Trump

Trump

Son dakika Trump haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Trump gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Trump haber sayfamızda...

Trump

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 20.408 trump haberi bulunmuştur.
Trump 464 milyon dolarlık ceza için teminatı bulamadı
Trump 464 milyon dolarlık ceza için teminatı bulamadı Eski ABD Başkanı Donald Trump, sivil dolandırıcılık davasında çarptırıldığı 464 milyon dolarlık cezayı ödemek için gerekli maddi teminatı bulamadı.
19.03.2024 Dünya
Demokratlar Trump’ı suçladı
Demokratlar Trump’ı suçladı ABD başkanlık seçimlerinde karşı karşıya gelmesi beklenen Demokrat Joe Biden ile Cumhuriyetçi Donald Trump arasında karşılıklı atışma hız kazandı.
18.03.2024 Dünya
Avrupa’nın yeni ‘şahini’ Macron
Avrupa’nın yeni ‘şahini’ Macron Fransa Cumhurbaşkanı Macron son dönemde Rusya karşısındaki tutumunu büyük oranda değiştirdi ve Ukrayna savaşı konusunda en şahin lider haline geldi. Macron’un bu değişiminde hangi gelişmeler rol oynadı?
17.03.2024 Dünya
Milyarderlerin bu telaşı ne?
Milyarderlerin bu telaşı ne? Zuckerberg, Bezos gibi dünyanın en zenginlerinin son günlerde peş peşe hisse satması, “Ekonomiden kötü koku mu aldılar?” sorusunu gündeme getirdi.
17.03.2024 Dünya
Pence Trump'a destek vermiyor
Pence Trump'a destek vermiyor ABD'de başkan adayları kesinleşirken Donald Trump'ın Beyaz Saray döneminde yardımcılığını yapan Mike Pence, verdiği kararının sürpriz olmadığını söyledi.
16.03.2024 Dünya
Komplolar ve ajansların neredeyse eşi görülmemiş hamlesi: Prenses'in editlediği fotoğraf dedikoduları nasıl ateşledi?
Komplolar ve ajansların neredeyse eşi görülmemiş hamlesi: Prenses'in editlediği fotoğraf dedikoduları nasıl ateşledi? Geçirdiği ameliyattan sonra gözlerden uzak olan İngiltere Prensesi Kate Middleton'ın yokluğu mırıltılara yol açıyordu. Ancak geçtiğimiz Anneler Günü'nde dedikoduları susturmak için yayınlanan aile fotoğrafının editlendiği ortaya çıkınca, komplo teorileri internette sel olup aktı.
16.03.2024 Dünya
Trump’ın 'sus payı' davasının başlama tarihi ertelendi
Trump’ın 'sus payı' davasının başlama tarihi ertelendi Yetişkin film yıldızı Stormy Daniels'a 130 bin dolar ödenmesiyle patlayan skandalda, hakim yeni belgelerin ortaya çıkmasıyla davayı bir ay erteledi. ABD'de bir kez daha başkan adaylığında yarışan Trump'ın ilk ceza davasında, 34 ayrı suçlama var.
16.03.2024 Dünya
Çin, Temsilciler Meclisi'nin TikTok kararı sonrası ABD Kongresi'ni 'haydut gibi davranmakla' suçladı
Çin, Temsilciler Meclisi'nin TikTok kararı sonrası ABD Kongresi'ni 'haydut gibi davranmakla' suçladı Çin, Amerikan Temsilciler Meclisi'nin, TikTok'un ABD'de yasaklanmasının önünü açan tasarıyı onaylamasına tepki gösterdi. Pekin yönetimi, Amerikan Kongresi'ni "haydut mantığıyla" hareket etmekle suçladı.
14.03.2024 Dünya
Biden ile Trump artık resmen aday
Biden ile Trump artık resmen aday ABD başkanlık seçimleri için geri sayım sürerken, Başkan Joe Biden ile eski başkan Donald Trump, partilerinin bazı eyaletlerde yapılan ön seçimlerini kazanarak gerekli delege sayısına ulaştı.
14.03.2024 Dünya
ABD ön seçimleri: Biden ve Trump adaylık için gerekli delege sayısına ulaştı
ABD ön seçimleri: Biden ve Trump adaylık için gerekli delege sayısına ulaştı ABD ön seçimlerinde, Başkan Biden ve eski Başkan Trump gerekli delege sayısına ulaştı.
13.03.2024 Dünya
Putin'den şoke eden açıklama: Asker yığacağız
Putin'den şoke eden açıklama: Asker yığacağız Rusya Devlet Başkanı Putin'den son dakika açıklama geldi. Putin yaptığı açıklamada, "Finlandiya sınırına asker yığacağız." dedi.
13.03.2024 Haberler
Dünyada son dakika! Putin'den şoke eden açıklama: Asker yığacağız
Dünyada son dakika! Putin'den şoke eden açıklama: Asker yığacağız Rusya Devlet Başkanı Putin'den son dakika açıklama geldi. Putin yaptığı açıklamada, "Finlandiya sınırına asker yığacağız." dedi.
13.03.2024 Dünya
Biden hakkında 'Gizli belgeleri saklama' raporu hazırlamıştı! Temsilciler Meclisi’nde ifade verdi
Biden hakkında 'Gizli belgeleri saklama' raporu hazırlamıştı! Temsilciler Meclisi’nde ifade verdi ABD Başkanı Joe Biden'a yönelik “gizli belgeleri saklama” soruşturmasında hazırladığı raporda Biden’ın yaşı ve bilişsel yeteneklerini sorgulayan Özel Yetkili Savcı Robert Hur ABD Temsilciler Meclisi’nde ifade verdi.
13.03.2024 Dünya
Georgia’da suçlamalar havada uçuştu
Georgia’da suçlamalar havada uçuştu ABD Başkanı Joe Biden ve Kasım ayındaki seçimlerde muhtemel rakibi Donald Trump, Georgia eyaletinde yürüttükleri seçim kampanyasında birbirlerine karşılıklı suçlamalar yöneltti. İki ismin aynı gün Georgia’da olması ise, eyaletin Kasım ayındaki seçimde önemini bir kez daha ortaya koydu.
11.03.2024 Dünya
Biden ABD Kongresi'deki konuşmasında İsrail'i eleştirdi: İnsani yardım pazarlık kozu yapılamaz
Biden ABD Kongresi'deki konuşmasında İsrail'i eleştirdi: İnsani yardım pazarlık kozu yapılamaz ABD Başkanı Joe Biden, görevi dönemindeki üçüncü 'Birliğin Durumu' konuşmasını bugün düzenlenen ABD Kongresi oturumunda gerçekleştirdi. 
8.03.2024 Dünya
Trump Biden’a meydan okudu
Trump Biden’a meydan okudu ABD’de Cumhuriyetçi tek rakibi Nikki Haley’nin Kasım ayında yapılacak seçimlerden adaylığını çekmesi sonrası başkanlık için yarışması kesinleşen Donald Trump, Demokrat Başkan Joe Biden’ı TV’de münazaraya çağırdı.
8.03.2024 Dünya
Haley çekildi
Haley çekildi Sadece Vermont eyaletinde kazanan Nikki Haley, Süper Salı yenilgisi sonrası adaylıktan çekildiğini duyurdu.
7.03.2024 Dünya
Trump-Biden için rövanş zamanı
Trump-Biden için rövanş zamanı ABD’de Kasım’daki seçimlerde yarışacak Demokrat ve Cumhuriyetçi adayı neredeyse kesin olarak belirleyen ve “Süper Salı” olarak bilinen ön seçimlerde eski başkan Donald Trump ile mevcut başkan Joe Biden büyük zafer elde etti.
7.03.2024 Dünya
ABD'de Cumhuriyetçi Parti’nin aday adayıydı... Nikki Haley'den seçim kararı
ABD'de Cumhuriyetçi Parti’nin aday adayıydı... Nikki Haley'den seçim kararı ABD’de Cumhuriyetçi Parti’nin başkan aday adayı Nikki Haley başkanlık yarışından çekildi.
6.03.2024 Dünya
Trump'ın rakibi Nikki Haley yarıştan çekiliyor
Trump'ın rakibi Nikki Haley yarıştan çekiliyor Süper Salı ön seçimlerinde yalnızca bir eyalette zafer kazanan eski diplomat Haley, Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adaylığına havlu attı.
6.03.2024 Dünya
AGM-183'ü Guam'a getirdiler! ABD'nin uzaydan hedefini vuran silahı, okların gösterdiği ülke ortaya çıktı
AGM-183'ü Guam'a getirdiler! ABD'nin uzaydan hedefini vuran silahı, okların gösterdiği ülke ortaya çıktı ABD'nin bilinen tek hipersonik füzesi AGM-183 Çin'in hemen yanı başında bulunan Guam Adası'na getirildi. Uzaydan hedefini vurabilen söz konusu füzenin bir anda kritik bölgeye getirilmesi dünyada ses getirdi.
6.03.2024 Dünya
'Süper Salı'nın kazananları Biden ve Trump oldu
'Süper Salı'nın kazananları Biden ve Trump oldu ABD Başkanı Joe Biden ve bir önceki başkan Donald Trump, Süper Salı olarak isimlendirilen ve ülkede 15 eyalette birden yapılan ön seçimlerle Kasım ayında yeniden başkanlık yarışında karşı karşıya gelmeyi garantilediler.
6.03.2024 Dünya
ABD Yüksek Mahkemesi'nden Donald Trump hakkında seçim kararı
ABD Yüksek Mahkemesi'nden Donald Trump hakkında seçim kararı ABD Yüksek Mahkemesi, eski Başkan Donald Trump’ın Colorado eyaletinde yarın yapılacak olan Cumhuriyetçi Parti'nin ön seçimlerine katılabileceğine hükmetti.
4.03.2024 Dünya
ABD'den Çin'e petrol yasağı
ABD'den Çin'e petrol yasağı ABD'de Kongre liderleri tarafından açıklanan ABD finansman yasasındaki önlem, Çin'in ABD'nin Stratejik Petrol Rezervi'nden petrol almasını engelleyecek.
4.03.2024 Uzmanpara
Trump Biden’ın 5 puan önünde
Trump Biden’ın 5 puan önünde ABD’de başkanlık yarışı için kampanyalar sürerken, “New York Times” ile “Siena College” ortaklığında düzenlenen son anket, Demokrat Parti ile Cumhuriyetçi Parti başkan adayları arasındaki farkı ortaya koydu.
4.03.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Trump ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.