Yavru

Yavru

Son dakika yavru haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yavru gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yavru haber sayfamızda...

Yavru

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 8.319 yavru haberi bulunmuştur.
Anne ayı ve yavruları yiyecek ararken görüntülendi
Anne ayı ve yavruları yiyecek ararken görüntülendi Sivas’ın Suşehri ilçesinde doğada yiyecek arayan anne ve yavru ayılar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
25.04.2024 Haberler
Görenler şaşırdı! Tavuk mu horoz mu?
Görenler şaşırdı! Tavuk mu horoz mu? Bursa'nın İnegöl ilçesinde mobilya fabrikası sahibinin hobi olarak beslediği yarı tavuk-yarı horoz görenleri şoke ediyor. Sağ tarafı tavuk, sol tarafı horoz özelliklerini taşıyan kanatlı hayvanın Türkiye'de örneği yok. İngiliz bilim adamları, ender rastlanan, erkek ve dişi özelliklerini birlikte taşıyan (jinandromorf/karmaeşeyli) Sam adı verilen yarı tavuk, yarı horoz örneği İnegöl'de yaşandı.
25.04.2024 Yaşam
Yer: Sivas! Ayılar ve yılanlar böyle görüntülendi
Yer: Sivas! Ayılar ve yılanlar böyle görüntülendi Sivas’ın Suşehri ilçesinde bir kişi, doğa yürüyüşü için çıktığı Köse Dağı'nda kış uykusundan uyanan ayı ve yılanları görüntüledi.
25.04.2024 Haberler
Yer: Sivas! Ayılar ve yılanlar böyle görüntülendi
Yer: Sivas! Ayılar ve yılanlar böyle görüntülendi Sivas’ın Suşehri ilçesinde bir kişi, doğa yürüyüşü için çıktığı Köse Dağı'nda kış uykusundan uyanan ayı ve yılanları görüntüledi.
25.04.2024 Gündem
Kedi sahiplendi
Kedi sahiplendi Deniz Seki, 1.5 aylık yavru bir kediyi sahiplendi.
24.04.2024 Cadde
Dünyaca ünlü Van kedilerinde büyük artış
Dünyaca ünlü Van kedilerinde büyük artış Farklı göz renkleri, bembeyaz tüyleriyle ünü ülke sınırlarını aşan Van kedileri, koruma altında oldukları Van Kedi Villası’nda özenle bakılıyor.
23.04.2024 Gündem
Bursa’da korkunç olay! 7 kedi parçalanmış halde ölü bulundu
Bursa’da korkunç olay! 7 kedi parçalanmış halde ölü bulundu Bursa İnegöl korkunç bir olay gerçekleşti. Boş bir arazide 6’sı yavru 7 kedi parçalanmış halde bulundu. İşte detaylar...
22.04.2024 Gündem
10 yavru köpek zifte bulanmış halde bulundu
10 yavru köpek zifte bulanmış halde bulundu Erzurum'da zifte bulanmış halde bulunan 10 yavru köpek, bebek yağı, zeytinyağı ve Arap sabunu kullanılarak temizlendi; bakımları yapılarak karınları doyuruldu.
22.04.2024 Gündem
Sultangazi'de vahşet! 3 yavru kedi öldürülmüş halde bulundu
Sultangazi'de vahşet! 3 yavru kedi öldürülmüş halde bulundu Sultangazi'de, mahalle sakinlerinin baktığı yavru kediler, iddiaya göre kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından öldürüldü. Yavru kedilere bakan Gül Koçak, "Hayvanlara bunu yapan, insanlara neler yapmaz?" diyerek gözyaşı döktü.
21.04.2024 Gündem
Kan donduran vicdansızlık! Yavrusu öldü, sağ arka bacağı ve kuyruğu kesildi
Kan donduran vicdansızlık! Yavrusu öldü, sağ arka bacağı ve kuyruğu kesildi Zonguldak’ta hayvanseverlerin tüfekle vurulup yaralanmış, 1’i ölü 5 yavrusuyla yeni doğum yapmış halde görerek veteriner kliniğine götürdükleri köpeğin, felç olan sağ arka bacağı ve kuyruğu ameliyatla kesildi, omuriliğinden 2 saçma çıkarıldı.
21.04.2024 Gündem
Samsunspor evinde 1 puanı 90+2'de kurtardı!
Samsunspor evinde 1 puanı 90+2'de kurtardı! Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Samsunspor ile Adana Demirspor yenişemedi.
20.04.2024 Samsunspor
Beşiktaş'ta Feyyaz Uçar'dan teknik direktör sorusuna cevap!
Beşiktaş'ta Feyyaz Uçar'dan teknik direktör sorusuna cevap! Beşiktaş'ta futboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Feyyaz Uçar, Ankaragücü maçının ardından konuştu.
19.04.2024 Beşiktaş
Yer: Çorum! Dünyanın uçabilen en ağır kuşuna yakın takip
Yer: Çorum! Dünyanın uçabilen en ağır kuşuna yakın takip Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar 11. Bölge Müdürlüğü ekipleri “Toy Kuşu Eylem” planı çerçevesinde Çorum’da izleme ve envanter çalışması yapıldı.
19.04.2024 Gündem
Bu kadarına pes dedirtti! 4 yavru kediyi çöpe attı
Bu kadarına pes dedirtti! 4 yavru kediyi çöpe attı Konya’da motosiklet ile çöp konteynerinin yanına duran kişi poşet içerisine doldurduğu 4 yavru kediyi çöpe atarak bu kadarına pes dedirtti. O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansırken, kedilerin sesini duyarak çöp konteynerini kontrol eden anne ve kızı çöpten kedileri alarak sahiplendi.
15.04.2024 Haberler
Çöpten gelen sese doğru gittiler! Anne ile kızını şoke eden manzara
Çöpten gelen sese doğru gittiler! Anne ile kızını şoke eden manzara Konya’da motosiklet ile çöp konteynerinin yanına duran kişi çöpe poşet bırakıp kaçtı. Sesleri duyan anne kız ise çöp konteynerini kontrol etti. Gördükleri manzara karşısında şoke olan anne kız yetkililerden yardım istedi.
15.04.2024 Gündem
Yavru Vatan’ı fethetti
Yavru Vatan’ı fethetti Sibel Can, kombinini bir hayranı tarafından hediye edilen 87 bin TL tutarındaki beşi bir yerdeyle tamamladı.
14.04.2024 Cadde
Yavru Vatan müziğe doydu
Yavru Vatan müziğe doydu Ebru Gündeş, KKTC’deki sevenlerine bayram coşkusu yaşattı.
13.04.2024 Cadde
‘Ailemden parçasınız’
‘Ailemden parçasınız’ Hadise, Yavru Vatan’da yaklaşık bin 500 kişiye unutulmaz bir bayram yaşattı.
13.04.2024 Cadde
Sahnede çifte bayram
Sahnede çifte bayram Ramazan nedeniyle sahnelere ara veren ünlü isimler, izleyici karşısına çıkarak, çifte bayram yaşattı.
12.04.2024 Cadde
Turizm kenti Antalya'da panik! 'Rüzgarla taşınarak deniz üzerinde kümeleniyor'
Turizm kenti Antalya'da panik! 'Rüzgarla taşınarak deniz üzerinde kümeleniyor' Turizm kenti Antalya'da bir süredir sahil ve Antalya Körfezi'nde görülen denizanaları ve polen görüntüsü, vatandaşta korku ve paniğe neden oldu.
9.04.2024 Gündem
Ankara’da kafası ve patileri koparılmış 6 yavru kedi ölüsü bulundu
Ankara’da kafası ve patileri koparılmış 6 yavru kedi ölüsü bulundu Ankara’da ölü bulunan 6 yavru kedinin ardından soruşturma başlatıldı.
6.04.2024 Gündem
Samsunspor ve Pendikspor puanları paylaştı!
Samsunspor ve Pendikspor puanları paylaştı! Trendyol 1. Lig'in 31'inci haftasında Samsunspor ile Pendikspor arasındaki mücadele golsüz eşitlikle tamamlandı.
4.04.2024 Samsunspor
5 milyon sivrisineği doğaya saldı: Çoğaltarak bitireceğiz! Türkiye'de durum çok farklı
5 milyon sivrisineği doğaya saldı: Çoğaltarak bitireceğiz! Türkiye'de durum çok farklı Sinir bozucu kızarıklıklar, kaşıntılı tepecikler... Sivrisineğin soktuğu bölgeler bazen kaşınmakla da kalmayıp tüm vücuda yayılacak hastalıkların giriş kapısı da olabiliyor. Ancak öyle bir yer var ki bu küçük canlılarla mücadelede bambaşka bir yöntem uyguluyor: Haftada yaklaşık 5 milyon sivrisinek üretip doğaya salıyor. Peki ama neden? "Türkiye'de durum çok farklı" diyen Prof. Dr. Hüseyin Çetin'e sorduk.
28.03.2024 Yaşam
Tavandan ses geldiğini duydu! Hepsi gözünün önünde tek tek düştü
Tavandan ses geldiğini duydu! Hepsi gözünün önünde tek tek düştü Fatih’te soğuk havadan sığındığı ofisin tavanında doğum yapan kedi, yavrularıyla birlikte aşağı düştü. Ofiste çalışan Aydın Yokmaç, tavandan düşen kedileri ceketiyle tutmaya çalışsa da başarılı olamadı.
27.03.2024 Haberler
Tavandan ses geldiğini duydu! Hepsi gözünün önünde tek tek düştü
Tavandan ses geldiğini duydu! Hepsi gözünün önünde tek tek düştü Fatih’te soğuk havadan sığındığı ofisin tavanında doğum yapan kedi, yavrularıyla birlikte aşağı düştü. Ofiste çalışan Aydın Yokmaç, tavandan düşen kedileri ceketiyle tutmaya çalışsa da başarılı olamadı.
27.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yavru ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.