Ücret

Ücret

Son dakika ücret haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ücret gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ücret haber sayfamızda...

Ücret

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 32.841 ücret haberi bulunmuştur.
'Enflasyon faiz indirimini düşünmek için yüksek'
'Enflasyon faiz indirimini düşünmek için yüksek' İngiltere Merkez Bankası (BoE) Para Politikası Komitesi Üyesi Megan Greene, İngiltere'nin son ücret artışı ve hizmet fiyat enflasyonu verilerinin BoE'nin faiz oranlarını düşürmeyi düşünmesi için çok yüksek olduğunu söyledi.
19.04.2024 Uzmanpara
SON DAKİKA ASGARİ ÜCRETE ARA ZAM 2024 | Temmuz'da Asgari ücrete ara zam yapılacak mı? Asgari ücret Temmuz zammı son dakika açıklaması
SON DAKİKA ASGARİ ÜCRETE ARA ZAM 2024 | Temmuz'da Asgari ücrete ara zam yapılacak mı? Asgari ücret Temmuz zammı son dakika açıklaması Asgari ücrete ara zam gelecek mi, sorusu gündemdeki yerini koruyor. Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında ara zam yapılan milyonlarca asgari ücretli çalışan bu yıl da ara zam olacak mı sorusunun yanıtını arıyor. 2024 Asgari ücret ara zammı ile ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan son dakika açıklaması geldi.
19.04.2024 Bilgi Rehberi
ABD’ye eşdeğer diploma alacaklar
ABD’ye eşdeğer diploma alacaklar Yeditepe Üniversitesi, ABD’deki Diş Hekimliği Eğitim Programları Akreditasyon Komisyonu (CODA) tarafından akredite edilen, Avrupa’da ilk, dünyada ikinci üniversite oldu.
19.04.2024 Eğitim
SGK duyurdu: Şubat dönemi prim borcu ödeme tarihi uzatıldı
SGK duyurdu: Şubat dönemi prim borcu ödeme tarihi uzatıldı Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), 2024 yılı şubat dönemi SGK prim borçlarının KDV iadeleri ile 26 Nisan 2024 tarihine kadar ödenebileceğini açıkladı.
18.04.2024 Ekonomi
Sarıyer'de taksiciyi öldüren saldırganın ifadesi ortaya çıktı
Sarıyer'de taksiciyi öldüren saldırganın ifadesi ortaya çıktı İstanbul Sarıyer’de aracına bindiği taksiciyi 5 yerinden bıçakladıktan sonra yol kenarına atarak öldüren yabancı uyruklu zanlının polis ekipleri tarafından yakalanma anı kameraya yansırken ifadesi de ortaya çıktı.
18.04.2024 Gündem
Bakan Şimşek'ten beyanname uyarısı: 400 bin kişi tespit edildi
Bakan Şimşek'ten beyanname uyarısı: 400 bin kişi tespit edildi Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek sosyal medya hesabından beyanname vermeyen kişilere ilişkin uyarılarda bulundu.
18.04.2024 Ekonomi
‘Asgari ücrete ara zam yok’
‘Asgari ücrete ara zam yok’ Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, asgari ücrette ara zam olmayacağını söyleyerek, enflasyon ve sözleşmeden kaynaklı farkların temmuz ayında emekli maaşlarına yansıyacağını, bunun dışında bir zam yapılmayacağını belirtti.
18.04.2024 Ekonomi
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması Asgari ücret ve emeklilere ara zam yapılacağına ilişkin iddialar gündeme gelirken, Bakan Işıkhan tartışmalara son noktayı koydu.
17.04.2024 Uzmanpara
Asgari ücrete ara zam yapılacak mı? Bakan Işıkhan'dan açıklama
Asgari ücrete ara zam yapılacak mı? Bakan Işıkhan'dan açıklama Asgari ücret ve emeklilere ara zam yapılacağına ilişkin iddialar gündeme gelirken, Bakan Işıkhan tartışmalara son noktayı koydu.
17.04.2024 Haberler
Asgari ücrete ara zam yapılacak mı? Bakan Işıkhan'dan açıklama
Asgari ücrete ara zam yapılacak mı? Bakan Işıkhan'dan açıklama Asgari ücret ve emeklilere ara zam yapılacağına ilişkin iddialar gündeme gelirken, Bakan Işıkhan tartışmalara son noktayı koydu.
17.04.2024 Ekonomi
Sosyal medyanın diline düştü! 'Biri Hadise'nin üstüne güneş kremi atsın'
Sosyal medyanın diline düştü! 'Biri Hadise'nin üstüne güneş kremi atsın' Ünlü şarkıcı Hadise, geçtiğimiz günlerde yaz sezonunu açtı. Sosyal medya hesabından peş peşe yayınladığı karelerde güneş altında uzun süre kalmaktan yandığı fark edilen ünlü isme, takipçilerinden yorum yağdı.
17.04.2024 Cadde
Çalışanlar dikkat: İlk kez bir Türk şirket denedi! İşte haftada 4 gün mesainin çalışana etkisi
Çalışanlar dikkat: İlk kez bir Türk şirket denedi! İşte haftada 4 gün mesainin çalışana etkisi Geçen yıl itibarıyla hükümet kanadında mesai saatlerinin düşürülmesiyle ilgili bir çalışma yapıldığı bilgisi paylaşılmıştı. İlk kez bir Türk şirketi haftada 4 gün mesai uygulamasına geçtiğini duyurmuştu. Şirket çalışanları ile ilgili yapılan bir ankette ise çarpıcı sonuçlar elde edildi. Peki Türkiye’de 4 gün mesai uygulaması daha da yaygınlaşır mı? Mesai saatlerinin azaltılmasıyla birlikte çalışanların ücretleri düşer mi? İşte detaylar...
17.04.2024 Ekonomi
Prof. Dr. Atmaca'dan 'teleferikte sabotaj' değerlendirmesi
Prof. Dr. Atmaca'dan 'teleferikte sabotaj' değerlendirmesi Makina Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şube Başkanı Prof. Dr. İbrahim Atmaca, teleferik kazasına yönelik sabotaj iddialarına ilişkin, "Her türlü şey sabotaja açıktır. O cıvataları biri gevşetir mi, bu her yerde mümkün" dedi.
16.04.2024 Haberler
Teleferik kazasında 'sabotaj' değerledirmesi! Uzman isim net konuştu
Teleferik kazasında 'sabotaj' değerledirmesi! Uzman isim net konuştu Makine Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şube Başkanı Prof. Dr. İbrahim Atmaca, teleferik kazasına yönelik sabotaj iddialarına ilişkin, "Her türlü şey sabotaja açıktır. O cıvataları biri gevşetir mi, bu her yerde mümkün" dedi.
16.04.2024 Gündem
'BoJ, 2 faiz artırımı yapacak'
'BoJ, 2 faiz artırımı yapacak' Morgan Stanley, Japonya Merkez Bankası'nın (BoJ) 2025 yılının ilk çeyreğine kadar politika faizini iki kez artırmasının muhtemel olduğunu söyledi.
16.04.2024 Uzmanpara
TBMM'de mesai yeniden başlıyor
TBMM'de mesai yeniden başlıyor Türkiye Büyük Millet Meclisi, yerel seçim nedeniyle ara verdiği mesaisine bugün yeniden başlıyor. Meclis gündeminde önemli yasal düzenlemeler var. Enerji verimliliğini artıracak kanun teklifi ile turist rehberlerine yönelik düzenlemenin Genel Kurul'da ele alınması bekleniyor.
16.04.2024 Gündem
Elektrikli araçlara talep yağıyor: 150 TL'ye 350 km menzil! İşte piyasada en çok talep gören modeller
Elektrikli araçlara talep yağıyor: 150 TL'ye 350 km menzil! İşte piyasada en çok talep gören modeller Elektrikli araçlar Türkiye’de her geçen sürede daha da yaygınlaşmaya devam ediyor. Bu satış rakamlarına da yansıyor. Elektrikli araç satışları bu yılın ocak-mart döneminde geçen senenin aynı dönemine göre 3,5 kat artış gösterdi. Peki piyasada fiyatı en düşük elektrikli araçlar hangileri? En çok tercih edilen modeller neler? Şu anda ortalama bir araç ne kadar sürede şarj oluyor? Şarj süreleri daha da kısalır mı? İşte detaylar...
17.04.2024 Ekonomi
Kabine 1,5 aylık aranın ardından toplanıyor! Masada emekli maaşı, asgari ücret, İran-İsrail gerilimi var
Kabine 1,5 aylık aranın ardından toplanıyor! Masada emekli maaşı, asgari ücret, İran-İsrail gerilimi var Seçimler ve ardından Ramazan Bayramı’nın da sona ermesiyle 1,5 aylık aranın ardından bugün toplanacak kabinede, İsrail ile İran arasındaki gerilim en sıcak başlığı oluştururken enflasyon ve emekli maaşlarının da masada olacak
16.04.2024 Gündem
4 saatlik yol 11 saatte aşıldı
4 saatlik yol 11 saatte aşıldı 9 günlük Ramazan Bayramı tatilini şehir dışında geçirenlerin dönüş yolundaki trafik çilesi bu yıl da değişmedi. Kilit kavşakta 2 km’lik kuyruk oluştu. İzmir’den İstanbul’a gelen otobüs şoförü Serhun Bayar bu çileyi özetledi: ‘4 saatte geldiğimiz yolu, 11 saatte geldik’
15.04.2024 Gündem
Tost ücreti tartışmasında müşterisini kovaladı, silahla vurdu
Tost ücreti tartışmasında müşterisini kovaladı, silahla vurdu Beşiktaş’ta bir büfede tost yiyen adam ücret konusunda çıkan tartışmada çalışan tarafından bacağından silahla vuruldu.
14.04.2024 Haberler
Tost ücreti tartışmasında müşterisini kovaladı, silahla vurdu
Tost ücreti tartışmasında müşterisini kovaladı, silahla vurdu Beşiktaş’ta bir büfede tost yiyen adam ücret konusunda çıkan tartışmada çalışan tarafından bacağından silahla vuruldu.
14.04.2024 Gündem
Fahiş bilet fiyatına sıkı denetim! 5 milyon 321 bin TL ceza
Fahiş bilet fiyatına sıkı denetim! 5 milyon 321 bin TL ceza Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı öncesi Bakanlık olarak aldıkları sıkı tedbirler sayesinde bir çok vatandaşa fahiş fiyattan bilet satılmasının önüne geçtiklerinin altını çizerek, “Denetimlerimizde fahiş fiyatlı bilet satışı ve usulsüzlükler yapan otobüs işletmecilerine 5 milyon 321 bin 223 lira idari para cezası uygulanmıştır” dedi.
14.04.2024 Ekonomi
Galatasaray'da Fernando Muslera'nın yeni maaşı ortaya çıktı! Kararını açıkladı
Galatasaray'da Fernando Muslera'nın yeni maaşı ortaya çıktı! Kararını açıkladı Muslera, Galatasaray’daki geleceğiyle ilgili belirsizliğe son noktayı koydu. Tecrübeli kalecinin yeni maaşı da ortaya çıktı.
14.04.2024 Galatasaray
Atatürk filmi öğrenciye 60 TL
Atatürk filmi öğrenciye 60 TL Başrolünde Aras Bulut İynemli’nin oynadığı, “ATATÜRK II” filmi 19 Nisan’da yeniden vizyona giriyor.
14.04.2024 Eğitim
Yolcularla ücret konusunda tartışan taksiciye ceza! Trafikten men edildi
Yolcularla ücret konusunda tartışan taksiciye ceza! Trafikten men edildi Fatih'te, taksilere yönelik yapılan denetim sırasında yolcularla ücret konusunda tartışan bir taksiciye 6 bin 439 lira idari para cezası uygulanırken taksi de trafikten men edildi.
13.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ücret ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.