Yüzde 60

Yüzde 60

Son dakika yüzde 60 haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yüzde 60 gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yüzde 60 haber sayfamızda...

Yüzde 60

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 36.715 yüzde 60 haberi bulunmuştur.
Bankada parası olanlar dikkat: Stopaj oranları değişti! İşte 1 milyon TL’nin net getirisi
Bankada parası olanlar dikkat: Stopaj oranları değişti! İşte 1 milyon TL’nin net getirisi Mevduat hesaplarında stopaj oranlarında değişikliğe gidildi. Buna göre 6 aya kadar olan vadelerde, 1 yıla kadar olan vadelerde ve 1 yıldan daha uzun süre vadelerdeki mevduatlar için alınan vergiler yükseltildi. Peki şu anda bankada 1 milyon TL parası olan bir kişinin net kazancı ne kadar oldu? Faiz oranları daha da artar mı? İşte detaylar...
3.05.2024 Ekonomi
İkinci el konutta ‘köpük’ sönüyor
İkinci el konutta ‘köpük’ sönüyor İkinci el konut piyasasında yeni yıl ile başlayan fiyat düşüşleri bölgesel olarak yüzde 30 seviyesine kadar geldi. Fiyatlardaki aşağı yönlü bu hareket alım isteğini artırıyor ancak konut kredi faizlerinin oranı, satışların frene basmasına neden oluyor.
3.05.2024 Ekonomi
BM'den yürek burkan açıklama: Gazze’nin yeniden inşası 80 yıl sürebilir
BM'den yürek burkan açıklama: Gazze’nin yeniden inşası 80 yıl sürebilir Birleşmiş Milletler (BM) tarafından yayınlanan raporda, İsrail’in bombardımanları ile yerle bir olan Gazze’de konutların yeniden inşasının 80 yıl sürebileceği kaydedildi.
2.05.2024 Dünya
GÜNCEL ALTIN FİYATLARI CANLI | Son dakika altın fiyatları ne kadar, kaç tl oldu?  Gram altın, çeyrek altın, ons altın fiyatı
GÜNCEL ALTIN FİYATLARI CANLI | Son dakika altın fiyatları ne kadar, kaç tl oldu? Gram altın, çeyrek altın, ons altın fiyatı Altın fiyatlarındaki son durum yakından takip ediliyor. Piyasaların gözü kulağı mayıs ayı Fed faiz kararındaydı. Fed beklentiler doğrultusunda faize dokunmadı. Eylülde faiz indirimi ihtimali yüzde 60’lara çıktı. Seneye faiz indirimine gidebilir beklentileri var. Bu piyasalar için tehlikelidir. Altında şu anda düşüşün sebebi budur. Peki, altın fiyatlarında son durum nedir?
2.05.2024 Bilgi Rehberi
Fed faiz kararı sonrası dolar ve altında beklentiler değişti! İşte yeni tahminler
Fed faiz kararı sonrası dolar ve altında beklentiler değişti! İşte yeni tahminler  Piyasaların gözü kulağı mayıs ayı Fed faiz kararındaydı. Fed beklentiler doğrultusunda faize dokunmadı. Peki bundan sonrası için dolar ve altında beklentiler neler? İşte yeni tahminler... 
1.05.2024 Ekonomi
Nisan ayında fiyatı en fazla artan ürün kuru soğan oldu
Nisan ayında fiyatı en fazla artan ürün kuru soğan oldu Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, “Nisan ayında markette fiyatı en fazla artan ürün yüzde 73,8 ile kuru soğan oldu. Kuru soğandaki fiyat artışını yüzde 52 ile patates takip etti” dedi.
1.05.2024 Ekonomi
Kaderine değil kendine bak
Kaderine değil kendine bak Araştırma, sağlıklı yaşam tarzının, hastalıklarla dolu genetik mirası yüzde 60 oranında dengeleyerek ömrü beş yıl uzatabileceğini gösteriyor.
1.05.2024 Gündem
Çin'in madenlerden büyük pay alması gerilimi nasıl artırdı?
Çin'in madenlerden büyük pay alması gerilimi nasıl artırdı? Yeşil ekonomi için hayati önem taşıyan minerallerin işlenmesinde halihazırda hakim konumda olan Çin, bu madenlerdeki katılımını dünya çapında genişletiyor. Bu, Çinli işletmeler ve ev sahibi topluluklar arasındaki gerilimi de gittikçe artırıyor.
30.04.2024 Dünya
Çalışma hayatında yeni model sinyali
Çalışma hayatında yeni model sinyali Beş yıl aradan sonra toplanan Çalışma Meclisi’nde konuşan Bakan Vedat Işıkhan, iş gücü piyasasında yeni modellerin geliştirilebileceğini söyledi. TİSK Başkanı Akkol da, “Çalışanların yüzde 30’u için uzaktan çalışma mümkün” dedi.
30.04.2024 Ekonomi
maNga grubundan çağrı var: Keşke bir kadın DJ olsa da konserlerde bize eşlik etse
maNga grubundan çağrı var: Keşke bir kadın DJ olsa da konserlerde bize eşlik etse Yağmur Sarıgül’ün çalıştığı gruptan kovulunca 22 yıl önce kurduğu maNga, ilk albümlerini 2004’te çıkardı. O yüzden maNga, “20. Yıl Konserleri”ni veriyor şu ara… Ferman Akgül’ün solistliğini yaptığı, kurucu üye Yağmur Sarıgül’ün elektro gitar, Cem Bahtiyar’ın bas gitar, Özgür Can Öney’in davul çaldığı grubun üyeleriyle Kulis Maslak’ta buluştuk.
27.04.2024 Pazar
Mevduatta vade seçimine dikkat! Merkez Bankası'nın yeni adımı piyasayı nasıl etkiler? Ekonomist Bayram cevapladı
Mevduatta vade seçimine dikkat! Merkez Bankası'nın yeni adımı piyasayı nasıl etkiler? Ekonomist Bayram cevapladı Merkez Bankası politika faizini yüzde 50 seviyesinde sabit bıraktı. Karar sonrasında ise Merkez Bankası tarafından yapılan açıklamada Türk lirası mevduat payının artırılması ve Kur Korumalı Mevduat'tan (KKM) TL mevduata geçişin desteklenmesi amacıyla TL zorunlu karşılıklara uygulanacak faiz oranının yükseltildiği belirtildi. Peki Merkez Bankası’nın faiz kararı ve atılan yeni adım sonrasında bankalarda mevduat faizleri daha da yükselir mi?
27.04.2024 Ekonomi
Kakao virüsüne karşı yeni yol
Kakao virüsüne karşı yeni yol Dünya genelinde çikolatalardaki kakaonun yüzde 60’ı Batı Afrika ülkeleri Fildişi Sahili ve Gana’daki kakao ağaçlarından elde ediliyor.
26.04.2024 Dünya
Faiz kararı belli oldu: Ekonomist Bayram'dan dolar ve altın için yeni tahmin
Faiz kararı belli oldu: Ekonomist Bayram'dan dolar ve altın için yeni tahmin Piyasaların merakla beklediği faiz kararı açıklandı. Merkez Bankası, politika faizini beklentilere paralel yüzde 50'de sabit bıraktı. Peki dolar ve altında beklentiler neler? Ekonomist Muhammet Bayram tahminlerini açıkladı.
25.04.2024 Ekonomi
Mansur Yavaş: Söz verdiğimiz projeleri gerçekleştirmek için azimle çalışacağız
Mansur Yavaş: Söz verdiğimiz projeleri gerçekleştirmek için azimle çalışacağız Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında büyükelçilere ve yabancı misyon şeflerine resepsiyon verdi.
25.04.2024 Gündem
Parayı mevduata yatıracaklar dikkat! Şube ve internet bankacılığı arasında faiz farkı
Parayı mevduata yatıracaklar dikkat! Şube ve internet bankacılığı arasında faiz farkı Bankalar mevduat faizlerindeki oranları sık sık değiştiriyor. İnternet bankacılığı ile şubedeki faiz oranları arasında fark açılmaya başladı. Şubeye gidip pazarlık yapan müşteri internet bankacılığındaki orandan daha fazla faiz alabiliyor. Peki şu anda mevduat faiz oranları ne kadar oldu? Bir kişi 1 milyon TL’yi faize yatırdığında aylık ne kadar kazanıyor? İşte detaylar...
25.04.2024 Ekonomi
‘Dünya Günü’nde plastik alarmı
‘Dünya Günü’nde plastik alarmı 22 Nisan Dünya Günü’nün 54’üncü yıl dönümünün teması “Gezegen plastiğe karşı” şeklinde.
23.04.2024 Dünya
Bankaya giden kazanıyor! Faiz oranları sık sık değişmeye başladı
Bankaya giden kazanıyor! Faiz oranları sık sık değişmeye başladı Bankalar mevduat faizlerindeki oranları sık sık değiştiriyor. Neredeyse internet bankacılığıyla şubedeki faiz oranı bile farklı artık. Hatta şubeye gidip pazarlık yapan müşteri, internet bankacılığındaki orandan daha fazla faiz alabiliyor. Merak edilen detaylar Kanal D Ana Haber'de ortaya çıktı.
22.04.2024 Ekonomi
Çöpteki servet! İsrafın bedeli: 1 trilyon dolar
Çöpteki servet! İsrafın bedeli: 1 trilyon dolar Ünlü şef Refika Birgül, İstanbul Kuzguncuk’ta çöp konteynerlerine girdi. Birgül, bağ bağ roka, maydanoz, poşette ekmek ve keke kadar sayısız gıda atığını çöpten çıkardı ve Milliyet aracılığıyla israfı önleme çağırsı yaptı.
22.04.2024 Gündem
Z kuşağı neden hızlı yaşlandı? Modern hayatın ağır bedeli
Z kuşağı neden hızlı yaşlandı? Modern hayatın ağır bedeli Z kuşağının yaşından büyük göründüğü iddiası kanıtlandı. Yeni bir araştırma, bu gençlerin hücresel olarak daha hızlı yaşlandığını ortaya çıkardı.
22.04.2024 Dünya
Bakan Bolat'tan CNN Türk'te İsrail'e ambargo açıklaması: Amacımız ateşkese zorlamak
Bakan Bolat'tan CNN Türk'te İsrail'e ambargo açıklaması: Amacımız ateşkese zorlamak Ticaret Bakanı Ömer Bolat CNN Türk ekranlarında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. Birinci hedef enflasyonla mücadele diyen Bakan Bolat "İsrail'e ambargo kararı alan tek Müslüman ülke Türkiye" dedi.
17.04.2024 Gündem
Borsada Rönesans dönemi başlayacak
Borsada Rönesans dönemi başlayacak Portföyündeki iddialı AVM’lerle, borsadaki GYO rekabetine renk katmayı hedefleyen Rönesans Gayrimenkul Yatırım (RGY), hızlı büyümeye oynayacak.
17.04.2024 Ekonomi
Kadın girişimcilerle hızlı büyüyecek
Kadın girişimcilerle hızlı büyüyecek Modüler genç odası üretimlerini Lajivert ve Ritmik markalarıyla tüketiciye ulaştıran Soyserin Grup, verdiği bayiliklerde kadın girişimcilere pozitif ayrımcılık yapıyor. Soyserin Grup, bu yıl 60 kadın girişimciye bayilik vermeyi hedefliyor.
16.04.2024 Kobi
5 dakikadan fazla pişirse vitamini yüzde 60 ölüyor! 2 gün yiyen hastalık nedir bilmez
5 dakikadan fazla pişirse vitamini yüzde 60 ölüyor! 2 gün yiyen hastalık nedir bilmez Daha sağlıklı ve zinde bir bünyeye sahip olabilmek için beslenmede sebze-meyve dengesinin sağlanması önemli. Brokolinin lif ve karbonhidrat bakımından oldukça zengin olduğunu söyleyen Beslenme ve Diyet Uzmanı Derya Eren, brokoliden maksimum düzeyde faydalanmanın sırrını anlattı.
15.04.2024 Genel Sağlık
İstanbul normale döndü! 9 günlük Bayram tatili sonrası İstanbul'da trafik yoğunluğu
İstanbul normale döndü! 9 günlük Bayram tatili sonrası İstanbul'da trafik yoğunluğu Ramazan Bayramı nedeni ile 9 günlük tatilin bitmesinin ardından haftanın ilk gününde İstanbul Anadolu Yakası'nda sabah saatlerinde, D-100 kara yolunda trafik yoğunluğu başladı. İstanbul'da bayram dönüşü haftanın ilk gününde trafik yüzde 60'lara ulaştı.
15.04.2024 Haberler
Cinsiyetler arası uyku farklılığı
Cinsiyetler arası uyku farklılığı Harvard, Stanford ve Southampton üniversitelerinden kadın akademisyenler ekibi, kadınların uykusuzluk çekme riskinin neden erkeklerden yüzde 60 daha fazla olduğunu araştırdı.
14.04.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Yüzde 60 ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.