Virgin Galactic

Virgin Galactic

Son dakika Virgin Galactic haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Virgin Galactic gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Virgin Galactic haber sayfamızda...

Virgin Galactic

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 119 virgin galactic haberi bulunmuştur.
Şeyh Mansur’un 800 milyon dolarlık lüks mega yatları Bodrum'da!
Şeyh Mansur’un 800 milyon dolarlık lüks mega yatları Bodrum'da! 17 milyar sterlinlik servetin sahibi BAE Devlet Başkan Yardımcısı Şeyh Mansur’un 800 milyon dolarlık lüks mega yatları Bodrum’a demir attı. Milyarderin lüks mega yatlarına ise koruma ekibi olarak başka bir teknenin eşlik ettiği dikkatlerden kaçmadı.
14.08.2023 Cadde
Sırada yüzlerce kişi var! Turist kafilesi uzaya taşındı! İşte maliyeti...
Sırada yüzlerce kişi var! Turist kafilesi uzaya taşındı! İşte maliyeti... Virgin Galactic tarihi bir olaya imza attı ve ilk kez uzaya turist taşıdı. Uzaya giden yolcular arasında anne ve kızı da yer aldı. Peki uzaya gitmenin maliyeti ne kadar? İşte detaylar...
10.08.2023 Dünya
Bir ‘ilk’e imza atacaklar: Anne-kız birlikte uzaya gidecek
Bir ‘ilk’e imza atacaklar: Anne-kız birlikte uzaya gidecek İskoçya’da üniversite öğrencisi Anastatia Mayers (18) ile annesi Keisha Schahaff, uzaya gidecek ilk anne - kız olacak.
8.08.2023 Dünya
Virgin’in aracı da havada patlar mı?
Virgin’in aracı da havada patlar mı? Turistik Titan denizaltısının okyanusta patlamasının ardından Virgin Galactic şirketinin uzaya turistik gezi için kişi başı 450 bin dolara bilet satması endişe yarattı
29.06.2023 Dünya
Uzay turizmi için kullanılacak! Virgin Galactic test uçuşunu tamamladı
Uzay turizmi için kullanılacak! Virgin Galactic test uçuşunu tamamladı Virgin Galactic, uzay turizmi için kullanılacak "Unity" adlı uzay aracının test uçuşunu başarılı şekilde tamamladı.
27.04.2023 Dünya
Fikir Elon'dan geldi, Çin yaptı! Saatte 1000 kilometre
Fikir Elon'dan geldi, Çin yaptı! Saatte 1000 kilometre Çin'in yıllardır yatırım yaptığı Hyperloop hız treni test sürüşlerinde 500 kilometre hıza ulaştı. Yetkililerin amacı bu sürati yakın zaman içerisinde 1000 kilometreye çıkartmak.
23.01.2023 Dünya
Simpsonlar'ın kehaneti yine tuttu! 2015'te bilmişler...
Simpsonlar'ın kehaneti yine tuttu! 2015'te bilmişler... Yakın gelecekteki olayları tahmin etmesiyle dünyayı şaşkına çeviren kült dizi Simpsonlar'ın kehaneti bir kez daha tuttu. Simpsonlar'ın yapımcısı, 2015 yılında yayınlanan bir bölümdeki kareyi Twitter'dan paylaşınca sosyal medya yıkıldı.
17.11.2022 Dünya
Uzay yarışında rekabet kızıştı
Uzay yarışında rekabet kızıştı Elon Musk ve Jeff Bezos arasındaki uzay yarışı, Amazon'un SpaceX'in "Starlink" hizmetiyle doğrudan rekabet edecek internet uydularını başlatacağını açıklamasıyla farklı bir boyuta çıktı
7.04.2022 Dünya
Bu kez Simpsonlar değil! Sosyal medya çalkalanıyor, Putin...
Bu kez Simpsonlar değil! Sosyal medya çalkalanıyor, Putin... Dünya gündeminin bir numaralı maddesini oluşturan Ukrayna krizi, sosyal medyada da kendine geniş yer buluyor. Dünyanın dört bir yanındaki sosyal medya kullanıcıları, kimi zaman endişelerini, kimi zaman da esprilerini çeşitli platformlarda paylaşıyor. Bunlardan bir tanesi var ki, gündeme bomba gibi düştü. Bu kez Simpsonların bir kehaneti değil ama bir diğer çizgi dizinin tahmini ya da tespiti viral oldu dersek yanlış olmaz.
18.02.2022 Dünya
Yılın ‘utanmazları’
Yılın ‘utanmazları’ ‘The Observer’ gazetesi, her yıl dağıttığı iş dünyasının “utanmazları” ödüllerini açıkladı. Ödül listesinde, uzaya çıkan ilk milyarder olarak kendi reklamını yapmakta çığır açan Richard Branson, dünyanın en zengin insanı Jeff Bezos ve petrol devleri yer aldı.
27.12.2021 Dünya
Tom Hanks'ten Bezos'a '28 milyon dolarlık' ret!
Tom Hanks'ten Bezos'a '28 milyon dolarlık' ret! Oyuncu Tom Hanks, ABD'li iş insanı Jeff Bezos tarafından Blue Origin'in uzay yolculuğuna davet edildiğini ancak 28 milyon dolar ödemek istemediği için daveti reddettiğini açıkladı.
4.11.2021 Dünya
‘Uzaya değil Dünya’ya bakın’
‘Uzaya değil Dünya’ya bakın’ Uzay turizmi için yarışan milyarderleri eleştiren Prens William “Gözünüzü uzaya dikeceğinize Dünya’yı kurtarın. Büyük zihinler, gidecek gezegen aramak yerine yerküremizi onarmalı” dedi.
15.10.2021 Dünya
‘Kaptan Kirk’ün uzay seyri
‘Kaptan Kirk’ün uzay seyri “Uzay Yolu” dizisinin efsanevi Kaptan Kirk’ü William Shatner, Blue Origin şirketinin aracıyla 10 dakikalığına uzaya gitti. 90 yaşındaki aktör uzaya çıkan en yaşlı kişi oldu
14.10.2021 Dünya
New Shepard ile uzaydaki en yaşlı insan rekoru kırıldı!
New Shepard ile uzaydaki en yaşlı insan rekoru kırıldı! Dünyanın en zengin insanı olan Jeff Bezos’un Blue Origin şirketine bağlı olan New Shepard uzay aracıyla yeni bir rekor kırdı. Bu rekor yine Bezos’un geçen aylarda gerçekleşen uçuşuyla kırılmıştı. Yaklaşık 11 dakika sürecek olan görevin yalnızca 4 dakikası yer çekimsiz ortamda gerçekleşecek. Uçuş canlı yayına yaklaşık saatler önce başladı.
14.10.2021 Teknoloji
Son dakika: Filmdi gerçek oldu: Star Trek'in Kaptan Kirk'ü William Shatner uzaya gitti
Son dakika: Filmdi gerçek oldu: Star Trek'in Kaptan Kirk'ü William Shatner uzaya gitti Efsane Star Trek’te Kaptan Kirk’ü canlandıran Kanadalı oyuncu William Shatner, uzay şirketi Blue Origin'in New Shepard uzay aracı ile yola çıktı. 90 yaşındaki Shatner, böylece uzaya giden en yaşlı kişi oldu.
13.10.2021 Dünya
Amatör astronotların uzay yolculuğu için geri sayım başladı
Amatör astronotların uzay yolculuğu için geri sayım başladı Dört "amatör astronotun" üç gün sürecek uzay yolculuğu bugün başlıyor. Elon Musk'ın şirketi SpaceX tarafından üretilen Falcon-9 roketinin yörüngeye taşıyacağı Dragon kapsülüne binecek olan dörtlü, bu macera sırasında çocukluk kanserlerine yönelik ilaçlar için düzenlenen kampanyalara destek olacak.
15.09.2021 Teknoloji
SpaceX roketi 4 özel yolcuyu dünyanın çevresinde 3 gün gezdirecek
SpaceX roketi 4 özel yolcuyu dünyanın çevresinde 3 gün gezdirecek ABD'li uzay mekiği ve roket üreticisi SpaceX, ilk defa içinde astronot olmayan bir roketle 4 yolcu için dünya çevresinde 3 günlük seyahat düzenleyecek.
14.09.2021 Teknoloji
Elon Musk tamamen sivillerden oluşan ekibi uzaya gönderiyor
Elon Musk tamamen sivillerden oluşan ekibi uzaya gönderiyor Crew Dragon’la uzaya çıkacak ekip, Karman Hattı’nı geçmekle kalmayacak, aynı zamanda yörüngede tam üç gün geçirecek.
13.09.2021 Teknoloji
Virgin Galactic soruşturma geçiriyor: 'Kırmızı uyarı' ışığını görmezden geldi!
Virgin Galactic soruşturma geçiriyor: 'Kırmızı uyarı' ışığını görmezden geldi! Virgin Galactic, milyarder Richard Branson'ı uzaya götüren 11 Temmuz'daki uçuşta rotadan saptığı ve iddiaya göre kırmızı uyarı ışığını görmezden geldiği için soruşturma altında.
4.09.2021 Teknoloji
Bir kişi 450 bin $
Bir kişi 450 bin $ Geçen ay milyarder kurucusu Richard Branson’ın da katılımıyla uzaya yolculuk gerçekletiren uzay turizmi şirketi “Virgin Galactic”, bilet tarifesini açıkladı.
7.08.2021 Dünya
Porsche da uzay yarışına girdi
Porsche da uzay yarışına girdi Lüks otomobil üreticisi Porsche, Blue Origin, SpaceX ve Virgin Galactic gibi uzay turizmini gerçekleştirmek için çalışan şirketleri “ele geçirmek isteyen” Alman start-up roket firması “Isar Aerospace”e 75 milyon dolarlık yatırım yaptı ve uzay yarışına dahil oldu.
31.07.2021 Dünya
Ünlü komedyen uzaya gitme teklifini neden reddettiğini açıkladı
Ünlü komedyen uzaya gitme teklifini neden reddettiğini açıkladı ABD'li ünlü komedyen Kevin Hart, Straight From The Hart isimli radyo programında uzaya gitme teklifi aldığını söyledi ve teklifi reddetme gerekçesini anlattı.
27.07.2021 Teknoloji
Jeff Bezos'u yerden yere vurdular! Uzay yolculuğunun maliyeti ortaya çıktı
Jeff Bezos'u yerden yere vurdular! Uzay yolculuğunun maliyeti ortaya çıktı E-ticaret devi Amazon’un kurucusu, ABD’li milyarder Jeff Bezos’un, şirketi “Blue Origin”in geliştirdiği “New Shepard” adlı roketle önceki gün yaptığı 11 dakikalık uzay yolculuğunun maliyetinin 5.5 milyar dolar olduğu açıklandı.
22.07.2021 Dünya
Son Dakika haberler: Tarih yazdı! Dünyanın en zengin insanından uzaya yolculuk
Son Dakika haberler: Tarih yazdı! Dünyanın en zengin insanından uzaya yolculuk Türkiye saati ile 16.10 sıralarında gerçekleşen fırlatma için tüm dünya nefesini tuttu. 200 milyar dolarlık kişisel serveti ile dünyanın en zengin insanı olan 57 yaşındaki Bezos, sahibi olduğu Blue Origin şirketinin roketi ile tarih yazdı. Bezos, şirketinin uzaya bu yıl 2 yolcu uçuşu daha düzenlemeyi planladığını belirtti.
21.07.2021 Dünya
Milyarderler rekabeti uzaya taşıdı
Milyarderler rekabeti uzaya taşıdı İngiliz iş insanı Richard Branson'ın, şirketi Virgin Galactic'in geliştirdiği araç ile geçen hafta uzaya çıkmasıyla özel şirketler arasındaki uzay rekabeti de yeniden gündeme geldi.
19.07.2021 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Virgin Galactic ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.