Yerli otomobil için müjde! Tarih verip duyurdular
Yerli otomobil için müjde! Tarih verip duyurdular Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu, resmi Twitter hesabından yayınladığı videoda yerli otomobilin 2022 yılının sonunda seri üretime hazır olduğunu duyurdu.
14.07.2021 Haberler
SUV modeller gaza bastı
SUV modeller gaza bastı Türkiye otomobil pazarında en çok tercih edilen gövde tipi sedan olmasına karşın SUV gövde tipindeki yükseliş dikkati çekiyor. Türkiye otomobil pazarında bu yılın ilk 9 aylık bölümünde SUV pazarı geçen yılın aynı ayına kıyasla yüzde 120.7 büyürken, SUV’un satışlardan aldığı pay da yüzde 28.9’a yükseldi.
8.10.2020 Ekonomi
TOGG’un gelecekteki elemanları derse başladı
TOGG’un gelecekteki elemanları derse başladı Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu’nca (TOGG) Bursa’nın Gemlik ilçesinde yapımı süren fabrikada ihtiyaç duyulacak teknik elemanların yetiştirilmesi için meslek lisesi bünyesinde açılan bölümün öğrencileri eğitim sürecine heyecanlı başladı.
27.09.2020 Ekonomi
Yerli otomobilden yeni paylaşım
Yerli otomobilden yeni paylaşım TOGG yerli otomobilden yeni bir görüntü daha paylaştı. Branda ile kaplı olan yerli aracın trafikteki görüntüsü büyük bir merak uyandırdı. Otomobilin lansamanı 27 aralık cuma günü (bugün) saat 14'te Gebze'de yapılacak. Tanıtımın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın direksiyona geçmesi ve yerli otomobille Osmangazi Köprğsğ'nden geçmesi bekleniyor.
27.12.2019 Haberler