Yeşil Bölge

Yeşil Bölge

Son dakika yeşil bölge haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yeşil bölge gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yeşil bölge haber sayfamızda...

Yeşil Bölge

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.388 yeşil bölge haberi bulunmuştur.
AFP: Erdoğan ABD Dışişleri Bakanı'nı küçümseyip ücra kuzeydoğuya seyahat ediyor
AFP: Erdoğan ABD Dışişleri Bakanı'nı küçümseyip ücra kuzeydoğuya seyahat ediyor 'Blinken Ankara'da Türkiye'nin öfkesini yatıştırmayı deniyor' başlıklı bir analiz yayımlayan uluslararası haber ajansı, savaşın kuvvetli bir dış politikaya sahip ve Orta Doğu'daki çatışmalardan gözünü ayırmayan NATO üyesi Türkiye ile ABD arasındaki ilişkilerde geniş yankı bulma tehdidi barındırdığını yazdı.
6.11.2023 Dünya
Blinken, Türkiye’ye geldi
Blinken, Türkiye’ye geldi ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, dün gece Türkiye’ye geldi. Blinken’i Ankara’da Esenboğa Havalimanı’nda Türkiye’nin ABD Büyükelçisi Jeff Flake karşıladı.
6.11.2023 Gündem
Blinken’dan sürpriz ziyaret
Blinken’dan sürpriz ziyaret ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Orta Doğu turu çerçevesinde İsrail ve Ürdün ziyaretlerinin ardından sürpriz ziyaretlerine devam ediyor.
6.11.2023 Dünya
ABD Dışişleri Bakanı Blinken’dan Irak’a sürpriz ziyaret
ABD Dışişleri Bakanı Blinken’dan Irak’a sürpriz ziyaret ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nin (GKRY) ardından bir sürpriz ziyarette Irak’a düzenledi.
5.11.2023 Haberler
ABD Dışişleri Bakanı  Blinken'dan sürpriz ziyaret! Yeşil Bölge'ye gitti
ABD Dışişleri Bakanı Blinken'dan sürpriz ziyaret! Yeşil Bölge'ye gitti ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Orta Doğu turu çerçevesinde İsrail ve Ürdün ziyaretlerinin ardından sürpriz ziyaretlerine devam ediyor.
5.11.2023 Dünya
Gangsterlikten müzisyenliğe
Gangsterlikten müzisyenliğe “Rheingold/Ren Altını” gerçek ama sıra dışı bir yaşam öyküsünden yola çıkan, Scorsese ile Tarantino’yu anımsatan ve Fatih Akın’ın kendi tarzını yansıtan sürükleyici bir suç ve müzik macerası.
7.07.2023 Kültür Sanat
Irak'ta yeni Başbakan Sudani göreve başladı
Irak'ta yeni Başbakan Sudani göreve başladı Irak Meclisinden güvenoyu alan Başbakan Muhammed Şiya Sudani, yeni görevine resmen başladı.
28.10.2022 Dünya
Irak meclisinden Sudani hükümetine güvenoyu
Irak meclisinden Sudani hükümetine güvenoyu Irak’ta Muhammed Şiya Sudani’nin başkanlığında kurulan hükümet mecliste yapılan oylama ile güvenoyunu aldı.
27.10.2022 Dünya
Kabil'de DEAŞ operasyonu: 6 ölü
Kabil'de DEAŞ operasyonu: 6 ölü Afganistan'ın başkentinde terör örgütüne yönelik operasyonu duyuran Taliban, öldürülenlerin Kabil'i kana bulayan son saldırıda yer aldığını belirtiyor.
22.10.2022 Dünya
Irak’ın yeni cumhurbaşkanı Abdüllatif Reşit oldu
Irak’ın yeni cumhurbaşkanı Abdüllatif Reşit oldu Irak Meclisinde yapılan cumhurbaşkanlığı seçiminde kazanan Abdüllatif Reşit oldu.
13.10.2022 Dünya
Irak'ta Yeşil Bölge'ye füze saldırısı
Irak'ta Yeşil Bölge'ye füze saldırısı Irak’ın başkenti Bağdat’ta hükümet binalarının ve yabancı misyon temsilciliklerinin bulunduğu Yeşil Bölge'ye füze saldırısı gerçekleştirildiği bildirildi.
13.10.2022 Dünya
Afganistan’da İçişleri Bakanlığı yerleşkesindeki camide patlama: 4 ölü, 25 yaralı
Afganistan’da İçişleri Bakanlığı yerleşkesindeki camide patlama: 4 ölü, 25 yaralı Afganistan’ın başkenti Kabil’de bulunan İçişleri Bakanlığı yerleşkesinin içerisindeki camide meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti, 25 kişi yaralandı.
5.10.2022 Dünya
Irak’ta Yeşil Bölge yakınlarında iş makinalı protesto
Irak’ta Yeşil Bölge yakınlarında iş makinalı protesto Irak’ta meclisin 2 ay aradan sonra yaptığı ilk oturumu sırasında patlak veren protestolarda, göstericiler iş makinası ile Yeşil Bölge’ye giden Cumhuriyet Köprüsü üzerinde kurulan beton barikatları yıkmaya çalıştı.
28.09.2022 Haberler
Kabil'de camide patlama
Kabil'de camide patlama Afganistan'ın başkentini siyah dumanlara boğan patlama, cuma namazı çıkışı sırasında gerçekleşti. Polis, can kaybı veya yaralıların olduğunu bildiriyor.
23.09.2022 Dünya
Irak’ta Yeşil Bölge’de çıkan olaylarda ölenler için şehit sayılacak
Irak’ta Yeşil Bölge’de çıkan olaylarda ölenler için şehit sayılacak Irak hükümeti, 30 Ağustos’ta başkent Bağdat’taki Yeşil Bölge’de çıkan olaylarda hayatlarını kaybedenlere “şehit” imtiyazı verirken, yaralılara ise tazminat ödemeyi kararlaştırdı.
6.09.2022 Dünya
Irak Meclisi’nin feshedilmesi davası ertelendi
Irak Meclisi’nin feshedilmesi davası ertelendi Irak Yüksek Yargı Konseyi, Sadr Grubu lideri Mukteda Sadr'ın meclisin feshedilmesi talebinin değerlendirileceği davayı 7 Eylül'e erteledi.
1.09.2022 Dünya
Basra'da iki grup arasında çatışma: 5 ölü
Basra'da iki grup arasında çatışma: 5 ölü Irak’ın güneyindeki Basra kentinde Mukteda Sadr liderliğindeki Sadr Grubu’na bağlı Saraya es-Selam ile Kays el-Hazali liderliğindeki Asaib Ehlilhak Hareketi arasında çıkan çatışmada 5 kişi hayatını kaybetti.
1.09.2022 Haberler
Basra'da iki grup arasında çatışma: 5 ölü
Basra'da iki grup arasında çatışma: 5 ölü Irak’ın güneyindeki Basra kentinde Mukteda Sadr liderliğindeki Sadr Grubu’na bağlı Saraya es-Selam ile Kays el-Hazali liderliğindeki Asaib Ehlilhak Hareketi arasında çıkan çatışmada 5 kişi hayatını kaybetti.
1.09.2022 Dünya
Türkmenler tedirgin! Irak hala barut fıçısı gibi
Türkmenler tedirgin! Irak hala barut fıçısı gibi Irak’ta iki gün süren gösteriler, Şii lider Mukteda Es-Sadr’ın siyasetten çekileceğini açıklamasıyla sona ermiş gibi görünürken, Milliyet’in görüşlerine başvurduğu uzmanlar, bunu inandırıcı bulmuyor. Türkmenler, Bağdat'ta ne olursa olsun Türkmeneli bölgesi ve güvenliğinin federal hükümette kalmasını talep ediyor.
1.09.2022 Dünya
‘Batsın böyle devrim’
‘Batsın böyle devrim’ Irak’ta siyaseti bıraktığını açıklayan Sadr, çıkan olayların büyümesi üzerine taraftarlarına geri çekilme çağrısı yaptı. “Batsın böyle devrim” diyen Sadr, Irak halkından özür diledi.
31.08.2022 Dünya
Irak Cumhurbaşkanı Salih’ten erken seçim için ulusal uzlaşı şartı
Irak Cumhurbaşkanı Salih’ten erken seçim için ulusal uzlaşı şartı Irak Cumhurbaşkanı Berhem Salih, ulusal uzlaşı sağlandığı takdirde erken seçimin yapılmasının ülkedeki siyasi krize bir çözüm olacağına inandığın belirtti. Irak’ta Sadr Grubu lideri Mukteda Sadr'ın destekçilerine Yeşil Bölge’den çekilmesi yönündeki çağrının ardından Koordinasyon Grubu destekçileri de bölgeden çekildi.
30.08.2022 Dünya
Irak'ta Sadr çağrı yaptı, taraftarları hükümet binalarının etrafından ayrılıyor
Irak'ta Sadr çağrı yaptı, taraftarları hükümet binalarının etrafından ayrılıyor Şii liderin siyaseti bıraktığını açıklamasıyla başlayan ve yaklaşık 24 saatte en az 30 can kaybına yol açan çatışmalar, şimdilik dindi.
30.08.2022 Dünya
Irak'ta Sadr'ın destekçileri güvenlik güçleriyle çatıştı: En az 20 ölü
Irak'ta Sadr'ın destekçileri güvenlik güçleriyle çatıştı: En az 20 ölü Son kez siyaseti bıraktığını açıklayan Şii liderin taraftarları başta Bağdat'taki Yeşil Bölge olmak üzere birçok şehirde polisle çatışıyor.
30.08.2022 Haberler
Irak'ta Sadr'ın destekçileri güvenlik güçleriyle çatıştı: En az 20 ölü
Irak'ta Sadr'ın destekçileri güvenlik güçleriyle çatıştı: En az 20 ölü Son kez siyaseti bıraktığını açıklayan Şii liderin taraftarları başta Bağdat'taki Yeşil Bölge olmak üzere birçok şehirde polisle çatışıyor.
30.08.2022 Dünya
Irak’ta siyasi gerilim: Sadr siyaseti bıraktı!
Irak’ta siyasi gerilim: Sadr siyaseti bıraktı! Irak’ın en önemli dini ve siyasi figürlerinden Mukteda es-Sadr, dün siyaseti tamamen bıraktığını açıkladı. Ülkedeki siyasi gerilim yeni bir boyuta taşınırken, çıkan olaylarda can kayıpları yaşandı.
30.08.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Yeşil Bölge ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.