ASGARİ ÜCRET ZAMMI belli oldu mu? Temmuz ayında asgari ücrete ne kadar zam yapılacak? İşte beklenti ve tahminler...
ASGARİ ÜCRET ZAMMI belli oldu mu? Temmuz ayında asgari ücrete ne kadar zam yapılacak? İşte beklenti ve tahminler... Milyonlarca asgari ücretli çalışanın gözü Temmuz ayında yapılması beklenen asgari ücrete ara zamma çevrildi. Şu an 8.506 TL olan mevcut asgari ücrete geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da ara zam yapılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Yeni kabinenin ilk toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan asgari ücret açıklamasında bulundu. Bugün ise Ak Parti'den yeni bir asgari ücret açıklaması daha geldi. Peki Asgari Ücrete ara zam olacak mı, yüzde kaç zam yapılacak?
9.06.2023 Bilgi Rehberi
ASGARİ ÜCRET ZAMMI 2023; Bakan Vedat Bilgin asgari ücret için tarih vererek duyurdu! Asgari Ücret 500 dolar seviyesine mi yükselecek?
ASGARİ ÜCRET ZAMMI 2023; Bakan Vedat Bilgin asgari ücret için tarih vererek duyurdu! Asgari Ücret 500 dolar seviyesine mi yükselecek? Asgari Ücret zammına ilişkin araştırmalar hız kesmeden devam ediyor. Son olarak CNN Türk canlı yayınına katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin asgari ücret Temmuz zammına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Bilgin açıklamasında asgari ücretin 500 doların altında olmaması gerektiğini ifade etti. Peki Asgari Ücrete Temmuz ayında zam yapılacak mı?
12.05.2023 Bilgi Rehberi
MAAŞ HABERLERİ || ASGARİ ÜCRET 2023 YÜZDE KAÇ ARTTI? İşte yeni asgari ücret zammı ile birlikte değişen ödemeler ve ücretler
MAAŞ HABERLERİ || ASGARİ ÜCRET 2023 YÜZDE KAÇ ARTTI? İşte yeni asgari ücret zammı ile birlikte değişen ödemeler ve ücretler Milyonlarca asgari ücretli çalışanın beklediği 2023 asgari ücret zammı belli oldu. Asgari Ücret Tespit Komisyonu tarafından düzenlenen üç toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni asgari ücreti açıkladı. Ocak ayından itibaren geçerli olacak yeni asgari ücrete ilişkin kararı Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı. Peki, yeni yılda asgari ücret ne kadar oldu? 2023 Asgari ücret yüzde kaç arttı? İşte asgari ücretli çalışanların merak ettiği soruların yanıtı.
28.12.2022 Bilgi Rehberi
YENİ YILDA ASGARİ ÜCRET NE KADAR 2023 NET/BRÜT? Asgari ücrete ara zam gelir mi?
YENİ YILDA ASGARİ ÜCRET NE KADAR 2023 NET/BRÜT? Asgari ücrete ara zam gelir mi? Asgari ücret 2023 belli oldu. Milyonlarca çalışanın beklediği ve 2023 Ocak ayında uygulanacak olan yeni zamlı maaş tutarı Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. Asgari ücrete yeni yılda uygulanmak üzere yüzde 55 oranında zam geldi. Peki, asgari ücret zammı özel sektörü nasıl etkileyecek? Asgari ücrete yeni yılda ara zam gelir mi? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin konuşmasında asgari ücrete yönelik açıklamalarda da bulundu.
24.12.2022 Bilgi Rehberi
SON DAKİKA 2023 ASGARİ ÜCRET ZAMMI İÇİN BAKANLIKTAN AÇIKLAMA || Yeni Asgari Ücret için Bakanlık rakam verdi! 2023 Asgari ücret yeni yılda ne kadar olacak?
SON DAKİKA 2023 ASGARİ ÜCRET ZAMMI İÇİN BAKANLIKTAN AÇIKLAMA || Yeni Asgari Ücret için Bakanlık rakam verdi! 2023 Asgari ücret yeni yılda ne kadar olacak? Asgari ücret zammı için heyecanlı bekleyiş. Milyonlarca çalışanı ilgilendiren 2023 asgari ücret zammı için ilk toplantı bugün gerçekleşiyor. Toplantıda işçi grubunun başkanlığını Türk -İş Genel Sekreteri ve Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak yapacak. Peki, yeni yılda asgari ücret ne kadar olacak? Asgari ücrete kaç TL zam gelecek? İşte 2022 asgari ücret zammı ile ilgili son tahminler.
7.12.2022 Bilgi Rehberi
ASGARİ ÜCRET YENİ YILDA NE KADAR OLACAK, asgari ücrete ocak ayında yüzde kaç zam gelecek? İşte 2023 Asgari ücret zammı son dakika gelişmeleri
ASGARİ ÜCRET YENİ YILDA NE KADAR OLACAK, asgari ücrete ocak ayında yüzde kaç zam gelecek? İşte 2023 Asgari ücret zammı son dakika gelişmeleri Asgari ücret 2023 yılı Ocak zammı için geri sayım başladı. 2023 yılına sayılı gün kala yeni asgari ücret de gündemde. Milyonlarca çalışanı etkileyen asgari ücret için belirleme çalışmaları yarın başlıyor. Peki, asgari ücret zammı ne kadar olacak? 2023 Yeni asgari ücret için konuşulan rakamlar ne? İşte asgari ücret zammına yönelik son dakika gelişmeleri.
6.12.2022 Bilgi Rehberi
2023 YENİ ASGARİ ÜCRET ZAMMI BELLİ OLUYOR | Asgari ücret toplantıları hangi tarihte yapılacak? İşte asgari ücret için son tahminler
2023 YENİ ASGARİ ÜCRET ZAMMI BELLİ OLUYOR | Asgari ücret toplantıları hangi tarihte yapılacak? İşte asgari ücret için son tahminler asgari ücret ne kadar olacak? Asgari ücret zammı ile ilgili son gelişmeler yakından takip ediliyor. Milyonlarca çalışanı etkileyen 2023 asgari ücret ile ilgili görüşmeler Aralık ayının gelmesiyle birlikte netleşiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan Bakan Nebati ve Bakan Bilgin'i kabul ederek EYT ve asgari ücret meselesi ile ilgili görüştü. Ardından Bakan Bilgin TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay ve TİSK Başkanı Özgür Burak Akkol ile bir araya geldi. 2023 yılı Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun çalışma takvimi belli oldu. Peki, asgari ücret için ilk toplantı ne zaman yapılacak? İşte yeni asgari ücret ile ilgili son tahminler.
2.12.2022 Bilgi Rehberi
YENİ ASGARİ ÜCRET NE KADAR OLACAK 2023, asgari ücret toplantıları ne zaman? || Asgari ücret zammı yüzde kaç olacak? Bakan Vedat Bilgin görüşmelere başlıyor!
YENİ ASGARİ ÜCRET NE KADAR OLACAK 2023, asgari ücret toplantıları ne zaman? || Asgari ücret zammı yüzde kaç olacak? Bakan Vedat Bilgin görüşmelere başlıyor! Asgari ücret zammı için geri sayılıyor. Yeni yıla sayı zaman kala gözler asgari ücret toplantılarına çevrildi. Asgari ücret zammı için görüşmeler başlıyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay ve TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Burak Akkol ile görüşecek. Asgari ücret toplantı tarihleri ve zam oranı ile ilgili gelişmeler merak ediliyor. Peki asgari ücret toplantıları ne zaman? Yeni asgari ücret ne kadar olacak, yüzde kaç zam gelecek 2023?
29.11.2022 Bilgi Rehberi
ASGARİ ÜCRET ZAMMI SON DAKİKA: YENİ ASGARİ ÜCRET ne kadar olacak, 2023 yılında kaç TL zam yapılacak?
ASGARİ ÜCRET ZAMMI SON DAKİKA: YENİ ASGARİ ÜCRET ne kadar olacak, 2023 yılında kaç TL zam yapılacak? Asgari ücret yeni yılda ne kadar zamlanacak merak konusu. Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren asgari ücret zammı ile ilgili tahminler devam ediyor. 2023 yılının yaklaşması ile birlikte de asgari ücret zammının enflasyonun üzerinde olup olmayacağı araştırılıyor. Yeni asgari ücret ile ilgili Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun önemli açıklamalarda bulundu.
11.11.2022 Bilgi Rehberi
Asgari Ücret Enflasyon Haberleri: Yeni Asgari Ücret Ne Kadar Olacak? 2023 Asgari Ücret Zammı Son Durum
Asgari Ücret Enflasyon Haberleri: Yeni Asgari Ücret Ne Kadar Olacak? 2023 Asgari Ücret Zammı Son Durum Asgari ücret yeni yılda ne kadar olacak, sorusunun yanıtı milyonlarca çalışanın gündeminde. 2022 yılında enflasyonun hızlı artışı ve alım gücünün azalmasıyla birlikte asgari ücrete bir yılda iki kez zam yapıldı. Sürecin devam etmesiyle birlikte 2023 asgari ücret zammı da merak ediliyor. Yeni asgari ücret ne kadar olacak? Asgari ücrete yüzde kaç zam gelecek? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin asgari ücret ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
7.10.2022 Bilgi Rehberi