Uluslararası Medya

Uluslararası Medya

Son dakika uluslararası medya haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan uluslararası medya gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan uluslararası medya haber sayfamızda...

Uluslararası Medya

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 8.665 uluslararası medya haberi bulunmuştur.
Erdoğan'ın Irak ziyaretini yazdılar: Yeni bir dönemin müjdecisi!
Erdoğan'ın Irak ziyaretini yazdılar: Yeni bir dönemin müjdecisi! Yerel basına göre Bağdat'ta tarihi bir dönüm noktasını temsil eden yol haritasının ilk adımları atıldı, uluslararası medya ise Türkiye ve Irak arasında imzalanan anlaşmaları öne çıkardı.
23.04.2024 Dünya
‘Ortak aday çıkarıyorlar’
‘Ortak aday çıkarıyorlar’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karabük mitinginde “Sorsan, ‘İttifak yapmadık’ diyorlar. Ama pek çok yerde ortak belediye başkan adayı çıkartıyorlar. Şu anda yargı, bunları takip ediyor” dedi.
23.03.2024 Gündem
‘İslamofobi tehdidini anlatmalıyız’
‘İslamofobi tehdidini anlatmalıyız’ Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu’nun 4’üncüsü, ‘Küresel ve Yerel Boyutlarıyla İslamofobi’ temasıyla düzenlendi.
15.03.2024 Gündem
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu’nun 4’üncüsü, ‘Küresel ve Yerel Boyutlarıyla İslamofobi’ temasıyla düzenlendi. Forumun açılışında konuşan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, “Dünyaya İslam’ın değil, İslam düşmanlığının küresel bir tehdit olduğunu anlatmalıyız” dedi.
14.03.2024 Haberler
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu’nun 4’üncüsü, ‘Küresel ve Yerel Boyutlarıyla İslamofobi’ temasıyla düzenlendi. Forumun açılışında konuşan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, “Dünyaya İslam’ın değil, İslam düşmanlığının küresel bir tehdit olduğunu anlatmalıyız” dedi.
14.03.2024 Gündem
30 dakikalık Rus kaydı dünya gündemini alt üst etti! 'Almanya'nın savaşa katıldığı doğrulanıyor'
30 dakikalık Rus kaydı dünya gündemini alt üst etti! 'Almanya'nın savaşa katıldığı doğrulanıyor' Vladimir Putin'in en prestijli projesinin Taurus füzeleriyle yok edilmesi planı için Rus medyası 'yıkım' yorumunu yaptı, Alman medyası ise 'Patlayıcı ses kaydı' ve 'İnanılmaz Bundeswehr çöküşü' başlıkları attı.
3.03.2024 Dünya
30 dakikalık Rus kaydı dünya gündemini alt üst etti! 'Almanya'nın savaşa katıldığı doğrulanıyor'
30 dakikalık Rus kaydı dünya gündemini alt üst etti! 'Almanya'nın savaşa katıldığı doğrulanıyor' Vladimir Putin'in en prestijli projesinin Taurus füzeleriyle yok edilmesi planı için Rus medyası 'yıkım' yorumunu yaptı, Alman medyası ise 'Patlayıcı ses kaydı' ve 'İnanılmaz Bundeswehr çöküşü' başlıkları attı.
3.03.2024 Haberler
BBC, El Salvador'da 'insan haklarının kara deliği' olarak anılan mega cezaevine girdi
BBC, El Salvador'da 'insan haklarının kara deliği' olarak anılan mega cezaevine girdi Kafaları kazınmış, bembeyaz kıyafetler içinde sert dövmeleri dikkat çeken mahkumlar onlara yönelen bakışlara direkt olarak karşılık veriyor.
15.02.2024 Dünya
Erdoğan'ın dönüm noktası ziyareti dünyada manşet! 'Türkiye ve Mısır birleşiyor'
Erdoğan'ın dönüm noktası ziyareti dünyada manşet! 'Türkiye ve Mısır birleşiyor' Kahire havalimanında bizzat Sisi tarafından kırmızı halıyla karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti, uluslararası medya tarafından ilk sayfadan sunuldu. İki bölgesel güçün sık sık anlaşmazlık yaşadığını belirten AFP, ancak iki büyük çatışmada Türkiye ve Mısır'ın çıkarlarının uyum gösterdiğini bildirdi.
15.02.2024 Dünya
Azerbaycan Anayasa Mahkemesi, Aliyev’in yeniden seçilmesini onayladı
Azerbaycan Anayasa Mahkemesi, Aliyev’in yeniden seçilmesini onayladı Azerbaycan Anayasa Mahkemesi, İlham Aliyev'in yeniden cumhurbaşkanı seçilmesini onayladı.
13.02.2024 Dünya
Son dakika: Azerbaycan'da zafer Aliyev'in! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tebrik telefonu
Son dakika: Azerbaycan'da zafer Aliyev'in! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tebrik telefonu Azerbaycan'da, erken cumhurbaşkanı seçimleri için oy kullanma işlemi tamamlandı. Resmi olmayan sonuçlara göre Aliyev seçimde yüzde 90'ın üzerinde bir oy aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan telefon ile görüştüğü Aliyev’i Cumhurbaşkanlığı seçiminde kazandığı zafer nedeniyle tebrik etti.
7.02.2024 Dünya
Azerbaycan’da oy verme işlemi sona erdi
Azerbaycan’da oy verme işlemi sona erdi Azerbaycan'da, erken cumhurbaşkanı seçimleri için oy kullanma işlemi tamamlandı.
7.02.2024 Dünya
'Yarın Azerbaycan'da tarihi bir gün'
'Yarın Azerbaycan'da tarihi bir gün' Azerbaycan Merkez Seçim Kurulu Başkanı Mazahir Panahov, işgalden kurtarılan Karabağ’da seçmenin 30 yıl sonra ilk kez oy kullanacağını ifade ederek, 'Yarın Azerbaycan'da tarihi bir gün' dedi.
6.02.2024 Dünya
Uzaya uçan ilk Türk astronot Alper Gezeravcı dünya medyasında! 'Çığır açıcı...'
Uzaya uçan ilk Türk astronot Alper Gezeravcı dünya medyasında! 'Çığır açıcı...' Türkiye'nin tarihi uzay hamlesi, Almanya'dan Hindistan'a, ABD'den Yunanistan'a, İsrail'den Birleşik Arap Emirlikleri ve Çin'e dünyanın dört bir yanında yankı buldu. Uluslararası medya astronot Alper Gezeravcı'nın sözlerine yer verirken, AFP Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın uzay görevine ciddi bir ilgi gösterdiği yorumunu yaptı.
19.01.2024 Dünya
“TRT Akademi” Açıldı
“TRT Akademi” Açıldı Ulusal ve uluslararası alanda medya ve iletişim profesyonellerinin yetişmesine katkı sağlayacak “yenilikçi ve öncü bir medya okulu olma” hedefiyle hayata geçirilen TRT Akademi’nin tanıtım programı gerçekleşti.
13.01.2024 Gündem
Bakan Kacır tebrik etti: Piyasanın lideri oldu!
Bakan Kacır tebrik etti: Piyasanın lideri oldu! Türkiye merkezli oyun geliştiricisi Dream Games'in geliştirdiği Royal Match, Candy Crush Saga'yı geride bırakarak en kazançlı oyun oldu.
25.12.2023 Ekonomi
Hamas, İsrail'in keşfettiği en uzun tüneli alaya aldı
Hamas, İsrail'in keşfettiği en uzun tüneli alaya aldı İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nde şimdiye kadarki en büyük tünelin keşfedildiğini açıkladı. Verilen bilgiye göre, İsrail-Gazze sınırında bulunan Hamas tünelinin uzunluğu 4 kilometreyi aşıyor.
18.12.2023 Haberler
Yunan medyası Erdoğan'ın ziyaretini canlı yayınladı! İşte Türklerin vizesiz gezebileceği 10 Yunan adası
Yunan medyası Erdoğan'ın ziyaretini canlı yayınladı! İşte Türklerin vizesiz gezebileceği 10 Yunan adası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tarihi Atina ziyaretinde konuşan Başbakan Miçotakis, "Coğrafya ve tarih bize aynı mahallede yaşamayı emretti. İki devleti yan yana getirmeyi tarihi bir borç görüyorum" dedi. Türk turistlere Ege Denizi'ndeki 10 Yunan adasına bir hafta boyunca vizesiz tatil uygulaması duyuruldu.
8.12.2023 Dünya
'Venezuelalı Bihter'in acı sonu! Roman gerçek olunca bu sahne çekilemedi
'Venezuelalı Bihter'in acı sonu! Roman gerçek olunca bu sahne çekilemedi Tam 15 yıl önce yayınlandığı ilk bölümden itibaren gönüllere taht kuran 'Aşk-ı Memnu' dizisi, Halit Ziya Uşaklıgil’in ölümsüz eserinden uyarlanmış ve özellikle 'Bihter' karakterinin ölümü Türk televizyon tarihine geçmişti. 'Aşk-ı Memnu'nun Venezuela versiyonu ise dizi dışında yaşanan olaylarla 'pes' dedirtecek detaylara sahip.
23.11.2023 Yaşam
'TB2 Avcısı' iflas etti! Yunanistan'ın SİHA macerası bir yıl bile sürmedi
'TB2 Avcısı' iflas etti! Yunanistan'ın SİHA macerası bir yıl bile sürmedi Yunanistan'ın Bayraktar TB2'ler için özel olarak geliştirdiği ve milyonlarca avro destek verdiği SİHA şirketinin iflas ettiği ve açık artırmaya çıkacağı bildirildi.
16.11.2023 Dünya
Fahrettin Altun: İsrail'in Gazze saldırılarına dair 100’ün üzerinde kasıtlı yalan haberi ifşa ettik
Fahrettin Altun: İsrail'in Gazze saldırılarına dair 100’ün üzerinde kasıtlı yalan haberi ifşa ettik İletişim Başkanı Fahrettin Altun, “Dezenformasyonla mücadele merkezimizin halen devam eden çalışmaları neticesinde 7 Ekim'den bu yana İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına dair 100’ün üzerinde kasıtlı yalan haberi ifşa ettik ve doğrusunu ortaya koyduk. Bu süreçte 5 farklı ‘Filistin Özel Bülteni’ yayınladık” dedi.
13.11.2023 Gündem
Hizbullah'tan dikkat çeken video
Hizbullah'tan dikkat çeken video İsrail ordusuyla 8 Ekim'den bu yana Lübnan sınırında çatışan Hizbullah'ın lideri Hasan Nasrallah, bir kez daha taraftarlarına seslenecek.
11.11.2023 Haberler
RTÜK ve 4 yayın derneğinden ortak 'Gazze' açıklaması
RTÜK ve 4 yayın derneğinden ortak 'Gazze' açıklaması Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) ve 4 yayın derneğince, uluslararası medya kuruluşlarının Gazze'deki insani duruma sessiz kaldığı belirtti.
6.11.2023 Gündem
Gazze’ye en ağır bombardıman! Şimdi de hedef Şifa Hastanesi mi?
Gazze’ye en ağır bombardıman! Şimdi de hedef Şifa Hastanesi mi? İsrail, Gazze’ye yönelik saldırılarını yoğunlaştırdı. Sınırlı kara baskınlarının kapsamını genişleten İsrail ordusu, dün gece kuzeyden Beyt Hanun bölgesine girdi. Bölgede şiddetli çatışmalar yaşanırken, Gazze aynı anda havadan ve denizden de bombalandı.
28.10.2023 Dünya
ABD ve Çin jetleri kapıştı, felakete üç metre!
ABD ve Çin jetleri kapıştı, felakete üç metre! Güney Çin Denizi semalarında uçan B-52 stratejik bombardıman jetine yaklaşan Çinli pilotun manevraları yayınlandı, dünyayı şoka uğratan restleşme tam da Çin Dışişleri Bakanı'nın Washington ziyareti öncesine rastladı.
27.10.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Uluslararası Medya ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.