Pekin'de yardım çığlıkları! Olimpiyat sporcuları hüngür hüngür ağlıyor
Pekin'de yardım çığlıkları! Olimpiyat sporcuları hüngür hüngür ağlıyor Çin'in başkenti Pekin'de düzenlenen 2022 Kış Olimpiyatları'na korkunç koşullar damga vurdu. Bazı sporcular gecenin bir yarısı yataklarından zorla çıkartılıp karantinaya alınmaları ve yetersiz beslenme gibi sorunlar nedeniyle travma geçirdiklerini ve günlerce ağladıklarını anlatırken, Fin takımının kaldığı oteli su bastığını gösteren görüntüler ise farklı bir tartışmaya neden oldu. Oyunlarda skandalların ardı arkası kesilmiyor.
16.02.2022 Dünya
Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu'ndan Furkan Akar'a övgü! 'Şampiyonları buradan yetiştireceğiz'
Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu'ndan Furkan Akar'a övgü! 'Şampiyonları buradan yetiştireceğiz' Zeytinburnu Buz Pisti’ni ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, 2022 Kış Olimpiyatları’ndaki Furkan Akar’ın başarısının kendilerini gururlandırdığını söyledi, “Türkiye’ye bir ilki yaşattı. İnşallah nice şampiyonları buradan yetiştireceğiz” dedi.
12.02.2022 Diğer
Olimpiyatlarda tarih yazan Furkan Akar yurda döndü
Olimpiyatlarda tarih yazan Furkan Akar yurda döndü Çin'in başkenti Pekin'de düzenlenen 2022 Kış Olimpiyatları'nda tarihte ilk kez Türkiye’den erkekler 1000 metre kısa kulvar sürat pateninde yarışan ve final B serisini ikinci bitirerek olimpiyatlarda 6. olan Furkan Akar yurda döndü. Çin’den İstanbul aktarmalı memleketi Erzurum’a gelen Akar, burada meşaleler ve davul zurna eşliğinde karşılandı.
9.02.2022 Diğer
Fatih Arda İpçioğlu, 2022 Kış Olimpiyatları için kota aldı!
Fatih Arda İpçioğlu, 2022 Kış Olimpiyatları için kota aldı! Pekin'de yapılacak 2022 Kış Olimpiyatları için Milli sporcu Fatih Arda İpçioğlu, kotayı aldığını sosyal medyadan duyurdu.
18.01.2022 Diğer
2022 Kış Olimpiyatları Yunanistan'da protesto edildi
2022 Kış Olimpiyatları Yunanistan'da protesto edildi Yunanistan'ın antik Olimpia kentinde düzenlenen meşale  yakma töreninde üç aktivist, 2022 Kış Olimpiyat Oyunlarının Pekin'de düzenlenecek  olmasını protesto etti.
18.10.2021 Dünya