Yerli Otomobil Özellikleri

Yerli Otomobil Özellikleri

Son dakika yerli otomobil özellikleri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yerli otomobil özellikleri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yerli otomobil özellikleri haber sayfamızda...

Yerli Otomobil Özellikleri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 146 yerli otomobil özellikleri haberi bulunmuştur.
Voltaj yükselecek! Ortalama 10 gün...
Voltaj yükselecek! Ortalama 10 gün... Elektrikli otomobil pazarında satılan model sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor. 2020’den itibaren elektrikli model sayısı artacak. Ancak asıl rekabet 2022’de yollara çıkacak doğuştan elektrikli yerli otomobille yaşanacak
4.01.2020 Ekonomi
Yerli otomobil fiyatları belli oldu mu? Yerli otomobil sipariş talebi...
Yerli otomobil fiyatları belli oldu mu? Yerli otomobil sipariş talebi... Yerli otomobil tanıtımının ardından yerli otomobil ile ilgili ayrıntılar merakla araştırılıyor. Özellikleri ile göz dolduran yerli otomobilin fiyatları belli oldu mu? Yerli otomobil için şimdiden sipariş talepleri yağıyor. Peki, yerli otomobil için ön sipariş veriliyor mu? TOGG sosyal medya hesabından konu ile ilgili açıklamada bulundu. İşte yerli otomobil özellikleri ve ön sipariş ile ilgili yapılan açıklama.
2.01.2020 Ekonomi
Yerli otomobil fiyatı ne kadar? Yerli otomobilin farkı nedir? Yerli otomobil ne zaman satışa çıkacak? İşte özellikleri...
Yerli otomobil fiyatı ne kadar? Yerli otomobilin farkı nedir? Yerli otomobil ne zaman satışa çıkacak? İşte özellikleri... Türkiye'nin gündemine oturan ve günlerdir ilgiyle araştırılan yerli otomobil haberleri merakla okunmaya devam ediyor. Türkiye'nin otomobil heyecanı tüm yurdumuzu sardı. Yerli otomobil araştırmasında bulunan vatandaşlar, yerli otomobil fiyatı ve özellikleri hakkında bilgi almak istiyor. Peki yerli otomobil fiyatı ne kadar? Yerli otomobilin farkı nedir? İşte yerli otomobil özellikleri haberimizde...
29.12.2019 Gündem
Yerli otomobil özellikleri neler? İsmi açıklandı mı? Fiyatı ne kadar?
Yerli otomobil özellikleri neler? İsmi açıklandı mı? Fiyatı ne kadar? Yerli otomobil dün tanıtıldı ve etkisi hala sürüyor. Türkiye dün tarihi bir ana şahitlik ederken şimdi yerli otomobilin ismi, özellikleri ve fiyatı merak ediliyor. İşte konuya dair bilgiler...
28.12.2019 Gündem
Yerli otomobil fiyat belli oldu mu, yerli otomobil ne zaman çıkacak? İşte yerli otomobil resmi
Yerli otomobil fiyat belli oldu mu, yerli otomobil ne zaman çıkacak? İşte yerli otomobil resmi Yerli otomobil tanıtımı gerçekleşti. Markası, patenti ve tasarımıyla yerli üretim olan Türkiye'nin otomobili görkemli bir törenle tanıtıldı. Yerli otomobil ile ilgili detaylar merak ediliyor. Yerli otomobil fiyatı belli oldu mu? Yerli otomobil ne zaman çıkıyor? TOGG CEO'su Mehmet Gürcan Karakaş yerli otomobil ile ilgili detayları anlattı. İşte yerli otomobil resmi.
28.12.2019 Gündem
Son dakika! TOGG CEO'su Mehmet Gürcan Karakaş'tan yerli otomobilin fiyatı hakkında flaş açıklama...
Son dakika! TOGG CEO'su Mehmet Gürcan Karakaş'tan yerli otomobilin fiyatı hakkında flaş açıklama... CNN Türk'te Hakan Çelik'in sunduğu Hafta Sonu programına katılan TOGG CEO'su Mehmet Gürcan Karakaş, yerli otomobilin özelliklerini ve üretim sürecini anlattı. CEO Karakaş tasarım detaylarını anlatırken aracın marka adıyla ilgili, "Önümüzdeki senenin ortasında markanın adı belli olacak. 150 isim içinde seçeceğiz." ifadelerini kullandı. Karakaş, yerli otomobilin fiyatıyla ilgili de flaş açıklamalarda bulundu.
28.12.2019 Gündem
Yerli otomobil nefes kesti! Çok konuşulacak 'Pars' ve 'Kurt' detayı
Yerli otomobil nefes kesti! Çok konuşulacak 'Pars' ve 'Kurt' detayı Türkiye’nin 60 yıllık hayali gerçek oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katıldığı törenle tanıtılan Türkiye’nin Otomobili büyük beğeni topladı. İlk araç 2022’de banttan inecek. Büyük beğeni toplayan yerli oto ‘doğuştan elektrikli’. 300 ve 500 kilometre menzil opsiyonlarına sahip Türkiye’nin Otomobili, 30 dakikanın altında hızlı şarj ile yüzde 80 doluluğa ulaşıyor. Araç 200 beygir güç ile 7.6 saniye, 400 beygir güç ile de 4.8 saniye altında 0-100 km/s hızlanabilecek. CNN Türk'te Hakan Çelik'in sunduğu Hafta Sonu programına katılan TOGG CEO'su Mehmet Gürcan Karakaş aracın tasarımıyla ilgili olarak "Aracı güçlü bir hayvana benzettik. Pars ve kurt, güçlü bir kedi tasarımı yaptık." dedi.
28.12.2019 Ekonomi
TOGG açılımı ne oluyor? Yerli otomobil fiyatı - özellikleri - adı nedir? Yerli otomobil ne zaman satışa sunulacak?
TOGG açılımı ne oluyor? Yerli otomobil fiyatı - özellikleri - adı nedir? Yerli otomobil ne zaman satışa sunulacak? Türkiye'nin ilk yerli otomobili bugün tanıtıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı törenle tanıtımı yapılan yerli otomobil ülke gündemine bomba gibi düştü. Milyonlarca vatandaş yerli otomobil için arayışa geçti. Yerli otomobil hakkında merak edilenleri haberimizde derledik. Yerli otomobil fiyatı ne kadar? Yerli otomobil özellikleri nelerdir? Yerli otomobilin adı nedir? Yerli otomobil ne zaman satışa sunulacak? İşte yerli otomobil hakkında merak edilen her şey...
27.12.2019 Gündem
Yerli otomobil nerede üretilecek? Yerli otomobil fiyatı - Yerli otomobil özellikler nedir?
Yerli otomobil nerede üretilecek? Yerli otomobil fiyatı - Yerli otomobil özellikler nedir? Son dakika gündem haberlerinin arasında yer alan ve milyonlarca vatandaşın ilgisini çeken yerli otomobil ile ilgili haberler araştırılmaya devam ediyor. Yerli otomobil yapımı hakkında bilgi almak isteyenler, yerli otomobil nerede yapılacak? Yerli otomobil üretim fabrikası nerede? sorularına ağırlık veriyor. Peki yerli otomobilin fiyatı ne kadar? Yerli otomobilin özellikleri nelerdir? İşte yerli otomobil imalat yeri hakkında bilgiler...
27.12.2019 Gündem
Son Dakika: Yerli otomobil ismi (adı) açıklandı mı? Yerli otomobil fiyatı ne kadar? (CANLI YAYIN)
Son Dakika: Yerli otomobil ismi (adı) açıklandı mı? Yerli otomobil fiyatı ne kadar? (CANLI YAYIN) Türkiye için tarihi bir gün... Yerli otomobil ilk kez görücüye çıkıyor. Bu tarihi ana şahit olmak isteyenler canlı şekilde takip etmek isterken "Yerli otomobil ismi (adı) belli oldu mu? Yerli otomobil fiyatı ne kadar?" sorularına da yanıt arıyor.
27.12.2019 Gündem
Son dakika | Yerli otomobil tanıtım günü - İşte yerli otomobilin ilk görüntüsü
Son dakika | Yerli otomobil tanıtım günü - İşte yerli otomobilin ilk görüntüsü Son dakika haberleri... Yerli otomobil tanıtımı canlı yayında yapıldı. İlk otomobil girişimi Devrim'den 58 yıl sonra tüm hakları Türkiye'ye ait olan yeni yerli araç Gebze'de düzenlenen törenle tanıtıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bugün tarihi bir güne, Türkiye'nin 60 yıllık rüyasının gerçeğe dönüşmesine şahitlik ediyoruz." dedi.
27.12.2019 Ekonomi
Dünya çikolata krizinde!
Dünya çikolata krizinde! Çikolatanın hammaddesi kakaonun fiyatındaki artış piyasayı etkiliyor. Türkiye’de ihracatçılar durumu incelerken bayram öncesi çikolata alışverişi öne çekildi. Dünyada ise Paskalya için küçülen ebatlar ve yükselen fiyatlar dikkat çekiyor.
30.03.2024 Ekonomi
Seyir halindeki lüks otomobil cayır cayır yandı
Seyir halindeki lüks otomobil cayır cayır yandı Bursa Gemlik seyir halindeki lüks otomobil bir anda alev aldı. Alev alev yanan otomobilden sürücü canını son anda kurtardı.
29.03.2024 Gündem
Togg’un yeni sedan modelinin görücüye çıkacağı tarih belli oldu
Togg’un yeni sedan modelinin görücüye çıkacağı tarih belli oldu TOGG'un X platformu üzerinden paylaştığı yeni modelinin tanıtım videosu sosyal medyada büyük ilgi gördü. Peki yeni model ne zaman görücüye çıkacak? Türkiye'deki elektrikli araç piyasası ne durumda? İşte detaylar...
8.01.2024 Ekonomi
Togg'dan heyecanlandıran paylaşım! Sosyal medya konuşuyor
Togg'dan heyecanlandıran paylaşım! Sosyal medya konuşuyor Togg'un merakla beklenen sedan modelinden ilk görüntüler paylaşıldı. Sosyal medya hesabından paylaşılan görüntüler büyük beğeni aldı.
7.01.2024 Ekonomi
TOGG için motor üretmeyi hedefliyor
TOGG için motor üretmeyi hedefliyor Joyce Teknoloji CEO’su Eren Efe Erkan, yerli L7 sınıf elektrikli araç üreticilerinin motorlarını teslim ettiklerini dile getirdi, “Sıradaki hedefimiz yerli ve milli otomobil TOGG için ürün geliştirmek” dedi.
9.12.2023 Ege
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türk özlenen, yolu gözlenendir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türk özlenen, yolu gözlenendir İhracatını en hızlı artıran 3. ülkenin Türkiye olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Yüzyılı'nın önemine dikkat çekerek 'Türkiye Yüzyılı hedefiyle çıktığımız bu kutlu yolculukta menzile ulaşmak için daha fazla çalışmaktan başka seçeneğimiz bulunmuyor.' dedi. 'Türkiye, zor zamanlarda sığınılacak güvenli yuva demektir.' diyen Erdoğan, 'Türk ise, özlenen, yolu gözlenendir' ifadelerini kullandı.
24.11.2023 Gündem
Bakan Dönmez Eskişehir'de sanayicilerle bir araya geldi! Togg'a yoğun ilgi
Bakan Dönmez Eskişehir'de sanayicilerle bir araya geldi! Togg'a yoğun ilgi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, iş dünyasının özellikle pandemi sonrasında küresel piyasalardaki ham madde fiyat artışları ve enerji fiyat artışlarından maalesef uzun dönem olumsuz olarak etkilendiğini ifade ederek, "Ancak son 2 çeyrektir gerek ham madde fiyatlarındaki gerileme gerekse enerji fiyatlarındaki gerilemeler, nispeten maliyet kontrolü açısından olumlu seviyelere doğru getirmiş durumda. Biz de özellikle sanayicimiz ile büyük tüketicilerimizin enerji maliyetlerinin uluslararası rekabet gücünü olumsuz etkilemeyecek şekilde makul seviyelere çekilmesi için elimizden gelen hayreti gösterdik" dedi.
15.04.2023 Ekonomi
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TOGG ile Esenler sokaklarını gezdi
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TOGG ile Esenler sokaklarını gezdi Esenler'de yerli ve milli otomobil olan TOGG ile şehir turu atan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu liderlik, ortaya koyduğu irade nasıl bir sonuçla tecelli ediyor görüyoruz" dedi.
13.04.2023 Haberler
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TOGG ile Esenler sokaklarını gezdi
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TOGG ile Esenler sokaklarını gezdi Esenler'de yerli ve milli otomobil olan TOGG ile şehir turu atan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu liderlik, ortaya koyduğu irade nasıl bir sonuçla tecelli ediyor görüyoruz" dedi.
13.04.2023 Gündem
Aliyev, yerli otomobil Togg'u yarın teslim alıyor
Aliyev, yerli otomobil Togg'u yarın teslim alıyor Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’e yarın teslim edilecek.
3.04.2023 Dünya
Yerli otomobil TOGG'a kardeş geliyor! Tasarımı dikkat çekti
Yerli otomobil TOGG'a kardeş geliyor! Tasarımı dikkat çekti Bursa'nın İnegöl ilçesinde altı sanayicinin bir araya gelerek oluşturduğu elektrikli otomobil projesi Amperino'nun yeni tasarımı dikkat çekti.
28.03.2023 Ekonomi
TOGG'dan ön sipariş açıklaması: Başvuru sayısı belli oldu
TOGG'dan ön sipariş açıklaması: Başvuru sayısı belli oldu Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) ön sipariş süreci geçtiğimiz haftalarda başlamıştı. TOGG'un resmi Twitter hesabı üzerinden ön siparişe ilişkin son açıklama geldi.
24.03.2023 Ekonomi
TOGG BAŞVURU nasıl yapılır, ön sipariş ücreti ne kadar? Yerli otomobil TOGG T10X kura çekimi ne zaman, özellikleri ve modelleri nedir? TOGG fiyat listesi
TOGG BAŞVURU nasıl yapılır, ön sipariş ücreti ne kadar? Yerli otomobil TOGG T10X kura çekimi ne zaman, özellikleri ve modelleri nedir? TOGG fiyat listesi TOGG T10X için ön sipariş süreci başladı. Yerli otomobil TOGG, moddelleri, renkleri, menzilleri gibi tüm detaylar açıklandı. Togg’un C Segment SUV modeli olan T10X fiyat listesi paylaşıldı. TOGG'un resmi sitesi ve uygulamalardan TOGG T10X ön sipariş başvurusu yapılıyor. Peki, TOGG ön sipariş nasıl verilir? İşte, adım adım TOGG ön siparişi...
16.03.2023 Bilgi Rehberi
TOGG rekabeti nasıl etkileyecek? İşte rakiplerine göre en büyük avantajı
TOGG rekabeti nasıl etkileyecek? İşte rakiplerine göre en büyük avantajı Türkiye'nin doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı Togg T10X, çekiliş yöntemiyle belirlenecek kullanıcılarıyla yıl boyunca buluşacak. Peki Togg fiyatıyla araç piyasasındaki rekabeti nasıl etkileyecek? İşte detaylar...
15.03.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yerli Otomobil Özellikleri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.