Yapıyor

Yapıyor

Son dakika yapıyor haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yapıyor gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yapıyor haber sayfamızda...

Yapıyor

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 101.003 yapıyor haberi bulunmuştur.
Mevduatta vade seçimine dikkat! Merkez Bankası'nın yeni adımı piyasayı nasıl etkiler? Ekonomist Bayram cevapladı
Mevduatta vade seçimine dikkat! Merkez Bankası'nın yeni adımı piyasayı nasıl etkiler? Ekonomist Bayram cevapladı Merkez Bankası politika faizini yüzde 50 seviyesinde sabit bıraktı. Karar sonrasında ise Merkez Bankası tarafından yapılan açıklamada Türk lirası mevduat payının artırılması ve Kur Korumalı Mevduat'tan (KKM) TL mevduata geçişin desteklenmesi amacıyla TL zorunlu karşılıklara uygulanacak faiz oranının yükseltildiği belirtildi. Peki Merkez Bankası’nın faiz kararı ve atılan yeni adım sonrasında bankalarda mevduat faizleri daha da yükselir mi?
27.04.2024 Ekonomi
Aslıhan Doğan Turan: Arda nereye biz oraya!
Aslıhan Doğan Turan: Arda nereye biz oraya! Teknik direktörlüğünü yaptığı Eyüpspor ile bitime beş hafta kala Trendyol Süper Lig'e yükselmeyi garantileyen Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan, büyük başarı elde eden eşine övgüler yağdırdı. İki çocuk annesi sosyetik güzel, 'Avrupa' sorusunu da cevapladı.
27.04.2024 Cadde
Galatasaray'ın ilk golü öncesi ihlal var mı? Eski hakem açıkladı: Kesinlikle masum değil!
Galatasaray'ın ilk golü öncesi ihlal var mı? Eski hakem açıkladı: Kesinlikle masum değil! Trendyol Süper Lig’in 34’üncü haftasında Adana Demirspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Kritik mücadelede Galatasaray'ın ilk golü öncesi yaşananları eski hakemler değerlendirdi.
26.04.2024 Galatasaray
Metin Öztürk: Şampiyon olup, 5'inci yıldızı takacağız!
Metin Öztürk: Şampiyon olup, 5'inci yıldızı takacağız! Galatasaray 2'nci Başkanı Metin Öztürk, Adana Demirspor karşılaşması sonrası konuştu.
26.04.2024 Galatasaray
Saldırıya tepki, Ergin Ataman'a destek! Skandal sonrası peş peşe açıklamalar
Saldırıya tepki, Ergin Ataman'a destek! Skandal sonrası peş peşe açıklamalar Bakan Bak ve AK Parti'li Çelik'ten Panathinaikos ile Maccabi Tel Aviv arasında oynanan maçın ardından yaşananlarla ilgili Ergin Ataman'a destek açıklaması geldi.
26.04.2024 Gündem
Bakan Bak ve TBF'den Ergin Ataman'a destek mesajı
Bakan Bak ve TBF'den Ergin Ataman'a destek mesajı Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile Türkiye Basketbol Federasyonu; Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman'a destek mesajı gönderdi.
Fenerbahçe Divan Kurulu başkan adayı Şekip Mosturoğlu'ndan Ali Koç itirafı! 'Aziz Yıldırım'la görüştüm'
Fenerbahçe Divan Kurulu başkan adayı Şekip Mosturoğlu'ndan Ali Koç itirafı! 'Aziz Yıldırım'la görüştüm' Fenerbahçe’nin Seçimli Yüksek Divan Kurulu’nda adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım döneminin etkili isimlerinden olan Şekip Mosturoğlu, Fanatik'ten Caner Kolağasıgil'e konuştu.
26.04.2024 Fenerbahçe
Sanat bahaneden ibarettir
Sanat bahaneden ibarettir Server Demirtaş’ın yeni heykelleri ilk kez CI Bloom’da sanatseverlerle buluştu. Demirtaş, “Sanat bana göre bahaneden ibarettir. Sanat o yapılan şey değildir, yapılan şey araçtır” diyor.
26.04.2024 Kültür Sanat
Korhan Berzeg olayında çarpıcı detaylar: Paçası parçalanmış pantolonun cebinden çıktı
Korhan Berzeg olayında çarpıcı detaylar: Paçası parçalanmış pantolonun cebinden çıktı Balıkesir'in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, 'Tina' isimli köpeğiyle ayrıldıktan sonra haber alınamayan ve evinin 3,5 kilometre uzağındaki dere kenarında 312 gün sonra kimlik, ehliyet, banka, kredi kartları ve kıyafet parçaları ile kendisine ait olduğu düşünülen kemik parçaları bulunan Korhan Berzeg’i (84) arama çalışmaları sürüyor.
26.04.2024 Gündem
Ergin Ataman çıldırdı: Bu adam kim? Benim soyunma odamda ne yapıyor?
Ergin Ataman çıldırdı: Bu adam kim? Benim soyunma odamda ne yapıyor? Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman, Maccabi Tel Aviv ile oynanan maçın ardından soyunma odası koridorlarında İsrailli yetkililere sert tepki gösterdi.
Mehmet Büyükekşi 'ilk kez açıklıyorum' diyerek anlattı! Gündem yaratacak Ali Koç sözleri
Mehmet Büyükekşi 'ilk kez açıklıyorum' diyerek anlattı! Gündem yaratacak Ali Koç sözleri Futbol kamuoyunun gündemindeki isim Mehmet Büyükekşi sessizliğini bozdu ve gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Büyükekşi, 'Riyad'da oynanamayan Galatasaray ile Fenerbahçe Süper Kupa finalinde neler yaşandı, Ali Koç ne istedi, ve yeniden başkan adayı olacak mı?' sorularına net cevaplar verdi.
26.04.2024 Süper Lig
ÖZEL | Ali Güneş, şampiyonluk favorisi için net konuştu! Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi çarpıcı tahmin
ÖZEL | Ali Güneş, şampiyonluk favorisi için net konuştu! Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi çarpıcı tahmin Bir dönem Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta forma giyen eski futbolcu Ali Güneş, dev derbi öncesi Skorer'den Nergis Aşkın'a çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ali Güneş, Süper Lig'deki çekişmeli geçen şampiyonluk yarışını da yorumlarken, favorisini açıkladı.
26.04.2024 Fenerbahçe
Fiyatı 55 TL’den 150 TL’ye çıktı! Ambalaj uygulaması fahiş artışı bitirecek
Fiyatı 55 TL’den 150 TL’ye çıktı! Ambalaj uygulaması fahiş artışı bitirecek Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde fahiş fiyatla mücadele kapsamında kendisine sorulan bir soru üzerine, “Gerekli tedbirler için ilgili Bakanlıklarımız şu anda çalışmalarını yapıyor. Ambalajların üzerine fiyatlarının yazılması konusu da düşünülebilir” dedi. Peki ambalaj fiyatı uygulaması temel gıda ve ihtiyaç ürünlerinde fahiş fiyatı bitirir mi? Marketler ambalajda yazan fiyatın üzerinde satış yapabilecek mi? İşte detaylar...
26.04.2024 Ekonomi
İkizler fotoğraf peşinde
İkizler fotoğraf peşinde Babaları Mecit Tül, 7 yıldır profesyonel sokak fotoğrafçılığı yapan 6 yaşındaki ikiz kardeşler Miran ve Narin boylarından büyük makineleriyle sokaklarda fotoğraf çekmeye başladı. Bir yıldır babalarıyla fotoğraf çektiklerini söyleyen ikizler bunu tutkuyla yapıyor.
26.04.2024 Gündem
Sokakta dilenen milyoner! 'Herkes sıfırdan 1 milyon dolar kazanır' dedi, sonu kötü bitti
Sokakta dilenen milyoner! 'Herkes sıfırdan 1 milyon dolar kazanır' dedi, sonu kötü bitti Pandemi pek çok insanın servetini kaybedip depresyona girmesine neden oldu. Söz konusu bu insanlara ilham olmak isteyen milyoner YouTuber Mike Black de sıfırdan bir hayat kurabileceğini ispatlamak için sokakta yaşamaya başladı. Bir yıl içinde 1 milyon dolar kazanmanın mümkün olduğunu iddia eden genç adam, bu süreçte bir kahve markası kurdu ancak sonu kötü bitti.
26.04.2024 Yaşam
Hande Fırat’ın 'DEVRİAMBER' sergisi açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan tebrik mesajı
Hande Fırat’ın 'DEVRİAMBER' sergisi açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan tebrik mesajı CNN TÜRK’te Gece Görüşü programının moderatörü ve Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın resim, heykel, yerleştirmeler ve dijital eserlerden oluşan 'Devriamber' sergisi açıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gönderdiği mesajda gazeteci Fırat’ı tebrik ederek, “Başarılı gazeteci kimliğinin yanı sıra sergi vesilesi ile sanatçı yönünü de tanıma fırsatı bulduğumuz Hande Fırat'ı tebrik ediyor kendisine meslek ve sanat hayatında da muvaffakiyetler diliyorum” dedi.
25.04.2024 Gündem
EuroLeague şampiyonu Fenerbahçe'ye WNBA'den transfer
EuroLeague şampiyonu Fenerbahçe'ye WNBA'den transfer Üst üste ikinci kez Kadınlar EuroLeague'de şampiyonluğa ulaşan ve sezonu 4 kupayla tamamlayan Fenerbahçe Alagöz Holding, WNBA'den transfer transfer yapıyor.
25.04.2024 Basketbol
Süper Lig için olay tahmin! '102 puanla tarihi şampiyonluk'
Süper Lig için olay tahmin! '102 puanla tarihi şampiyonluk' Süper Lig'de son beş haftaya girilirken Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk yarışı tüm hızıyla devam ediyor. Ligin son haftaları nefes keserken olay bir tahmin gündeme geldi.
25.04.2024 Süper Lig
Gündemdeki video! Bahçeli'nin mesajının kodları
Gündemdeki video! Bahçeli'nin mesajının kodları MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur'un şarkısı eşliğinde yürüyüş yaptığı görüntülerin arka planında ne var? CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova detayları aktardı.
25.04.2024 Haberler
Gündemdeki video! Bahçeli'nin mesajının kodları
Gündemdeki video! Bahçeli'nin mesajının kodları MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur'un şarkısı eşliğinde yürüyüş yaptığı görüntülerin arka planında ne var? CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova detayları aktardı.
25.04.2024 Gündem
ABD gizlice uzun menzilli füze gönderdi! 'Başkanın talimatı, fark yaratacaklar'
ABD gizlice uzun menzilli füze gönderdi! 'Başkanın talimatı, fark yaratacaklar' Amerikalı yetkililer, Ukrayna’nın Washington’ın gizlice verdiği uzun menzilli füzeleri ülkeyi işgal eden Rus güçlerine karşı kullandığını teyit etti.
25.04.2024 Dünya
Site sakinleri ile yöneticileri arasında kavga! 'Buranın kralı biziz, polisi biziz'
Site sakinleri ile yöneticileri arasında kavga! 'Buranın kralı biziz, polisi biziz' Üsküdar'da bir sitede yöneticilerin iddiaya göre keyfi uygulamaları site sakinlerini bıktırdı. Sabah saatlerinde elektriğin yönetim tarafından kesilmesi üzerine itiraz eden site sakinleri ile müteahhit ve işçileri arasında başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.
25.04.2024 Haberler
Site sakinleri ile yöneticileri arasında kavga! 'Buranın kralı biziz, polisi biziz'
Site sakinleri ile yöneticileri arasında kavga! 'Buranın kralı biziz, polisi biziz' Üsküdar'da bir sitede yöneticilerin iddiaya göre keyfi uygulamaları site sakinlerini bıktırdı. Sabah saatlerinde elektriğin yönetim tarafından kesilmesi üzerine itiraz eden site sakinleri ile müteahhit ve işçileri arasında başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.
25.04.2024 Gündem
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı 72 saat sonra normale döndü
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı 72 saat sonra normale döndü Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda üç gün önce meydana gelen aksaklığın giderilmesiyle 72 saat sonra seferler normale döndü.
25.04.2024 Gündem
Parayı mevduata yatıracaklar dikkat! Şube ve internet bankacılığı arasında faiz farkı
Parayı mevduata yatıracaklar dikkat! Şube ve internet bankacılığı arasında faiz farkı Bankalar mevduat faizlerindeki oranları sık sık değiştiriyor. İnternet bankacılığı ile şubedeki faiz oranları arasında fark açılmaya başladı. Şubeye gidip pazarlık yapan müşteri internet bankacılığındaki orandan daha fazla faiz alabiliyor. Peki şu anda mevduat faiz oranları ne kadar oldu? Bir kişi 1 milyon TL’yi faize yatırdığında aylık ne kadar kazanıyor? İşte detaylar...
25.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yapıyor ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.