İhracata 'iç'ten destek
İhracata 'iç'ten destek Üçüncü kuşağın yönettiği Yeni İnci, 60 yıl önce iç giyimle başladığı yolculukta bugün 40 ülkeye ihracat yapıyor.
9.08.2023 Milliyet Executive
Spor kombinleri yeniden şekilleniyor
Spor kombinleri yeniden şekilleniyor Kuşaklar boyu iç giyimde fark yaratan ve güçlenerek büyüyen Yeni İnci, ev giyim ve pijama koleksiyonlarından sonra spor giyimde de iddiasını konuşturmaya hazırlanıyor.
Bir yılbaşı gecesi geleneği: Kırmızı
Bir yılbaşı gecesi geleneği: Kırmızı Yeni yıla şanslı girmek isteyenler için Yeni İnci'nin 2018 yılı koleksiyonunda yer alan göz alıcı kırmızı renkli ürünler...
26.12.2017 Stil
Şıklık ve konfor Yeni İnci'de
Şıklık ve konfor Yeni İnci'de Yeni İnci ile tepeden tırnağa şıklık ve konfor! Yeni İnci yeni koleksiyonuyla beklentileri karşılıyor.
26.10.2017 Stil
Ezilen sütyen görmek istemiyoruz!
Ezilen sütyen görmek istemiyoruz! Yeni İnci'nin sütyen koruma çantası ile artık sütyenler ezilmeden taşınacak, korunacak!
24.03.2016 Stil
Yeni İnci’den sonbaharda içinizi ısıtacak bir koleksiyon
Yeni İnci’den sonbaharda içinizi ısıtacak bir koleksiyon Türkiye’nin en büyük iç giyim markalarından biri olan Yeni İnci, sonbaharda içimizi ısıtacak bir koleksiyonla karşımıza çıkıyor.
Yeni İnci'nin yeni gözdesi: Nina Agdal
Yeni İnci'nin yeni gözdesi: Nina Agdal Yeni İnci markası, 2012/13 sonbahar-kış sezonu için hazırladığı katologda Nina Agdal ilie çalışmayı tercih etti.
3.12.2012 PembeNar