Yetersiz Bakiye

Yetersiz Bakiye

Son dakika Yetersiz Bakiye haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Yetersiz Bakiye gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Yetersiz Bakiye haber sayfamızda...

Yetersiz Bakiye

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 153 yetersiz bakiye haberi bulunmuştur.
Üniversitede servis krizine tepki! '15 liram yoksa okuldan çıkamıyorum'
Üniversitede servis krizine tepki! '15 liram yoksa okuldan çıkamıyorum' İstanbul’da bir vakıf üniversitesi, Beylikdüzü'nden Büyükçekmece Tepekent'teki kampüse gelen ücretsiz ring servislerini gidiş-dönüş 30 lira yapınca, öğrenciler duruma tepki gösterdi.
11.10.2023 Gündem
Son dakika: HGS geçiş itirazına emsal karar!
Son dakika: HGS geçiş itirazına emsal karar! HGS cezası olanlar dikkat! Bakiyesi yetersiz olması nedeniyle otoyolu kullanan sürücüye 4 kat ceza geldi. Sürücü cezaya itiraz etti. Mahkemeden emsal niteliğinde bir karar çıktı.
10.09.2021 Ekonomi
HGS geçiş itirazına emsal karar!
HGS geçiş itirazına emsal karar! HGS cezası olanlar dikkat! Bakiyesi yetersiz olması nedeniyle otoyolu kullanan sürücüye 4 kat ceza geldi. Sürücü cezaya itiraz etti. Mahkemeden emsal niteliğinde bir karar çıktı.
10.09.2021 Haberler
Dolandırıcılara 41 bin lirasını kaptırdı! Uykularım kaçtı
Dolandırıcılara 41 bin lirasını kaptırdı! Uykularım kaçtı Ordu’da yaşayan bir vatandaş, kredi kartından 41 bin liralık harcama yapıldığını fark edip dolandırıldığını anlayınca savcılığa başvurdu. O günden bu yana uyku uyuyamadığını ifade eden şahıs, psikolojisinin de bozulduğunu ifade etti.
16.11.2020 Gündem
İstanbulkart, Masterpass İle Kolayca Yüklenebilecek
İstanbulkart, Masterpass İle Kolayca Yüklenebilecek İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BELBİM AŞ ile ödeme teknolojilerinin öncü şirketi Mastercard, İstanbullular’ın hayatını kolaylaştırmak için bir araya geldi. İşbirliği sayesinde İstanbulkart bakiyeleri, mobil uygulama üzerinden tek tıkla, hızlı ve güvenli bir şekilde doldurulabilecek.
1.10.2020 Marka Haberleri
Akılalmaz görüntüler! Kadın yolcuyu aralarını alıp cüzdanını çaldılar
Akılalmaz görüntüler! Kadın yolcuyu aralarını alıp cüzdanını çaldılar İstanbul'da elinde çantalar bulunan kadın yolcunun 3 kadın tarafından sıkıştırılarak cüzdanının çalınması güvenlik kamerasına yansıdı.
4.07.2020 Gündem
Hayat podcast’e sığar
Hayat podcast’e sığar Daha birkaç hafta önce trafikte kaybettiğimiz zamana hayıflanır, eve gelene kadar geçen süreyi kıymetlendirmek için podcast’lere sığınırdık, şimdi de yeniden yollara düşeceğimiz günlerin umuduyla kulaklarımız podcast’lerde
29.03.2020 Pazar
Rus ruleti derbi!
Rus ruleti derbi! Ercan Güven, zirve yarışına yön verecek belki de Ersun Yanal ve Abdullah Avcı’nın geleceğini tayin edecek kritik Fenerbahçe-Beşiktaş maçını masaya yatırdı
30.06.2020 Fenerbahçe
'Sahnenin her yanı büyülü'
'Sahnenin her yanı büyülü' Bir yıldır profesyonel anlamda sahne alan Hande Subaşı, yeni tiyatro oyununda bir pavyon şarkıcısına hayat veriyor.
16.11.2019 Cumartesi
Edirne'de çirkin saldırı
Edirne'de çirkin saldırı Edirne'de yüzde 50 görme engelli Berkay Ömer Ünal (25), minibüs şoförü tarafından darbedildi. Trakya Üniversitesi Armağan Dönertaş Engelli Çocuklar Rehabilitasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi Öğretmeni Ünal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sabah minibüsle Balkan Yerleşkesi'ndeki iş yerine gittiğini, bir işi çıkması nedeniyle tekrar minibüse bindiğini söyledi. Edirne Toplu Ulaşım Sistemi'nin 1 numaralı minibüsüyle çarşıya geldiğini belirten Ünal, şöyle devam etti: "Sabah işe geldiğim minibüse denk geldim. Aynı araca bindim. Bakanlığın bize verdiği ücretsiz seyahat kartları var. Engelli bireylerin şehir içi ulaşımdan ücretsiz yararlanmaları için. Gelirken kartımı okuttum. Tabii hiçbir sorun yaşamıyorsunuz ilk okutmada ama yarım saatlik o aktarma süresini tamamlamayıp aynı araca binerseniz gösterilmemiş kart uyarısı alıyorsunuz. O uyarıyı aldım cihazdan, şoföre de belirttim. Gelirken sizin aracınızla gelmiştim dedim. Bana herhangi bir şey söylemedi yerime oturdum. İneceğim Orduevi durağında indim. Kavşağa doğru ilerlerken korna çaldı ve yanına çağırdı. Gittim ve kartımı okutmadığımı, tekrar okutmam gerektiğini söyledi. Kart okutunca yetersiz bakiye uyarısı verdi makine, o karta yükleme yapmıyorum zaten. Benden ücret talep etti ve ben de vermeyeceğimi söyledim. Engelli biriyim, kartımı da gösterdim kendisine." diye konuştu.
11.09.2019 Haberler
Çirkin saldırı! 'Korna çaldı yanına çağırdı, gittim ve...'
Çirkin saldırı! 'Korna çaldı yanına çağırdı, gittim ve...' Edirne'de yüzde 50 görme engelli Berkay Ömer Ünal (25),  minibüs şoförü tarafından darbedildi.
22.06.2019 Gündem
Çirkin saldırı! 'Korna çaldı yanına çağırdı, gittim ve...'
Çirkin saldırı! 'Korna çaldı yanına çağırdı, gittim ve...' Edirne'de yüzde 50 görme engelli Berkay Ömer Ünal (25),  minibüs şoförü tarafından darbedildi.
22.06.2019 Gündem
'Bir çocuk daha istiyorum'
'Bir çocuk daha istiyorum' İki ay önce oğlu Alex’i kucağına alan Eylül Öztürk, “Ara vermeden bir çocuk daha istiyorum. Bu bir döngü sonuçta, ikisi bir arada büyüsün” dedi.
18.05.2019 Cadde
Eylül Öztürk kimle evli? Eylül Öztürk anne oldu
Eylül Öztürk kimle evli? Eylül Öztürk anne oldu Başarılı oyunculuğuyla bilinen Eylül Öztürk anne oldu. Sosyal medya hesabını aktif kullanan Eylül Öztürk, eşi Kenan Özkan ile doğacak oğlu için sabırsızlanıyordu. Amerika'da doğum yapan Eylül Öztürk, oğluna Alex adını verdi. İşte Eylül Öztürk hakkında merak edilen bilgiler...
26.02.2019 Gündem
Başkent ulaşımında "temassız kart" dönemi
Başkent ulaşımında "temassız kart" dönemi Ankara Büyükşehir Belediyesi ve E-Kent iş birliğinde başkentte toplu ulaşımda kullanım amacıyla yılbaşından itibaren hayata geçirilecek "Temassız Mastercard" uygulamasının imza töreni gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna "Misafirlerimizin AnkaraKart'ı temin edeceği yeri aramaya uğraşmaması için cebindeki kredi veya bankamatik kartla tek binişlik ücret olan 3 lira karşılığında ulaşım hizmetini sağlamış olacağız" dedi.
19.12.2018 Ekonomi
Başkent ulaşımında "temassız kart" dönemi
Başkent ulaşımında "temassız kart" dönemi Ankara Büyükşehir Belediyesi ve E-Kent iş birliğinde başkentte toplu ulaşımda kullanım amacıyla yılbaşından itibaren hayata geçirilecek "Temassız Mastercard" uygulamasının imza töreni gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna "Misafirlerimizin AnkaraKart'ı temin edeceği yeri aramaya uğraşmaması için cebindeki kredi veya bankamatik kartla tek binişlik ücret olan 3 lira karşılığında ulaşım hizmetini sağlamış olacağız" dedi.
19.12.2018 Ekonomi
‘Yetersiz bakiye’ tarih oluyor
‘Yetersiz bakiye’ tarih oluyor İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki BELBİM tarafından geliştirilen tamamıyla özgün, yerli ve milli İstanbulkart mobil uygulamasıyla toplu taşıma araçlarındaki ‘Yetersiz bakiye!’ anonsu tarih olacak...
31.10.2018 Gündem
Oyuna bebek arası
Oyuna bebek arası Gergedan Yapım, sezonu önceki akşam Kadıköy Eğitim'de sahnelenen 'Yetersiz Bakiye' oyunuyla açtı.
19.09.2018 Cadde
Bu hafta ne var ne yok?
Bu hafta ne var ne yok? Hafta sonu plan yapmadıysanız; konser, tiyatro, sinema gibi aktivite planlarının yer aldığı haftanın etkinlik programına göz atmanızı tavsiye ediyoruz...
13.09.2018 Cumartesi
Pet şişeler İstanbulkart bakiyesine dönüşüyor
Pet şişeler İstanbulkart bakiyesine dönüşüyor İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 'yetersiz bakiye' dönemine son verecek pet şişe karşılığı İstanbulkart bakiyesi uygulamasını hayata geçiriyor.
21.05.2019 Hayat
İstanbul'daki halk otobüsünde gergin anlar
İstanbul'daki halk otobüsünde gergin anlar İstanbul'da bir halk otobüsünde şoförle yolcu arasında yetersiz bakiye nedeniyle kavga çıktı. Kavga, otobüsün dışında da devam ederken, şoförün kendisini darp ettiğini iddia eden genç kız şoföre, "Gel öldür bir de beni. Vahşi misin sen" diye bağırdı. Bununla da yetinmeyen genç kız, hareket etmemesi için otobüsün önünü de kesmeye çalıştı. O anlar saniye saniye kameralara yansıdı. Kanal D Haber'in ekrana getirdiği olay, Beşiktaş'tan Mecidiyeköy'e gitmek için halk otobüsüne binen 19 yaşındaki yolcunun öğrenci kartını okutmasıyla başladı. Arkadaşı için de kartını okutmak isteyen genç kız, yetersiz bakiye uyarısı aldı. Araçtan inerek kartını dolduran ve otobüse yeniden binen yolcu, bu esnada arkasından konuştuğunu söylediği otobüs şoförüyle tartışmaya başladı. Genç kız, şoförün kendisine vurduğunu iddia ederken, olayın büyümesi üzerine otobüsün hareket etmemesi için aracın önüne geçti. Dakikalarca süren olay nedeniyle otobüs hareket edemezken, araçtaki vatandaşlar da duruma tepki gösterdi.
11.09.2019 Televizyon
İstanbul'daki halk otobüsünde gergin anlar! 'Vahşi misin sen...'
İstanbul'daki halk otobüsünde gergin anlar! 'Vahşi misin sen...' İstanbul'da bir halk otobüsünde şoförle yolcu arasında yetersiz bakiye nedeniyle kavga çıktı. Kavga, otobüsün dışında da devam ederken, şoförün kendisini darp ettiğini iddia eden genç kız şoföre, "Gel öldür bir de beni. Vahşi misin sen" diye bağırdı. Bununla da yetinmeyen genç kız, hareket etmemesi için otobüsün önünü de kesmeye çalıştı. O anlar saniye saniye kameralara yansıdı.
24.08.2018 Gündem
Gez dolaş bitmez kart
Gez dolaş bitmez kart İZMİR Büyükşehir’in “Tükenmez Kart” uygulaması, yetersiz bakiye endişelerini de ortadan kaldırdı...
21.08.2018 Ege
Memeli Mestan olarak ünlenen Eylül Öztürk kimdir?
Memeli Mestan olarak ünlenen Eylül Öztürk kimdir? Kanal D'de '4 Kadın Zamanı' adlı gündüz kuşağı programına başlayan Eylül Öztürk kimdir? Memeli Mestan takma adı nereden geliyor?
21.05.2019 Ekran
Eylül Öztürk kimdir? Eylül Öztürk hamile mi?
Eylül Öztürk kimdir? Eylül Öztürk hamile mi? Eylül Öztürk kaç yaşında? Kanal D ekranında yeni başlayan 4 Kadın zamanı adlı programın sunucularından biri olan Eylül Öztürk kaç yaşında? İşte Eylül Öztürk hakkında merak edilen bilgiler...
15.08.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yetersiz Bakiye ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.