Yol Çökmesi

Yol Çökmesi

Son dakika yol çökmesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yol çökmesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yol çökmesi haber sayfamızda...

Yol Çökmesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 493 yol çökmesi haberi bulunmuştur.
Şişli'de panik anları! Yol çöktü, araçlar içine düştü
Şişli'de panik anları! Yol çöktü, araçlar içine düştü Şişli Yeşilçimen Sokağı'nda yolda çökme meydana gelmesi sonucu park edilmiş bir otomobil ve minibüs çöken yolun içine düştü.
25.04.2024 Gündem
Bursa’da harfiyat kazısı sırasında yol çöktü
Bursa’da harfiyat kazısı sırasında yol çöktü Bursa’nın Nilüfer ilçesinde yapımına başlanılan bir inşaatın harfiyat kazısı sırasında yolda göçük meydana geldi. Trafiğe kapatılan yolda bakım-onarım çalışması başlatılırken, sürücüler alternatif güzergahlara yönlendirildi.
7.02.2024 Haberler
AFAD tek tek açıkladı! İşte aşırı yağışlardan etkilenen illerde son durum
AFAD tek tek açıkladı! İşte aşırı yağışlardan etkilenen illerde son durum İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Türkiye genelinde aşırı yağışlar ve fırtına nedeniyle şu ana kadar bin 336 ihbar alındığını belirtti. AFAD'dan 12 mürettebat bulunan ve irtibat kesilen kargo gemisi ile ilgili de açıklama yapıldı.
19.11.2023 Gündem
Başkent dahil! Meteoroloji'den yeni rapor: Peş peşe sağanak yağış uyarısı
Başkent dahil! Meteoroloji'den yeni rapor: Peş peşe sağanak yağış uyarısı Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Birçok ile sarı kodlu uyarı verildi. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, sağanak yağışın devam edeceği tarihi açıkladı. İşte detaylar...
2.09.2023 Gündem
Hatay'da inşaatta göçük! 4 işçiden 3'ü kurtarıldı
Hatay'da inşaatta göçük! 4 işçiden 3'ü kurtarıldı Hatay'ın Dörtyol ilçesinde bir inşaatta göçük meydana geldi, 5 işçi kendi imkanları ile çıktı, 4 işçiden 3'ü ise ekipler tarafından kurtarıldı. Göçük altındaki bir işçiyi kurtarma çalışması ise sürüyor.
10.08.2023 Gündem
Sarıyer'de yol çökmesi! Çalışmalar devam ediyor
Sarıyer'de yol çökmesi! Çalışmalar devam ediyor Sarıyer’de, dün sabah saatlerinde inşaat alanının istinat duvarı çöktü. İstinat duvarı ile birlikte yolda da çökme meydana geldi. Bugün çöken yolda dolgu çalışmaları devam ediyor.
6.08.2023 Gündem
Sarıyer'de yol çöktü! Bölgeden ilk görüntüler geldi
Sarıyer'de yol çöktü! Bölgeden ilk görüntüler geldi Sarıyer'de inşaat alanının yanındaki yolda sabah saatlerinde çökme meydana geldi.
5.08.2023 Gündem
Kadıköy'de yol çöktü, beton dökme pompası yan yattı
Kadıköy'de yol çöktü, beton dökme pompası yan yattı Kadıköy'de bir inşatta çalışmalar sırasında, beton dökme pompasının sabitleme ayağı çukura girdi. Beton dökme pompasının 20 metrelik kolunun bir kısmı da yan binanın bahçesine girdi.
11.05.2023 Gündem
Yol çöktü, otomobiliyle 1 metrelik çukura düştü
Yol çöktü, otomobiliyle 1 metrelik çukura düştü Edirne'de Mustafa Türkselçi'nin kullandığı otomobil, oturduğu site çıkışında yolun çökmesiyle oluşan yaklaşık 1 metre derinliğindeki çukura düştü. Türkselçi yara almadan kurtulurken, otomobilde hasar meydana geldi.
6.04.2023 Gündem
Pendik'te yol çöktü! 2 bina tedbir amaçlı tahliye edildi
Pendik'te yol çöktü! 2 bina tedbir amaçlı tahliye edildi İstanbul Pendik'te inşaat alanında yapılan kazı nedeniyle yol çöktü. Çöken yolun etrafında güvenlik önlemi alan ekipler, tedbir amacıyla 2 binayı boşaltıldı.
24.02.2023 Gündem
Avcılar'da yol çöktü, sürücü yaralandı
Avcılar'da yol çöktü, sürücü yaralandı Avcılar'da kentsel dönüşüm kapsamında yenilenen binanın önündeki yolda çökme meydana geldi. Ön lastikleri çukura düşen hafif ticari aracın sürücüsü kolundan yaralandı.
26.11.2022 Gündem
Avcılar'da korkutan çatlaklar! Trafik tek şeride düştü, endişe büyüyor
Avcılar'da korkutan çatlaklar! Trafik tek şeride düştü, endişe büyüyor İstanbul Avcılar'da yaklaşık 5 ay önce başlayan iş merkezi inşaatı sebebiyle caddede ve yakındaki bir iş merkezinde çatlaklar oluştu.
27.10.2022 Gündem
Eyüpsultan'da panik! İETT otobüsü geçtiği sırada rögar çöktü
Eyüpsultan'da panik! İETT otobüsü geçtiği sırada rögar çöktü İstanbul Eyüpsultan'da rögar çöktü. İETT otobüsünün ön lastikleri göçüğe girdi. Yaşananlar güvenlik kamerasına yansıdı.
25.08.2022 Haberler
Sarıyer'de yol çöktü! Bir gecekondu boşaltıldı
Sarıyer'de yol çöktü! Bir gecekondu boşaltıldı İstanbul Sarıyer’de etkili olan yağış nedeniyle yolda çökme meydana geldi. İstinat duvarından kopan parçalar ise gecekondunun önüne düşerken, gecekondu tedbir amaçlı boşaltıldı.
10.07.2022 Gündem
Yol çöktü, devrilen beton mikserinin sürücüsü yaralandı
Yol çöktü, devrilen beton mikserinin sürücüsü yaralandı Düzce'de, beton mikseri yolun çökmesi sonucu devrildi. Mikserin şoförü Seyfullah Terzi yaralandı.
15.06.2022 Haberler
Sultangazi'de inşaat alanının yanında yol çöktü!
Sultangazi'de inşaat alanının yanında yol çöktü! İstanbul Sultangazi'de inşaat alanının yanındaki yolda çökme meydana geldi. Polis ekipleri, olay yerinde emniyet şeridi ile güvenlik önlemleri aldı.
2.06.2022 Gündem
İstanbul'un göbeğinde gizemli tünel! 2 dikkat çeken iddia
İstanbul'un göbeğinde gizemli tünel! 2 dikkat çeken iddia İstanbul Etiler'de yolun çökmesiyle gizemli bir tünel ortaya çıktı. Tünelin neden açıldığıyla ilgili dikkat çeken iddialar ortaya atılırken bölgede çalışmalar da sürüyor.
16.05.2022 Haberler
İstanbul'un göbeğinde gizemli tünel! 2 dikkat çeken iddia
İstanbul'un göbeğinde gizemli tünel! 2 dikkat çeken iddia İstanbul Etiler'de yolun çökmesiyle gizemli bir tünel ortaya çıktı. Tünelin neden açıldığıyla ilgili dikkat çeken iddialar ortaya atılırken bölgede çalışmalar da sürüyor.
16.05.2022 Gündem
Lodos 2. günde yine can aldı
Lodos 2. günde yine can aldı Marmara ve Ege'yi savaş alanına çeviren şiddetli fırtına dün de hayatı felç etti. Onardığı çatıyla birlikte uçan Turan Usta'nın yaşamını yitirmesiyle lodos kurbanlarının sayısı 7'ye çıktı
1.12.2021 Gündem
İstanbul İl AFAD Müdürü Yılmaz'dan fırtına açıklaması
İstanbul İl AFAD Müdürü Yılmaz'dan fırtına açıklaması İstanbul İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürü Gökhan Yılmaz, "528 çatı uçması, 839 ağaç devrilmesi, 39 araç hasarı, 44 trafik ışığı ve yön tabelası devrilmesi, 12 istinat duvarı ve yol çökmesi yaşanmıştır. Toplam 1262 olaya müdahale edilmiştir. İlk müdahale ekiplerimizin şu an itibariyle müdahalelere devam etmektedir. Sahadan gelen bilgiler doğrultusunda rakamlarda güncellemeler yapılacaktır" dedi.
30.11.2021 Gündem
Son dakika... Sakarya'da dere taştı! 1 kişi kayıp
Son dakika... Sakarya'da dere taştı! 1 kişi kayıp Sakarya’nın Akyazı ilçesinde, sağanak sonucu dere taşarken, sel sularına kapıldığı belirtilen Sami Özkul (78) için arama- kurtarma çalışması başlatıldı. Olayı duyan kızı evlerinin önünde sinir krizi geçirdi.
7.07.2021 Gündem
Şişli'de yol çöktü! Kamyonun tekeri çukura düştü
Şişli'de yol çöktü! Kamyonun tekeri çukura düştü Şişli'de yol çöktü; kamyonun sol arka tekeri çukura düştü. Malzeme yüklü kamyon, yaklaşık bir saat süren çalışma sonucu vinç yardımı ile bulunduğu yerden kurtarıldı.
27.02.2021 Gündem
Beylikdüzü'nde çalışma sırasında yol çöktü!
Beylikdüzü'nde çalışma sırasında yol çöktü! İstanbul Beylikdüzü'nde kanalizasyon çalışması sırasında İSKİ'ye ait hafriyat kamyonunun geçişi sırasında yol çöktü. Çökme sebebiyle kamyon devrildi.
26.01.2021 Haberler
Bina güvenliğini test edecek yeni uygulama
Bina güvenliğini test edecek yeni uygulama Gazi Üniversitesi Deprem Mühendisliği Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde (DEMAR), binaların depreme karşı dayanıklı olup olmadığını tespit edebilecek mobil uygulama sistemi geliştirildi.
6.11.2020 Eğitim
Beşiktaş'ta yol çöktü
Beşiktaş'ta yol çöktü İstanbul Beşiktaş'ta Saadet Sokağı’nda yol aninden çöktü. Daha önce de çöktüğü öğrenilen sokağın girişi şeritlere kapatıldı.
29.08.2020 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Yol Çökmesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.