Uğur Arslan Kuru

Uğur Arslan Kuru

Son dakika Uğur Arslan Kuru haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Uğur Arslan Kuru gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Uğur Arslan Kuru haber sayfamızda...

Uğur Arslan Kuru

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 169 uğur arslan kuru haberi bulunmuştur.
Evde tek başına!
Evde tek başına! Kötü gidişatını geçen hafta Erzurum’da sonlandıran Göztepe, seyircisiz son maçında Bandırmaspor engelini de geçmek istiyor...
26.01.2023 Ege
Akhisarspor özgüven kazandı
Akhisarspor özgüven kazandı TFF 1. Lig'de transfer yasağını kaldıramayıp şimdiye kadar 11 as futbolcusunu da kaybeden Akhisarspor, sezonun ilk maçında Tuzlaspor'la 0-0 berabere kalırken özgüven kazandı.
15.09.2020 1.Lig
Akhisarspor - Fatih Karagümrük: 0-1
Akhisarspor - Fatih Karagümrük: 0-1 TFF 1. Lig’deki Play-Off yarı final rövanş maçında Akhisarspor, Fatih Karagümrük'ü konuk etti. Fatih Karagümrük mücadeleyi 1-0 kazanarak adını finale yazdırdı. TFF 1. Lig’deki Play-Off finalinde Karagümrük, Adana Demirspor ile eşleşti.
26.07.2020 1.Lig
Yılmaz Vural iyileşti, Akhisarspor seriye bağladı!
Yılmaz Vural iyileşti, Akhisarspor seriye bağladı! TFF 1. Lig' de Akhisarspor, eplasmanda İstanbulspor'u 1-0 yendi. Koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından tedavisi tamamlanan Akhisarspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, iki maç aradan sonra takımının başında sahaya çıktı.
2.07.2020 1.Lig
Akhisarspor, Yılmaz Vural ile ilk galibiyetini Hatayspor deplasmanında aldı
Akhisarspor, Yılmaz Vural ile ilk galibiyetini Hatayspor deplasmanında aldı TFF 1. Lig'de lider HYılmaz Vural yönetimindeki Akhisarspor, deplasmanda lider Hatayspor'u 3-2 mağlup etti. Akhisarspor, Yılmaz Vural ile ilk galibiyetini aldı.
1.07.2020 1.Lig
Akhisarspor  - İstanbulspor: 4-3
Akhisarspor - İstanbulspor: 4-3 Akhisarspor, İstanbulspor'u 4-3 mağlup etti. 
1.07.2020 1.Lig
Cesar Grup Ümraniyespor: 2 - Akhisarspor: 2
Cesar Grup Ümraniyespor: 2 - Akhisarspor: 2 TFF 1. Lig'in 13. haftasında Cesar Grup Ümraniyespor, sahasında Akhisarspor ile 2-2 berabere kaldı.
1.07.2020 1.Lig
Galatasaray Akhisarspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak? 2019 Süper Kupa finali
Galatasaray Akhisarspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak? 2019 Süper Kupa finali Süper Kupa finali için geri sayım başladı. Geçtiğimiz yılın lig ve kupa şampiyonu Galatasaray ile kupa finalisti Akhisarspor, büyük bir mücadeleye sahne olması beklenen Süper Kupa finalinde karşı karşıya gelecek. Peki merakla beklenen Galatasaray Akhisarspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak?
1.07.2020 Futbol
Akhisarspor transfer yasağını kaldırdı
Akhisarspor transfer yasağını kaldırdı Ege temsilcisi, transfer yasağını son anda kaldırdı.
1.07.2020 1.Lig
Galatasaray-Akhisarspor Süper Kupa maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
Galatasaray-Akhisarspor Süper Kupa maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Galatasaray-Akhisarspor maçı için geri sayım başladı. Süper Ligi tamamlayan Galatasaray ile geçtiğimiz sezonun Türkiye kuıpa finalisti Akhisarspor karşı karşıya geliyor. Ankara Eryaman Stadyumunda oynanacak olan mücadele Halil Umut Meler düdük çalacak. Galatasaray'ın Fatih Terim önderliğinde Süper Kupa'yı alması halinde tecrübeli teknik adam 20. kupayı müzesine götürecek. Peki Galatasaray-Akhisarspor maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?
6.08.2019 Gündem
Akhisarspor yeni mucize peşinde
Akhisarspor yeni mucize peşinde Futbolda 2018 yılı içinde hem Ziraat Türkiye Kupası hem de Süper Kupa'yı kazandıktan sonra geçen sezon TFF 1'inci Lig'e düşmekten kurtulamayan Akhisarspor, yarın bir mucizeyi daha gerçekleştirmeye çalışacak.
1.07.2020 1.Lig
Galatasaray ve Akhisarspor Süper Kupa için kozlarını paylaşacak
Galatasaray ve Akhisarspor Süper Kupa için kozlarını paylaşacak Ankara Eryaman Stadyumu'nda oynanacak 46'ncı TFF Süper Kupa mücadelesi yarın saat 21:30'da başlayacak
1.07.2020 Futbol
Galatasaray Akhisarspor Süper Kupa maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
Galatasaray Akhisarspor Süper Kupa maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? 2019 Süper Kupa finali için heyecan dorukta. Lig ve kupa şampiyonu Galatasaray ile kupa finalisti Akhisarspor'un karşı karşıya geleceği zorlu maç öncesi merak edilenleri bir araya getirdik. İşte Galatasaray Akhisarspor Süper Kupa maçı ile ilgili tüm ayrıntılar...
1.07.2020 Futbol
Mehmet Altıparmak: Rakiplerimize göre bir adım öndeyiz
Mehmet Altıparmak: Rakiplerimize göre bir adım öndeyiz TFF 1'inci Lig'de hedefini zirve olarak belirleyen Akhisarspor, Kızılcahamam kampıyla yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken teknik direktör Mehmet Altıparmak iddialı konuştu. 
1.07.2020 1.Lig
Gazişehir Gaziantep'te 6 oyuncu ile yollar ayrıldı
Gazişehir Gaziantep'te 6 oyuncu ile yollar ayrıldı Gaziantep temsilcisi, yollarını ayırdığı Bjarnason, Yalçın Kılınç, Cihat Çelik, Erhan Çelenk, Uğur Arslan Kuru ve Rıdvan Şimşek'e katkılarından dolayı teşekkür etti  
22.03.2021 Gaziantep FK
Şampiyonlar, Akigo’da toplandı
Şampiyonlar, Akigo’da toplandı Akhisarspor’da, Spor Toto 1. Lig’de bekleme yapmadan Süper Lig’e çıkılması için teknik direktörlük görevine getirilen Mehmet Altıparmak, son iki sezonda Play Off şampiyonluğu yaşadığı futbolcuları yeni takımında topladı
16.07.2019 Ege
Akhisarspor şampiyon kadroyu toplanıyor
Akhisarspor şampiyon kadroyu toplanıyor Spor Toto 1'inci Lig'de Süper Lig'e dönecek bir kadro kurmaya çalışan Akhisarspor'un teknik direktörlük görevine getirdiği Mehmet Altıparmak, son 2 sezonda Play-Off şampiyonluğu yaşadığı futbolcuları yeni takımında topladı.
15.07.2019 Skorer
Akhisarspor'da Dany ve Cikalleshi sıkıntısı
Akhisarspor'da Dany ve Cikalleshi sıkıntısı Spor Toto 1'inci Lig'e düştükten sonra yabancı kontenjanını boşaltmaya çalışan Akhisarspor, Dany ve Cikalleshi konusunda kriz yaşıyor.
1.07.2020 1.Lig
Akhisarspor kaleye Gökhan'ı aldı
Akhisarspor kaleye Gökhan'ı aldı Spor Toto 1'inci Lig'e düştükten sonra Süper Lig'e dönmek için transferde iddialı bir kadro oluşturmaya çalışan Akhisarspor, Boluspor'dan kaleci Gökhan Değirmenci'yle anlaştı.
1.07.2020 1.Lig
Akigo’da Aslan tamam
Akigo’da Aslan tamam Transferde yerli oyunculara yönelip Osmanlıspor’dan sağ kanat Burhan Eşer’i kadrosuna katan Akhisarspor, Gazişehir Gaziantep’ten stoper Uğur Arslan Kuru’yla da anlaşma sağladı.
4.07.2019 Ege
Akhisarspor, Uğur Arslan'la anlaşma sağladı
Akhisarspor, Uğur Arslan'la anlaşma sağladı Akhisarspor, Gazişehir Gaziantep'ten stoper Uğur Arslan Kuru'yla el sıkıştı.
1.07.2020 Futbol
Gazişehir Gaziantep penaltılarla Süper Lig'e yükseldi!
Gazişehir Gaziantep penaltılarla Süper Lig'e yükseldi! Süper Toto 1. Lig play-off finalinde normal süresi 1-1 biten maçı Gazişehir Gaziantep, penaltılarla Hatayspor'u 5-3 yenerek Süper Lig'e yükseldi.
1.07.2020 Futbol
Gazişehir Gaziantep penaltılarla finale yükseldi!
Gazişehir Gaziantep penaltılarla finale yükseldi! Spor Toto 1. Lig play-off yarı final rövanş maçında Gazişehir Gaziantep, Osmanlıspor'u penaltılarla eleyerek adını finale yazdırdı. Gaziantep'in rakibi Hatayaspor oldu.
1.07.2020 1.Lig
Gazişehir Gaziantep-Osmanlıspor: 2-0
Gazişehir Gaziantep-Osmanlıspor: 2-0 Spor Toto 1. Lig play-off ilk maçında Gazişehir Gaziantep, sahasında Osmanlıspor'u Poepon'un golleriyle 2-0 mağlup ederek final yolunda büyük bir avantaj elde etti.
1.07.2020 1.Lig
Kardemir Karabükspor -  Gazişehir Gaziantep: 1-6
Kardemir Karabükspor - Gazişehir Gaziantep: 1-6 Spor Toto 1. Lig'de normal sezonun son haftasında Gazişehir Gaziantep, deplasmanda Kardemir Karabükspor'u 6-1 yendi.
1.07.2020 1.Lig

Benzer Haber Etiketleri

Uğur Arslan Kuru ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.