Yasaklandı

Yasaklandı

Son dakika yasaklandı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yasaklandı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yasaklandı haber sayfamızda...

Yasaklandı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.352 yasaklandı haberi bulunmuştur.
TİKTOK yasaklanıyor mu, TikTok Amerika'da kapandı mı? 2024 TikTok Amerika'da neden yasaklandı?
TİKTOK yasaklanıyor mu, TikTok Amerika'da kapandı mı? 2024 TikTok Amerika'da neden yasaklandı? Sosyal medya uygulamaları arasında yer alan TikTok, dünya çapında oldukça popüler. Milyonlarca kullanıcıya sahip olan TikTok ile ilgili Amerika detayı merak ediliyor. Gündeme TikTok yasaklanıyor mu, TikTok Amerika'da kapandı mı? 2024 TikTok Amerika'da neden yasaklandı? soruları geliyor. İşte konu hakkında merak edilenler
25.04.2024 Bilgi Rehberi
Yunanistan’da havlu hareketinin zaferi
Yunanistan’da havlu hareketinin zaferi Yunanistan’da geçen yaz halk, özel işletmelerin sahilleri işgal edip, plajlara girişte yüksek ücret istemeleri üzerine “havlu hareketi” başlatmıştı.
22.04.2024 Dünya
Amsterdam’da yeni otel açılmasına neden izin verilmeyecek?
Amsterdam’da yeni otel açılmasına neden izin verilmeyecek? Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da artık yeni otel açılmasına izin verilmeyecek. Belediye Meclisi, “Dengeli Turizm Yönetmeliği” uyarınca, tüm kenti oteller için “yasak bölge” ilan etti.
21.04.2024 Dünya
Hevesle alınıp terk edildiler! Cins köpekler sahiplenmeyi bekliyor
Hevesle alınıp terk edildiler! Cins köpekler sahiplenmeyi bekliyor Hevesle alınıp sokağa bırakılan cins köpekler, Her Eve Pati Derneği (HEPAD) tarafından koruma altına alınarak yuvalandırılıyor.
21.04.2024 Gündem
THREADS kapanıyor mu, neden kapanıyor? 📳 Threads ne zaman kapanacak, neden yasaklandı, tekrardan açılacak mı?
THREADS kapanıyor mu, neden kapanıyor? 📳 Threads ne zaman kapanacak, neden yasaklandı, tekrardan açılacak mı? Threads kapandı mı, neden kapanacak? Sosyal medya uygulamaları arasında yer alan Threads ile ilgili sorular gündeme geldi. Threads ile ilgili karar alınması ardından kullanıcılar, Threads kapanıyor mu, neden kapanıyor? Threads ne zaman son, tekrardan açılacak mı, ne zaman açılacak? sorularını araştırmaya başladı. İşte Türk Rekabet Kurumu'nun açıklanan kararı
18.04.2024 Bilgi Rehberi
Beypazarı Soda, İsviçre'de yasaklanmıştı! Şirketten ilk açıklama geldi
Beypazarı Soda, İsviçre'de yasaklanmıştı! Şirketten ilk açıklama geldi İsviçre'de Beypazarı maden suyu, yüksek miktarda bor tespit edildiği gerekçesiyle yasaklandı. Konuyla ilgili şirketten önemli bir açıklama yapıldı.
16.04.2024 Ekonomi
Rus metallerine yeni yaptırım
Rus metallerine yeni yaptırım Rusya tarafından yeni üretilen alüminyum, bakır ve nikelin ABD’ye ithalatı ile metal borsalarında işlem görmesi ABD ile İngiltere tarafından yasaklandı.
14.04.2024 Ekonomi
24 saat sürecek! İstanbul'da trafik tedbirleri uygulanmaya başlandı
24 saat sürecek! İstanbul'da trafik tedbirleri uygulanmaya başlandı İstanbul'da, Ramazan Bayramı tatili dönüşü nedeniyle trafikte yoğunluk oluşmasını engellemek amacıyla İçişleri Bakanlığı'nca açıklanan ve 24 saat sürecek bazı tedbirlerin uygulanmasına başlandı.
14.04.2024 Gündem
Eserini astı işten atıldı
Eserini astı işten atıldı Eserini tanıtmak amacıyla Münih’teki Pinakothek der Moderne’e Pablo Picasso, Franz Marc gibi ustaların resimlerinin yanına çivi çakarak asan müze çalışanı işinden oldu.
12.04.2024 Kültür Sanat
İstanbul ve Ankara'nın trafik yoğunluğunu azaltmak için kamyon, çekici ve tankerlere yasak geldi
İstanbul ve Ankara'nın trafik yoğunluğunu azaltmak için kamyon, çekici ve tankerlere yasak geldi Kocaeli'de bayramda trafik yoğunluğunu azaltmak için kamyon, çekici ve tankerlere yasak getirildi. İşte o detaylar...
9.04.2024 Gündem
Myanmar'da cunta, kimlik dahi vermediği Müslümanları zorla orduya alıp savaştırıyor
Myanmar'da cunta, kimlik dahi vermediği Müslümanları zorla orduya alıp savaştırıyor Uzmanlar, Myanmar Ordusu'nun Arakan eyaletinde 'Arakan Ordusu' adlı etnik silahlı isyancı grubuna karşı büyük toprak kayıpları yaşadıktan sonra Rohingyaları zorla askere almasını, ordunun içinde bulunduğu çaresizliğin bir göstergesi olarak yorumluyor.
8.04.2024 Dünya
Tanrı'yla konuşmak için program geliştirdi! YouTube engellese de durmadı, sonu şaibeli
Tanrı'yla konuşmak için program geliştirdi! YouTube engellese de durmadı, sonu şaibeli Oldukça yetenekli bir mühendisti. Yazılım alanında önemli bir isim haline gelmişti. Hatta Tanrı ile iletişim kurmak amacıyla özel bir program bile geliştirdiğini söylüyordu. Programın ona, Tanrı'nın isteklerini ilettiğine inanıyordu. İşte dikkat çeken programlama dili ve düşünce tarzıyla Terry Davis ve şaibeli sonu.
5.04.2024 Yaşam
Şırnak Valiliği duyurdu! Bölgede geçici özel güvenlik bölgesi kararı
Şırnak Valiliği duyurdu! Bölgede geçici özel güvenlik bölgesi kararı Cudi Dağı bölgesinin 15 gün süreyle "geçici özel güvenlik bölgesi" ilan edildiğini, girişlerin yasaklandı.
3.04.2024 Gündem
İsrail Al Jazeera'yı yasaklıyor
İsrail Al Jazeera'yı yasaklıyor İsrail hükümeti Al Jazeera kanalını yasaklayacağını duyurdu.
2.04.2024 Dünya
Petshoplarda yasaklandı, internete düştü! 17 bin liradan satılıyor
Petshoplarda yasaklandı, internete düştü! 17 bin liradan satılıyor Hayvanları Koruma Kanunu kapsamında yapılan düzenlemeyle pet shoplarda kedi ve köpek satışı vitrinde yasaklanmıştı. Pet shoplarda kataloglardan gösterilerek satış yapılırken, internet üzerinden yapılan satışlar ise arttı. Binlerce kişinin üye olduğu Telegram gruplarında, satışlar fotoğraflı ve videolu reklamlarla yapılıyor. Hayvan fiyatları belirtilmiyor ancak "görüşülür" diye not düşülüyor.
26.03.2024 Haberler
Böyle vicdansızlık görülmedi! Ağzı bağlı 4 çuvalın içinden çıktılar
Böyle vicdansızlık görülmedi! Ağzı bağlı 4 çuvalın içinden çıktılar Edirne’de Keşan Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği'nin Canevi Barınağı önüne bırakılan ağızları bağlı çuvallarda havasızlıktan boğulmak üzere olan yavru köpekler bulundu. Mama, su verilen ve durumları iyi olan köpekler, barınakta bakıma alındı.
26.03.2024 Gündem
Petshoplarda yasaklandı, internete düştü! 17 bin liradan satılıyor
Petshoplarda yasaklandı, internete düştü! 17 bin liradan satılıyor Hayvanları Koruma Kanunu kapsamında yapılan düzenlemeyle pet shoplarda kedi ve köpek satışı vitrinde yasaklanmıştı. Pet shoplarda kataloglardan gösterilerek satış yapılırken, internet üzerinden yapılan satışlar ise arttı. Binlerce kişinin üye olduğu Telegram gruplarında, satışlar fotoğraflı ve videolu reklamlarla yapılıyor. Hayvan fiyatları belirtilmiyor ancak "görüşülür" diye not düşülüyor.
26.03.2024 Gündem
Faruk Koca: Bu kadar ağır bir ceza verilmesini bu camia ve futbol tarihi kabul etmeyecek
Faruk Koca: Bu kadar ağır bir ceza verilmesini bu camia ve futbol tarihi kabul etmeyecek Ankaragücü eski Başkanı Faruk Koca, Türkiye Futbol Federasyonunun kendisine verdiği ceza hakkında konuştu.
25.03.2024 Ankaragücü
Mahkemeden Dani Alves için karar! 1 milyon euro kefaletle serbest kaldı
Mahkemeden Dani Alves için karar! 1 milyon euro kefaletle serbest kaldı Brezilyalı futbolcu, bir milyon euro ödemesi ve bir dizi koşulun yerine getirilmesi halinde tutuklu yargılanmaktan kurtulabilecek.
20.03.2024 Dünyadan Futbol
ABD’de kitap yasakları rekor seviyeye ulaştı!
ABD’de kitap yasakları rekor seviyeye ulaştı! 2023 yılında, ABD okullarında ve kütüphanelerinde rekor sayıda kitap yasaklandı.
16.03.2024 Kültür Sanat
25 dolar veren uçakta yapacaktı, sonu fiyasko oldu! 'Sigara İçenler Ekspresi'
25 dolar veren uçakta yapacaktı, sonu fiyasko oldu! 'Sigara İçenler Ekspresi' Uçakta sigara içmek istediği için kabin görevlileriyle tartışan yolcuların haberleri zaman zaman gündemde kendine yer bulabiliyor. Günümüz hava yolu taşımacılığında yasak olsa da geçmişte bu durum biraz farklıydı. Hatta sigara içmenin yasaklanması, dünyanın en ilginç hava yolu şirketlerinden birinin ortaya çıkmasına bile neden oldu.
16.03.2024 Yaşam
Benzin fiyatına ‘Rusya’ ayarı
Benzin fiyatına ‘Rusya’ ayarı Rusya, altı ay boyunca diğer ülkelere benzin ihraç etmeyecek. Bu durumun uluslararası piyasalarda benzin fiyatını yükseltmesi bekleniyor. Türkiye’nin de fiyat artışlarından etkilenme ihtimali bulunuyor.
14.03.2024 Ekonomi
'Isınmak için yaktım' dedi! İlçeye ve ormana girişi yasaklandı
'Isınmak için yaktım' dedi! İlçeye ve ormana girişi yasaklandı Antalya'nın Kemer ilçesinde orman yangınının ortasında baygın bulunan ve alkol aldıktan sonra ısınmak amacıyla ateş yaktığını söyleyen F.K. (25) hakkında, ilçeye ve ormana giriş yasağı uygulandı.
13.03.2024 Gündem
Eski yöneticilerden Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'a sert yanıt: Doğruları söylemiyor! Asıl skandal budur
Eski yöneticilerden Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'a sert yanıt: Doğruları söylemiyor! Asıl skandal budur Beşiktaş’ta eski yöneticiler Ali Bayrak ve Seyit Ateş, Başkan Hasan Arat’ın açıklamalarına sert cevap verdi.
12.03.2024 Beşiktaş
Kocaeli'de feci kaza: Bir kişinin bacağı koptu!
Kocaeli'de feci kaza: Bir kişinin bacağı koptu! Servis aracının bariyerlere çarpması neticesinde meydana gelen kazada bacağı kopan sürücü ağır yaralandı.
11.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yasaklandı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.