Usta Çırak

Usta Çırak

Son dakika Usta Çırak haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Usta Çırak gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Usta Çırak haber sayfamızda...

Usta Çırak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 753 usta çırak haberi bulunmuştur.
Savaşa vizörden bakmak
Savaşa vizörden bakmak Alex Garland’ın yazıp yönettiği “Civil War/İç Savaş”, ABD’yi yüzyıllar sonra bölündüğü bir savaşa sokarken temelde gazeteciliğin ne olduğunu sorguluyor
21.04.2024 Kültür Sanat
Bakan Tunç duyurdu! Hakim ve savcı yardımcılığı sınavı sonuçları açıklandı
Bakan Tunç duyurdu! Hakim ve savcı yardımcılığı sınavı sonuçları açıklandı Hakim ve savcı yardımcılığı için 23-24 Aralık’ta ÖSYM tarafından yapılan yazılı sınavın sonuçları açıklandı.
23.01.2024 Gündem
Bakan Tunç paylaştı! Hakim ve savcı yardımcılığı dönemi başlıyor
Bakan Tunç paylaştı! Hakim ve savcı yardımcılığı dönemi başlıyor Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, hakim ve savcı yardımcılığı döneminin başladığını belirtti. Tunç, 1000 hakim ve savcı yardımcısı alımı için ilk sınavın bugün ve yarın gerçekleştirileceğini açıkladı.
23.12.2023 Gündem
Bakan Tunç: 1,5 milyonu aşan dosyada uzlaşma sağlandı
Bakan Tunç: 1,5 milyonu aşan dosyada uzlaşma sağlandı Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, ceza hukuku alanında basit usul, seri muhakeme, uzlaştırma gibi cezada alternatif uyuşmazlık çözüm yöntemlerini devreye aldıklarını, bugüne kadar 32 bin 500 uzlaştırmacının 1,5 milyonu aşan dosyada uzlaşma sağladığını kaydetti.
21.12.2023 Gündem
Koku serüveni dünyayı sardı
Koku serüveni dünyayı sardı 128 yıl önce İstanbul'da lavanta kolonyasıyla koku serüvenine başlayan Rebul artık mumdan cilt bakımına bir dünya markası haline gelme yolunda...
8.12.2023 Milliyet Executive
Hukuk mesleklerine giriş sınavı 2024’te
Hukuk mesleklerine giriş sınavı 2024’te Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, ilk ‘hukuk mesleklerine giriş sınavı’nın 2024 yılında yapılacağını söyledi. Yeni dönemde hakim savcı adaylığını kaldırdıklarını hatırlatan Tunç, yerine gelen hakim ve savcı yardımcılığının ise adaylar için 3 yıl süreceğini belirtti.
7.11.2023 Eğitim
U23 Dünya Güreş Şampiyonası'nda tarih yazmıştı! Hamza Bakır'a coşkulu karşılama
U23 Dünya Güreş Şampiyonası'nda tarih yazmıştı! Hamza Bakır'a coşkulu karşılama Arnavutluk'ta düzenlenen U23 Dünya Güreş Şampiyonası'nda mücadele eden U23 Grekoromen Güreş Milli Takımı, tarihte ilk defa dünya şampiyonu oldu. Şampiyonada grekoromen stil 130 kiloda altın madalya kazanan Muhammet Hamza Bakır ve serbest stilde üçüncü olan Abdullah Toprak, Ankara'da coşkuyla karşılandı.
2.11.2023 Güreş
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan, 20 bin 857 personel alımı için flaş açıklama
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan, 20 bin 857 personel alımı için flaş açıklama Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, mülakatları biten ve değerlendirme aşamasında olan, zabıt katibi, şoför, hizmetli ve ceza infaz koruma memurları olmak üzere toplamda 20 bin 857 personel alımında son aşamaya gelindiğini açıkladı. Bakan Tunç Hakim Savcı Yardımcılığı sınavının 23-24 Aralık tarihlerinde gerçekleşeceğini de duyurdu.
23.09.2023 Gündem
Mardinli bakır ustası 5 yaşından beri elleriyle sanat işliyor
Mardinli bakır ustası 5 yaşından beri elleriyle sanat işliyor Mardin’de 5 yaşından beri bakır işleme sanatıyla uğraşan Tacettin Toparlı, 45 yıllık ömrünün neredeyse tamamını bakıra motifler çizerek geçirdi.
19.09.2023 Haberler
Erdoğan: Türkiye yeni bir anayasayı hak ediyor
Erdoğan: Türkiye yeni bir anayasayı hak ediyor 2023-2024 Adli Yıl Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Bir hayalimiz var' diyerek, yeni anayasa çağrısı yaptı.
1.09.2023 Gündem
Sıla Türkoğlu ile Alp Navruz'dan sosyal medyada ilan-ı aşk!
Sıla Türkoğlu ile Alp Navruz'dan sosyal medyada ilan-ı aşk! Birliktelikleri çıktıkları Bodrum tatilinde belgelenen Sıla Türkoğlu (24) ile Alp Navruz (33), sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımla aşklarını gözler önüne serdi. Sevgilsiyle mutfağa girip pizza yaptığı anlara ait kareleri yayınlayan Türkoğlu'nun bu hamlesi, ''İlişkilerini artık saklamıyorlar'' yorumlarına neden oldu.
3.07.2023 Cadde
Sahnelerin geleceği emin ellerde
Sahnelerin geleceği emin ellerde Bu yıl 37’ncisi gerçekleşen Genç Günler, 12 Mayıs’ta yapılan törenle sona erdi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları ve Türk Kadınlar Birliği İstanbul Şubesi’nin 37. Genç Günler kapsamında ortaklaşa düzenlediği 27. Bedia Muvahhid Ödülü de sahiplerini buldu. Ödül töreni Müze Gazhane Prof. Dr. Sevda Şener Sahnesi’nde gerçekleştirildi. Bu yıl ödül Irmak Örnek ve Yağmur Damcıoğlu Namak’a verildi.
14.05.2023 Kültür Sanat
Şenol Güneş'ten çarpıcı Okan Buruk açıklaması: Ekranlara nasıl yansıdı bilmiyorum ama üzgünüm!
Şenol Güneş'ten çarpıcı Okan Buruk açıklaması: Ekranlara nasıl yansıdı bilmiyorum ama üzgünüm! Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Galatasaray ile oynanan derbi karşılaşmasının ardından Okan Buruk ile aralarında yaşananları anlattı. Güneş, "Ekranlara nasıl yansıdı bilmiyorum ama üzgünüm." açıklamasını yaptı.
2.05.2023 Beşiktaş
İstanbul'a bir deprem uyarısı daha: 100 bin bina yıkılırsa...
İstanbul'a bir deprem uyarısı daha: 100 bin bina yıkılırsa... TBMM Deprem Araştırma Komisyonu’nda uzmanlar depremle ilgili uyarılarda bulundu. Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu'nun İstanbul sözleri dikkat çekti.
8.04.2023 Gündem
Türk kahvesi korunması gereken kültür varlığımız: Yerli kahve çeşidi geliyor!
Türk kahvesi korunması gereken kültür varlığımız: Yerli kahve çeşidi geliyor! “Türk kahvesi korunması gereken çok değerli bir kültür varlığımız” diyen Kurukahveci Mehmet Efendi’nin Yönetim Kurulu Başkanı Hulusi Kurukahveci, Antalya Gazipaşa’da yerli bir kahve çeşidi üretim çabalarını anlatıyor...
16.02.2023 Milliyet Executive
Kılıçdaroğlu: Devletteki çürümeye son vereceğiz
Kılıçdaroğlu: Devletteki çürümeye son vereceğiz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Devlette bir çürüme olduğunu gayet iyi biliyorum. O çürümeye son vereceğiz. Sizlerin takdiriyle, devlet dediğimiz kurum liyakat üzerine inşa edilir. Liyakat ve adalet, işi ehline vermek demektir. İşi ehline vermediğiniz zaman devlette çürüme başlar" dedi.
28.01.2023 Gündem
42 işçinin öldüğü maden faciasında iddianame tamamlandı
42 işçinin öldüğü maden faciasında iddianame tamamlandı Bartın'da geçen yıl 14 Ekim günü 42 maden işçinin hayatını kaybettiği maden faciasıyla ilgili hazırlanan iddianamede patlamanın nedeni ortaya çıktı.
22.01.2023 Gündem
Yer: Gabar! Kahraman teğmen, şehit arkadaşının intikamını aldı
Yer: Gabar! Kahraman teğmen, şehit arkadaşının intikamını aldı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'Gabar Dağı’nda 7 terörist vardı. 4’ü etkisiz hale getirildi. 3 terörist kaldı' dedi. Soylu, Gabar'daki operasyonun ayrıntılarını da açıkladı.
11.01.2023 Gündem
'Bir şehri anlamanın en güzel yoludur esnaf lokantaları'
'Bir şehri anlamanın en güzel yoludur esnaf lokantaları' Mehmet Yalçınkaya esnaf lokantalarının ruhunu en iyi bilenlerden biri. Ünlü şefle yetiştiği ocağı, onu bugünkü bilgi ve birikimine ulaştıran bir okul olarak ziyaret ettiği esnaf lokantalarını ve belgesel projesini konuştuk.
4.12.2022 Pazar
Bakan Bozdağ: Türkiye'deki adaletin terazisi, Batı'dan daha doğrudur
Bakan Bozdağ: Türkiye'deki adaletin terazisi, Batı'dan daha doğrudur Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Ülkemizde herkes hakim, herkes savcı, herkes avukat. Sosyal medyada biri bir yalan yazıyor, herkes ona inanıp gidiyor. Sosyal medya yargıçlarına itibar edersek elbette bu ülkede adalete de hukuka da hakimlerimize de savcılarımıza da avukatlarımıza da kendimizi de en büyük kötülüğü yapmış oluruz. Türkiye’de adaletin terazisi, bize örnek gösterilen Batı’dan da Amerika’dan da daha doğru bir terazidir" dedi.
29.11.2022 Siyaset
Masterchef'e veda eden isim belli oldu! Gözyaşlarını tutamadı
Masterchef'e veda eden isim belli oldu! Gözyaşlarını tutamadı TV8'de ekranlara gelen 'Masterchef Türkiye' hız kesmeden devam ediyor. 30 Ekim akşamı 115'inci bölümüyle izleyici karşısına çıkan yarışmada; takımların hafta boyu kıyasıya mücadelesinin ardından potaya giden isimler hünerlerini sergiledi. İki aşamalı eleme oyunu sonrası, Masterchef'e veda eden isim açıklandı. İşte MasterChef'in son bölümünde yaşananlar...
1.11.2022 Cadde
50 yıllık bir okul
50 yıllık bir okul Yayın hayatında, yarım asrı geride bırakan Milliyet Sanat dergisinin arşivi bize ne anlatıyor olabilir?
2.10.2022 Kültür Sanat
Devlet 250 bin lira destek verdi, Siirt’te çırak yetiştirilecek
Devlet 250 bin lira destek verdi, Siirt’te çırak yetiştirilecek Siirt’te kaybolmaya yüz tutmuş mesleklerde çırak yetiştirilmesi için 250 bin TL’ye varan destek verilecek. Geri ödemesiz destekle geleneksel, kültürel ve sanatsal değeri olan mesleklerin gelecek nesillere aktarılması hedefleniyor.
28.09.2022 Ekonomi
Bakan Bozdağ: Adliyelerimiz denetlenecek
Bakan Bozdağ: Adliyelerimiz denetlenecek Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, yeni dönemde teftişte büyük bir değişimi hayata geçirdiklerini belirterek, "Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) 1'nci Dairemiz, her yılın en geç ocak ayının ikinci haftasına kadar o yıl denetlenecek adliyeleri ilan edecek ve o süreç içerisinde adliyelerimiz denetlenecektir. Ve bu denetim çok net söylüyorum; ayıp arayan, kusur arayan, eksik arayan bir denetimden ziyade yol gösteren, rehberlik eden bir denetim olacak" dedi.
21.09.2022 Gündem
Menajer Nedir, Kime Denir? Menajer Ne İş Yapar, Nasıl Olunur?
Menajer Nedir, Kime Denir? Menajer Ne İş Yapar, Nasıl Olunur? Menajer, ünlü kişilerin iş süreçlerini yöneten ve süreci takip eden kişilerdir. Organizasyonlarda tüm süreci detaylarıyla yönetir ve planlamaları eksiksiz yerine getirir. Temsil ettiği kişinin anlaşmalarını da menajerler yapar. Menajer nedir, ne iş yapar ve nasıl olunur tüm detayları ile derledik.
8.09.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Usta Çırak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.