Uss Abraham Lincoln

Uss Abraham Lincoln

Son dakika USS Abraham Lincoln haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan USS Abraham Lincoln gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan USS Abraham Lincoln haber sayfamızda...

Uss Abraham Lincoln

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 113 uss abraham lincoln haberi bulunmuştur.
Video yayınlandı! Yeni bir savaşın kıyısından dönüldü
Video yayınlandı! Yeni bir savaşın kıyısından dönüldü Pazartesi akşam 23.00'te, yapay zeka kullanan bir Amerikan insansız deniz aracının bir gemi tarafından çekilip götürüldüğü fark edildi. WSJ, yeni bir çatışmanın altının çizildiğini bildiriyor.
31.08.2022 Dünya
ABD ve Japonya'dan ortak tatbikat
ABD ve Japonya'dan ortak tatbikat ABD donanması, nükleer güçle çalışan uçak gemisi USS Abraham Lincoln'un Japon Denizi'nde Japon Deniz Öz Savunma Kuvvetleri ile ortak bir tatbikat düzenlediğini açıkladı.
13.04.2022 Dünya
Büyük kriz... Son teknoloji F-35'e ulaşmak için yarışıyorlar!
Büyük kriz... Son teknoloji F-35'e ulaşmak için yarışıyorlar! 100 milyon doları aşan değeriyle en gelişmiş ABD uçağı F-35C, ABD ile Çin arasında kriz yarattı. Son derece gizli teknolojilerle dolu olan uçak, ulaşması halinde Güney Çin Denizi'nin neredeyse tamamını kendi toprakları olarak iddia eden Çin için bir istihbarat nimeti sayılacak.
30.01.2022 Dünya
Kriz kapıda! Çin ve ABD karşı karşıya...
Kriz kapıda! Çin ve ABD karşı karşıya... ABD Donanması, Güney Çin Denizi'nde düşen F-35C Lightning II savaş uçağını kurtarmak için çalıştığını açıkladı. Bu, uzmanlar tarafından Çin'in dikkatli gözleri altında gerçekleşmesi muhtemel zorlu bir görev olarak nitelendiriliyor.
27.01.2022 Dünya
İran: ABD ile doğrudan çatışmaya girildi, dokuz asker öldü
İran: ABD ile doğrudan çatışmaya girildi, dokuz asker öldü İran Devrim Muhafızları Ordusu Deniz Kuvvetleri Komutanı Ali Rıza Tengseri, "Basra Körfezi'nde şu ana kadar ABD ile yaşanan doğrudan çatışmalarda 9 Devrim Muhafızının öldüğünü" söyledi.
23.11.2021 Dünya
Son dakika... Uçak gemisinden kalkan ABD helikopteri denize düştü
Son dakika... Uçak gemisinden kalkan ABD helikopteri denize düştü USS Abraham Lincoln uçak gemisinden havalanan bir helikopter, San Diego açıklarında denize çakıldı. ABD Donanması, arama ve kurtarma operasyonu başlatıldığını duyurdu.
1.09.2021 Dünya
ABD'den İran'daki gösterilere destek mesajı
ABD'den İran'daki gösterilere destek mesajı ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence, "İranlılar protestolar için sokağa çıkarken Tahran'daki Ayetullahlar şiddet kullanmayı ve kendi halkını ezmeyi sürdürüyor. Birleşik Devletler'in mesajı açık: Amerikan halkı İran halkının yanındadır." dedi.
21.11.2019 Dünya
100'den fazla ölü var! Uçak gemisi göründü
100'den fazla ölü var! Uçak gemisi göründü İnternete erişimin olmadığı, sokaklarda patlama seslerinin duyulduğu ülkeden dünya haber alamıyor. ABD ise, uçak gemisi ve filoyu ilk kez tehlikeli bölgeye gönderiyor.
20.11.2019 Dünya
Son dakika... Trump: İran'a 'hayır' dedim
Son dakika... Trump: İran'a 'hayır' dedim Tahran yönetimi, ABD'nin tarafların masaya oturması karşılığında tüm yaptırımları kaldırmayı teklif ettiğini duyurdu. Cumhurbaşkanı Ruhani, müzakereler için önce yaptırımların iptalini şart koştuklarını söyledi.

ABD lideri Trump ise, İran'ın kendisinden buluşma karşılığında yaptırımların kaldırılmasını istediğini ancak bunu kabul etmediğini duyurdu.
27.09.2019 Dünya
Son dakika... Trump: ABD savaşa hazır
Son dakika... Trump: ABD savaşa hazır İran'a yönelik bir askeri seçeneğin sorulduğu Amerikan başkanı, "Daima hazırız" yanıtını verdi. Washington yönetimi, İran Merkez Bankası'nı da yaptırım listesine aldı.
20.09.2019 Dünya
ABD'ye bir ret yanıtı da İspanya'dan
ABD'ye bir ret yanıtı da İspanya'dan İspanyol gazetesi El Confidencial, Almanya'dan sonra İspanya'nın da ABD'nin Hürmüz Boğazı'nda ortak askeri misyon önerisini reddettiğini yazdı.
1.08.2019 Dünya
Son dakika... İran: CIA'in ajan çemberini ortaya çıkardık, bazıları idam edilecek
Son dakika... İran: CIA'in ajan çemberini ortaya çıkardık, bazıları idam edilecek ABD ve İngiltere ile gerilim yaşayan Tahran yönetimi, bu sabah ülkede 17 ajan şüphelisinin yakaladığını duyurdu.
22.07.2019 Dünya
Hamaney: İngiltere'nin deniz korsanlığı cevapsız kalmayacak
Hamaney: İngiltere'nin deniz korsanlığı cevapsız kalmayacak İran dini lideri, "İngiltere deniz korsanlığı yapıyor ve gemimizi  çalıyor. Önce cinayet işliyorlar sonra da buna yasal kılıf uyduruyorlar. İran ve bu rejime inanan unsurlar bu şeytanlıkları cevapsız bırakmayacaktır" dedi.
16.07.2019 Dünya
İran: İngilizler petrol tankerini ivedilikle serbest bırakmalıdır
İran: İngilizler petrol tankerini ivedilikle serbest bırakmalıdır Dışişleri Bakanlığı, Cebelitarık Boğazı'nda el konulan petrol tankerinin yoluna devam etmesinin herkes için daha iyi olacağını belirtti.
12.07.2019 Dünya
İngiltere'den Körfez'e yeni savaş gemisi
İngiltere'den Körfez'e yeni savaş gemisi İngiliz medyası, İran'la ortaya çıkan gerilimin yükselmesi üzerine Londra yönetiminin Hürmüz Körfezi'ne yeni bir savaş gemisi göndereceğini bildiriyor.
12.07.2019 Dünya
İran'dan İngiltere'ye uyarı: Sonuçlarını fark edeceksiniz
İran'dan İngiltere'ye uyarı: Sonuçlarını fark edeceksiniz Cumhurbaşkanı Ruhani, "İngilizler, İran gemisini İspanya kara sularında iken alıkoydu. Aslında kendileri o topraklarda ve Cebelitarık bölgesinde işgalci konumunda. İngilizlerin bu girişimi kendilerine zarar verecek. Denizlerde güvensizliği başlatan sizsiniz ve bunun sonuçlarını daha sonra fark edeceksiniz" dedi.
10.07.2019 Dünya
Son dakika... Gerilim bir kez daha tırmandı! Sonuçları olacak...
Son dakika... Gerilim bir kez daha tırmandı! Sonuçları olacak... İran'ı hedef alan yeni yaptırımların sinyalini veren ABD yönetimi, nükleer anlaşmanın yenilenmesi amacıyla Kongre'den onay çıkarmak için çaba harcayacağını açıkladı. ABD Genelkurmay Başkanı Dunford, İran açıklarında görev yapmak üzere uluslararası bir askeri koalisyon için hazırlık yapıldığını duyurdu. İran ise, İngiltere'nin el koyduğu tanker için misilleme tehdidinde bulundu.
10.07.2019 Dünya
İran'dan petrol tankerini alıkoyan İngiltere'ye tehdit
İran'dan petrol tankerini alıkoyan İngiltere'ye tehdit Genelkurmay Başkanı Bakıri, "İran petrolünü taşıyan petrol tankerinin alıkonulması cevapsız kalmayacaktır. Bu aşağılayıcı eylemin cevabı uygun bir zaman ve mekanda verilecektir" dedi.
9.07.2019 Dünya
İran'dan İngiltere'ye bir misilleme uyarısı daha
İran'dan İngiltere'ye bir misilleme uyarısı daha Tahran yönetiminden Musevi, Cebelitarık'ta İran tankerini durduran İngiltere'ye "Zorbalık karşısında sessiz kalmayacağız. Kesinlikle bu konuda da uygun bir tepki vereceğiz. Açıkça ilan ediyorum ki, İngiltere İran'ın misillemesinden korkmalıdır" sözleriyle seslendi.
6.07.2019 Dünya
Son dakika... Beklenen oldu, İran sınırı aştı!
Son dakika... Beklenen oldu, İran sınırı aştı! Tahran yönetimi, tarihi nükleer anlaşmayla belirlenen uranyum seviyesini geçtiğini duyurdu.
1.07.2019 Dünya
Katar'dan İran açıklaması
Katar'dan İran açıklaması Katar Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdurrahman Al Sani, İran ile Körfez ülkeleri arasındaki krizin çözümünün yapıcı diyalogdan geçtiğini, siyasi gerginliklerden uzak durmak gerektiğini söyledi.
21.06.2019 Dünya
Son dakika... Trump: İran çok büyük bir hata yaptı
Son dakika... Trump: İran çok büyük bir hata yaptı ABD lideri, bu sabah bir Amerikan insansız hava aracının düşürülmesi üzerine Twitter hesabından "İran çok büyük bir hata yaptı" mesajını paylaştı.
20.06.2019 Dünya
Son dakika... Trump: İran çok büyük bir hata yaptı
Son dakika... Trump: İran çok büyük bir hata yaptı ABD lideri, bu sabah bir Amerikan insansız hava aracının düşürülmesi üzerine Twitter hesabından "İran çok büyük bir hata yaptı" mesajını paylaştı.
20.06.2019 Dünya
Son dakika | ABD harekete geçti! 1000 asker daha gidiyor...
Son dakika | ABD harekete geçti! 1000 asker daha gidiyor... ABD Savunma Bakan Vekili Patrick Shanahan, körfezdeki son gelişmeler üzerine Orta Doğu’ya 1000 asker daha sevk edileceğini açıkladı. Shanahan, 'ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığının ek kuvvet talebine karşılık olarak, Genelkurmay ve Beyaz Saray ile danışarak, Orta Doğu'daki hava, deniz ve kara tehditlerine karşı savunma amaçlı yaklaşık bin asker sevk edilmesi yetkisi verdim. Bugün atılan adım, bölgede faaliyet gösteren askeri personelimizin güvenlik ve huzuru ve milli menfaatlerimiz içindir. Durumu dikkatle izlemeye devam edeceğiz ve istihbarat ile tehdit durumlarına göre kuvvet durumunu tekrar ayarlayacağız' dedi.
18.06.2019 Dünya
Son dakika... İran dünyaya ilan etti: Uranyum seviyesi geçilecek
Son dakika... İran dünyaya ilan etti: Uranyum seviyesi geçilecek Haziran ayında düşük zenginleştirmeli uranyum seviyesinin aşılacağını duyuran resmi televizyon, Avrupalı ülkelerin ABD yaptırımlarına karşı konuşmayı bırakıp harekete geçmesi gerektiğini bildiriyor.
17.06.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Uss Abraham Lincoln ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.