Uygulaması

Uygulaması

Son dakika uygulaması haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan uygulaması gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan uygulaması haber sayfamızda...

Uygulaması

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 33.521 uygulaması haberi bulunmuştur.
Fiyatı 55 TL’den 150 TL’ye çıktı! Ambalaj uygulaması fahiş artışı bitirecek
Fiyatı 55 TL’den 150 TL’ye çıktı! Ambalaj uygulaması fahiş artışı bitirecek Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde fahiş fiyatla mücadele kapsamında kendisine sorulan bir soru üzerine, “Gerekli tedbirler için ilgili Bakanlıklarımız şu anda çalışmalarını yapıyor. Ambalajların üzerine fiyatlarının yazılması konusu da düşünülebilir” dedi. Peki ambalaj fiyatı uygulaması temel gıda ve ihtiyaç ürünlerinde fahiş fiyatı bitirir mi? Marketler ambalajda yazan fiyatın üzerinde satış yapabilecek mi? İşte detaylar...
26.04.2024 Ekonomi
İstanbul geneli uygulama yapıldı! Araçlar didik didik arandı
İstanbul geneli uygulama yapıldı! Araçlar didik didik arandı İstanbul genelinde polis uygulama yaptı. Araçlar tek tek durdurulup didik didik arandı.
25.04.2024 Gündem
Alanyaspor’dan TFF seçimi için açıklama: 18 Temmuz en uygun tarihtir
Alanyaspor’dan TFF seçimi için açıklama: 18 Temmuz en uygun tarihtir Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor, Türkiye Futbol Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu hakkında resmi internet sitesinden bir açıklama yayınladı
25.04.2024 Alanyaspor
Merkez Bankası'ndan zorunlu karşılık adımı
Merkez Bankası'ndan zorunlu karşılık adımı Merkez Bankası (TCMB), TL zorunlu karşılıklara uygulanacak faiz oranını yükseltti.
25.04.2024 Uzmanpara
Merkez Bankası'ndan zorunlu karşılık adımı: TL mevduatı desteklenecek
Merkez Bankası'ndan zorunlu karşılık adımı: TL mevduatı desteklenecek Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, TL zorunlu karşılıklara uygulanacak faiz oranını yükseltti.
25.04.2024 Ekonomi
Çilek üretimine başladılar: Yıllık kazanç hedefleri 5 milyon TL
Çilek üretimine başladılar: Yıllık kazanç hedefleri 5 milyon TL Ordu’da, aldıkları hibe desteği ile 6 dönümlük serada topraksız tarım uygulaması ile çilek üretimine başlayan çift, yıllık yaklaşık 5 milyon TL kazanmayı hedefliyor.
25.04.2024 Ekonomi
BİLSEM TAKVİMİ 2024: BİLSEM sınav giriş belgesi bekleniyor! 2024 BİLSEM bireysel değerlendirme sınavı ne zaman?
BİLSEM TAKVİMİ 2024: BİLSEM sınav giriş belgesi bekleniyor! 2024 BİLSEM bireysel değerlendirme sınavı ne zaman? Bilim ve Sanat Merkezi öğrenci alım süreci devam ediyor. 2024 yılı BİLSEM ön değerlendirme uygulaması sonrası sonuçlar açıklandı. Adaylar bireysel değerlendirme uygulamaları için giriş belgelerinin yayımlanacağı tarihi bekliyor. 2024 BİLSEM takvimi...
25.04.2024 Bilgi Rehberi
Biden onay vermişti... TikTok CEO'su: Hiçbir yere gitmiyoruz
Biden onay vermişti... TikTok CEO'su: Hiçbir yere gitmiyoruz ABD Başkanı Joe Biden tarafından TikTok’un yasaklanmasını öngören yasanın onaylanmasının ardından TikTok CEO'su Shou Zi Chew, yasayı engellemek için başlatacakları yasal mücadeleyi kazanmayı beklediklerini belirterek, “İçiniz rahat olsun, hiçbir yere gitmiyoruz" dedi.
24.04.2024 Dünya
Küf ve rutubetin kökünü kurutuyor! 3 yemek kaşığı yeter
Küf ve rutubetin kökünü kurutuyor! 3 yemek kaşığı yeter Küf ve rutubet, birçok ev sahibi için kabus gibi bir durumdur. Ne kadar temizlenirse temizlensin, bu sorun sıklıkla geri döner ve evde istenmeyen kokulara neden olabilir. Ancak, küf ve rutubetle başa çıkmak için birçok etkili yöntem bulunmaktadır. İşte, rutubeti tarihe karıştıracak bir yöntem...
24.04.2024 Püf Noktası
WhatsApp'ın yeni sürümü sızdırıldı, işte bütün detaylar! İnternet olmadan kullanılacak
WhatsApp'ın yeni sürümü sızdırıldı, işte bütün detaylar! İnternet olmadan kullanılacak 2 milyardan fazla insanın kullandığı WhatsApp'ın yeni özelliklerinin sızdırıldığı bildirildi.
24.04.2024 Dünya
TDK’dan her güne bir kelime
TDK’dan her güne bir kelime Türk Dil Kurumu (TDK), Türkçe’nin gücünü vurgulamak, zenginliğine dikkat çekmek ve kelimeler üzerine düşünmeye teşvik etmek amacıyla “Günün Kelimesi” adlı yeni bir uygulama başlattı.
24.04.2024 Gündem
BUGÜN OTOBÜSLER BEDAVA MI (İstanbul, Ankara, İzmir)? 23 Nisan'da toplu taşıma ücretsiz mi (metro, metrobüs, vapur, tramvay)?
BUGÜN OTOBÜSLER BEDAVA MI (İstanbul, Ankara, İzmir)? 23 Nisan'da toplu taşıma ücretsiz mi (metro, metrobüs, vapur, tramvay)? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bu sene Salı gününe isabet ediyor. Resmi bayramlardan olan 23 Nisan günü tatil kabul ediliyor. 23 Nisan Salı günü bazı illerde toplu taşıma ücretsiz olarak hizmet verecek. Salı günü İstanbul'da otobüs, metrobüs, marmaray, metro, vapur ücretsiz mi? İşte, toplu taşıma ücretsiz olan iller...
23.04.2024 Bilgi Rehberi
Polise tabanca çekip, tehdit etmişti! Belediye müdüründen şoke eden savunma
Polise tabanca çekip, tehdit etmişti! Belediye müdüründen şoke eden savunma Adana’da uygulamadan kaçtıktan sonra yakalanınca ekiplere direnip görevli polislere belindeki tabancayı çıkararak, "Siz kimsiniz? Sizi geberteceğim" diye tehdit edip, tutuklanan Seyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Selahattin Şaş'ın (45), ifadesi ortaya çıktı.
22.04.2024 Gündem
Eski hakemden Galatasaray - Pendikspor maçının VAR'ına tepki! 'TFF talimatını biliyor mu'
Eski hakemden Galatasaray - Pendikspor maçının VAR'ına tepki! 'TFF talimatını biliyor mu' Süper Lig'in 33'üncü haftasında Galatasaray ile Pendikspor karşı karşıya geldi. Mücadelenin tartışmalı kararlarını eski hakemler değerlendirdi.
21.04.2024 Galatasaray
Diş implantı tedavisinde başına gelmeyen kalmadı! 'Psikolojik tedavi görüyorum'
Diş implantı tedavisinde başına gelmeyen kalmadı! 'Psikolojik tedavi görüyorum' Bursa’da özel bir diş kliniğinde tedavi gören ve uygulanan implant, çene kemiği ile sol gözünün arkasındaki 'orbita tabanı' olarak tabir edilen kemik çukurunu delip, beyin omurilik sıvısına giren Ramazan Yılmaz (40), yaşadığı olayı gazetecilere anlattı.
21.04.2024 Gündem
İmplant tedavisinde vida beynine saplandı
İmplant tedavisinde vida beynine saplandı Bursa'da bir vatandaşın sızı yapan dişlerinin tedavisi için gittiği özel bir klinikte implant tedavisi başlatıldı. Doktor çeneye yerleştirecek vidayı zorlayınca vida çene kemiğini delip hastanın beynine saplandı. Hastaneye kaldırılan vatandaş saatler süren ameliyat sonrası hayata tekrar döndü.
21.04.2024 Haberler
Galatasaray-Pendikspor maçının VAR hakemi Daniele Paterna oldu
Galatasaray-Pendikspor maçının VAR hakemi Daniele Paterna oldu Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray ile Siltaş Yapı Pendikspor, RAMS Park'ta karşılaşacak. Karşılaşmanın VAR hakemi İtalya Futbol Federasyonu'ndan Daniele Paterna oldu.
21.04.2024 Galatasaray
Amerikan dergilerine konu olan Türk! Beyne saplanan vida
Amerikan dergilerine konu olan Türk! Beyne saplanan vida Bursa'da bir vatandaşın sızı yapan dişlerinin tedavisi için gittiği özel bir klinikte implant tedavisi başlatıldı. Doktor çeneye yerleştirecek vidayı zorlayınca vida çene kemiğini delip hastanın beynine saplandı. Hastaneye kaldırılan vatandaş saatler süren hayata tekrar döndü.
21.04.2024 Gündem
Depremde eşi, kızı ve bacağını kaybetti, protezle tekrar hayata tutundu
Depremde eşi, kızı ve bacağını kaybetti, protezle tekrar hayata tutundu Depremlerde eşini, kızını, bacağını ve her şeyini kaybeden depremzede, ücretsiz takılan protezle tekrar hayata tutundu. Yahya Alsuhni'nin yüzü ücretsiz takılan protezle güldü.
21.04.2024 Gündem
Limona 13 kez pestisit reddi
Limona 13 kez pestisit reddi Türkiye’den Bulgaristan’a ihraç edilen limonlarda yüksek oranda pestisit tespit edildi. RASFF verilerine göre, son 4 ayda ihraç edilen limonda, pestisit çıktığı için 13 kez sınırdan geri çevrildi...
21.04.2024 Ekonomi
Polislerden özür diledi 'cenazeden geliyorum' dedi! 0.51 promil alkollü çıktı
Polislerden özür diledi 'cenazeden geliyorum' dedi! 0.51 promil alkollü çıktı Aksaray’da polis uygulamasına takılan ve “Cenazeden geliyorum” diyen sürücü 0.51 promil alkollü çıktı. Polis ekiplerine, “Kusura bakmayın” diyen alkollü sürücü ısrarla cenazeden geldiğini belirterek özür dileyip cezadan kurtulmak istedi.
20.04.2024 Gündem
Sosyal medyada boykot furyası: Fahiş fiyatlar sonrası vatandaşlar harekete geçti!
Sosyal medyada boykot furyası: Fahiş fiyatlar sonrası vatandaşlar harekete geçti! Dışarıda yeme- içme yapan vatandaşlar karşılaştıkları fahiş fiyatlar karşısında sosyal medya üzerinden harekete geçtiler. Vatandaşlar cafe, restoran, lokantaları hafta sonu (20-21 Nisan) boykot edeceklerini duyurdu. Peki boykot diğer sektörlere de sıçrar mı? Boykot sonrası cafe ve restoranlarda fiyatlar geriler mi? İşte detaylar...
20.04.2024 Haberler
Sosyal medyada boykot furyası: Fahiş fiyatlar sonrası vatandaşlar harekete geçti!
Sosyal medyada boykot furyası: Fahiş fiyatlar sonrası vatandaşlar harekete geçti! Dışarıda yeme- içme yapan vatandaşlar karşılaştıkları fahiş fiyatlar karşısında sosyal medya üzerinden harekete geçtiler. Vatandaşlar cafe, restoran, lokantaları hafta sonu (20-21 Nisan) boykot edeceklerini duyurdu. Peki boykot diğer sektörlere de sıçrar mı? Boykot sonrası cafe ve restoranlarda fiyatlar geriler mi? İşte detaylar...
20.04.2024 Ekonomi
Meşhur kurabiyenin ‘pahalı’ hikayesi!
Meşhur kurabiyenin ‘pahalı’ hikayesi! Tüketiciler, lokanta ve kafelerdeki yüksek fiyat artışlarına karşı sosyal medyada bir araya geldi ve hafta sonu işletmeleri boykot etme kararı aldı. Bu süreçte tanesi 110 lira olan kurabiye de gündemde yer edinmişti. O fırının sahibi konuştu...
20.04.2024 Ekonomi
Jandarma üniforması ile GBT sorgusu yaparken yakalandı! 'Askerlik mesleğine hevesim vardı'
Jandarma üniforması ile GBT sorgusu yaparken yakalandı! 'Askerlik mesleğine hevesim vardı' Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek kafelerde oturanlara Genel Bilgi Toplama (GBT) yaptığı iddia edilen genç kadın, ihbar üzerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Sözleşmeli öğretmen olduğu öğrenilen M.K.'nın (24) ifadesi ortaya çıktı.
19.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Uygulaması ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.