Zeki

Zeki

Son dakika zeki haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan zeki gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan zeki haber sayfamızda...

Zeki

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 23.983 zeki haberi bulunmuştur.
“Adana, yüksek dönüşüm kapasitesine sahip iller arasında”
“Adana, yüksek dönüşüm kapasitesine sahip iller arasında” Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Adana’nın yüksek dönüşüm kapasitesine sahip iller arasında olduğunu belirterek, “Sürdürülebilir olması için iş birliği içinde, stratejik planlarla gelecek vizyonu oluşturulmalıdır” dedi.
25.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anayasa Mahkemesi'nin 62. Kuruluş Yıl Dönümü Töreni’ne katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anayasa Mahkemesi'nin 62. Kuruluş Yıl Dönümü Töreni’ne katıldı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anayasa Mahkemesi Yüce Divan Salonu'nda Anayasa Mahkemesinin 62. kuruluş yıl dönümü ve yeni üye Prof. Dr. Ömer Çınar'ın ant içme törenine katıldı.
25.04.2024 Gündem
MSB tarafından haftalık bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi
MSB tarafından haftalık bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi Milli Savunma Bakanlığı, PKK terör örgütünün Irak tarafından 'yasaklı örgüt' ilan edilmesinin memnuniyetle karşılandığını belirterek, bu yöndeki tasavvurun terör örgütü ilanına doğru evrilmesini beklediklerini açıkladı.
25.04.2024 Haberler
Psikolojiye göre durum çok farklı! Çocuğunuzun çok zeki olduğuna dair işaretler
Psikolojiye göre durum çok farklı! Çocuğunuzun çok zeki olduğuna dair işaretler Her ebeveyn çocuğunun zekasına dair farklı bulgulara göz atmak isteyebilir. Çocuğunuzun yaşına göre ortalamanın üzerine bir zekaya sahip olduğundan şüpheleniyorsanız, bu belirtileri gözlemleyin.
24.04.2024 Ebeveyn
Danıştay Başkanı Zeki Yiğit yeniden başkanlığa seçildi
Danıştay Başkanı Zeki Yiğit yeniden başkanlığa seçildi Danıştay Genel Kurulu'nda bugün yapılan başkanlık seçiminde Danıştay Başkanı Zeki Yiğit yeniden başkan oldu.
24.04.2024 Gündem
Samsunspor evinde 1 puanı 90+2'de kurtardı!
Samsunspor evinde 1 puanı 90+2'de kurtardı! Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Samsunspor ile Adana Demirspor yenişemedi.
20.04.2024 Samsunspor
Osman Zeki Korkmaz'dan penaltı isyanı
Osman Zeki Korkmaz'dan penaltı isyanı Süper Lig'e veda eden İstanbulspor'un Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, geçen hafta kazanılan Hatay maçıyla bu maçtaki hedefinde 3 puan olduğunu söyleyerek, “Rakibin hücumcularının kalecimize en çok yaklaştığı yer penaltı noktası oldu” dedi.
20.04.2024 İstanbulspor
Danıştay’ta seçim 27 Nisan’da
Danıştay’ta seçim 27 Nisan’da Danıştay Başkanı Zeki Yiğit’in 4 yıllık görev süresinin dolması sebebiyle yerine geçecek yeni başkan için seçimler 27 Nisan’da başlayacak.
20.04.2024 Gündem
İncirlik ana jet üssü oldu
İncirlik ana jet üssü oldu Milli Savunma Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, dün düzenlediği basın toplantısında, “İncirlik -Adana’da bulunan 10’uncu Tanker Üs Komutanlığı’nın ismi Hava Kuvvetlerimizin ihtiyaçları doğrultusunda 10’uncu Ana Jet Üs Komutanlığı olarak değiştirilmiştir” bilgisini verdi.
19.04.2024 Gündem
Roma, Milan'ı UEFA Avrupa Ligi'nden eledi!
Roma, Milan'ı UEFA Avrupa Ligi'nden eledi! Roma, UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final rövanşında Milan'ı 2-1 mağlup etti.
18.04.2024 UEFA Avrupa Ligi
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
Türkiye'nin en zeki şehri belli oldu: Listeye hiç şaşırmadım
Türkiye'nin en zeki şehri belli oldu: Listeye hiç şaşırmadım Yapılan bir araştırma sonucunda en zeki iller sıralamasında 1'inci sırada yer alan Eskişehir'de, sonucu değerlendiren vatandaşlar, kentin eğitimli göç aldığı için toplum olarak geliştiğini, bu sebeple durumun şaşırtıcı olmadığını söyledi.
17.04.2024 Gündem
Montella’nın hedefi belli! 'Türkiye'yi gururlandırmak istiyorum'
Montella’nın hedefi belli! 'Türkiye'yi gururlandırmak istiyorum' Almanya’da organize edilecek EURO2024’ten beklentilerin büyük olduğunu dile getiren Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, ‘Avrupa Şampiyonası’nda tüm Türkiye’yi gururlandırmak istiyorum’ dedi.
17.04.2024 Milli Takım
Beşiktaş, Samsunspor'a takıldı: 1-1
Beşiktaş, Samsunspor'a takıldı: 1-1 Süper Lig'de 3.lük mücadelesi veren Beşiktaş sahasında Yılport Samsunspor'u konuk etti. Mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi.
13.04.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe'nin Olympiakos maçı kamp kadrosu açıklandı! 3 eksik
Fenerbahçe'nin Olympiakos maçı kamp kadrosu açıklandı! 3 eksik Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konfernas Ligi çeyrek finalinde Olympiakos ile karşılaşacağı maçın kamp kadrosu belli oldu. Sarı-lacivertlilerde 3 eksik bulunuyor.
10.04.2024 Konferans Ligi
U19 Kadın Milli Takımı, Ermenistan'ı 7 golle yıktı!
U19 Kadın Milli Takımı, Ermenistan'ı 7 golle yıktı! U19 Kadın Milli Takımı, UEFA U19 Kadınlar Avrupa Şampiyonası 2. Tur maçında Ermenistan'ı 7-0 mağlup etti.
9.04.2024 Futbol
Flörtte dünya şampiyonuyuz! Nedeni bastırılmış duygular
Flörtte dünya şampiyonuyuz! Nedeni bastırılmış duygular Dünyanın en çapkın ülkesi, Türkiye çıktı. World Population Review isimli platformun araştırmasına göre, ortalama bir Türk’ün 14 partnerle birlikte olduğu belirtilirken bu oran birçok ülkeyi geride bıraktı.
9.04.2024 Gündem
Ucuz baklava kuyruğu
Ucuz baklava kuyruğu Şirinevler’de bayram nedeniyle ucuz baklava yemek isteyen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu. Yaklaşık 1 saat boyunca kuyrukta bekleyen vatandaşların oluşturduğu yoğunluk havadan çekilen görüntülere yansıdı.
8.04.2024 Haberler
Ucuz baklava kuyruğu
Ucuz baklava kuyruğu Şirinevler’de bayram nedeniyle ucuz baklava yemek isteyen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu. Yaklaşık 1 saat boyunca kuyrukta bekleyen vatandaşların oluşturduğu yoğunluk havadan çekilen görüntülere yansıdı.
8.04.2024 Ekonomi
Fenerbahçe kafilesi stadyumdan erken ayrıldı!
Fenerbahçe kafilesi stadyumdan erken ayrıldı! Süper Kupa maçında Galatasaray ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe, 2'nci dakikada sahadan çekildi. Sarı-lacivertli kafile, stadyumdan da erken ayrıldı.
7.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Süper Kupa finalinde sahadan çekildi!
Fenerbahçe, Süper Kupa finalinde sahadan çekildi! Süper Kupa'nın finalinde Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Fenerbahçeli futbolcular, 2'nci dakikada sahadan çekildi.
7.04.2024 Futbol
Zeki Murat Göle: A Takımımızı dinlendirip genç takımla sahada olacağız
Zeki Murat Göle: A Takımımızı dinlendirip genç takımla sahada olacağız Fenerbahçe Antrenörü Zeki Murat Güle Süper Kupa maçı öncesi açıklamalarda bulundu.
7.04.2024 Fenerbahçe
TOKATÇI OYUNCULARI VE KONUSU: Tokatçı filmi nerede, ne zaman çekildi? İşte, oyuncu kadrosu
TOKATÇI OYUNCULARI VE KONUSU: Tokatçı filmi nerede, ne zaman çekildi? İşte, oyuncu kadrosu Yerli filmler arasında ilgiyle izlenen Tokatçı, 1984 yılında vizyona girdi. Film, ağa kızına aşık olan Osman'ın hikayesini anlatıyor. Asker arkadaşı Şevket ile yollarının kesişmesiyle olayların seyri değişir. İşte, Tokatçı filmi oyuncu kadrosu...
7.04.2024 Cadde
Fenerbahçe U19 takımı, Giresunspor'u farklı mağlup etti
Fenerbahçe U19 takımı, Giresunspor'u farklı mağlup etti U19 Elit A Ligi 1. Grup 19. haftada Fenerbahçe, Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde Giresunspor'u 4-1 mağlup etti.
7.04.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Zeki ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.