Vadeli

Vadeli

Son dakika Vadeli haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Vadeli gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Vadeli haber sayfamızda...

Vadeli

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 32.833 vadeli haberi bulunmuştur.
ABD’den Ukrayna hamlesi! 'Bugüne kadar taahhüt ettiğimiz en büyük yardım paketi'
ABD’den Ukrayna hamlesi! 'Bugüne kadar taahhüt ettiğimiz en büyük yardım paketi' ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, Ukrayna için 6 milyar dolarlık uzun vadeli askeri yardım paketini duyururken, “Bu, bugüne kadar taahhüt ettiğimiz en büyük güvenlik yardım paketidir” dedi.
26.04.2024 Dünya
Karadeniz kıyısı - Podişor Doğal Gaz Boru Hattı projesinde, boru indirme töreni
Karadeniz kıyısı - Podişor Doğal Gaz Boru Hattı projesinde, boru indirme töreni Kalyon Holding'in yapımını üstlendiği Romanya'nın Karadeniz kıyısı - Podişor Doğal Gaz Boru Hattı projesinde, boru indirme töreni düzenlendi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Türkiye müteahhitlik hizmetlerinde kendisini ispatlamış bir ülke. Dünyada, Çin'den sonra ikinci konumdayız. İlk 250 firmadan 40'ı Türk şirketi. Romanya'da da son dönemlerde özellikle bunun bir ivme kazandığını görüyoruz. Şu anda 11 bir milyar dolar civarında bir müteahhitlik hacmine ulaşmış durumdayız. Bunun artarak devam etmesini diliyoruz." dedi.
26.04.2024 Ekonomi
'En büyük önceliğimiz fiyat istikrarı'
'En büyük önceliğimiz fiyat istikrarı' Sakarya'nın Sapanca ilçesinde katıldığı zirvede konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, “Küresel ekonomik görünüme baktığınız zaman Türkiye lehine daha olumlu bir arka plan var” dedi.
26.04.2024 Uzmanpara
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarrufla ilgili açıklama
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarrufla ilgili açıklama Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek'ten kamuda tasarrufla ilgili, "Harcama kontrolü devreye girecek." dedi.
26.04.2024 Haberler
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarrufla ilgili açıklama
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarrufla ilgili açıklama Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek'ten kamuda tasarrufla ilgili, "Harcama kontrolü devreye girecek." dedi.
26.04.2024 Ekonomi
Bakan Yerlikaya açıkladı! Sarallar'a operasyon
Bakan Yerlikaya açıkladı! Sarallar'a operasyon İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bursa merkezli 7 ilde düzenlenen Mahzen operasyonlarıyla ilgili detayları sosyal medya hesabından paylaştı. Bakan Yerlikaya, Sarallar olarak bilenen suç örgütüne operasyon düzenlendiğini de açıkladı.
26.04.2024 Haberler
Son dakika! Bakan Yerlikaya açıkladı! Sarallar'a operasyon
Son dakika! Bakan Yerlikaya açıkladı! Sarallar'a operasyon İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bursa merkezli 7 ilde düzenlenen Mahzen operasyonlarıyla ilgili detayları sosyal medya hesabından paylaştı. Bakan Yerlikaya, Sarallar olarak bilenen suç örgütüne operasyon düzenlendiğini de açıkladı.
26.04.2024 Gündem
Yeşil bono halka arzda rekor kırdı
Yeşil bono halka arzda rekor kırdı Türkiye İş Bankası, Türk Lirası cinsinden gerçekleştirdiği 4,5 milyar TL nominal değerli yeşil finansman bonosu ihracında rekor kırdı.
26.04.2024 Ekonomi
Merkez faizi yüzde 50’de sabit tuttu
Merkez faizi yüzde 50’de sabit tuttu Merkez Bankası (TCMB) politika faizini değiştirmeyerek yüzde 50’de sabit tuttu. TCMB Para Politikası Kurulu (PPK), politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranının yüzde 50 düzeyinde sabit tutulmasına karar verdi.
26.04.2024 Ekonomi
Altın fiyatları - Canlı altın kuru, Bugün Anlık altın fiyatı (Güncel)
Altın fiyatları - Canlı altın kuru, Bugün Anlık altın fiyatı (Güncel) Son dakika altın fiyatları ile ilgili araştırmalar arttı. Merkez Bankası, 2024 Nisan ayı faiz kararı toplantısını gerçekleştirdi. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını yüzde 50'de sabit bıraktı. Peki bu karar altın fiyatlarını nasıl etkiledi? Gram altın (GR) fiyatı bugün ne kadar? 25 Nisan 2024 altın fiyatları düştü mü, yükseldi mi? İşte canlı grafik
25.04.2024 Bilgi Rehberi
Beyaz eşya satışları arttı
Beyaz eşya satışları arttı Beyaz eşya sektörü 2024 yılı ilk çeyreğinde iç satışlarda yüzde 28 artış yaşadı. İhracat ise yüzde 5 azaldı. Aylık bazdaki verilere göre ise bu Mart ayında geçen yılın Mart ayına kıyasla iç satışlarda yüzde 24 oranında artış görüldü.
25.04.2024 Ekonomi
“Trabzon Hafif Raylı Sistem Projesi’ni hayata geçirecek protokolü de imzaladık”
“Trabzon Hafif Raylı Sistem Projesi’ni hayata geçirecek protokolü de imzaladık” Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Dün Trabzon Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ile bir araya gelerek, Trabzon Hafif Raylı Sistem Projesi’ni hayata geçirecek protokolü de imzaladık. Biz bir söz verdik mi yaparız” dedi.
25.04.2024 Ekonomi
'Büyüme performansımız, ekonomimizin gücünü göstermektedir'
'Büyüme performansımız, ekonomimizin gücünü göstermektedir' Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Büyüme performansı açısından, ülkemiz 2023 yılında Avrupa Birliği ülkeleri ve OECD ülkeleri arasında 2'nci sırada yer aldı. Bölgemizi etkileyen olumsuz jeopolitik gelişmelerin yaşandığı, depremin yaralarının sarıldığı, küresel ticari faaliyetlerin azaldığı bir dönemde sağlanan büyüme, ekonomimizin gücünü göstermektedir" dedi.
25.04.2024 Ekonomi
Faiz kararı belli oldu: Ekonomist Bayram'dan dolar ve altın için yeni tahmin
Faiz kararı belli oldu: Ekonomist Bayram'dan dolar ve altın için yeni tahmin Piyasaların merakla beklediği faiz kararı açıklandı. Merkez Bankası, politika faizini beklentilere paralel yüzde 50'de sabit bıraktı. Peki dolar ve altında beklentiler neler? Ekonomist Muhammet Bayram tahminlerini açıkladı.
25.04.2024 Ekonomi
Merkez Bankası'nın faiz kararı belli oldu
Merkez Bankası'nın faiz kararı belli oldu Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını yüzde 50'de sabit bıraktı.
25.04.2024 Haberler
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) politika faizini yüzde 50 seviyesinde sabit bıraktı.
25.04.2024 Uzmanpara
Son dakika: Merkez Bankası'nın faiz kararı belli oldu
Son dakika: Merkez Bankası'nın faiz kararı belli oldu Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını yüzde 50'de sabit bıraktı.
25.04.2024 Ekonomi
İYİ Parti'de bir istifa daha
İYİ Parti'de bir istifa daha İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydemir, partideki görevlerinden ve parti üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.
25.04.2024 Gündem
Merkez Bankası’nın faiz kararı öncesi altın, dolar ve borsa yatırımı olanlar dikkat! Sürpriz olur mu? İşte piyasaya dair yeni tahminler
Merkez Bankası’nın faiz kararı öncesi altın, dolar ve borsa yatırımı olanlar dikkat! Sürpriz olur mu? İşte piyasaya dair yeni tahminler Yurt içi piyasaların gözü kulağı bugün açıklanacak olan Merkez Bankası’nın faiz kararında olacak. Peki faizde bir değişiklik olacak mı? Karar altın, dolar ve borsayı nasıl etkiler? İşte tahminler...
25.04.2024 Ekonomi
Parayı mevduata yatıracaklar dikkat! Şube ve internet bankacılığı arasında faiz farkı
Parayı mevduata yatıracaklar dikkat! Şube ve internet bankacılığı arasında faiz farkı Bankalar mevduat faizlerindeki oranları sık sık değiştiriyor. İnternet bankacılığı ile şubedeki faiz oranları arasında fark açılmaya başladı. Şubeye gidip pazarlık yapan müşteri internet bankacılığındaki orandan daha fazla faiz alabiliyor. Peki şu anda mevduat faiz oranları ne kadar oldu? Bir kişi 1 milyon TL’yi faize yatırdığında aylık ne kadar kazanıyor? İşte detaylar...
25.04.2024 Ekonomi
İYİ Parti’de ‘vadeli’ istifa
İYİ Parti’de ‘vadeli’ istifa İstifaların sürdüğü İYİ Parti’de, bir de “vadeli istifa” durumu yaşanıyor. İzmir Milletvekili ve bu ilden belediye başkan adayı olan Ümit Özlale, 8 Nisan’da partiden istifa ettiğini sosyal medyadan açıklamıştı. Ancak Özlale’nin bunu işleme koydurmadığı ortaya çıktı.
25.04.2024 Gündem
Bakan Işıkhan: Kayıt dışı istihdam konusunda denetimler sıklaşacak
Bakan Işıkhan: Kayıt dışı istihdam konusunda denetimler sıklaşacak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "İş sağlığı ve güvenliği standartlarının yüksek tutulması ve kayıt dışı istihdamla mücadele konularında daha etkin adımlar atmamız gerektiğine inanıyorum. Bu nedenle önümüzdeki süreç, denetimlerin çok daha sıkı yapılacağı bir süreç olacak. Bu konuda sıfır tolerans ve sıfır taviz ile çalışmalarımızı yürütmeye devam edeceğiz" dedi.
24.04.2024 Gündem
Kısa vadeli dış borç stoku geriledi
Kısa vadeli dış borç stoku geriledi Şubat sonu itibarıyla, kısa vadeli dış borç stoku 2023 yıl sonuna göre %0,9 oranında azalışla 173,6 milyar ABD doları oldu.
24.04.2024 Uzmanpara
Bakır, doların gevşemesiyle yükseldi
Bakır, doların gevşemesiyle yükseldi Bakır fiyatları zayıf ABD doları ve güçlü talep görünümünün yardımıyla yükselirken, maden tarafındaki arz sorunları da destek vermeye devam etti.
24.04.2024 Uzmanpara
Yalıtıma bahar geldi!
Yalıtıma bahar geldi! Türkiye’de 22 milyon konut varken; sadece 4.4 milyon adedi yalıtımla tasarruf ediyor. İlkbahar ve yaz ayları yalıtım uygulamalarının tercih edildiği zaman dilimi olarak bilinirken, buna uygun kredi imkânları da sürdürülüyor.
24.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Vadeli ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.