Ulusal Muhafızlar

Ulusal Muhafızlar

Son dakika Ulusal Muhafızlar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ulusal Muhafızlar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ulusal Muhafızlar haber sayfamızda...

Ulusal Muhafızlar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 228 ulusal muhafızlar haberi bulunmuştur.
Kırmızı 'intikam' videosu! 'Wagner dörde bölündü, başı kesildi'
Kırmızı 'intikam' videosu! 'Wagner dörde bölündü, başı kesildi' Wagner Grubu'nun St. Petersburg'daki binasından pencere ışıklarıyla mesaj verildi, sokağa çıkma çağrısını "Başlıyoruz, bize karşı hazırlıklı olun" mesajının yer aldığı video izledi. Özel jeti 30 saniyede 2,4 kilometre irtifa kaybedip paramparça olan Yevgeni Prigojin'in yerine kimin geçeceği merak edilirken, The Guardian'da yayımlanan analiz gözden kaçacak gibi değil.
24.08.2023 Dünya
Protesto değil arınma gecesi! Testereyi motoruna bağlayıp göstericilere sürdü
Protesto değil arınma gecesi! Testereyi motoruna bağlayıp göstericilere sürdü Fransa’da polis kurşunuyla hayatını kaybeden gencin cenazesi dün kaldırılırken, ülkedeki olaylar durmak bilmiyor. Her gece şiddet olayları gerçekleşirken, gözaltı sayısı yükseliyor.
2.07.2023 Haberler
Fransa yangın yeri! Öldürülen gencin büyükannesinden dikkat çeken çağrı
Fransa yangın yeri! Öldürülen gencin büyükannesinden dikkat çeken çağrı Fransa’da polis kurşunuyla hayatını kaybeden gencin cenazesi kaldırılırken, ülkedeki olaylar durmak bilmiyor. Her gece şiddet olayları gerçekleşirken, gözaltı sayısı yükseliyor. Yaşanan şiddet olayları sonrası Avrupa'nın korktuğu başına geldi ve başka bir ülkeye daha sıçradı. Öte yandan öldürülen gencin büyükannesinden dikkat çeken bir çağrı geldi.
2.07.2023 Dünya
Putin'den son dakika 'Wagner' açıklaması
Putin'den son dakika 'Wagner' açıklaması Rus paralı asker grubu Wagner’in başlattığı krizin ardından ulusa seslenen Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, "Wagner askerleri ya Rusya Savunma Bakanlığı ile kontrat imzalayacaklar ya da Belarus'a gidecekler" ifadelerini kullanarak, "Wagner grubu savaşçılarının büyük kısmının da halkına ve devletine sadık birer vatansever olduğunu biliyorduk" dedi.
26.06.2023 Dünya
NATO'nun Almanya hedefi: Uçaklar peş peşe indi! Türk askeri de bölgede
NATO'nun Almanya hedefi: Uçaklar peş peşe indi! Türk askeri de bölgede NATO, Avrupa’da tarihinin en büyük hava kuvvetleri 'Air Defender 23' tatbikatını yapmaya hazırlanıyor. Türkiye’nin de katılacağı eğitimlerde 10 bin personel ile çeşitli tiplerde yüzlerce uçağın görev alacağı ve eğitimlerin dolaylı olarak Rusya’ya bir 'mesajı' olacak. "4 yıldır bunun üzerinde çalışılıyor. Komuta, Alman Hava Kuvvetleri'nde olsa da gerçek çok başka" diyen Cem Doğut Avrupa ile ABD arasındaki ilişkiye dikkat çekti.
22.09.2023 Dünya
Putin işgal bölgesinde!
Putin işgal bölgesinde! Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, geçtiğimiz 19 Mart’ta Mariupol kentini ziyaret etmesinin ardından, ülkesinin işgal ettiği Ukrayna’daki Herson ve Luhansk bölgelerini ziyaret ederek, komutanlardan savaşın seyrine ilişkin bilgi aldı. 
19.04.2023 Dünya
Sızan ABD belgelerinden 'Putin'e sabotaj planı' çıktı!
Sızan ABD belgelerinden 'Putin'e sabotaj planı' çıktı! Pentagon’un “gizli” ve “çok gizli” belgelerini sosyal medyadan sızdırdığı belirlenen şüpheli Teixeire, dün mahkemeye çıkarılırken, istihbarat toplayan ekiplerle yakın çalıştığı ortaya çıktı. Belgelerde Putin'le ilgili dikkat çeken bilgiler de yer aldı.
15.04.2023 Dünya
Letonya'da zorunlu askerlik geri getirildi
Letonya'da zorunlu askerlik geri getirildi Letonya'da zorunlu askerlik hizmetinin geri getirildiği duyuruldu. İlk olarak temmuz ayında gönüllülerin askere alınması planlanırken, Ocak 2024 itibarıyla ise ülkedeki 18-24 yaşındaki tüm erkeklere celp gideceği bildirildi.
6.04.2023 Dünya
Dışişleri Bakanlığı'ndan ABD'ye tepki: Son adımlar Rum tarafını silahlanmaya teşvik etmektedir
Dışişleri Bakanlığı'ndan ABD'ye tepki: Son adımlar Rum tarafını silahlanmaya teşvik etmektedir Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "New Jersey Eyaleti Milli Muhafızlarının sözkonusu program çerçevesinde GKRY Savunma Bakanlığı ile anlaşma imzalamasını kınıyoruz." denildi.
2.04.2023 Gündem
Netanyahu’dan geri adım
Netanyahu’dan geri adım İsrail’de koalisyon hükümetinin çıkarmak istediği yasa nedeniyle protestolar daha da şiddetlenirken, yasaya karşı çıkan Savunma Bakanı Gallant’ın görevden alınmasıyla ülke kaosa sürüklendi. Başbakan Netanyahu tepkilerin ardından düzenlemeyi erteledi.
28.03.2023 Dünya
Meksika'da bara saldırı! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Meksika'da bara saldırı! Çok sayıda ölü ve yaralı var Meksika’nın Guanajuato eyaletinde bir bara düzenlenen bombalı ve silahlı saldırıda, 9 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı.
12.03.2023 Dünya
Rusya ve Ukrayna arasında 202 esir iade edildi
Rusya ve Ukrayna arasında 202 esir iade edildi Rusya ve Ukrayna arasında gerçekleştirilen esir takası çerçevesinde toplam 202 kişi iade edildi.
16.02.2023 Gündem
Görüntüler yayınlandı, ABD’de ortalık karıştı
Görüntüler yayınlandı, ABD’de ortalık karıştı Polisler tarafından dövüldükten sonra hastanede ölen siyahi gencin darp edildiği anlara ilişkin görüntülerin yayınlanması ABD çapında protesto dalgasına neden oldu.
29.01.2023 Dünya
İkinci Kongre baskını
İkinci Kongre baskını Dünya, Trump destekçilerinin ABD’de yaptığına benzer bir baskının bu kez Brezilya’da düzenlenmesinin şaşkınlığını yaşıyor. Seçimi kaybeden Bolsonaro’nun destekçileri Kongre, Yüksek Mahkeme ve Başkanlık Sarayı’nı bastı.
10.01.2023 Dünya
Dünyada manşet! Florida'da kiralık bir evde saklanıyor, 'sınır dışı' gündemde
Dünyada manşet! Florida'da kiralık bir evde saklanıyor, 'sınır dışı' gündemde Brezilya'da tıpkı iki yıl önce ABD'de olduğu gibi 'Tropik Trump' Bolsonaro fanatikleri Kongre ve başkanlık sarayını bastı. Brezilya medyası darbe çağrılarına karşı zırhlı araçların kışlaların dışına konuşlandırıldığını yazdı, New York Times ise geçen hafta fast food restoranda tavuk yerken görüntülenen Bolsonaro'nun adresini verdi.
9.01.2023 Dünya
Ukrayna'dan intikam saldırısıyla ilgili açıklama! 'Can kaybı yok'
Ukrayna'dan intikam saldırısıyla ilgili açıklama! 'Can kaybı yok' Rusya'nın Kramatorsk kentine düzenledikleri füze saldırılarında 600'den fazla can kaybı olduğuna yönelik açıklaması Ukrayna tarafından yalanlanarak, saldırılarda can kaybı olmadığı ifade edildi.
8.01.2023 Dünya
Ukrayna 'Bunu yerine getireceğiz' diyerek duyurdu! Evlerine döndüler
Ukrayna 'Bunu yerine getireceğiz' diyerek duyurdu! Evlerine döndüler Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Başkanı Andriy Yermak, Rusya ile yeni bir esir takası yapıldığını duyurarak, iki ülke arasında 50 Ukraynalı ve 50 Rus askerinin takas edildiğini açıkladı.
8.01.2023 Dünya
Ölümcül kışın hırsızları
Ölümcül kışın hırsızları ABD’de şiddetli kar fırtınası 57 kişinin ölümüne neden olurken bazı yağmacılar da dükkânlardan elektronik eşya çaldı.
28.12.2022 Dünya
ABD'de termometreler eksi 45'i gösterdi, can kaybı artıyor
ABD'de termometreler eksi 45'i gösterdi, can kaybı artıyor ABD’yi etkisi altına alan dondurucu soğuklar 200 milyondan fazla insanın yaşamını felç etti. En az 28 kişi hayatını kaybetti.
25.12.2022 Dünya
Venezuela'da kaçak altın madencileri kutsal dağı delik deşik etti
Venezuela'da kaçak altın madencileri kutsal dağı delik deşik etti  Venezuela'nın Amazon Ormanları kıyısındaki 1345 metre rakımlı düz tepeli dağı Cerro Yapacana'nın her tarafının, koruma bölgesinde olmasına ve yerli halk tarafından kutsal kabul edilmesine rağmen, kaçak altın madenciliği yapan gruplarca oyulduğu belgelendi.
9.12.2022 Dünya
ABD'de flaş sınır kararı! M113 tipi zırhlı araç konuşlandıracak
ABD'de flaş sınır kararı! M113 tipi zırhlı araç konuşlandıracak Texas Valisi Greg Abbott, yasadışı göçle mücadele için Meksika sınırına M113 tipi zırhlı personel taşıyıcı ve asker gönderilmesi emrini verdi.
22.11.2022 Dünya
Meksika’da doğalgaz boru hattında patlama: 1 ölü, 1 yaralı
Meksika’da doğalgaz boru hattında patlama: 1 ölü, 1 yaralı Meksika’da petrol boru hattında meydana gelen patlamada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.
7.10.2022 Haberler
Türkiye'den ABD'nin skandal GKRY adımına tepki: İzahı mümkün değil
Türkiye'den ABD'nin skandal GKRY adımına tepki: İzahı mümkün değil Dışişleri Bakanlığı, ABD Savunma Bakanlığı'nın, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'ni (GKRY) ABD Savunma Bakanlığı bünyesindeki 'Ulusal Muhafızlar Bürosu Eyalet Ortaklığı Programı'na dahil etmesini kınadı.
3.10.2022 Haberler
Türkiye'den ABD'nin skandal GKRY adımına tepki: İzahı mümkün değil
Türkiye'den ABD'nin skandal GKRY adımına tepki: İzahı mümkün değil Dışişleri Bakanlığı, ABD Savunma Bakanlığı'nın, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'ni (GKRY) ABD Savunma Bakanlığı bünyesindeki 'Ulusal Muhafızlar Bürosu Eyalet Ortaklığı Programı'na dahil etmesini kınadı.
3.10.2022 Gündem
Putin reddetti! Savaşın kaderinin değiştiği an
Putin reddetti! Savaşın kaderinin değiştiği an 'Kısmi seferberlik' ilanıyla sınır kapılarında başlayan yığılma, Gürcistan'da 10 kilometreyi bulan kuyruklara yol açtı. Rusya'nın bir diğer komşusu savaşa hazırlanırken, New York Times Putin'in kabul etmediği teklifi yazdı.
24.09.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ulusal Muhafızlar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.