Yeni Dönem

Yeni Dönem

Son dakika yeni dönem haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yeni dönem gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yeni dönem haber sayfamızda...

Yeni Dönem

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 39.649 yeni dönem haberi bulunmuştur.
Fernando Santos ve Samet Aybaba arasında dev transfer zirvesi! 6 futbolcu istedi
Fernando Santos ve Samet Aybaba arasında dev transfer zirvesi! 6 futbolcu istedi Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Futbol Koordinatörü Samet Aybaba’yla yeni dönem için transfer zirvesi gerçekleştirdi. Portekizli teknik direktör, toplamda 6 transfer talebinde bulundu.
21.03.2024 Beşiktaş
‘İyi bir oyun planıyla geldik’
‘İyi bir oyun planıyla geldik’ KalDer İzmir Şubesi Başkanı Hakan Ünlü ve yönetim kurulu üyeleri, Milliyet Gazetesi Ege Temsilcisi Aslı Öktener’i ziyaret etti.
16.03.2024 Ege
'Birilerine rağmen, Hamitler Çöplüğünü kaldıracağız'
'Birilerine rağmen, Hamitler Çöplüğünü kaldıracağız' Osmangazi ilçesi Emek Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş açıklamalarda bulundu.
16.03.2024 Gündem
Meteoroloji son haritayı paylaştı! İşte saat saat yağışlı geçmesi beklenen yerler...
Meteoroloji son haritayı paylaştı! İşte saat saat yağışlı geçmesi beklenen yerler... Ülke genelinde hava sıcaklığının mevsim normalleri civarında seyretmeye devam edeceği tahmin edilirken bazı bölgelerde yağışların etkisini göstermesi bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü beklenen hava durumu tahminlerini paylaştı. İşte haritalı, il il beklenen tahminler...
16.03.2024 Gündem
Bakan Tunç: Hakim-savcı sayımız 24 bine ulaştı
Bakan Tunç: Hakim-savcı sayımız 24 bine ulaştı Giresun'da törene katılan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, ”2002 yılında 9 bin civarında hakim-savcımız varken, bugün bu sayı 24 bine ulaştı" dedi.
14.03.2024 Gündem
Resmen yayımlandı! Ekmek ve simit fiyatının belirlenmesinde yeni dönem
Resmen yayımlandı! Ekmek ve simit fiyatının belirlenmesinde yeni dönem Ekmek ve simit fiyatlarının belirlenmesinde Ticaret Bakanlığından olumlu görüş aranacak.
13.03.2024 Ekonomi
'2029 sonunda raylı sistemlerimiz 650 kilometreleri bulacak'
'2029 sonunda raylı sistemlerimiz 650 kilometreleri bulacak' "Ulaşılabilir İstanbul Temalı Proje Tanıtım Toplantısı" nda konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "2029 sonunda 650 kilometreleri bulacak olan raylı sistemimiz 2029'dan sonraki ilk dönemde 750 kilometreye ulaşarak İstanbul'u hak ettiği raylı sistem ağına hep birlikte kavuşturacağız" dedi.
13.03.2024 Gündem
Düğünlerde yeni dönem! Telefonları susmuyor: Ücreti 1500 ila 4 bin lira arasında
Düğünlerde yeni dönem! Telefonları susmuyor: Ücreti 1500 ila 4 bin lira arasında Nikah tarihi ile düğün yeri rezervasyonu uyuşmayan çiftlerin, misafirlerinin beklentisini karşılamak amacıyla düzenlediği temsili nikah programları son dönemde yaygınlaştı.
10.03.2024 Haberler
Düğünlerde yeni dönem! Telefonları susmuyor: Ücreti 1500 ila 4 bin lira arasında
Düğünlerde yeni dönem! Telefonları susmuyor: Ücreti 1500 ila 4 bin lira arasında Nikah tarihi ile düğün yeri rezervasyonu uyuşmayan çiftlerin, misafirlerinin beklentisini karşılamak amacıyla düzenlediği temsili nikah programları son dönemde yaygınlaştı.
10.03.2024 Gündem
Altın yatırımı olanlar dikkat: Yükseliş devam edecek mi?
Altın yatırımı olanlar dikkat: Yükseliş devam edecek mi? Geçtiğimiz gün 2250 lira seviyesini aşarak önemli bir eşiğin üzerine çıkan gram altın fiyatı rekor üstüne rekor kırdı. Peki altında yükseliş devam eder mi? İşte detaylar...
9.03.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek'ten 'Fitch' açıklaması: Böyle olumlu gelişmeler artarak devam edecek
Bakan Şimşek'ten 'Fitch' açıklaması: Böyle olumlu gelişmeler artarak devam edecek Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek sosyal medya hesabından Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings'in kredi notuna ilişkin açıklamalarda bulundu.
9.03.2024 Ekonomi
Antalya'da avukata 'Mr. Oliver' kurşunu!
Antalya'da avukata 'Mr. Oliver' kurşunu! Avukat Gökhan Kadir Gülaçar, Antalya'da silahlı saldırıya uğrarken sol kol ve bacağından yaralandı. Suç duyurusunda bulunan Gülaçar, kendisine saldıranların 'Mr. Oliver'in dosyalarından çekil demedik mi?' dedikten sonra 4-5 el ateş ettiğini söyledi.
9.03.2024 Gündem
Bursa'da bir anne tartıştığı kızını bıçakladı
Bursa'da bir anne tartıştığı kızını bıçakladı Uzun süredir konuşmadığı kızının yanına şehir dışından gelen anne tartıştığı kızını bıçaklayarak yaraladı.
9.03.2024 Gündem
İkinci el araç satışında yeni dönem: 15 gün süresi vardı, iptal oldu
İkinci el araç satışında yeni dönem: 15 gün süresi vardı, iptal oldu Anayasa Mahkemesi (AYM) milyonlarca araç sahibini ilgilendiren önemli bir karara imza attı. Araç satışı sonrasında sigorta süresi ile ilgili düzenlemeyi iptal etti. Peki değişiklik ne anlama geliyor? Trafik sigortasını hemen yaptırmak mı gerekecek? İşte trafik sigortasında yeni dönemin şifreleri...
9.03.2024 Ekonomi
Faizde indirim sinyali netleşti
Faizde indirim sinyali netleşti Fed Başkanı bu yıl faiz indirimine başlayacaklarının sinyalini daha net verirken ECB Başkanı indirim için haziranı işaret ediyor.
9.03.2024 Ekonomi
Ramazan öncesi etiket oyunları
Ramazan öncesi etiket oyunları Gıda fiyatları Ramazan öncesinde yeniden ivme kazanırken, geçen seneye göre yüzde 195’i bulan artışlar oldu. Türkiye Ziraat Odaları Birliği tavan fiyat önerirken Tüketici Hakları Derneği, ‘almama hakkını’ gündeme getirdi.
9.03.2024 Ekonomi
Yeni girişimleri dünyaya açacak
Yeni girişimleri dünyaya açacak Türk Telekom Ventures’ın Girişim Hızlandırma Programı PİLOT’un yeni dönem başvuruları devam ederken, PİLOT programının girişimlere desteği de sürüyor.
7.03.2024 Ekonomi
Erdoğan'ın 'Çemberi tamamlamak üzereyiz' sözlerinin şifreleri... Türkiye'nin Irak planı ne?
Erdoğan'ın 'Çemberi tamamlamak üzereyiz' sözlerinin şifreleri... Türkiye'nin Irak planı ne? Kabine toplantısının ardından konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaz aylarını işaret ederek 'Irak sınırlarımızla ilgili meseleyi kalıcı olarak çözüme kavuşturmuş olacağız.' dedi. Peki Türkiye'nin bölgedeki planı ne? Bu kez hedef Irak'ta güvenli bölge mi? Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, milliyet.com.tr'ye değerlendirdi.
6.03.2024 Gündem
Ali Sami Yen'e hediye edildiği düşünülüyordu, Bitlis'te vatandaştan çıktı! Şimdi satışta...
Ali Sami Yen'e hediye edildiği düşünülüyordu, Bitlis'te vatandaştan çıktı! Şimdi satışta... Bitlis’te yaşayan Galatasaraylı Serhan Karataş isimli vatandaş, antikacıdan satın aldığı 15,5 santimetrelik Galatasaray’ın ilk logosunun olduğu zarf açacağını satışa çıkardı.
5.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sırp mevkidaşıyla görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sırp mevkidaşıyla görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic ile telefonda görüştü.
5.03.2024 Gündem
Türkiye-ABD ilişkilerinde yeni dönem! İbrahim Kalın'ın ardından Bakan Fidan da Washington'a gidiyor
Türkiye-ABD ilişkilerinde yeni dönem! İbrahim Kalın'ın ardından Bakan Fidan da Washington'a gidiyor İsveç'in NATO üyeliğinin TBMM'de onaylanması ve Türkiye'nin F-16 savaş uçağı ve modernizasyon kiti tedarikinin Kongre sürecinin tamamlanmasının ardından Türkiye ile ABD arasındaki diplomatik ilişkilerdeki hareketlilik dikkat çekici hale geldi. NATO müttefiki iki ülke arasında terör örgütleri FETÖ ve PKK'nın Suriye kolu YPG konusunda derin anlaşmazlıkların yanı sıra bir dizi işbirliği alanı da bulunuyor.
5.03.2024 Gündem
Meteoroloji’den yeni uyarı! Salı günü sağanak perşembe günü kar geliyor
Meteoroloji’den yeni uyarı! Salı günü sağanak perşembe günü kar geliyor Meteoroloji’den yeni hafta için uyarılar peş peşe geldi. Hava sıcaklıkları bu hafta düşüyor. Salı günü Marmara dahil birçok kentte sağanak görülecek. 8 kent için ise ‘risk var’ uyarısı yapıldı. Perşembe günü ise yurda giriş yapacak olan soğuk hava dalgası kar ve karla karışık yağmur yapacak. İşte istanbul dahil tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
3.03.2024 Gündem
Kırmızı ette üç farklı tarife! Fiyatlar semtten semte değişiyor
Kırmızı ette üç farklı tarife! Fiyatlar semtten semte değişiyor İstanbul'da et fiyatlarına gelen son zamlardan sonra market ve kasaplardaki fiyatlar da değişti. Et ve Süt Kurumu'nun da fiyatları göz önüne alındığında kentte kırmızı etin 3 farklı tarife üzerinden fiyatlandırıldığı görüldü.
3.03.2024 Ekonomi
Okul kantinlerinde yeni dönem! Haftanın bir günü satışına izin verildi
Okul kantinlerinde yeni dönem! Haftanın bir günü satışına izin verildi Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) ‘Sağlıklı Besleniyorum’ projesi kapsamında okul kantinlerinde çorba günü ve meyve günü düzenlenecek.
3.03.2024 Gündem
Yeniden aday olan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı projelerini açıkladı
Yeniden aday olan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı projelerini açıkladı Yeniden aday olan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, seçim çalışmaları kapsamında projelerini açıkladı. Projelerin anlatıldığı programın sonunda belediye meclis üyeleri de tanıtıldı. Programa AK Parti MYK üyeleri milletvekilleri, partilerin ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
2.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Dönem ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.