İhracat yolundaki son yenidünyalar yüz güldürüyor
İhracat yolundaki son yenidünyalar yüz güldürüyor Türkiye'nin yaş sebze ve meyve üretiminde önemli merkezlerinden olan Mersin'de yenidünya bahçelerinde sezonun son meyveleri hasat ediliyor.
25.05.2023 Ekonomi
Örtü altında “yenidünya” hasadı başladı... Kilosu 200 TL'den satıldı
Örtü altında “yenidünya” hasadı başladı... Kilosu 200 TL'den satıldı Türkiye’nin yaş sebze ve meyve üretiminde önemli merkezlerinden olan Mersin’de örtü altında turfanda yenidünya meyvesinin hasadı yapıldı, ilk hasadın kilogramı temsili olarak 200 TL’den alıcı buldu.
4.04.2022 Haberler
"Tiyatro yapma pratiğimizi tamamen yeniden kurgulamamızın gerektiği bir dönemdeyiz"
"Tiyatro yapma pratiğimizi tamamen yeniden kurgulamamızın gerektiği bir dönemdeyiz" Koronavirüs salgını hayatının her alanını olduğu gibi sanatı da çok olumsuz bir şekilde etkiledi. Aylardır izleyici ile ya hiç ya da çok kısıtlı bir şekilde bir araya gelebilen tiyatro dünyasında bu süreçte büyük sorunlarla karşı karşıya. İşte böylesi bir dönemde YeniPerform, YeniMetin ve YeniDünya, adını taşıyan alanlarla sanatseverlerin karşısına çıkan GalataPerform Genel Sanat Yönetmeni Yeşim Özsoy ile koronavirüs sürecinden tiyatro ve sanatın genel durumu ile ürettikleri bu çalışmalarla gelecek projelerini konuştur.
22.12.2020 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri