Tse

Tse

Son dakika TSE haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan TSE gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan TSE haber sayfamızda...

Tse

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.369 tse haberi bulunmuştur.
Adıyaman Üniversitesi TSE belgesi aldı
Adıyaman Üniversitesi TSE belgesi aldı Türk Standartları Enstitüsü tarafından 19-21 Aralık 2023 tarihleri arasında yürütülen belgelendirme tetkik sürecini başarıyla tamamlayan Adıyaman Üniversitesi, TS EN ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi’ni almaya hak kazandı.
27.03.2024 Eğitim
Bakan Kacır'dan İmamoğlu'na eleştiri: Kendisini hayali cumhurbaşkanı yardımcısı ilan ederek mitingler yapıyordu
Bakan Kacır'dan İmamoğlu'na eleştiri: Kendisini hayali cumhurbaşkanı yardımcısı ilan ederek mitingler yapıyordu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu eleştirdi. Kacır, “Geçtiğimiz yıl 14 Mayıs'ta cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde, kendisini hayali cumhurbaşkanı yardımcısı ilan ederek, İstanbul'dan 700 kilometre ötede mitingler yapıyordu” şeklinde konuştu.
11.03.2024 Gündem
Kadın ihracatçılara 13 milyar TL destek
Kadın ihracatçılara 13 milyar TL destek Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), Türk Eximbank, İhracatı Geliştirme (İGE) A.Ş. ve Türk Standardları Enstitüsü’nden (TSE) 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadın girişimciye destek müjdesi geldi.
9.03.2024 Ekonomi
“En büyük hassasiyetimiz deprem güvenliği”
“En büyük hassasiyetimiz deprem güvenliği” Attığı her adımda, şehrin mimarisine ve insanların yaşamlarına değer katan RAMS Türkiye, bugünden geleceğe yatırım yaparak yüksek güvenlik standartlarıyla öne çıkan projelere imza atıyor.
20.02.2024 Advertorial
Gerekli hazırlıkları yapıyor
Gerekli hazırlıkları yapıyor Türkiye’de elektrikli otomobil satışlarına öncülük eden markalardan biri olan MG, yeni dönemde hız kesmemek için gerekli adımları atmaya çalışıyor... MG, ayrıca yeni modellerini getirmeyi sürdürecek.
19.02.2024 Otomobil
Emine Erdoğan'dan 'su verimliliği' paylaşımı
Emine Erdoğan'dan 'su verimliliği' paylaşımı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Sanayide Su Verimliliği İş Birliği Protokolü'nün hayırlı olmasını dileyerek, "Bu önemli işbirliği doğrultusunda hazırlanan sektörel su verimliliği rehberleri ile yüzde 50'ye yakın su kazanımı sağlanması hedefleniyor" dedi.
3.02.2024 Gündem
Marmaris’te asansörleri TSE denetleyecek
Marmaris’te asansörleri TSE denetleyecek Marmaris’teki asansörlerin periyodik kontrolleri için Marmaris Belediyesi ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında protokol imzalandı.
27.01.2024 Ege
HASTANEMİZ VE BAĞLI BİRİMLERİ İÇİN 9 AYLIK TEKSTİL YIKAMA, KURUTMA, ÜTÜLEME, PAKETLEME VE TAŞIMA HİZMET ALIMI
HASTANEMİZ VE BAĞLI BİRİMLERİ İÇİN 9 AYLIK TEKSTİL YIKAMA, KURUTMA, ÜTÜLEME, PAKETLEME VE TAŞIMA HİZMET ALIMI HASTANEMİZ VE BAĞLI BİRİMLERİ İÇİN 9 AYLIK TEKSTİL YIKAMA, KURUTMA, ÜTÜLEME, PAKETLEME VE TAŞIMA HİZMET ALIMI
27.01.2024 Resmi İlanlar
HASTANE BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ(HBYS) YAZILIM PROGRAMININ 9 AYLIK KULLANIM, BAKIM, ONARIM VE DESTEK HİZMETİ ALIMI
HASTANE BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ(HBYS) YAZILIM PROGRAMININ 9 AYLIK KULLANIM, BAKIM, ONARIM VE DESTEK HİZMETİ ALIMI HASTANE BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ(HBYS) YAZILIM PROGRAMININ 9 AYLIK KULLANIM, BAKIM, ONARIM VE DESTEK HİZMETİ ALIMI EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ-ŞİŞLİ HAMİDİYE ETFAL SAĞLIK BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI Hastane Bilgi Yönetim Sistemi(HBYS) Yazılım Programının 9 Aylık Kullanım, Bakım, Onarım ve Destek Hizmeti Alımı hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır...
24.01.2024 Resmi İlanlar
Sıfır ve ikinci elde en çok talep gören modeller belli oldu! Bayiler liste fiyatlarını güncelledi
Sıfır ve ikinci elde en çok talep gören modeller belli oldu! Bayiler liste fiyatlarını güncelledi 2023 yılının son 4 ayında sıfır ve ikinci elde görülen fiyat düşüşleri ile birlikte araç almak isteyenler açısından büyük fırsat oluşmuştu. Şu anda sıfır araçlarda halen kampanyalar sürerken, bazılarında ise bu kampanyalar sonlandı. Yeni yılın gelmesi ile birlikte bayiler liste fiyatlarında güncellemeye gitti.
19.01.2024 Ekonomi
MUHTELİF TİPTE ARAÇLAR İÇİN LASTİK ALIMI
MUHTELİF TİPTE ARAÇLAR İÇİN LASTİK ALIMI MUHTELİF TİPTE ARAÇLAR İÇİN LASTİK ALIMI İSTANBUL ULAŞIM HİZMETLERİ VE ARAÇ KİRALAMA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİMUHTELİF TİPTE ARAÇLAR İÇİN LASTİK ALIMI mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır...
13.01.2024 Resmi İlanlar
Altın alacaklara önemli uyarı
Altın alacaklara önemli uyarı Altın fiyatlarındaki artış ile birlikte sahtecilik de artarken bin 960 TL'yi bulan gram altın fiyatı sonrasında sarraflar vatandaşlara önemli tavsiyelerde bulundu. Aydınlı sarraflardan Serkan Kuyumcu, "Altın alırken dikkat edilmesi gereken en önemli faktör güvendir. Güvenmediğiniz yerden altın alış-verişi yapmayın" dedi.
29.12.2023 Ekonomi
Hava Saldırısı (Aır Strıke) filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? Hava Saldırısı ne zaman çekildi?
Hava Saldırısı (Aır Strıke) filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? Hava Saldırısı ne zaman çekildi? Hava Saldırısı filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Bu akşam televizyon ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan Hava Saldırısı filminin yönetmen koltuğunda Xiao Feng oturuyor. Tarihi savaş film türündeki 2018 yapımı filmin başrollerini Liu Ye, Bruce Willis, Adrien Brody'nin paylaşıyor. Peki, Hava Saldırısı (Aır Strıke) filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? Hava Saldırısı ne zaman çekildi? İşte detaylar…
25.12.2023 Bilgi Rehberi
‘Tasarruf odaklı çalışmalar sürecek’
‘Tasarruf odaklı çalışmalar sürecek’ Çiğli Belediyesi, Makine Mühendisleri Odası İzmir Şubesi tarafından düzenlenen 9. Kaizen Paylaşımları etkinliğinde “TSE EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sisteminin QDMS ile Dijital Hale Getirilmesi” projesi ile sergilenmeye değer görülen 180 proje arasında yer alan tek kamu kurumu oldu.
16.12.2023 Ege
3 KALEM TEKNİK BAKIM ONARIM HİZMET ALIMI
3 KALEM TEKNİK BAKIM ONARIM HİZMET ALIMI 3 KALEM TEKNİK BAKIM ONARIM HİZMET ALIMIİSTANBUL TAKSİM EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ 3 KALEM TEKNİK BAKIM ONARIM HİZMET ALIMI hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır...
10.12.2023 Resmi İlanlar
450 milyon dolar bütçeli Türkiye Yeşil Sanayi Projesi devreye alınıyor
450 milyon dolar bütçeli Türkiye Yeşil Sanayi Projesi devreye alınıyor SANAYİ ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, “Dünya Bankası ile 450 milyon dolar bütçeli Türkiye Yeşil Sanayi Projesi’ni devreye alıyoruz” dedi. Bakan Kacır, “Teknolojik ve stratejik yatırımlara odaklanan, yıllık 100 milyar lira olmak üzere 3 yılda 300 milyar lira limit tahsis edilmesi planlanan Yatırım Taahhütlü Avans Kredisi programı da sanayicilerimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
8.12.2023 Ekonomi
KİT KARŞILIĞI TAM OTOMATİK İMMÜNOHİSTOKİMYA VE İN SİTU HİBRİDİZASYON ALIMI
KİT KARŞILIĞI TAM OTOMATİK İMMÜNOHİSTOKİMYA VE İN SİTU HİBRİDİZASYON ALIMI KİT KARŞILIĞI TAM OTOMATİK İMMÜNOHİSTOKİMYA VE İN SİTU HİBRİDİZASYON ALIMI EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ-BAKIRKÖY SAĞLIK BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI Kit Karşılığı Tam Otomatik İmmünohistokimya ve İn Situ Hibridizasyon Alımı mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır...
29.11.2023 Resmi İlanlar
Yapay Zeka Ayna Komitesi kuruldu
Yapay Zeka Ayna Komitesi kuruldu Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Türkiye’deki yapay zeka ekosistemini geliştirdiklerini ifade ederek “Uluslararası standart çalışmaları kapsamında küresel düzeyde yürütülen çalışmaları takip etmek ve katkı vermek amacıyla TSE bünyesinde Yapay Zekâ Ayna Komitesini kurduk” dedi.
1.11.2023 Ekonomi
FOTOKOPİ HİZMETİ ALINACAKTIR
FOTOKOPİ HİZMETİ ALINACAKTIR FOTOKOPİ HİZMETİ ALINACAKTIR İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI-KAMU HASTANELERİ HİZMETLERİ BAŞKANLIĞI -5 2024 Yılı İhtiyacı Fotokopi, Baskı ve Yazıcı Makinelerinden Çıktı Başına Hizmet Alımı (KHHB-5) hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır...
17.10.2023 Resmi İlanlar
90 dakikadan fazla kablosuz kulaklık kullanılırsa ne olur?
90 dakikadan fazla kablosuz kulaklık kullanılırsa ne olur? Son yıllarda mobil cihaz kullanıcıları tarafından kablosuz kulaklıkların kullanımı oldukça artıyor. Kablolu olanlara kıyasla kablosuz kulaklıklar kullanıcıları ergonomi açısından rahat ettirse de kulak sağlığı açısından bazı problemlere yol açabiliyor.
14.10.2023 Genel Sağlık
Bakan Kacır: TSE'nin faaliyetlerine daha fazla önem veriyoruz
Bakan Kacır: TSE'nin faaliyetlerine daha fazla önem veriyoruz Kocaeli'deki Bilişim Vadisi'nde TSE'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen 'Uluslararası Genç Profesyoneller Çalıştayı'nda konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Önümüzdeki dönemde TSE, nükleer enerji alanında yeni pazarlara giriş yapacak ve daha etkin rol üstlenecek. 70 yıllık birikim ve tecrübesiyle TSE, hem bölgemizdeki ülkelere hem de İslam dünyasına standardizasyon ve uygunluk değerlendirme alanlarında hizmet sağlıyor, liderlik ediyor" dedi.
14.10.2023 Ekonomi
Kastamonu Üniversitesi’nde tören! 356 öğretim üyesi cübbelerini giydi
Kastamonu Üniversitesi’nde tören! 356 öğretim üyesi cübbelerini giydi Kastamonu Üniversitesi tarafından akademik yükseliş gösteren profesör, doçent ve doktor öğretim üyeleri için “Cübbe Giyme Töreni” düzenlendi. Törende toplam 356 öğretim üyesi cübbe giydi.
13.10.2023 Eğitim
Altay Bayındır sürprizi! İngilizler ilk maçını duyurdu
Altay Bayındır sürprizi! İngilizler ilk maçını duyurdu Fenerbahçe'de gösterdiği performansla dikkat çeken Altay Bayındır, Premier Lig devi Manchester United ile sözleşme imzaladı. Sarı-lacivertlilerden ayrıldıktan sonra yeni takımında henüz maça çıkmayan Altay Bayındır'ın eldivenleri devralacağı mücadeleyi İngiliz basını duyurdu.

Benzer Haber Etiketleri

Tse ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.