlak. İşte detaylar.
23.03.2024 El ve Ayak Bakımı
Topuk çatlaklarına birebir! Gece sürünce sabah yumuşacık yapan sır: Gül-limon
Topuk çatlaklarına birebir! Gece sürünce sabah yumuşacık yapan sır: Gül-limon Kış aylarında ellerimize ve yüzümüze losyonlar, kremler sürüyoruz ama en önemli kısım olan ayaklarımızı atlıyoruz. Bu da topukların çatlamasına neden oluyor. Yaz aylarında açık ayakkabı giyenlerin kabusu olan topuk çatlaklarına ev yapımı basit çözümler bulmak mümkün. İşte onlardan bazıları.
Topuk çatlaklarından bir kaşıkla kurtulmak mümkün! Pürüzsüz yapan 3'lü
Topuk çatlaklarından bir kaşıkla kurtulmak mümkün! Pürüzsüz yapan 3'lü Topuklu ayakkabılar, yanlış ayakkabı seçimi, sürekli ayakta beklemek vb. durumlar topuk çatlaklarına sebep olabilir. Zamanla yaraya dönüşüp tedavisi zor hale gelen topuk çatlaklarını 1 kaşıkla düzeltebilirsiniz. Peki nasıl?
15.01.2024 Genel Sağlık
Kupkuru, çatır çatır çatlamış topuklara son! Pamuk gibi ayakların sırrı bu yöntemde saklı
Kupkuru, çatır çatır çatlamış topuklara son! Pamuk gibi ayakların sırrı bu yöntemde saklı Yüzümüze bakım yapmak için çok zaman harcasak da ayaklarımız çoğunlukla göz ardı edilir. Ancak ayak bakımı da cilt bakımının bir parçasıdır ve düzenli olarak yapılması gerekir. İşte pamuk gibi ayaklar için 4 basit yöntem.
11.12.2023 El ve Ayak Bakımı
Topuk Çatlağı Neden Olur, Nasıl Geçer? Topuk Çatlağının Tedavisi Nasıl Yapılır?
Topuk Çatlağı Neden Olur, Nasıl Geçer? Topuk Çatlağının Tedavisi Nasıl Yapılır? Topuk çatlağı; pek çok insanda gözlemlenebilen bir durumdur. Topuk çatlağının yeteri kadar nemlendirilmemesi, topukların çatlamasına sebep olabilir. Topuğun çevresinde kuruluk sebebiyle kalınlaşan deri gibi bulguların sonucunda artan ağrı, çatlak deri gibi belirtiler söz konusuysa topuk çatlağıyla karşı karşıya kalınmış olabilir. Peki, topuk çatlağı neden olur, nasıl geçer? Topuk çatlağının tedavisi nasıl yapılır? İşte, tüm detaylar.
1.04.2021 Sağlık
Evdeki malzemelerle uygulanabilecek güzellik hileleri
Evdeki malzemelerle uygulanabilecek güzellik hileleri Yağlı saçlar, göz altı halkaları, koltuk altı kararması, siyah noktalar, topuk çatlağı, selülitler gibi kadınların en büyük güzellik sorunlarına evdeki malzemelerle uygulanabilecek çözümler:
6.07.2017 Cilt Bakımı
Ayak topuğu çatlakları nasıl geçer?
Ayak topuğu çatlakları nasıl geçer? Ayak topuklarındaki çatlak kadın erkek herkesin en ciddi sorunlarından biridir. Hem sağlık hem estetik açıdan tehlike yaratan bu sorun nasıl geçer?
17.03.2017 El ve Ayak Bakımı
Topuk çatlaklarına doğal maske
Topuk çatlaklarına doğal maske Topuk çatlaklarını evde bulunan birkaç malzemeyle yumuşacık yapmak mümkün. İhtiyacınız olanlar limon, ham pamuk ve aspirin.
28.06.2016 El ve Ayak Bakımı
Topuk çatlağına ne iyi gelir?
Topuk çatlağına ne iyi gelir? Devamlı çatlayan topuklarınız hem acı veriyor hem de kötü bir görünüme neden oluyorsa bu tarifi evde kolaylıkla deneyebilirsiniz.
Kış geldi, topuk çatlaklarına dikkat!
Kış geldi, topuk çatlaklarına dikkat! Özellikle kış aylarında sürekli ayakkabı ve çorapla sıkışan ayakların bakıma daha fazla ihtiyacı var.