Yerleri

Yerleri

Son dakika yerleri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yerleri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yerleri haber sayfamızda...

Yerleri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 21.263 yerleri haberi bulunmuştur.
2024'ün YKS sınav yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 YKS sınav giriş belgesi açıklandı mı, nasıl öğrenilir?
2024'ün YKS sınav yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 YKS sınav giriş belgesi açıklandı mı, nasıl öğrenilir? YKS başvuru işlemleri tamamlandı. 2024 Yılındaki üniversite sınavı YKS'ye hazırlanan adaylar, sınava nerede katılım sağlayacağını merak ediyor. Üniversite adayları, YKS sınav yerleri ne zaman açıklanacak, YKS sınav giriş belgesi açıklandı mı, nasıl öğrenilir? İşte YKS ile ilgili son güncel durum
25.04.2024 Bilgi Rehberi
Emre Belözoğlu'ndan eleştirilere cevap! 'Bir lağım çukuru'
Emre Belözoğlu'ndan eleştirilere cevap! 'Bir lağım çukuru' Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Beşiktaş ile berabere kalan Ankaragücü'nde teknik direktör Emre Belözoğlu açıklamalarda bulundu.
23.04.2024 Ankaragücü
Yargı dizisinin minik oyuncuları: Yargı dizisinde en çok o sahnede zorlandık
Yargı dizisinin minik oyuncuları: Yargı dizisinde en çok o sahnede zorlandık Milliyet’in bu hafta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı özel konukları Kanal D'nin ilgiyle izlenen Yargı dizisinin minik oyuncuları oldu. Canlandırdıkları Mercan ve Elif karakteriyle seyircilerin hayranlıkla izlediği Eylül Uğuz ve Gece Işık Demirel hem oyunculuğa nasıl başladıklarını anlattı hem de Yargı dizisiyle ilgili merak edilen soruları yanıtladı.
23.04.2024 Gündem
Dünyaca ünlü Van kedilerinde büyük artış
Dünyaca ünlü Van kedilerinde büyük artış Farklı göz renkleri, bembeyaz tüyleriyle ünü ülke sınırlarını aşan Van kedileri, koruma altında oldukları Van Kedi Villası’nda özenle bakılıyor.
23.04.2024 Gündem
BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi tatil mi? Üniversiteler, okullar, iş yerleri resmi tatil mi?
BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi tatil mi? Üniversiteler, okullar, iş yerleri resmi tatil mi? Bu yılın resmi tatiller listesi merakla araştırılıyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na kısa bir süre kala o gün hakkında araştırmalar da artıyor. Özellikle öğrenciler ve çalışanların gündemine oturan 23 Nisan resmi tatil mi sorusu yoğun ilgi görüyor. Peki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda okullar, üniversiteler tatil mi, iş yerleri açık mı, kapalı mı olacak?
23.04.2024 Bilgi Rehberi
MSB MAYIS ASKERLİK YERLERİ ne zaman, hangi gün belli olur? 2024 sınıflandırma sonuçları sorgulama! MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri
MSB MAYIS ASKERLİK YERLERİ ne zaman, hangi gün belli olur? 2024 sınıflandırma sonuçları sorgulama! MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri Askerlik vazifesini yerine getirecek gençler, Mayıs 2024 sınıflandırma sonuçlarını bekliyor. Celp ve sevk tarihlerini sorgulayan yükümlüler, yedek subay aday adayı, yedek astsubay aday adayı ile er statüsünde vazifelerini yerine getiriyor olacak. MSB tarafından mayıs celp yerleri ne zaman açıklanacak?
21.04.2024 Bilgi Rehberi
Antalya'da turistlere özel karşılama
Antalya'da turistlere özel karşılama Turizmde yeni rekor hedefleyen Antalya'da ören yerlerini ziyaret eden turistler, kırmızı karanfillerle karşılandı. Türkiye'ye 4'üncü kez geldiğini belirten Karmen Peralta, "Çok güzeldi. Çiçekli karşılama da kraliçe gibi hissettirdi" dedi.
21.04.2024 Ekonomi
“Dizilerde yokum, çünkü istediğim roller gelmiyor”
“Dizilerde yokum, çünkü istediğim roller gelmiyor” Ebru Cündübeyoğlu ile ilk röportajı yaptığım 90’lı yıllarda Uludağ Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nü bitirmek üzereydi, bunun için alttan bir dersi geçmesi şarttı.
20.04.2024 Pazar
Her yerde aranıyordu! Tarihi yerleri gezerken bulundu
Her yerde aranıyordu! Tarihi yerleri gezerken bulundu Mardin'in Kızıltepe ilçesinde okuldan çıktıktan sonra ailesinin kendisinden haber alamadığı 7’nci sınıf öğrencisi Meryem Ç. (16), arkadaşlarıyla kent merkezindeki tarihi yerleri gezdiği sırada bulunarak, ailesine teslim edildi.
20.04.2024 Gündem
"Sera ürünlerinde fiyatlar düşüyor"
"Sera ürünlerinde fiyatlar düşüyor" Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, "Sebze seracılığının yoğun olarak yapıldığı Antalya ve Mersin illerinde bulunan Ziraat Odalarımızdan alınan bilgilere göre, bayram sonrasında örtü altı sebze ürünlerinde önemli fiyat düşüşleri görülüyor" dedi.
20.04.2024 Ekonomi
ATA AÖF sınav giriş belgesi açıklandı! 2024 ATA AÖF sınav giriş yerleri için belge nasıl alınır? İşte ATA AÖF sınav takvimi ve sınav giriş belgesi alma ekranı
ATA AÖF sınav giriş belgesi açıklandı! 2024 ATA AÖF sınav giriş yerleri için belge nasıl alınır? İşte ATA AÖF sınav takvimi ve sınav giriş belgesi alma ekranı ATA AÖF sınav takvimi ve sınav giriş belgesi belli oldu. 2024 Bahar Dönemi ATA AÖF sınavları için hem sınav tarihleri hem de sınav yerleri merak konusu oldu. Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi öğrencileri, ATA AÖF sınav giriş belgesi 2024 nasıl, nereden alınır? ATA AÖF Bahar Dönemi vize ve final sınavları ne zaman? sorularını araştırıyor.
20.04.2024 Bilgi Rehberi
Türkiye ile Irak arasında bir ilk! Erdoğan'ın ziyaretinin perde arkası
Türkiye ile Irak arasında bir ilk! Erdoğan'ın ziyaretinin perde arkası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kritik Irak ziyaretinin iki ayağı olacak. CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, Erdoğan'ın ziyaretinin detaylarını aktardı.
19.04.2024 Gündem
SIRADAKİ TATİL HABERLERİ 📌 23 NİSAN OKULLAR TATİL Mİ? 🎈 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi tatil mi sayılıyor? Okuyanlar ve çalışanlar 23 Nisan 2024 Salı günü izinli mi?
SIRADAKİ TATİL HABERLERİ 📌 23 NİSAN OKULLAR TATİL Mİ? 🎈 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi tatil mi sayılıyor? Okuyanlar ve çalışanlar 23 Nisan 2024 Salı günü izinli mi? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili araştırmalar başladı. Bu yıl hafta içine denk gelmesiyle birlikte gündeme gelen 23 Nisan resmi tatil mi? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda okullar, üniversiteler ve iş yerleri resmi tatil mi? İşte 2024 Resmi tatiller takviminde 23 Nisan var mı, yok mu sorusunun cevabı...
19.04.2024 Bilgi Rehberi
YKS 2024 NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? ÖSYM GİRİŞ YKS sınav giriş yerleri belli oldu mu, nasıl sorgulanır?
YKS 2024 NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? ÖSYM GİRİŞ YKS sınav giriş yerleri belli oldu mu, nasıl sorgulanır? YKS Üniversite Sınavı için zaman daralıyor. Üniversite sınavına girecek milyonlarca öğrenci sınav tarihlerini bekliyor. ÖSYM YKS tarihlerini ve sınav giriş saatlerini yayınladı. Peki, 2024 YKS ne zaman yapılacak? İşte YKS ile ilgili ayrıntılar.
19.04.2024 Bilgi Rehberi
İstiklal Caddesi'nde yeni tramvaylar test sürüşüne başladı! Beğenen de var beğenmeyen de
İstiklal Caddesi'nde yeni tramvaylar test sürüşüne başladı! Beğenen de var beğenmeyen de Beyoğlu’nda 1990 yılından beri Taksim - Tünel arasında hizmet veren nostaljik tramvaylar yerine kullanılacak akülü nostaljik tramvay test sürüşüne çıktı.
19.04.2024 Haberler
İstiklal Caddesi'nde yeni tramvaylar test sürüşüne başladı! Beğenen de var beğenmeyen de
İstiklal Caddesi'nde yeni tramvaylar test sürüşüne başladı! Beğenen de var beğenmeyen de Beyoğlu’nda 1990 yılından beri Taksim - Tünel arasında hizmet veren nostaljik tramvaylar yerine kullanılacak akülü nostaljik tramvay test sürüşüne çıktı.
19.04.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya CNN Türk'te: Çalışmalar sürüyor, can kaybı yok
Bakan Yerlikaya CNN Türk'te: Çalışmalar sürüyor, can kaybı yok İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya CNN Türk'e yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: Saha taraması ile ilgili bütün yerleşim yerleri taranıyor. Yapılan her ihbar ile ilgili yerlere ulaşılıyor. Şu an için bir can kaybı ve yaralanma yok. 2 katlı daha önce kullanılmadığı ifade edilen bir ev yıkıldı. AFAD Başkanımız yolda, bölgeye geçiyor.
18.04.2024 Haberler
Yanmış halde bulunmuştu! Korkunç iddia: Böbreği çalındı
Yanmış halde bulunmuştu! Korkunç iddia: Böbreği çalındı Adli Tıp İhtisas Kurulu, Zonguldak’ta yanmış halde cesedi bulunan, kaçak maden ocağının işçisi Afganistan uyruklu Vezir Mohammed Nourtani'nin (50) otopsi raporunda ‘İleri derece yanık nedeniyle mide, sol böbrek, pankreas ve bağırsaklar tefrik edilemedi’ ifadelerine yer verdi.
18.04.2024 Gündem
Göçmen kuşlarla Afrika'dan geldi! Ölümcül tehlike Türkiye'de
Göçmen kuşlarla Afrika'dan geldi! Ölümcül tehlike Türkiye'de Uzman veteriner hekim ve kuş gözlemcisi Gökçe Coşkun, Afrika'dan göç eden doğu cılıbıtı kuşunda kene tespit edildiğini söyledi. Coşkun, "Doğu cılıbıtı, Güney Afrika'dan Hazar Denizi'ne, hatta Finlandiya'ya kadar görülebiliyor. Göç ederken üzerindeki bu kene de onunla göç ediyor" dedi.
18.04.2024 Gündem
AUZEF SINAV TARİHLERİ 2024? Bahar Dönemi AUZEF ara dönem vize sınavları ne zaman, sınav yerleri belli oldu mu?
AUZEF SINAV TARİHLERİ 2024? Bahar Dönemi AUZEF ara dönem vize sınavları ne zaman, sınav yerleri belli oldu mu? AUZEF sınav tarihleri, İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi öğrencileri tarafından merak ediliyor. AUZEF sınav takvimi belli oldu. Güz Dönemi sınavları için geri sayım başlamışken "AUZEF'in Bahar Dönemi sınavları ne zaman? 2024 AUZEF sınav giriş belgesi açıklandı mı?" soruları araştırılıyor. İşte AUZEF son güncel durum...
16.04.2024 Bilgi Rehberi
BURSLULUK SINAVI GİRİŞ BELGESİ 2024: İOKBS Bursluluk sınav yerleri açıklandı mı? İOKBS bursluluk sınav tarihi ne zaman?
BURSLULUK SINAVI GİRİŞ BELGESİ 2024: İOKBS Bursluluk sınav yerleri açıklandı mı? İOKBS bursluluk sınav tarihi ne zaman? İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) 5, 6, 7, 8, hazırlık sınıfı, 9, 10 ve 11’inci sınıflara yönelik gerçekleştirilen sınav için araştırmalar arttı. Sınava az bir zaman kala adayların odak noktası sınav giriş yerleri oldu. İOKBS Bursluluk sınav yerleri açıklandı mı? İOKBS bursluluk sınav tarihi ne zaman? Bursluluk sınav giriş belgesi ile ilgili detaylar içeriğimizde…
16.04.2024 Bilgi Rehberi
MEB 2024: LGS NE ZAMAN? Liselere Geçiş Sistemi LGS sınav giriş yerleri açıklandı mı? LGS sınav tarihi ve saati
MEB 2024: LGS NE ZAMAN? Liselere Geçiş Sistemi LGS sınav giriş yerleri açıklandı mı? LGS sınav tarihi ve saati Liselere Geçiş Sistemi LGS için geri sayım başladı. Liseye geçecek 8. sınıf öğrencilerin katıldığı LGS tarihi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenmişti. 2024 LGS başvuru kılavuzunun yayımlanmasıyla birlikte başvuru işlemleri sona erdi. Peki, LGS ne zaman, hangi ayda uygulanacak? LGS saat kaçta olacak?
16.04.2024 Bilgi Rehberi
İsrail'e ihracat kısıtlaması hakkında açıklama
İsrail'e ihracat kısıtlaması hakkında açıklama Ticaret Bakanlığı sosyal medya hesabından İsrail'e ihracat kısıtlaması ile ilgili açıklama metni yayımladı.
16.04.2024 Uzmanpara
Ticaret Bakanlığı’ndan İsrail'e ihracat kısıtlaması hakkında açıklama
Ticaret Bakanlığı’ndan İsrail'e ihracat kısıtlaması hakkında açıklama Ticaret Bakanlığı sosyal medya hesabından İsrail'e ihracat kısıtlaması ile ilgili açıklama metni yayımladı.
16.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yerleri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.