Wef

Wef

Son dakika WEF haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan WEF gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan WEF haber sayfamızda...

Wef

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 281 wef haberi bulunmuştur.
Teknoloji liderleri yapay zekayı ve akıllı şehirleri tartışacak
Teknoloji liderleri yapay zekayı ve akıllı şehirleri tartışacak Teknoloji alanında Türkiye'nin önde gelen karar vericileri ve kanaat önderleri, Teknoloji Liderleri Zirvesi’nde ikinci kez bir araya gelecek.
3.05.2024 Teknoloji
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CFO'su
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CFO'su İş dünyasında yaşanan hızlı değişim ve dönüşüm, CFO'ları (Chief Financial Officer - Mali İşler Başkanı / Finans Direktörü) organizasyonların karar süreçlerinin merkezi figürleri haline getirdi...
2.05.2024 Milliyet Executive
Türkiye hem köprü hem de ‘kutup yıldızı’
Türkiye hem köprü hem de ‘kutup yıldızı’ Dünya Ekonomik Forumu (WEF) tarafından düzenlenen Davos Zirvesi’nde bu yıl küresel güvenlik sorunları, yeni istihdam fırsatları, iklim acil durumuyla mücadele ve yapay zekâ uygulamaları masaya yatırılırken, dünyanın ve insanlığın geleceği için çözüm önerileri tartışıldı. 15-19 Ocak arasında düzenlenen toplantılarda Sabancı, Türk iş dünyasını en geniş katılımlı şekilde temsil eden Topluluklar arasında yer aldı.
20.01.2024 Ekonomi
Ana gündem yapay zeka, onunki başka!
Ana gündem yapay zeka, onunki başka! Davos zirvesine yapay zeka teknolojilerinin dünyaya getireceği değişim tartışması damga vururken Arjantin’in yeni Başkanı Javier Milei, yakından takip edilen konuşmasında sosyalizmi Batı’ya yönelik tehdit olarak gündeme taşıdı.
19.01.2024 Ekonomi
Blinken’ın uçağında kritik arıza! ABD'ye gidemedi...
Blinken’ın uçağında kritik arıza! ABD'ye gidemedi... ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Dünya Ekonomik Forumu (WEF) nedeniyle bulunduğu İsviçre’den, uçağında meydana kritik bir arıza nedeniyle ABD'ye gidemedi. Blinken için Belçika’nın başkenti Brüksel’den özel jet havalandı.
17.01.2024 Dünya
Sağ kolu, Bill Gates ve Epstein hakkındaki soruları cevapsız bıraktı
Sağ kolu, Bill Gates ve Epstein hakkındaki soruları cevapsız bıraktı Bill ve Melinda Gates Vakfı Başkanı Christopher Elias'ın Davos'ta bir gazetecinin pedofil milyarder Jeffrey Epstein ve Bill Gates hakkında yönelttiği birçok soruya cevap vermemesi dikkat çekti.
17.01.2024 Dünya
Zelenskiy, Ukrayna'nın Rusya'yı yenebilme şartını açıkladı!
Zelenskiy, Ukrayna'nın Rusya'yı yenebilme şartını açıkladı! Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, 2014'ten sonra Donbass'taki çatışmaları durdurma girişimlerinin Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin tarafından reddedildiğini belirterek, Putin’i yırtıcı bir hayvana benzetti.
16.01.2024 Dünya
Bütçe yetmedi, İsviçreli bürokratlar oda paylaştı
Bütçe yetmedi, İsviçreli bürokratlar oda paylaştı İsviçre’de 1971 yılından bu yana tanınmış iş insanları ve politikacıları ile yapılan ve dünyanın en önemli sorunlarının tartışıldığı Davos Ekonomik Forumu (WEF), otel fiyatlarındaki aşırı artış yüzünden ev sahibi ülkeye bile ağır gelmeye başladı.
16.01.2024 Ekonomi
Dünyayı Türkiye’de yatırıma davet etti
Dünyayı Türkiye’de yatırıma davet etti Dünya Ekonomik Forumu (World Economic Forum – WEF) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve kamuoyunda Yaz Davos’u olarak bilinen Yeni Şampiyonların Yıllık Toplantısı (Annual Meeting of the New Champions) 27-29 Haziran tarihlerinde Çin’in Tianjin şehrinde gerçekleşti.
1.07.2023 Ekonomi
Türkı̇ye'nı̇n 50 en etkin CFO'su
Türkı̇ye'nı̇n 50 en etkin CFO'su Tüm dünyada belirsizliklerin arttığı bir dönemde CFO'lar (Chief Financial Officer - Mali İşler Başkanı) finans yönetimiyle ilgili, belki de kariyerlerinin en ciddi sınavlarından geçiyor. Dünyada enflasyon başta olmak üzere makroekonomik belirsizliklerin üzerine Türkiye'de CFO'lar doğal afetler, seçim takvimi ve finansa erişim gibi çok önemli konuları da dikkate almak durumunda.
10.03.2023 Milliyet Executive
Kadın istihdamı deprem yaşamasın
Kadın istihdamı deprem yaşamasın Kadınların iş gücüne katılması kalkınmayı hızlandırıyor. Oysa her ‘zor’da önce kadınlar feda ediliyor. SKD Başkanı Edin, deprem sonrası bölgedeki kadınların istihdama dahil edilmesinin önemini vurguluyor.
9.03.2023 Milliyet Executive
Davos’ta söz bitmez çare de bulunmaz...
Davos’ta söz bitmez çare de bulunmaz... İş dünyasının en gözde buluşması Dünya Ekonomik Forumu geçen hafta Davos’ta gerçekleşti. Çok konuşuldu ama her zaman olduğu gibi bir sonuç çıkmadı. İyimserlik yaratan yanı iklim konularının biraz daha fazla konuşulmasıydı.
24.01.2023 Ekonomi
İklim değişikliğini görüşmeye karbon emisyonu yayan özel jetlerle gittiler
İklim değişikliğini görüşmeye karbon emisyonu yayan özel jetlerle gittiler Davos’ta gerçekleştirilen Dünya Ekonomik Forumu’nda enflasyon, terör, Rusya-Ukrayna Savaşı’nın yanı sıra iklim değişikliğini de ele alan dünyanın en güçlü ve zengin isimlerinin zirveye, çevre kirliliğine neden olan özel jetleri ile gitmesiyle ilgili tartışmalar sürüyor.
20.01.2023 Dünya
Zelenskiy: İçişleri Bakanı'nın da öldüğü helikopter kazası, 'savaşın bir sonucu'
Zelenskiy: İçişleri Bakanı'nın da öldüğü helikopter kazası, 'savaşın bir sonucu' Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenskiy, başkent Kiev'de dün Ukrayna İçişleri Bakanı ve yardımcısı dahil 14 kişinin öldüğü helikopter kazasının ardından Davos Zirvesi'nde konuştu.
19.01.2023 Dünya
Yangınla mücadele projesi örnek oldu
Yangınla mücadele projesi örnek oldu İklim kriziyle birlikte tüm dünyada görülme sıklığı ve şiddeti artan orman yangınlarıyla mücadele amacıyla yürütülen ve Koç Holding’in öncülük ettiği “FireAId” projesi, Dünya Ekonomik Forumu (WEF) tarafından Davos Zirvesi’nde örnek uygulama olarak gösterildi.
19.01.2023 Ekonomi
Milyarderlerden Davos’a çağrı var: Bize servet vergisi şart
Milyarderlerden Davos’a çağrı var: Bize servet vergisi şart Davos’ta toplanan liderlere açık bir mektup yazan 206 büyük servet sahibi isim, zenginle fakir arasındaki uçurumun aşırı boyutlara vardığını belirterek ultra zenginlerden ‘Servet Vergisi’ alınmasını istedi.
19.01.2023 Ekonomi
Stoltenberg: Rusya'yı hafife almak çok tehlikeli
Stoltenberg: Rusya'yı hafife almak çok tehlikeli NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg Dünya Ekonomik Forumu’nda (WEF) yaptığı konuşmada, "Demokrasinin zulmü ve baskıyı yendiğini kanıtlamamız gerekiyor" dedi.
18.01.2023 Dünya
Almanya'dan Ukrayna açıklaması: Gerektiği sürece desteklemeye devam edeceğiz
Almanya'dan Ukrayna açıklaması: Gerektiği sürece desteklemeye devam edeceğiz Almanya Başbakanı Olaf Scholz, Davos Zirvesi’nde yaptığı konuşmada, "Gerektiği sürece Ukrayna'yı desteklemeye devam edeceğiz" dedi.
18.01.2023 Dünya
Ukrayna'da helikopter faciası! Acı haberi alınca gözyaşlarını tutamadı
Ukrayna'da helikopter faciası! Acı haberi alınca gözyaşlarını tutamadı Ukrayna'nın First Lady'si Olena Zelenska Ukrayna İçişleri Bakanı, yardımcısı ve 16 kişinin hayatını kaybettiği helikopter faciasının haberini Davos'ta aldı.Haberi alan Zelenska gözyaşlarını tutamadı.
18.01.2023 Dünya
Zelenskiy'den tahıl koridoru açıklaması: Milyonlarca insanın hayatı kurtuldu
Zelenskiy'den tahıl koridoru açıklaması: Milyonlarca insanın hayatı kurtuldu Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy 'Tahıl koridoru sayesinde tüm dünyada milyonlarca insanın hayatı kurtuldu." açıklamasında bulundu.
18.01.2023 Dünya
Yangınlarla mücadele projesi “FireAId”, Davos Zirvesi’nde dünyaya örnek gösterildi
Yangınlarla mücadele projesi “FireAId”, Davos Zirvesi’nde dünyaya örnek gösterildi İklim kriziyle birlikte tüm dünyada görülme sıklığı ve şiddeti artan orman yangınlarıyla mücadele amacıyla yürütülen ve Koç Holding’in öncülük ettiği “FireAId” projesi, Dünya Ekonomik Forumu (WEF) tarafından Davos Zirvesi’nde örnek uygulama olarak gösterildi.
18.01.2023 Ekonomi
Küresel İş Birliği Köyü kurucularından oldu
Küresel İş Birliği Köyü kurucularından oldu İsviçre’nin Davos kasabasında düzenlenen Dünya Ekonomik Forumu (WEF) 2023 Yıllık Toplantısı, dijital teknolojiler alanında bir ilke ev sahipliği yaptı. Küresel İş Birliği Köyü (Global Collaboration Village - GCV) adını taşıyan, dünyanın ilk küresel amaç-odaklı metaverse platformu, Dünya Ekonomik Forumu tarafından Accenture ve Microsoft iş birliğiyle hayata geçirildi.
18.01.2023 Ekonomi
"Küresel İş Birliği Köyü"ne Türk kurucu ortak
"Küresel İş Birliği Köyü"ne Türk kurucu ortak 16 -20 Ocak 2023 tarihleri arasında İsviçre’nin Davos kasabasında düzenlenen Dünya Ekonomik Forumu (WEF) 2023 Yıllık Toplantısı, dijital teknolojiler alanında bir ilke ev sahipliği yaptı. Küresel İş Birliği Köyü (Global Collaboration Village - GCV) adını taşıyan, dünyanın ilk küresel amaç-odaklı metaverse platformu, Dünya Ekonomik Forumu tarafından Accenture ve Microsoft iş birliğiyle hayata geçirildi.
17.01.2023 Ekonomi
Davos yoğun bir gündemle başladı
Davos yoğun bir gündemle başladı Her yıl dünya liderlerini, küresel iş aleminin en gözde isimlerini İsviçre’nin Davos kasabasında bir araya getiren Dünya Ekonomik Forumu (WEF) başladı.
17.01.2023 Ekonomi
Dünya Ekonomik Forumu, Davos’ta protesto edildi
Dünya Ekonomik Forumu, Davos’ta protesto edildi Dünya Ekonomik Forumu (WEF) ve iklim değişikliği aktivistler tarafından İsviçre’nin Davos kasabasında protesto edildi.
15.01.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Wef ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.