KPSS lisans sonuçları ne zaman, hangi tarihte açıklanacak? ÖSYM takvimine göre KPSS sonuç tarihi...
KPSS lisans sonuçları ne zaman, hangi tarihte açıklanacak? ÖSYM takvimine göre KPSS sonuç tarihi... KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM tarafından KPSS lisans (Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri), Alan Bilgisi ve Öğretmenlik Alan Bilgisi sınavları gerçekleştirildi. Sınava katılım sağlayan adaylar ise 2022 KPSS lisans sonuç tarihlerini araştırıyor. Peki, ÖSYM KPSS sonuçlarını hangi tarihte, ayın kaçında açıklayacak?
4.10.2022 Bilgi Rehberi
ÖSYM detayları paylaştı! 2022-KPSS ön lisans başvuruları açıklaması
ÖSYM detayları paylaştı! 2022-KPSS ön lisans başvuruları açıklaması 2022-KPSS ön lisans başvurularının alınmasına ilişkin ÖSYM'den açıklama geldi. ÖSYM açıklamasında detaylar da paylaşıldı.
3.08.2022 Gündem
KPSS sınav yerleri belli oldu mu, lisans sınavı ne zaman? 2022 KPSS önlinsans-ortaöğretim tarihleri ÖSYM
KPSS sınav yerleri belli oldu mu, lisans sınavı ne zaman? 2022 KPSS önlinsans-ortaöğretim tarihleri ÖSYM KPSS lisans sınavı için geri sayım başladı! ÖSYM tarafından Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS 2022) temmuz ayında düzenlenecek. Sınav öncesi sınav yeri giriş belgesi ise adayların gündeminde. Peki, KPSS önlisans-ortaöğretim sınavları ne zaman, başvuruları hangi tarihte?
11.07.2022 Bilgi Rehberi
AÇIKLANDI! EKPSS 2022 sınav giriş yerleri belli oldu! EKPSS sınav giriş belgesi sorgulama ekranı
AÇIKLANDI! EKPSS 2022 sınav giriş yerleri belli oldu! EKPSS sınav giriş belgesi sorgulama ekranı 24 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek olan EKPSS sınavı için adayların sınava girecekleri bina ve salonlara atama işlemleri tamamlandı. Bir süredir EKPSS sınav giriş yerleri açıklandı mı sorusuna yanıt arayan adaylar için beklenen açıklama ÖSYM'den geldi. Peki EKPSS sınav giriş belgesi nasıl sorgulanır?
14.04.2022 Eğitim
KPSS başvuru 2022 | Ortaöğretim, önlisans, lisans KPSS ne zaman?
KPSS başvuru 2022 | Ortaöğretim, önlisans, lisans KPSS ne zaman? Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) 2022 tarihi gündemde yoğun olarak araştırılıyor. ÖSYM, ortaöğretim, önlisans ve lisans KPSS sınavı tarihlerine takvimde yer verdi. Peki, 2022 KPSS ne zaman, başvurular hangi tarihte başlıyor?
27.02.2022 Eğitim
KPSS 2022 Lisans-Önlisans-Ortaöğretim sınav başvuru tarihleri | KPSS başvuruları hangi tarihlerde alınacak?
KPSS 2022 Lisans-Önlisans-Ortaöğretim sınav başvuru tarihleri | KPSS başvuruları hangi tarihlerde alınacak? ÖSYM'nin en çok katılım gördüğü sınavları arasında yer alan KPSS sınav ve başvuruların alınacağı tarihler ÖSYM tarafından açıklandı. KPSS Lisans, ÖABT, Ortaöğretim, Önlisans sınav başvuru tarihlerini merak eden adaylar araştırmalarını sıklaştırdı. Peki KPSS sınav başvuruları hangi tarihte alınacak, işte sınav tarihleri...
15.12.2021 Gündem