Türkiye’nin ‘Zeka Gücü’ne 25 yeni sınıf
Türkiye’nin ‘Zeka Gücü’ne 25 yeni sınıf Turkcell, özel yetenekli çocukları geleceğin dünyasına hazırlamak için Millî Eğitim Bakanlığı’nın iş birliğiyle hayata geçirdiği ‘Zeka Gücü’ projesi kapsamında, Türkiye’ye 25 yeni teknoloji sınıfı kazandırdı. Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Aksu’nun ev sahipliğinde Düzce Bilim ve Sanat Merkezi’nde (BİLSEM) gerçekleştirilen toplu açılış törenine Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Petek Aşkar ve Düzce Valisi Cevdet Atay katıldı.
13.10.2021 Vitrin
TEKNOFEST’te Zeka Gücü Sınıfları imzası
TEKNOFEST’te Zeka Gücü Sınıfları imzası Türkiye’nin dört bir yanında bulunan BİLSEM’lerdeki Zeka Gücü Sınıfı öğrencileri TEKNOFEST’ten farklı kategorilerde birçok dereceye imza attı. Turkcell Zeka Gücü öğrencilerinin 4 ödül aldığı festivalde öğrencilerin projeleri büyük ilgi topladı
1.10.2020 Ekonomi
Londra’nın ‘Zeka Gücü’ Turkcell oldu
Londra’nın ‘Zeka Gücü’ Turkcell oldu Turkcell iş ve pazarlama dünyasının en prestijli projelerinin değerlendirildiği The Loyalty Magazine Awards’dan ödülle döndü. Turkcell’in dikkat çeken sosyal sorumluluk projelerinden Zeka Gücü, En İyi Kurumsal Sosyal Sorumluluk Girişimi kategorisinde büyük ödülün sahibi oldu.
26.06.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri