YKS tercihleri ne zaman sona erecek? İşte ÖSYM'nin duyurduğu o tarih...
YKS tercihleri ne zaman sona erecek? İşte ÖSYM'nin duyurduğu o tarih... Binlerce üniversite adayının yakından ilgilendiren YKS tercihleri 23 Temmuz tarihinde alınmaya başlandı. YÖK tarafından yayımlanan Atlas tercih robotu sayesinde adaylar eğitim almak istedikleri üniversitelerin son dört yıl içerisinde aldıkları taban puan ve kontenjan bilgilerini erişebiliyor. YÖK Atlas tercih robotu sayesinde adaylar aldıkları puan ve sıralamaya göre yapacakları tercihler hakkında fikir sahibi olabiliyor. Peki YKS tercihleri ne zaman sona erecek? Tercih işlemleri nasıl yapılır?
28.07.2019 Gündem
YKS tercihleri ne zaman sona erecek? YÖK Atlas tercih robotu nasıl kullanılır?
YKS tercihleri ne zaman sona erecek? YÖK Atlas tercih robotu nasıl kullanılır? 23 Temmuz tarihinde başlayan YKS tercihleri alınmaya devam ediyor. Hayalini kurdukları üniversitede eğitim almak isteyen adayları yakından ilgilendiren YKS tercih işlemlerinin başlamasının ardından YÖK tarafından hizmete sunulan Atlas tercih robotu ile adaylar tercih etmek istedikleri üniversite bölümlerinin taban puan ve kontenjanlarına erişebiliyor. Peki YÖK Atlas tercih robotu nasıl kullanılır? YKS tercih işlemlerinde son gün ne zaman?
26.07.2019 Gündem
YKS tercih kılavuzu! 2018 YKS tercihleri ne zaman sona erecek?
YKS tercih kılavuzu! 2018 YKS tercihleri ne zaman sona erecek? YKS tercihleri alınmaya devam ediyor. ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden alınan YKS tercih işlemleri için son gün 14 Ağustos olarak belirlendi. ÖSYM tarafından yazılı açıklamada YKS tercih işlemlerinin 14 Ağustos tarihinde sona ereceği ve uzatılmayacağı bilgisi adaylarla paylaşıldı.
13.08.2018 Gündem