Tosun Paşa

Tosun Paşa

Son dakika tosun paşa haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tosun paşa gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tosun paşa haber sayfamızda...

Tosun Paşa

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 287 tosun paşa haberi bulunmuştur.
Cenk Tosun'dan yönetime misilleme: Görüşmelere başlıyor
Cenk Tosun'dan yönetime misilleme: Görüşmelere başlıyor Beşiktaş'ta sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan tecrübeli golcü Cenk Tosun'la ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.
19.03.2024 Beşiktaş
Cevdet Arıkan son yolculuğuna uğurlandı! 'Yeşilçam'dan kalan son üyelerden biriydi'
Cevdet Arıkan son yolculuğuna uğurlandı! 'Yeşilçam'dan kalan son üyelerden biriydi' 1976 yapımı 'Tosun Paşa' filminde canlandırdığı Seferoğulları'ndan Suphi karakteriyle hafızalara kazınan Yeşilçam'ın usta oyuncusu Cevdet Arıkan, 76 yaşında hayatını kaybetti. Arıkan, Mersin'in Tarsus ilçesinde toprağa verildi.
20.12.2023 Magazin
Cevdet Arıkan son yolculuğuna uğurlandı! 'Yeşilçam'dan kalan son üyelerden biriydi'
Cevdet Arıkan son yolculuğuna uğurlandı! 'Yeşilçam'dan kalan son üyelerden biriydi' 1976 yapımı 'Tosun Paşa' filminde canlandırdığı Seferoğulları'ndan Suphi karakteriyle hafızalara kazınan Yeşilçam'ın usta oyuncusu Cevdet Arıkan, 76 yaşında hayatını kaybetti. Arıkan, Mersin'in Tarsus ilçesinde toprağa verildi.
20.12.2023 Cadde
YEŞİLÇAM OYUNCUSU CEVDET ARIKAN KİMDİR, kaç yaşındaydı, neden öldü? Cevdet Arıkan filmleri
YEŞİLÇAM OYUNCUSU CEVDET ARIKAN KİMDİR, kaç yaşındaydı, neden öldü? Cevdet Arıkan filmleri Cevdet Arıkan hayatını kaybetti. Türk Sinemasında birçok filmde rol alan oyuncu kanser tedavisi görüyordu. Peki, Cevdet Arıkan kaç yaşındaydı? İşte Cevdet Arıkan'ın yer aldığı sinema filmleri.
20.12.2023 Bilgi Rehberi
Yeşilçam'da Seferoğulları'nın Suphi'si Cevdet Arıkan hayatını kaybetti
Yeşilçam'da Seferoğulları'nın Suphi'si Cevdet Arıkan hayatını kaybetti 120’nin üzerinde filmde rol alan ve Tosun Paşa’da ‘Suphi’ karakterine can veren oyuncu Cevdet Arıkan, 76 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi oyuncunun oğlu Cem Arıkan, Instagram hesabından duyurdu.
20.12.2023 Cadde
Tosun Paşa filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Tosun Paşa filmi nerede çekildi? İşte oyuncular ve karakterler...
Tosun Paşa filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Tosun Paşa filmi nerede çekildi? İşte oyuncular ve karakterler... Tosun Paşa filmi televizyon ekranlarında seyircisi ile buluşuyor. Seferoğulları ve Tellioğulları ailelerinin Yeşil Vadi için mücadelesini anlatan film dönemin sevilen filmleri arasında yer almıştır. İşte Tosun Paşa filmi konusu ve oyuncu kadrosu...
20.09.2023 Bilgi Rehberi
‘Tosun Paşa’daki kavgalar bitecek
‘Tosun Paşa’daki kavgalar bitecek İçişleri Bakanlığı’nın başlattığı MİDAS Projesiyle, idari sınırlar netleşiyor. Meraların, göletlerin hangi köy sınırları içinde kaldığı netleşecek, ‘Tosun Paşa’ filminde izlediğimiz mera kavgaları son bulacak.
15.09.2023 Gündem
TOSUN PAŞA OYUNCULARI | Tosun Paşa filmi nerede çekildi, konusu nedir?
TOSUN PAŞA OYUNCULARI | Tosun Paşa filmi nerede çekildi, konusu nedir? Tosun Paşa, Yeşilçam'ın sevilerek izlenen filmlerinin başında geliyordu. Filmde Kemal Sunal, Şener Şen gibi isimler başrollerde yer aldı. İki köklü ailenin arasındaki mücadele ekrana geliyor. İşte, Tosun Paşa filmi oyuncu kadrosu...
30.07.2023 Cadde
Ali Sunal'dan duygulandıran Kemal Sunal paylaşımı
Ali Sunal'dan duygulandıran Kemal Sunal paylaşımı Türk sinemasına çok sayıda unutulmaz film bırakan sanatçı Kemal Sunal ölümünün 23. yılında anılıyor. Usta ismin aramızdan ayrılışının yıl dönümünde, oğlu Ali Sunal'dan duygulandıran bir paylaşım geldi.
3.07.2023 Cadde
Nihat Kahveci'den Vincent Aboubakar'a Sergen Yalçın benzetmesi!
Nihat Kahveci'den Vincent Aboubakar'a Sergen Yalçın benzetmesi! Spor Toto Süper Lig'in 21'inci haftasında Beşiktaş, Alanyaspor'u 3-0 mağlup etti. Siyah-beyazlıların futbolunu Nihat Kahveci değerlendirdi. Nihat Kahveci'nin Vincent Aboubakar hakkındaki görüşleri dikkat çekti.
28.01.2023 Beşiktaş
Beşiktaş, Dele Alli'yi bitiyor! Teklifi kabul etti
Beşiktaş, Dele Alli'yi bitiyor! Teklifi kabul etti Beşiktaş, Everton’dan sonra 26 yaşındaki dünyaca ünlü İngiliz oyuncuyla da kiralık transferi için anlaştı. Siyah-beyazlılar bonuslarla birlikte 3 milyon euro ödenecek Dele Alli’yi pazar gününe kadar İstanbul’a getirip, Karagümrük maçını tribünden izletmeyi planlıyor.
18.08.2022 Beşiktaş
Sinemamızın tam kalbi: Ertem Eğilmez
Sinemamızın tam kalbi: Ertem Eğilmez Bugün hâlâ filmleri tekrar tekrar izlenen ve her izleyişte yüz güldürüp zamanı durduran Ertem Eğilmez’in hayatı, sinemaya bakışı ve eserleri “Ertem Eğilmez” kitabında ayrıntılarıyla anlatılıyor.
13.08.2022 Kültür Sanat
Birçok filme ev sahipliği yaptı! Tarihi köşk restore ediliyor
Birçok filme ev sahipliği yaptı! Tarihi köşk restore ediliyor  İstanbul, Yeşilköy'de yer alan ve birçok Yeşilcam filmine mekan olan tarihi Darcan Köşkü’nde restorasyon çalışmaları başladı. Süt Kardeşler, Tosun Paşa, Şabanoğlu Şaban, Neşeli Günler gibi birçok filme ev sahipliği yapan köşkün restorasyonunda tarihi ve kültürel özgünlüğün korunması amaçlanıyor.
2.08.2022 Gündem
Beşiktaş, Cenk Tosun'u transfer etti!
Beşiktaş, Cenk Tosun'u transfer etti! Beşiktaş Kulübü, Everton'la sözleşmesi sona erdikten sonra bonservisini eline alan Cenk Tosun'u kadrosuna dahil etti. Golcü futbolcu, siyah-beyazlılarla 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.
3.07.2022 Beşiktaş
Tosun Paşa filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Tosun Paşa filmi nerede kaç yılında çekildi?
Tosun Paşa filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Tosun Paşa filmi nerede kaç yılında çekildi? Tosun Paşa filmi bu akşam Show TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Kemal Sunal, Şener Şen, Müjde Ar gibi birçok başarılı ismin yer aldığı Tosun Paşa filminde Tellioğlulları ve Seferoğulları arasında Yeşil Vadi için kıyasıya bir mücadele yaşanır. İşte Tosun Paşa filmi konusu ve oyuncu kadrosu...
1.05.2022 Cadde
Ayten Erman kimdir neden öldü hastalığı neydi? Ayten Erman kaç yaşındaydı hayatı ve kariyeri...
Ayten Erman kimdir neden öldü hastalığı neydi? Ayten Erman kaç yaşındaydı hayatı ve kariyeri... Türk sinemasının sevilen usta oyuncularından Ayten Erman vefat etti. Erman, 1935 yılında İstanbul'da doğdu. Ayşen Gruda ve Ayben Erman'ın da ablası olarak bilinen Ayten Erman neden öldü merak konusu. İşte, Ayten Erman hayatı...
25.02.2022 Cadde
Usta oyuncu Ayten Erman hayatını kaybetti
Usta oyuncu Ayten Erman hayatını kaybetti Uzun süredir koronavirüs tedavisi gören Usta Oyuncu Ayten Erman tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
25.02.2022 Cadde
Ayşen Gruda kimdir ne zaman ve neden öldü? Ayşen Gruda ölüm yıl dönümünde anılıyor!
Ayşen Gruda kimdir ne zaman ve neden öldü? Ayşen Gruda ölüm yıl dönümünde anılıyor! Ayşen Gruda ölüm yıl dönümünde anılıyor. 23 Ocak 2019 yılında 74 yaşında tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Peki Ayşen Gruda kimdir, ne zaman ve neden öldü?
23.01.2022 Cadde
Mersin'de inanılmaz olay! Gelini değiştirip yine dolandırdılar
Mersin'de inanılmaz olay! Gelini değiştirip yine dolandırdılar Mersin'de evlilik vaadiyle bir vatandaştan 20 bin lira para ile altın yüzük aldıktan sonra kayıplara karıştıkları iddia edilen 5 şüpheli, polisin çalışması sonucu yakalandı. Bu yılın ocak ayında da benzer yöntemle 2 aileyi dolandıran şüphelilerin, bu kez gelin adayını değiştirerek dolandırıcılık yaptıkları ortaya çıktı.
20.12.2021 Haberler
Mersin'de inanılmaz olay! Gelini değiştirip yine dolandırdılar
Mersin'de inanılmaz olay! Gelini değiştirip yine dolandırdılar Mersin'de evlilik vaadiyle bir vatandaştan 20 bin lira para ile altın yüzük aldıktan sonra kayıplara karıştıkları iddia edilen 5 şüpheli, polisin çalışması sonucu yakalandı. Bu yılın ocak ayında da benzer yöntemle 2 aileyi dolandıran şüphelilerin, bu kez gelin adayını değiştirerek dolandırıcılık yaptıkları ortaya çıktı.
20.12.2021 Gündem
Kemal Sunal kimdir, nereli? Kemal Sunal ne zaman, kaç yaşında, neden öldü? işte filmleri
Kemal Sunal kimdir, nereli? Kemal Sunal ne zaman, kaç yaşında, neden öldü? işte filmleri 11 Kasım 1944'de İstanbul'da doğan Kemal Sunal, Türk oyuncu, yapımcı, senarist ve komedyendir. 3 Temmuz 2000 tarihinde hayatını kaybetti. Oynadığı karakterlerle Türk sinema tarihine damga vuran Kemal Sunal, "Aslında 10 Kasım doğumluyum. Ama Atam'ın vefat ettiği günde doğum günü kutlayamam, sevinemem, gülemem. 11 Kasım doğum günümdür" demiştir. Peki Kemal Sunal filmleri neler, Kemal Sunal'ın ölüm nedeni nedir?
11.11.2021 Cadde
Kemal Sunal nereli, kaç yaşında öldü? Kemal Sunal'ın hayatı ve filmleri!
Kemal Sunal nereli, kaç yaşında öldü? Kemal Sunal'ın hayatı ve filmleri! Usta sanatçı Kemal Sunal ölüm yıldönümünde anılıyor. Ölümünün 21. Yılında Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki kabri başında anılan Kemal Sunal film çekimleri için Trabzon’a giderken uçakta kalp krizi geçirerek hayata veda etmişti. Peki, Kemal Sunal nereli ve ne zaman öldü? İşte usta sanatçının hayatı.
10.11.2021 Gündem
Son dakika haberi - Cenk Tosun dönüş gün sayıyor! Sakatlığını atlattı
Son dakika haberi - Cenk Tosun dönüş gün sayıyor! Sakatlığını atlattı Son dakika Beşiktaş transfer haberi...Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin transferi için yeşil ışık yaktığı Cenk Tosun sakatlığını atlattı. Milli futbolcu, Everton'da takımla çalışmalara başlayacak.
Son dakika haberi - Beşiktaş'ta Güven Yalçın golü attı, zammı kaptı!
Son dakika haberi - Beşiktaş'ta Güven Yalçın golü attı, zammı kaptı! Kartal’da çıktığı son 2 maçta biri jeneriklik 3 gol atan Güven Yalçın, yönetimi harekete geçirdi. Siyah- Beyazlılar, 22 yaşındaki forvetin sezon sonunda bitecek olan kontratını zamlı olarak yenileyecek. Genç futbolcunun maaşının 100 bin Euro’dan yaklaşık 300 bin Euro seviyesine yükseltilmesi bekleniyor.
4.10.2021 Beşiktaş
28. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali'nden hüzünlü açılış
28. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali'nden hüzünlü açılış Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali bu yıl, uzun yıllar Altın Koza’da görev yapmış, son 3 yıldır da Festival Direktörlüğünü üstlenen, Türk Sinemasına verdiği emek ve destekle her zaman sinema sanatının ışığında sanatçıyla yol alan akademisyen Prof. Dr. Kadir Beycioğlu’nun vefatıyla hüzünlü bir açılışa sahne olacak.
24.08.2021 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Tosun Paşa ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.