Editörün Seçtikleri Yeni İnci’den sonbaharda içinizi ısıtacak bir koleksiyon

Yeni İnci’den sonbaharda içinizi ısıtacak bir koleksiyon

08.10.2015 - 15:43 | Son Güncellenme:

Türkiye’nin en büyük iç giyim markalarından biri olan Yeni İnci, sonbaharda içimizi ısıtacak bir koleksiyonla karşımıza çıkıyor.

Yeni İnci’den sonbaharda içinizi ısıtacak bir koleksiyon

Kadın, erkek ve çocuklar için hazırlan polar pijama takımları, sonbahar ve kış aylarında huzur dolu ve mışıl mışıl bir uyku uyumamıza yardımcı oluyor.

Haberin Devamı

Türkiye’nin en büyük iç giyim markalarından biri olan Yeni İnci, sonbaharın serinliğini hissettiğimiz şu günlerde içimizi ısıtacak bir koleksiyonla karşımıza çıkıyor.

Kadın, erkek ve çocuklar için hazırlan polar pijama takımları, mışıl mışıl ve rahat bir uyku uyumamıza yardımcı olurken, farklı tarz ve tasarımlarıyla tüm zevklere hitap ediyor.

Uyku saati için Anne&Kız Pijama Takımları tam size göre

Gece yatarken kızıyla bir örnek giymek isteyen anneleri de unutmayan Yeni İnci, anne-kız 3’lü polar sabahlıklı takım ve anne-kız 2’li pijama takımıyla uyku saatini daha keyifli hale gelmesine yardımcı oluyor.

Yeni İnci’nin Sonbahar-Kış Pijama koleksiyonunda; tek polar sabahlıklar, penye üst, ekose dokuma alt 2’li pijama takımlar, penye üst, desenli dokuma alt 2’li pijama takımları ve nakış ve baskılarla detaylandırılmış 2’li takımlarıyla tüm zevklere hitap ediyor.

Haberin Devamı

Pijamalar: 69.90-89.90 TL aralığında.

Yazarlar