Son dakika... Milyonlarca öğrenci karne aldı
Son dakika... Milyonlarca öğrenci karne aldı 2021-2022 eğitim ve öğretim yılının ilk döneminin sona ermesiyle 81 ilde öğrenciler karnelerini aldı. Yoğun kar yağışı nedeniyle kar tatiline giren illerde karneleri veliler alırken, diğer ilerde ise karneleri dağıtılan öğrencileri veliler kul kapılarının önünde bekledi. Birinci dönemin son ders zilinin çalmasıyla yaklaşık 18 milyon öğrenci yarıyıl tatiline girdi. 7 Şubat Pazartesi günü öğrenci ve öğretmenler ikinci dönem için ders başı yapacak.
21.01.2022 Gündem
Son dakika... Yarıyıl tatili bugün başladı! Milyonlarca öğrenci karne aldı
Son dakika... Yarıyıl tatili bugün başladı! Milyonlarca öğrenci karne aldı 2021-2022 eğitim ve öğretim yılının ilk döneminin sona ermesiyle 81 ilde öğrenciler karnelerini aldı. Yoğun kar yağışı nedeniyle kar tatiline giren illerde karneleri veliler alırken, diğer ilerde ise karneleri dağıtılan öğrencileri veliler kul kapılarının önünde bekledi. Birinci dönemin son ders zilinin çalmasıyla yaklaşık 18 milyon öğrenci yarıyıl tatiline girdi. 7 Şubat Pazartesi günü öğrenci ve öğretmenler ikinci dönem için ders başı yapacak.
21.01.2022 Gündem
Bakan Özer'den yüzyüze eğitim açıklaması
Bakan Özer'den yüzyüze eğitim açıklaması Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılının tüm kademe ve tüm sınıf seviyelerinde, 6 Eylül Pazartesi günü gerekli tedbirler alınarak haftada 5 gün yüz yüze eğitim ile başlatılacağını belirterek, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Milli Eğitim Bakanlığı olarak birinci önceliğimiz tüm sağlık önlemlerini alarak okulları açık tutmaktır. Bununla ilgili tüm önlemlerimizi de aldık. Bu önlemlerin takipçisi olacağız. Velilerimiz çok rahat olsunlar." dedi.
28.08.2021 Haberler